15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
Ε, αυτό δεν είναι το θέμα;
Ότι έτσι όπως δείχνει να τα έχει καταφέρει η διοίκηση δεν μπορούμε να έχουμε παίχτες σαν τον Κοντρέρας.
Και επιτέλους, ποιόν ενοχλεί; Τους δμοσιογράφους; Για ποιό λόγο;
Ότι έτσι όπως δείχνει να τα έχει καταφέρει η διοίκηση δεν μπορούμε να έχουμε παίχτες σαν τον Κοντρέρας.
Και επιτέλους, ποιόν ενοχλεί; Τους δμοσιογράφους; Για ποιό λόγο;
Οχι, φυσικα.Karelias έγραψε: Και επιτέλους, ποιόν ενοχλεί; Τους δμοσιογράφους; Για ποιό λόγο;
Αυτους που τους δινουν...γραμμη.
Ναι, οκ, παιδιά, λίγο μήπως βλέπουμε φαντάσματα;
Να δεχτώ ότι σε ένα ποσοστό πέφτει γραμμή, αλλά σε όλους;
Και στην τελική, αν ο ΠΑΟΚ παθαίνει τόσο μεγάλο κακό από τους δημοσιογράφους/ΑΡΔ
που σε κάθε μεταγραφική περίοδο χάνει κι από ένα παίχτη-κολώνα, ε τότε να το κλείσουμε το μαγαζί.
Να δεχτώ ότι σε ένα ποσοστό πέφτει γραμμή, αλλά σε όλους;
Και στην τελική, αν ο ΠΑΟΚ παθαίνει τόσο μεγάλο κακό από τους δημοσιογράφους/ΑΡΔ
που σε κάθε μεταγραφική περίοδο χάνει κι από ένα παίχτη-κολώνα, ε τότε να το κλείσουμε το μαγαζί.
αδερφε ημουν σιγουρος οτι θα το λεγες, καλοπροαιρετα παντα.Karelias έγραψε:Ναι, οκ, παιδιά, λίγο μήπως βλέπουμε φαντάσματα;
Οχι δεν ειναι ολοι.
Οι υπολοιποι ψαχνουν απλα κατι να γραψουν για να πουλησουν, χωρις φυσικα να τους νοιαζει αν θα κανουν ζημια στον ΠΑΟΚ.
Οσο γι αυτο αδερφε, η προπαγανδα απο τα ΜΜΕ ειναι οτι πιο πουστικο και δυνατο εχει προελθει απο τον ανθρωπο.Karelias έγραψε:αν ο ΠΑΟΚ παθαίνει τόσο μεγάλο κακό από τους δημοσιογράφους/ΑΡΔ
Παραδειγματα , απειρα.
Οσο για την ποδοσφαιρικη κοινωνια, απλα, οτι κανουν οι αρειανοι.
..
Πρεπει να μπει ενα "τειχος" στους δημοσιογραφους που εχουν προσβαση στην Τουμπα και να μεινουν 2-3.
Σαν ΠΑΟΚ, δεν εχουμε αλλωστε να χασουμε και τιποτα απ αυτους.
Ρε συ εντάξει, όλα αυτά είναι όμως θεωρίες δικές σου (δικές μου, του καθενος).
Και δεν απαντάνε στο ερώτημα. Αν ο ΠΑΟΚ χάνει παίχτες-στηρίγματα σε κάθε μεταγραφική περίοδο,
δεν φταίνε, δεν μπορεί να φταίνε οι ΑΡΔ.
Στην τελική, μια χαρα έχει δικούς της ΑΡΔ η διοίκηση και η κάθε διοίκηση.
Και δεν απαντάνε στο ερώτημα. Αν ο ΠΑΟΚ χάνει παίχτες-στηρίγματα σε κάθε μεταγραφική περίοδο,
- george aspromayros
φταινε ομως ΚΑΙ μαλιστα παρα πολυ οταν μας σερβιρουν μερος της αληθειας....ή την ΄΄αληθεια΄΄ παραποιημενη !
τωρα τι και ποιους εξυπηρετουν..αυτο τ αφηνω σε ποιο ειδικους.......
παντως ειναι αδικο για πολλους τωρα κ στο παρελθον αυτο που γινεται...........Το θεμα με τον Κοντρερας επρεπε να λυθει ενδοικογενειακα ...
τωρα τι και ποιους εξυπηρετουν..αυτο τ αφηνω σε ποιο ειδικους.......
παντως ειναι αδικο για πολλους τωρα κ στο παρελθον αυτο που γινεται...........Το θεμα με τον Κοντρερας επρεπε να λυθει ενδοικογενειακα ...
Κοιταξε αδερφε.Karelias έγραψε:Ρε συ εντάξει, όλα αυτά είναι όμως θεωρίες δικές σου (δικές μου, του καθενος).
Δεν θα λεγα καθε μεταγραφικη περιοδο.
Ο μονος που εφυγε και αφησε ενα μεγαλο κενο πισω του τα τελευταια χρονια ειναι ο βιτολο.
Με αυτον δεν ξερω τι εγινε, δεν εφταιγαν οι ΑΡΔ.
Πολυ περιεργο για ολους μας, και φανηκε και απο την ΑΜΕΣΗ διακοπη στην πωληση των διαρκειας.
Το μονο που εκαναν σ αυτη τη περιπτωση ηταν να ριξουν στον βιτολο το φταιξιμο, πραγμα που δεν ισχυει.
Το τι εγινε το καλοκαιρι με τον βιτολο, αποψη μου ειναι οτι γραφεται με γκριζα γραμματα στην ιστορια του ΠΑΟΚ.
Τωρα ομως στην περιπτωση του βιερινια και του κοντρερας οι ΑΡΔ εδωσαν και δινουν ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ρεζιταλ.
Εν τελη επιβαλλεται να μην εχουμε την ιδια καταληξη με τους δυο που προανεφερα.
Τετοια θεματα, ακριβως οπως λεθηκε πριν απο λιγο ΠΡΕΠΕΙ να λυνονται ενδοοικογενειακα.
- Maximus
Τωρα καταλαβαινω γιατί "ξέχασε" τον Κοντρέρας, όταν είχε μιλήσει ο Μπόλονι για απαραιτητους παιχτες... (Βιερινια, Γκαρσια, Σαλπιγγιδης) 

Mετά απο κανά δίμηνο "διαξιφισμών" , βρήκα κάτι να συμφωνήσω μαζί σου.Maximus έγραψε:Τωρα καταλαβαινω γιατί "ξέχασε" τον Κοντρέρας, όταν είχε μιλήσει ο Μπόλονι για απαραιτητους παιχτες... (Βιερινια, Γκαρσια, Σαλπιγγιδης)

- sourmenetes
- Moderator
«Εμεινα έκπληκτος, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ»
20 Νοε 2011 10:23, Από PAOK24
Ο Πάμπλο Κοντρέρας, το κεντρικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες μετά τα όσα γράφονται σε ΜΜΕ της Χιλής, μίλησε στην εφημερίδα «Goal» και διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει ήδη συμφωνήσει με την Κόλο Κόλο.
«Εμεινα έκπληκτος όταν διάβασα και εγώ τα δημοσιεύματα. Βέβαια, αυτά περί επιστροφής μου στην Κόλο Κόλο γράφονται συνέχεια. Δεν ξέρω από πού προέκυψε το θέμα. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας. Εχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς και δεν μπορώ να κάνω συζητήσεις με κανέναν αν δεν μιλήσω πρώτα με τη διοίκηση της ομάδας μου για να δω και εγώ τι θα κάνω» επισήμανε ο διεθνής Χιλιανός στόπερ του ΠΑΟΚ.
Πάντως πέρα από όσα λέει ο Κοντρέρας το θέμα του θα ξεκαθαρίσει αύριο, στη νέα συνάντηση που θα έχει με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος, Ζήση Βρύζα.
www.paok24.com
Τι λες βρε Κοντρερας???Εχεις υπογραψει με κολο κολο..Δεν το ξερεις???
Τραγικοι οπως παντα...
20 Νοε 2011 10:23, Από PAOK24
Ο Πάμπλο Κοντρέρας, το κεντρικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες μετά τα όσα γράφονται σε ΜΜΕ της Χιλής, μίλησε στην εφημερίδα «Goal» και διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει ήδη συμφωνήσει με την Κόλο Κόλο.
«Εμεινα έκπληκτος όταν διάβασα και εγώ τα δημοσιεύματα. Βέβαια, αυτά περί επιστροφής μου στην Κόλο Κόλο γράφονται συνέχεια. Δεν ξέρω από πού προέκυψε το θέμα. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας. Εχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς και δεν μπορώ να κάνω συζητήσεις με κανέναν αν δεν μιλήσω πρώτα με τη διοίκηση της ομάδας μου για να δω και εγώ τι θα κάνω» επισήμανε ο διεθνής Χιλιανός στόπερ του ΠΑΟΚ.
Πάντως πέρα από όσα λέει ο Κοντρέρας το θέμα του θα ξεκαθαρίσει αύριο, στη νέα συνάντηση που θα έχει με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος, Ζήση Βρύζα.
www.paok24.com
Τι λες βρε Κοντρερας???Εχεις υπογραψει με κολο κολο..Δεν το ξερεις???
Τραγικοι οπως παντα...
σιγα μην το λεγε βεβαια....Αντε να δουμε αυριο τι θα συζητησουνε, μακαρι να μεινει στην ομαδα...και να βοηθησει ομως...Ο ΠΑΟΚ δυστυχως ειναι ομαδα 4 5 παικτων και οι αλλοι απλα τους συμπληρωνουνε...και δυστυχως απο τους 4 5 οι 3 ειναι στα 30 αρκετα φευγα...δεν εχουμε περιθωριο κανενας που δεδομενα μπορει να μας ανεβασει να φυγει