11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
arisk

Re: 11. Zlatan Muslimović

Δημοσίευση από arisk »

Edit: 30... :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σωστα arisk οσα λες..Απλα αναρωτιεμαι μπορεις να βρεις επιθετικο με τα λεφτα που δινεις στο ζλανταν που να σου κανει ολα αυτα που κανει ο ζλανταν...????
Εγω προσωπικα το συγκεκριμενο παιχτη ποτε δε θεωρησα οτι πρεπει να φυγει,δεν κανει κτλ.
Παντα τον εκτιμουσα γιατι οποιος θυμαται απο το φιλικο με την ουντινεζε το ζλανταν καταλαβαινει για τι παιχτη μιλαμε..Ετσι και αλλιως δεν ειναι τυχαιο οτι παιζει στην εθνικη της χωρας του...Το ζητημα με τους τραυματισμους ειναι ενα θεμα αλλα πιστευω οτι η συνολικη προσφορα ειναι θετικη...
Που βρισκεις παιχτη επιθετικο με τοσες δυναμεις(οσο θυμαμαι περυσι στην ΤΟΥΜΠΑ με την αεκ που ειχε κανει σκονη μαιστοροβιτς-κυριακο)???Με τοσο τσαμπουκα???Με θεληση(και σε κακη μερα να ειναι)???Να βοηθα στην αμυνα...
Ολα αυτα και αλλα πολλα που κανει στο γηπεδο θεωρω πως τον κρατανε στην ομαδα...Μακαρι να μην αντιμετωπισει ξανα τραυματισμο και να ειναι απλα ο εαυτος του οπως προχθες...
fanatikos

Δημοσίευση από fanatikos »

Παιδια ο Μουσλι ειναι εξαιρετικος παικτης. Βασικο του μειονεκτημα οι συχνοι τραυματισμοί.
Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τους κορυφαιους επιθετικους του CL.

Για να αντιληφθει κανεις την αξια του δουμε τη συγκριση με τον Εντινιο. Καλος παικτης, αλλα η διαφορα με τον Μουσλι ειναι χαωδης. Χανεται μονος αναμεσα στους αντιπαλους αμυντικους. Αντιθετα τον Μουσλι τον αισθανονται για τα καλα.

Να μεινει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Ειναι ακριβως το αντιθετο αυτοι οι δυο με τον Εντινιο χτυπας στον κενο χωρο σε κοντρα ενω ο Ζλανταν ειναι για κλειστες αμυνες να κερδιζει μονομαχιες κ να ανοιγει χορους να κραταει αμυντικους κ καλος στο ψηλο παιχνιδι..τωρα ας μη ειμαστε κ υπερβολικοι εχει πολλα να ζηλεψει απο τους κορυφαιους επιυετικους το C.L. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος παιχτης.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Αυτό ακριβώς στην περίπτωση Μουσλι, δεν έχουμε κωλοτούμπες μιας και ότι κακό έχουμε γράψει γι αυτόν είναι λόγω τραυματισμών κυρίως.
εγώ πάντως θα τον γούσταρα στον ΠΑΟΚ για άλλα 4 χρόνια με τα μισά λεφτά :)
πιστεύω το ίδιο και εσείς
fanatikos

Δημοσίευση από fanatikos »

Περα απο την αξια του, αυτο που μου αρεσει πολυ στο Μουσλι ειναι το νταηλικι του. Χωρις να ειναι αντιαθλητικος
αποπνεει εναν τσαμουκα σε στυλ Χ.Δημοπουλου και αγέλαστος οπως ειναι, εμπνεει δεος στους αντιπαλους αμυντικους.
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Παντως μερικοι ζουν και αναπνεουν με την ελπιδα να την πουν σε καποιον εδω μεσα ε? Μπραβο...

Επειδη οι ειρωνειες μου τη δινουν και δειχνουν οτι δεν κοβει και πολυ το μυαλο, θα παροτρυνα τους ειδημονες να κανουν μια αναδρομη στα ποστ μου για τον ζλαταν πριν μαθευτουν ολα αυτα περι εξωγηπεδικης ζωης. Ειχα πει οτι αν εχει εναν επιτελικο να του δινει σωστες καθετες θα βγαλει ματια... και φυσικα καποιοι με ειρωνευτηκαν.

Επειδη δεν εχω μαθει να κανω κωλοτουμπες δεν θα κανω και τωρα που παιζει καλα. Ελληνικα πιστευω μιλαμε ολοι. ΑΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΞΩ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ 15 ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ (δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, για να προλαβω τους ειδημονες) ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΟΛΟΙ.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

εγώ γιατί δεν έχω δει βιντεάκι ρε παιδιά; κάποιος δεν μπορεί να ανεβάσει ένα , έστω ΕΝΑ! για να πειστούμε κι'εμείς;
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Το δευτερο γκολ δειχνει πολυ μεγαλη κλαση. Τετοια φαση στους κορυφαιους του κοσμου να κατσει εχουν πολλες πιθανοτητες να την χασουν. Ειδικα το κοντρολ μαγικο. Το εκανε να φαινεται τοσο ευκολο, αλλα οσο το βλεπω καταλαβαινω γιατι ο Παμπλο ειπε οτι το δευτερο γκολ ειναι πιο ωραιο απο το πρωτο.
Παντως θα συμφωνησω με τον Arisk οτι παρολαυτα οι τραυματισμοι του ειναι τοσο συχνοι -και φαινονται να ειναι μονιμη κατασταση-, που δεν δικαιολογει να ειναι πολυ βαρυ συμβολαιο. Δεν ειναι μονο οι αγωνες που λειπει ειναι και η ανασφαλεια, δεν ξερεις ποτε δε θα εχεις το βασικο σου φορ π.χ. την προηγουμενη βδομαδα ξαφνικα κατι ετυχε, μπορει να μην επαιζε καθολου, τελικα μπηκε αλλαγη στο 50' δινοντας ομως με την κλαση του τη νικη. Τον θελω κι αλλα χρονια, αλλα μαλλον χρειαζεται μια αναπροσαρμογη στη συμφωνια.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Δυστυχώς δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα niko. Δε μπορούμε να τον κρατήσουμε με τόσους τραυματισμούς ούτε για τα μισά λεφτά. Ήδη ο Santos τσινάει, θέλει παίχτες "τσιμπημένους". Αν η διοίκηση αποφασίσει και κρίνει ότι πρέπει να κάνει την υπέρβαση, δε θα υπάρχουν περιθώρια να αγοράσεις ούτε ένα πακέτο τσίχλες, πόσο μάλλον να κρατήσεις έναν παίχτη που όπως πολύ σωστά είπες, "Δεν ειναι μονο οι αγωνες που λειπει ειναι και η ανασφαλεια...".

Δεν τον βλέπω να μένει παραπάνω απ'όσο προβλέπει το συμβόλαιό του.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

fanatikos έγραψε:Παιδια ο Μουσλι ειναι εξαιρετικος παικτης. Βασικο του μειονεκτημα οι συχνοι τραυματισμοί.
Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τους κορυφαιους επιθετικους του CL.

Για να αντιληφθει κανεις την αξια του δουμε τη συγκριση με τον Εντινιο. Καλος παικτης, αλλα η διαφορα με τον Μουσλι ειναι χαωδης. Χανεται μονος αναμεσα στους αντιπαλους αμυντικους. Αντιθετα τον Μουσλι τον αισθανονται για τα καλα.

Να μεινει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

με την ξανθούλα θα το καρφώσεις και πάλι...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dj_timo έγραψε: Επειδη οι ειρωνειες μου τη δινουν και δειχνουν οτι δεν κοβει και πολυ το μυαλο, θα παροτρυνα τους ειδημονες να κανουν μια αναδρομη στα ποστ μου για τον ζλαταν πριν μαθευτουν ολα αυτα περι εξωγηπεδικης ζωης. Ειχα πει οτι αν εχει εναν επιτελικο να του δινει σωστες καθετες θα βγαλει ματια... και φυσικα καποιοι με ειρωνευτηκαν.

Επειδη δεν εχω μαθει να κανω κωλοτουμπες δεν θα κανω και τωρα που παιζει καλα. Ελληνικα πιστευω μιλαμε ολοι. ΑΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΞΩ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ 15 ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ (δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, για να προλαβω τους ειδημονες) ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΟΛΟΙ.
Ακριβως τα ιδια ελεγα και γω...Ο ανθρωπος φαινεται οτι το κατεχει απλα θελει τη σωστη μπαλια...Αμα την παρει το χει το παστελι...
PaokPtolemaidaG4

Χωρικός έγραψε:εγώ γιατί δεν έχω δει βιντεάκι ρε παιδιά; κάποιος δεν μπορεί να ανεβάσει ένα , έστω ΕΝΑ! για να πειστούμε κι'εμείς;

Φιλε στο επομενο εντος εδρας που θα κανονισουν τα παιδια να συναντηθουν στο φρατελι, ελα να στο δειξω απο κοντα. Δεν παιζει να ανεβασω βιντεο...
PaokPtolemaidaG4

fanatikos έγραψε:Περα απο την αξια του, αυτο που μου αρεσει πολυ στο Μουσλι ειναι το νταηλικι του. Χωρις να ειναι αντιαθλητικος
αποπνεει εναν τσαμουκα σε στυλ Χ.Δημοπουλου και αγέλαστος οπως ειναι, εμπνεει δεος στους αντιπαλους αμυντικους.

Συμφωνω φιλε, η δυναμη και η ενεργεια που βγαζει ο ζλαταν δεν ειναι απαραιτητα μονο στην ομαδα αλλα και στον κοσμο γιατι μολις τον βλεπει να σκυλιαζει ξεσηκωνεται και αυτος!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”