τσιριγώτης έγραψε:Καλύτερα... πότε παίζουμε λοιπόν;paoki1985 έγραψε:Εχασες επεισοδια..δεν παιζουμε την Κυριακητσιριγώτης έγραψε:Ξυπνα κ ξύπνα τους.... Μην γίνουμε περίγελος πάλι την Κυριακή,όπως πέρυσι
Κυριακή 19/10
20.30 με ατρομητο
τσιριγώτης έγραψε:Καλύτερα... πότε παίζουμε λοιπόν;paoki1985 έγραψε:Εχασες επεισοδια..δεν παιζουμε την Κυριακητσιριγώτης έγραψε:Ξυπνα κ ξύπνα τους.... Μην γίνουμε περίγελος πάλι την Κυριακή,όπως πέρυσι
maniakos έγραψε:Δυστυχώς δεν έχουμε την ποιοτητα να παίξουμε πέραν από αυτό που παίζαμε μέχρι χτες
Μας διάβασαν καλά μας έκλεισαν και τέλος
despe έγραψε:δυστυχώς για την ομάδα έρχονται κάτι εμφανίσεις και αποτελέσματα σαν το σημερινό για να μαθαίνουν κάποιοι άσχετοι από αθλητισμό τι εστί ποδόσφαιρο .
Μπορείς να μου πεις ένα ακόμη μέλος που έχει θέμα μαζί μου πλην εσού και του Marley?Ας κάνουμε μια έρευνα,δεν κάνει κακό.desperando έγραψε:όντι αγόρια μου σε λιγο θα καταφέρεις το ακατόρθωτο να αναπολησουμε τον ντισι .το πρώτο μεγάλο κύμα αποχωρήσεις μελών ήταν επί εποχής του και πολύ πιθανό να συμβάλεις για το δεύτερο. γι αυτί μην μου μιλάς για επίπεδα και παραλληλογραμμα .
(...)
Επεξεργάστηκε.
Roman
barlow4 έγραψε:Τι να πω ρε πστ.εγω δεν ειδα τοσο τακτικη ηττα οσο μια γκινκαμπ που πρεσαρε συνεχεια κ ακαταπαυστα πανυου.αδυνατο νομιζω οτι ηταν να ανταποκριθουν οι παικτες μας με οποια διαταξη κ αν κατεβαιναν.ισως επαιξε ρολο οτι προηλθαν απο πολλες ηττες κ σκυλιασαν κ οι δικοι μας απο εμφατικες νικες.
Ερχονται κ τα παιχνιδια εκεινα που ο αντιπαλος δεν παιζεται.
Πατησαν τρελη πιεση ειδικα στους πιο αργους παικτες μας αλλα απο την αλλη δεν υπηρχαν κ πιο γρηγοροι να μπουν.ενδεικτικο ειναι οτι μεχρι κ το ρατς κουδουνια τον εκαναν.
για να γράφεις αυτό μάλλον τοτε δεν κατάλαβες τι ακριβώς είπα. είπα ότι γκελες θα έρθουν γιατί αυτή είναι η φύση του αθλήματος .κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα.kataramenos5 έγραψε:
Ρε Ντεσπε ποσα θες να μας τρελανεις?Aλλα λεγαμε το πρωί για ρυθμούς που δε θα πεσουν κλπ κλπ.Εκτος κι αν δε καταλαβα καλά.