Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
marley 4

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από marley 4 »

don pablo έγραψε:ευτυχως Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι ολος ο λαος του ιβαν ελπιζω να εχεις τα κακαλα να κοψεις το γηπεδο σε καποιους ( δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενους συνδεσμους)γιατι το κομπλεξ τους δεν εχει ορια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κοιταξτε τι γινετε στους αλλους και μετα μιλατε για το που ανηκει ο Π.Α.Ο.Κ αν θελετε να ανηκει σε σας τοτε βολευτειτε σαν τον ρουλη στα κατω διαζωματα, ,αν θελεις να ανηκει σε σενα χ οπαδε βαλε 20 μυρια για να εχεις αποψη αλλιως ακολουθα αυτον που τα χωνει αν δεν σου αρεσει αγαπα απο μακρια και υπομονη να ερθουν νεοι μπατατουδηδες και γουμενοι

αν ακολουθουσαμε αυτον που τα χωνει και οχι τον ΠΑΟΚ ακομα μπατμαν θα ειχες και δεν θα υπηρχες

εσυ εβαλες 20 μυρια και εχεις αποψη?

ιβαν διωξε οσους σε γλυφουν κακο κανουν

περι αποχης
αφηνω τις γελοιοτητες που γραφτηκαν ελπιζω να ανακαλεσουν και να ζητησουν συγγνωμη οσοι τα ασπαζονται
λοιπον
μεχρι στιγμης ειναι 3 σφ που ανακοινωσαν αποχη(εκτιμω πως θα ειναι και αλλοι συντομα)
ο λογος
οπαδοι ειναι στην φυλακη παρανομα με κατηγορια που θα εστεκε μονο σε ναζιστικο δικαστηριο ζηταμε να γινει η δικη αμεσα και να σταματησει η παρανομη κρατηση τους
αναμεσα σε αθτους βρισκονται πρωην υπαλοιλοι τις παε η παε λοιπον 8α επρεπε να φροντισει να μα8ει αν οι ανθρωποι αυτοι εμπλεκονται αλλα....
επισης κατηγορουνται γενικα οι σφ πως αφηνει λοιπον η παε λεσχες που φερουν το ονομα της να κατηγορουνται για παρανομες ενεργειες στο ονομα της γιατι δεν επεμβαινει και η να μαθει οτι ολα ειναι ψευματα η ολα αληθεια οποτε να μην αναγνωριζει τους σφ
180 ανθρωποι εχουν μεγαλο προβλημα στην ζωη τους δεν μπορουν να βρουν ουτε δουλεια
συνηπολογιστε και τις οικογενειες τους σε αυτα οικονομικα προβληματα ψυχολογικη πιεση και αλλα
χρειαζονται παρα πολλα χρηματα
το μαρτυριο πρεπει να ληξει καποτε με ΔΙΚΗ

μαζι σε αυτα
1 προφυλακισμενος αδερφος μας εχει σκλυρηνση κατα πλακας σε καθε αλλη περιπτωση θα ηταν εξω επειδη ειναι οπαδος του ΠΑΟΚ παραμενει μεσα
ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
2 προφυλακισμενος οπαδος πασχει απο λευχαιμια

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦ
ΘΕΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΩΝ

οι ανθρωπινες ζωες και η δημοκρατια ειναι πανω απο ενα αγωνα του ΠΑΟΚ
οσοι ειστε αντιθετοι κραξτε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Παρ 22 Μαρ 2013, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τα νεύρα μας κι η αγανάκτηση μας ξεχειλίζουν αυτό είναι δεδομένο.Κάποιοι λενε αφού έχετε νεύρα να μη πατήσετε στο γήπεδο γιατι θα γίνουν φασαρίες .Κάποιοι άλλοι λενε ντροπή να μη πηγαίνετε στο γήπεδο δεν είστε ΠΑΟΚ. Ε αποφασίστε ρε παλικάρια τι θέλετε επιτέλους να σας το κάνουμε το χατήρι.

ΥΓ Εσεις δηλαδή όταν είστε "θολωμένοι" με κάποιο πρόσωπο θα επιδιώξετε να βρεθείτε στον ίδιο χώρο με αυτόν?Δε νοιώθετε η δε καταλαβαίνετε τι λέμε τόσο καιρό?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

marley 4 έγραψε:
don pablo έγραψε:ευτυχως Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι ολος ο λαος του ιβαν ελπιζω να εχεις τα κακαλα να κοψεις το γηπεδο σε καποιους ( δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενους συνδεσμους)γιατι το κομπλεξ τους δεν εχει ορια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κοιταξτε τι γινετε στους αλλους και μετα μιλατε για το που ανηκει ο Π.Α.Ο.Κ αν θελετε να ανηκει σε σας τοτε βολευτειτε σαν τον ρουλη στα κατω διαζωματα, ,αν θελεις να ανηκει σε σενα χ οπαδε βαλε 20 μυρια για να εχεις αποψη αλλιως ακολουθα αυτον που τα χωνει αν δεν σου αρεσει αγαπα απο μακρια και υπομονη να ερθουν νεοι μπατατουδηδες και γουμενοι

αν ακολουθουσαμε αυτον που τα χωνει και οχι τον ΠΑΟΚ ακομα μπατμαν θα ειχες και δεν θα υπηρχες

Άλλα λέει η θεια μου άλλα ακουν τ αυτιά μου...Πες μου έναν λόγο για τον οποίο η αποχή από το γήπεδο και την ομάδα είναι λύση.

Το ότι βάζεις στο ίδιο καζάνι Μπατατούδη-Σαββίδη το αφήνω ασχολίαστο.Κάνε τα λεφτά που έχει βάλει ο Σαββίδης σε δραχμές και δες την διαφορά.
marley 4

@odi

περι αποχης εγραψα απλα δεν ειδες αφορα αλλα θεματα ποιο σημαντικα και δεν εχει να κανει με σαβιδη και μεταγραφες και κουπες

η ιδεα του οποιος χβνει λεφτα κανει οτι θελει θα μας ειχε διαλυσει
αν εσυ δεν καταλαβαινεις δεν φταιω εγω

και ασε τα πολλα εσυ νομιζεισ δηλαδηπως εμεις δεν θελουμε να παει ο ΠΑΟΚ ψηλα με τον σαββιδη?
κρατα τον ρολο του θερμου υποστιρικτη και εγακινιαστε κυνηγι μαγγισων αν νιωθεις καλυτερα η μπορεισ να αποβαλεις την παραλογη ιδεα που εχεις και να ακουσεις γιατι στην ιδια πλευρα ειμαστε ολοι μας
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Οποιος εχει νεύρα και ειναι επιρρεπης να κάθετε σπίτι του.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ όταν είδα το ποστ σου δεν είδα καμιά αναφορά στην αποχή.Τώρα μου βγάζει το ποστ σου επεξεργασμένο.

Και δεύτερον δεν βλέπω φαντάσματα ούτε κυνήγι μαγισσών ούτε τίποτα.Αντίθετα βλέπω τον πιο δυνατό τα τελευταία 30 χρόνια ΠΑΟΚ να κάνει βήματα μπροστά και να απειλεί σοβαρά για πρώτη φορά το παρακράτος.Και φυσικά αντί να στηρίζουμε βρίσκουμε χίλιες δυο μαλακίες να τσινάμε.Κλασική αυτοκαταστροφή.

Οσο για τα φυλακισμένα αδέρφια:Δεν νομίζω ο Σαββίδης να μπορεί να κάνει κάτι και σίγουρα δεν ειναι τόσο αδιάφορος όσο του καταλογίζουν.Κρίμα όντως για τα παιδιά αυτά,μακάρι να ελευθερωθούν άμεσα.

Εχεις δίκιο σε όλα όσα λες για τους φυλακισμένους.Και πάλι δεν είναι λυση η αποχή.

Τωρα οσο για το θέμα Γκαρσία:Απλά,λοιπά και ξεκάθαρα όποιος για έναν παίκτη κάνει αποχή από το γήπεδο είναι για μένα αδικαιολόγητος (για να μην χαρακτηρίσω αλλιώς) και μην σώσει να ξαναπατήσει στον αιώνα τον άπαντα.

Εξακολουθώ να πιστεύω πως με τις αναφορές σε Μπατατούδη και τα λοιπά,αυτός που βλέπει τα φαντάσματα είσαι εσύ.

Φιλικά.
marley 4

σε ειπα οτι αποχη δεν γινεται για το θεμα γκαρσια
γινεται σαν μια τελευταια ελπιδα να ταρακουνηθει καποιος

μπορει η παε να κανει πολλα το εχουν πει ολοι οι δικηγοροι με την αιτια οτι εμπλεκεται η παε μιλαμε ακομα και για υπαληλους της

περι μπατμαν οταν λεγαμε πως κατι δεν παει καλα μας ελεγαν σκαστε πρεζονια θελετε να κανετε κουμαντο να διαλυσετε τον ΠΑΟΚ αν λοιπον δεν ειχαμε κανει κατι θα ειχαμε διαλυθει
προσεξε δεν λεω οτι ο ιβαν ειναι μπατμαν αλλα η ιδεα ειναι λαθος καταλαβαινεις

δεν μου αρεσει να απολογουμε αλλα μου λες που βλεπεις επιθεση στον σαββιδη και οτι δεν ειμαστε ολοι μαζι?
γεγονοτα ομως ΟΧΙ ΚΛΙΣΕ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ πάλι βλέπω μια δυσκολία έκφρασης - για άλλη μια φορά - των συνδέσμων. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν πως με το να τραβάνε το σκοινί με τη μία, χάνουν το δίκιο τους στην ψυχολογία του απλού κόσμου.

Δεν διαφωνώ πως έχουν λόγους να ζητάνε τα χ πράγματα απο την ΠΑΕ στο θέμα αυτό ή και σε άλλα. Την περίπτωση να φταίνε οι ίδιοι που έχει αποτυπωθεί αυτή η αρνητική εικόνα την έχουν σκεφτεί;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Κόψτε το μάγκες......Οχι προσωπικές κόντρες ....!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Για Γκαρσία το αναφέρει η ανακοίνωση της Κατερίνης,δεν το έβγαλα από το μυαλό μου.Χαίρομαι αν δεν γίνεται γ αυτόν τον λόγο η αποχή όπως λες.Μακάρι.

Τα παιδιά που είναι στην φυλακή είναι μέσα ΑΔΙΚΑ. Όλοι το ξέρουμε αυτό.Και όλοι ξέρουμε πως γίνεται επειδή είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Και για τα προβλήματα υγείας έχω ακούσει τα πάντα μέσω των εκπομπών που έκαναν οι εκπρόσωποι των συνδέσμων και συμφωνώ σε όλα.Και φυσικά δεν μισώ τους ΣΦ. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και δεν μου αρέσει εμένα να βγάζω το ΠΑΟΚομετρο.

Για τον Σαββίδη βλέπω πως είναι δυσαρεστημένοι οι ΣΦ επειδή δεν βοηθάει με το ζήτημα.Οι σύνδεσμοι όμως πρέπει να εκφράζονται καλύτερα και το αρνητικό κλίμα το περνάνε οι ίδιοι στον κόσμο.Πρέπει να το καταλάβουν αυτό.

Ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον άνθρωπο που πάει να κάνει τον ΠΑΟΚ που αγαπάμε καθαρό και ανεξάρτητο.Ας του περνάμε τα σωστά μηνύματα.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Γιατί να μη δούμε την όποια απόφαση αποχής από το γήπεδο, ως απλή έκφραση δυσαρέσκειας για τις πρόσφατες εξελίξεις;;

Εγώ προσωπικά το βλέπω ως ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ένδειξη διαμαρτυρίας.

Γιατί ντε και καλά να υπάρχει "πολεμικό" κλίμα και να έχουν όλοι το δάκτυλο στη σκανδάλη;;

Και από την άλλη μην αγχώνεστε για τον Ιβάν. Πήρε δύσκολη απόφαση και ήξερε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις. Τις περιμένει και είναι προετοιμασμένος. Και έχει το σχέδιο να βγούμε από την κρίση.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

KOSTAS54 έγραψε:Αποχή και από το Club ΠΑΟΚ Κατερίνης

Αυξάνονται οι αντιδράσεις από τους οργανωμένους
22 Μαρ 2013 - 20:13

Μετά τα όσα συνέβησαν στο θέμα Γκαρσία-Δώνη και ο σύνδεσμος Κατερίνης ανακοίνωσε αποχή από το γήπεδο της Τούμπας, μετά από αυτόν του Επταλόφου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ανακοινώνει την συμπαράσταση στον Σ.Φ.Π.Α.Ο.Κ. Επταλόφου το να πουν "Ανακοινώνουμε τη συμπαράστασή μας στον Π.Α.Ο.Κ. στις δύσκολες για την ομάδα στιγμές" είναι δύσκολο πχ... και συμφωνεί απόλυτα με τους 2 λόγους που αναφέρει η ανακοίνωση του....γιαυτό και σύσσωμο το club προβαίνει στην απόφαση αποχής απο το γήπεδο της Τούμπας. Όσον αφορά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στην ομάδα μας είναι απαράδεκτο ένας ηγέτης ποδοσφαιριστής που ταυτίστηκε με ομάδα και λαό όσο κανένας άλλος να φεύγει με αυτόν τον τρόπο...
ΥΓ1 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
ΥΓ 2 Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.... "ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ *ΑΛΑΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ" γιατί δεν το λέτε; Αφού σας βγαίνει... Επίσης, και ο Άρης στον λαό του ανήκε... Δείτε πού είναι ο Άρης και πού είναι ο λαός του...
ΥΓ 3 ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CLUB ΣΤΙΣ 31/3 οτι βγαίνει ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΠΑΟΚ-ηλυσιακός".
Odi έγραψε:Είναι που δεν φύγανε ποτέ.

Ντροπή σας.
Ποτέ μη λες ποτέ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

Odi έγραψε:
marley 4 έγραψε:

Άλλα λέει η θεια μου άλλα ακουν τ αυτιά μου...Πες μου έναν λόγο για τον οποίο η αποχή από το γήπεδο και την ομάδα είναι λύση.

Το ότι βάζεις στο ίδιο καζάνι Μπατατούδη-Σαββίδη το αφήνω ασχολίαστο.Κάνε τα λεφτά που έχει βάλει ο Σαββίδης σε δραχμές και δες την διαφορά.
φιλε μου τις τελευταιες μερες βλεπω στα ποστ σου μια ταση αρνητικη απεναντι στην διοικηση ,ουτε διοικηση του γαυρου να ηταν ετσι δεν θα εκανες,προσπαθησε να σκεφτεις οτι σε ολα αυτα που γραφεις μπορει και καποια να ειναι λαθος μην εισαι τοσο απολυτος οσο για τους συνδεσμους η γνωμη μου αν και δεν παιζει κανενα ρολο ειναι αρνητικοτατη ,ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ οι συνδεσμοι αποτελουναι απο 100 παιδια που ειναι αρρωστα με την ομαδα τους και 5 τυπους που τους εκμεταλευονται για προσωπικο οφελος οτι και να μου πειτε την γνωμη μου δεν την αλλαζω και το ιδιο φυσικα ισχυει για ολες τις ομαδες στον γαυρο ο μαριδακης τους ταιζει και ολα μελι γαλα στον ζελο ο τζιγγερ τους πολεμησε αντε γεια ο νικολαιδης ο μυτιλιναιος ο κοντομηνας τα ιδια τωρα κοπηκε η κουταλα και εδω και αρχιζουμε τα γλεντια ,γνωμη μου ,μπορει να ειμαι λαθος μπορει ομως να εχω και δικιο
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

και συγνωμη αν το διωξε αυτους που σε γλυφουν παει προσωπικα τοτε παλλικαρι μου θα σου πω οτι οφελος απο τον προεδρο μπορει να εχει μονο αυτος που τρεχει στα ξενοδοχια της αποστολης παραμονες των αγωνων για τζαμπα προσκλησεις αντε γιατι ουτε γλυφουμε αλλα και ουτε στρατιωτακια ειμαστε
marley 4

οχι ρε αδελφε δεν παει σε εσενα ουτε σε κανεναν αλλο εδω
εδω ολοι δεν εχουμε κανενα κερδος για την καψοθρα μας μιλαμε και διαφωνοθμε καμια φορα

αλλοι ειναι οι γλυφτες και εχουν κερδος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”