Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

με ψαροκάικο
H_gynaika_tou_Proedrou

Δημοσίευση από H_gynaika_tou_Proedrou »

H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Φυσικά και δεν μαλώνουμε.. μωρό μου... Ακου εκεί φίλε σε μια γυναίκα του προέδρου

Συμφωνώ με το τελευταίο σου ποστ σχεδόν σε όλα. όμως άλλο ΠΑΕ ΠΑΟΚ και άλλο ΠΑΟΚ.

Όσο για τον Βρύζα άλλαξαν πραγματικά όλα μετά την πίεση του ασπρόμαυρων κομάντο.

Να φοβάσαι περισσότερο αυτούς που δεν κάνουν καθόλου κριτική στην ΠΑΕ παρά αυτούς που κάνουν.

Όλοι θα φύγουν. Ξέρεις ποιοι θα μείνουν; Εσύ.

Αλλά δυστυχώς και αυτοί που ποτέ δεν κάναν κριτική σε καμιά διοίκηση της ΠΑΕ παρά μόνο λίγο πριν το τέλος της...

Ξεφύγαμε απο το τόπικ και ζητώ συγνώμη από όλους τρους τρανσφερομανείς...

Ο Κλόζε στην Λάτσιο... Έτσι με είπε ο Μίροσλαβ. χιχι...
"Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λάτσιο έκανε ο Μίροσλαβ Κλόζε. «Η Λάτσιο είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα." χαχα
O... άντρας μου ο... Ούλι Χένες...

Να ξημερώσουμε σήμερα λέω...
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Περιμένω τέτοια επιτυχία και με μας.... :)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

με μπογιαν μιλας???Θελει να παει στον μπαμπα του στην αιωνια πολη..

επισης οι φιλοι μας της μαλαγα θελουν να παρουν οποιον ειναι διαθεσιμος.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Στη Ρώμη ο Κλόζε 09/06/2011, 00:23
Την ειδηση την ειχε γραψει μιση ωρα νωριτερα αθλητικη ιστοσελιδα ..
H_gynaika_tou_Proedrou » Πέμ Ιουν 09, 2011 12:55 am
Ο Κλόζε στην Λάτσιο... Έτσι με είπε ο Μίροσλαβ. χιχι...

Μάλλον άργησες αγαπητή γυναίκα του προέδρου..

Εξαλλου υπαρχει και αυτο στην ιδια ιστοσελιδα.
Τελειώνει του Κλόζε στη Λάτσιο 08/06/2011, 15:50

Θέμα ωρών θεωρούν τα ιταλικά ΜΜΕ την υπογραφή συμβολαίου του Μίροσλαβ Κλόζε με την Λάτσιο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Γυναίκα του προέδρου έχω δυο τρία πραματάκια να σ πώ σήμερα.

Πρώτον, έμαθα κάποια στοιχεία για το άτομο σου, τα οποία δεν είμαι σίγουρος αν ισχύουν. Δεν είναι απαραιτήτως αρνητικά, και όπως και να χει έδειξα μια τάση να τα μεταφράσω με θετικό μάτι. Το πιο σημαντικό είναι οτι αν ισχύουν, σημαίνει οτι έχουμε γνωριστεί πριν λίγα χρόνια σε ένα περιφερειακό καφενείο κάπου στη Μαρτίου με Ολγας, πριν απο μια προπόνηση. Αν λοιπόν είσαι εκείνο το άτομο, τότε μου είχες δημιουργήσει θετική εικόνα η οποία αντιτάσσεται στην αρνητική εικόνα που είχα τις τελευταίες μέρες (την οποία σου είχα εκφράσει στο ίδιο τόπικ, δεν θυμάμαι τη σελίδα..).

Δεύτερον, δεν είδα να σχολιάζεις αυτό που έγραφα τότε, αν κ περίμενα απάντηση, αλλά δεν είναι και τόσο τρομερό.
Τρίτον, και σημαντικότερο. Σε ρωτάω νέτα σκέτα τί ξέρεις για τον Αντελίνο, γιατί με τις τελείως ερασιτεχνικές κεραίες μου, αυτα που μαθαίνω δεν με χαροποιούν καθόλου. Κυρίως λόγω κέρδους.. :?

Έχοντας διαβάσει προ ολίγου την κουβέντα σου με τον DAAT, θα επαναλάβω πως η μορφή που έχει πάρει η παρουσία σου στο forum, πρώτα σε σένα δεν κάνει καλό και μετά στους υπόλοιπους.
H_gynaika_tou_Proedrou

rainmaker έγραψε:Γυναίκα του προέδρου έχω δυο τρία πραματάκια να σ πώ σήμερα.

Πρώτον, έμαθα κάποια στοιχεία για το άτομο σου, τα οποία δεν είμαι σίγουρος αν ισχύουν. Δεν είναι απαραιτήτως αρνητικά, και όπως και να χει έδειξα μια τάση να τα μεταφράσω με θετικό μάτι. Το πιο σημαντικό είναι οτι αν ισχύουν, σημαίνει οτι έχουμε γνωριστεί πριν λίγα χρόνια σε ένα περιφερειακό καφενείο κάπου στη Μαρτίου με Ολγας, πριν απο μια προπόνηση. Αν λοιπόν είσαι εκείνο το άτομο, τότε μου είχες δημιουργήσει θετική εικόνα η οποία αντιτάσσεται στην αρνητική εικόνα που είχα τις τελευταίες μέρες (την οποία σου είχα εκφράσει στο ίδιο τόπικ, δεν θυμάμαι τη σελίδα..).

Δεύτερον, δεν είδα να σχολιάζεις αυτό που έγραφα τότε, αν κ περίμενα απάντηση, αλλά δεν είναι και τόσο τρομερό.
Τρίτον, και σημαντικότερο. Σε ρωτάω νέτα σκέτα τί ξέρεις για τον Αντελίνο, γιατί με τις τελείως ερασιτεχνικές κεραίες μου, αυτα που μαθαίνω δεν με χαροποιούν καθόλου. Κυρίως λόγω κέρδους.. :?

Έχοντας διαβάσει προ ολίγου την κουβέντα σου με τον DAAT, θα επαναλάβω πως η μορφή που έχει πάρει η παρουσία σου στο forum, πρώτα σε σένα δεν κάνει καλό και μετά στους υπόλοιπους.
Η στήλη δεν έκανε ποτέ κακό και θέλει ποτέ να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ και γιαυτό δεν θα γράψει ποτέ πράγματα σε χρονικό διάστημα που δεν κάνει. Ακόμα και τα κουίζ γίνται σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία. Άρα λοιπόν αν θες να σου πω κάτι περισσότερο επειδή γνωριζόμαστε με pm...

Όσον αφορά το άτομο μου. Ως γυναίκα του προέδρου και εσύ ως άνθρωπος της βροχής μπορεί να ταιριάζουμε απόλυτα έστω και αν σε κάποια σημεία μιας ολόκληρης ιδεολογίας όπως είναι ο ΠΑΟΚ μπορεί ναδιαφωνούμε ή να νομίυεις ότι διαφωνούμε επειδή ίσως να ξέρεις κάποια λεπτομέρεις παραπάνω ή ίσως να ξέρω εγώ για συγκεκριμένο θέμα...

Πολλοί όταν βρίζατε τον Βρύζα σας είπα ότι όποιος τον βρίζει έχει μαύρα μεσάνυχτα και με κατηγορήσατε. Μετά είπε όχι στον Παναθηναϊκό και τον κάναετε ξανά ήρωα...

Παράδειγμα ανέφερα...

Μάλλον τότε ήμουν transfer και εσένα σου αρέσουν οι άσχημοι άντρες και όχι οι στρουμπουλές γυναικάρες σαν και μένα ..χεχεχε

Τα χαιρετίσματα μου αδερφέ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το πρώτο σκέλος το αντιλαμβάνομαι και δεν επιμένω.
Διαφωνώ σχετικά με τον Ζήση, ήταν και είναι ξεκάθαρη η θέση μου και επομένως θέτω εαυτόν έξω απο το β πληθυντικό της φράσης "τον ξανακάνατε ήρωα"..

Μπράβο πάντως για τη γρήγορη απάντηση, και σε οτι αφορά το φρέσκο κείμενο στο site, παρά τη σχετική διαφωνία μου, δεν με χαλάει να τη λέει ο οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον για ειδήσεις, στην ΠΑΕ, που τις δίνει σε συγκεκριμένα μέρη. Ήταν ένα απο τα στοιχεία που περίμενα να ΜΗΝ έχει η διοίκηση του Τέο. Αποτελεί όμως δικαιολογία το γεγονός πως είναι πολύ λίγα τα μέσα (και οχι οι ρεπόρτερ που δουλευουν σε αυτά), που πραγματικά κινούνταν και κινούνται υπόγεια ενάντια στον ΠΑΟΚ ενώ απο "μπροστά" μας αγαπάνε..Και βεβαίως μιλάω για τον 33-33-33 και την πρώτη δήθεν "ανεξάρτητη" αθηναική που έγινε πριν λίγα χρόνια..
H_gynaika_tou_Proedrou

OI 8 επισκέπτες είναι: Τρεις πρώην μου. Τέσσερις συμπολίτες και ένας ρουφιάνος δικός μας... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τελικα κυρια προεδρινα ενδιαφερθηκαμε ποτε για τον λαμιν ντιαρα της παρτιζαν?
H_gynaika_tou_Proedrou

rainmaker έγραψε:Το πρώτο σκέλος το αντιλαμβάνομαι και δεν επιμένω.
Διαφωνώ σχετικά με τον Ζήση, ήταν και είναι ξεκάθαρη η θέση μου και επομένως θέτω εαυτόν έξω απο το β πληθυντικό της φράσης "τον ξανακάνατε ήρωα"..

Μπράβο πάντως για τη γρήγορη απάντηση, και σε οτι αφορά το φρέσκο κείμενο στο site, παρά τη σχετική διαφωνία μου, δεν με χαλάει να τη λέει ο οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον για ειδήσεις, στην ΠΑΕ, που τις δίνει σε συγκεκριμένα μέρη. Ήταν ένα απο τα στοιχεία που περίμενα να ΜΗΝ έχει η διοίκηση του Τέο. Αποτελεί όμως δικαιολογία το γεγονός πως είναι πολύ λίγα τα μέσα (και οχι οι ρεπόρτερ που δουλευουν σε αυτά), που πραγματικά κινούνταν και κινούνται υπόγεια ενάντια στον ΠΑΟΚ ενώ απο "μπροστά" μας αγαπάνε..Και βεβαίως μιλάω για τον 33-33-33 και την πρώτη δήθεν "ανεξάρτητη" αθηναική που έγινε πριν λίγα χρόνια..

Δεν έχω ιδέα από αυτά. Τώρα... μαγειρεύω για τον πρόεδρο :opaokara: Και δεν ξέρω και τίποτα γιατί στην μεγαλύτερη ζωή μου έζησα ως τράνσφερ και έτρωγα από σπηλιές ότι έβρισκα...
H_gynaika_tou_Proedrou

barlow4 έγραψε:τελικα κυρια προεδρινα ενδιαφερθηκαμε ποτε για τον λαμιν ντιαρα της παρτιζαν?
Ποτέ σοβαρά...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τον υπονοησες σε καποιο κουιζ σου εστω.θα νοιωσω πολυ κλουζω αν ναι..
H_gynaika_tou_Proedrou

Όχι ρε κλουζώ... χαχα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε δωσε κανενα στοιχειο για τον πενθογεννημενο τουλαχιστον
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”