Άρα ΔΕΝ ενδιαφερόμαστε για Μαντούκα..
Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Η αγαπημένη μας γάτα γράφει για Μαντούκα..

αφου γραφτηκε εδω μεσα πριν λιγες μερες...να δεις που θα πουν και για ταχτσιδη...

Παντως όσο ακουω τον ατζεντη του Σαλπι να λεει οτι η προτεραιοτητα του πελατη του ειναι το εξωτερικο, τοσο περισσοτερο πιστευω οτι θα ερθει σε μας το καλοκαιρι...
Δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να γίνει αυτό, δηλαδη να πουληθεί ο Σαλπιγγίδης στο εξωτερικό το καλοκαίρι και να καρπωθεί τα χρήματα ο ΠΑΟΚ...eleos έγραψε:Ο Σάλπι έχει ΗΔΗ συμβόλαιο με την ομάδα μας και το θέμα είναι ΜΟΝΟ το ΠΟΤΕ θα έρθει.
Τώρα, καλοκαίρι (το πιθανότερο) ή θα φύγει μετά το παγκόσμιο εξωτερικό (και θα πάρουμε ΕΜΕΙΣ τα φράγκα της μετεγγραφής).
Εκτός του ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, υπάρχει και νομικό κώλυμα, αφού δεν γίνεται να κάνει δύο μεταγραφές ένας παίκτης στη διάρκεια της ίδιας μεταγραφικής περιόδου (παρα μόνο στο "νησί")...
Και τέλος, ο Σαλπιγγίδης δεν έχει υπογράψει κανένα χαρτί με τον ΠΑΟΚ... Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ του να έρθει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι (και στοίχημα σε όποιον θέλει, ότι θέλει ότι δεν πρόκειται να γίνει η μεταγραφή τώρα το Γενάρη όπως λένε κάποιοι), αλλά ώς σήμερα δεν έχει υπογραφεί κανένα χαρτί...
Φίλε arisk δε τα λέω απο το μυαλό μου, κάτι ξέρω.
Θα φανεί πάντως εντός των ημερών, εγώ αυτά ξέρω αυτά σας λέω.
Θα φανεί πάντως εντός των ημερών, εγώ αυτά ξέρω αυτά σας λέω.
- ΑποστόληςΑ
Πολύ χαίρομαι όταν γελοιοποιούνται οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης ... Ευτυχώς που δεν καταντήσαμε γελοίοι, ώστε ΚΑΘΕ μέρα οι δημοσιογράφοι να αναρωτιούνται : "Θα έρθει ο Ουρφ (Κεμπαπ), ή δεν θα έρθει";
Εμείς θα κλείνουμε τον Μοράες, ή τον Νιγηριανό χωρίς κανείς να αντιληφθεί τίποτε κι εκείνοι ακόμα θα κυνηγούνε τον "παικταρά"!
Εμείς θα κλείνουμε τον Μοράες, ή τον Νιγηριανό χωρίς κανείς να αντιληφθεί τίποτε κι εκείνοι ακόμα θα κυνηγούνε τον "παικταρά"!
1) ο κοντος το καλοκαίρι θα ερθει...σε καμια περίπτωση τωρα γιατι θα πρέπει να αγοραστεί και ο πατερας δεν τον αφήνει τζαμπε ελεύθερο.
2)ο Μαυρουκος (τον λεμε ολοι ετσι γιατι ξεχνάμε το ονομα χαχα ) πιστεύω θα αποκτηθεί και θελω να μείνει στην ομάδα(παικταρα ειναι ο μικρός ελπιζω να παρει ευκαιρίες που εχουν πάρει άλλοι....).
3) Εντινιο.... ακομη και να αποκτηθεί δεν υπάρχει πρόβλημα...μουσλι αιωνια τραυματίας παπαζογλου δεν υπάρχει οπότε παλι 3 επιθετικούς θα εχουμε στην ουσία μαζι με φιλομενο αν επιστρέψει)
4) Ολοι στον ΠΑΟΚ θελουν να έρθουν εγω αυτο βλέπω
2)ο Μαυρουκος (τον λεμε ολοι ετσι γιατι ξεχνάμε το ονομα χαχα ) πιστεύω θα αποκτηθεί και θελω να μείνει στην ομάδα(παικταρα ειναι ο μικρός ελπιζω να παρει ευκαιρίες που εχουν πάρει άλλοι....).
3) Εντινιο.... ακομη και να αποκτηθεί δεν υπάρχει πρόβλημα...μουσλι αιωνια τραυματίας παπαζογλου δεν υπάρχει οπότε παλι 3 επιθετικούς θα εχουμε στην ουσία μαζι με φιλομενο αν επιστρέψει)
4) Ολοι στον ΠΑΟΚ θελουν να έρθουν εγω αυτο βλέπω
καλα ρε φαλεγκο ο μουσλι αιωνια τραυματιας και ο φιλομενο που ειναι 3 μηνες νοκ αουτ τπτ???
καλα εννοειται οτι ολοι θελουν να παιξουν στον ΠΑΟΚ....

καλα εννοειται οτι ολοι θελουν να παιξουν στον ΠΑΟΚ....
ο φιλομενο στον αστερα εκανε γεμάτες χρονιές και σε μας έφαγε τρελο τραυματισμό...γιαυτο δεν του την λεω.Sera4 έγραψε:καλα ρε φαλεγκο ο μουσλι αιωνια τραυματιας και ο φιλομενο που ειναι 3 μηνες νοκ αουτ τπτ???![]()
![]()
καλα εννοειται οτι ολοι θελουν να παιξουν στον ΠΑΟΚ....![]()
Ο μουσλι κανει μασα στα 3 μετρα και παθαίνει τράβηγμα.... και μένει ενα μήνα εξω
Αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα η Μουσκρόν!!!
Ο Οκβουνβάνε αν είναι καλός, έτσι όπως τον παρουσιάζουνε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Καλά θα είναι να τον πάρουμε μιας και δεν θα μας στοιχίσει σχεδόν τίποτε.
Το βλέπω ως χρηματική ευκαιρία και σαν γεγονός ότι ο παίκτης είναι γκολτζής. Αυτό είναι που λένε πιάσε την ευκαιρία τώρα που σου δίνετε.
Παπάζογλου το άκουσες; Παίξε μπάλα αγόρι μου δεν σε βλέπω καλά. (άσχετο)
Ο Οκβουνβάνε αν είναι καλός, έτσι όπως τον παρουσιάζουνε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Καλά θα είναι να τον πάρουμε μιας και δεν θα μας στοιχίσει σχεδόν τίποτε.
Το βλέπω ως χρηματική ευκαιρία και σαν γεγονός ότι ο παίκτης είναι γκολτζής. Αυτό είναι που λένε πιάσε την ευκαιρία τώρα που σου δίνετε.
Παπάζογλου το άκουσες; Παίξε μπάλα αγόρι μου δεν σε βλέπω καλά. (άσχετο)
2/2 για τον μαλλια... και σε λεμε κουρεψου να βλεπεις τι γραφεις...
α ρε Μουσλι με τις ... μασες που κανεις!!!

α ρε Μουσλι με τις ... μασες που κανεις!!!
μωρή λουλου ψευτομοντερειτορ κλείδωσες το ποστ μου ?
α ρε ξανθό γουρουνι πουλάς και παπα στον κοσμο με πράσινα μαλια...βαζέλα.
α ρε ξανθό γουρουνι πουλάς και παπα στον κοσμο με πράσινα μαλια...βαζέλα.
- indian chief
πρωτον--χθες λεγαμε οτι ο μαυρουκος ειναι ζορικος στις συνεντευξεις και σμρ αυτος λεει στα σπορ πως θελει ν βαλει πολλα γκολ με τον ΠΑΟΚ...χεχεχεχεχε..για αλανιαρη τον κοβω
δευτερον--προς arisk κυριως και οποιον αλλο γνωριζει--προχθες τεθηκε το ερωτημα αν ο οκβουνβανε γνωριζει οτι ερχεται για δοκιμη και οχι για να υπογραψει κατευθειαν....τωρα βλεπω οτι βγαινουν σεναρια δανεισμου και μελλοντικης χρησιμοποιησης του παικτη....ευσταθουνε και οι δυο περιπτωσεις?????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος indian chief την Τρί 29 Δεκ 2009, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.