Europemania II
- Μπαρκαρούτσος
Re: Europemania II
Τους το έστειλα χθες σαν διορθωση/παρατήρηση με mail στις 24:44 χθες το βράδυ πριν κοιμηθώ

Δεν με επαιρνε ύπνος,τελικά κοιμήθηκα στις 26:00 !

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Σάβ 03 Αύγ 2024, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος

Πάντως, αυτά περί επιτρεπόμενων ξένων, επιτρεπόμενων αλλαγών πριν τους αγώνες και πόσοι Έλληνες χρειάζονται κτλ, όλα είναι σαφέστατα στο FM.
Απλώς δεν τα έχω συγκρατήσει καθόλου.

Μα σου λέει το 31.09: πρέπει να στείλεις λίστα μέχρι το Deadline. Οι μόνοι περιορισμοί στη λίστα είναι οι κανόνες της λίστας Α κ λίστας Β.. Βάζεις/Βγάζεις όσους θες από το προηγούμενο, δεν αναφέρεται τίποτα για μάξιμουμ αλλαγές. Απ' τη στιγμή που θα καταθεσεις τη λίστα, έρχεται το 31.10 και σου λέει ότι μπορουν να εγγραφουν στις λίστες μέχρι 2 καινούργιοι μέχρι 24ωρες πριν τα ματς. Αν ήσουν ήδη στο όριο, τότε θα πρέπει να βγάλεις κάποιον για να μπουν οι καινούργιοι, ώστε οι κανόνες των λίστα Α,Β να τηρούνται..Doomlord4 έγραψε: Γράφει για την Λίστα Β
31.11
Each club is entitled to register an unlimited number of players on List B during the season. The list must be submitted by no later than 24.00 CET on the day before the match in question.
Που υπάρχει η λέξη unlimited στο κείμενο για την Λίστα Α; (οεο;)
Ή more than two...3,4,7 ktl
Δεν διευκρινίζει ΠΟΥΘΕΝΑ πόσες αλλαγές μπορείς να κάνεις,πριν τις 1/8
Στην ουσία, αυτοί οι κανόνες προσπαθούν να κάνουν φλεξιμπλ το σύστημα για τη διάρκεια του μεταγραφικού παραθύρου του καλοκαιριού..
Unlimited registrations στη λίστα Β σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις όσους παίκτες θέλεις στη λίστα που πληρούν τις προϋποθέσεις, πχ από τις ακαδημίες σου. Για τη λίστα Α, σου λέει πως η λίστα για το group stage είναι η τελική..
Εντάξει, θέλει σουλουπωμα αλλά νόημα βγαίνει..
Ναι αυτό το γράφει.Νάτοampaoumpa έγραψε:Μα σου λέει το 31.09: πρέπει να στείλεις λίστα μέχρι το Deadline.

1η σειρά.Συγκεκριμένα Πράγματα
ampaoumpa έγραψε:Οι μόνοι περιορισμοί στη λίστα κτλ κτλ κτλ
Αυτό που το γράφει/διευκρινίζει

5 σειρές είναι ο κανόνας
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Όσον αφορά στις λίστες με τους παίκτες που δηλώνουμε στους προκριματικούς, εγώ αυτό που κατάλαβα είναι τόσο στον δεύτερο, όσο και στον τρίτο δηλώνουμε όποιους θέλουμε χωρίς περιορισμούς και μόνο η λίστα που θα στείλουμε πριν από τα p.o. είναι δεσμευτική, καθώς από και και μετά θα μπορούμε να κάνουμε μόνο δύο αλλαγές τον Γενάρη.
Επίσης ένα 24ωρο πριν τον πρώτο αγώνα των p.o. μπορούμε να κάνουμε μία (ή μήπως δύο) αλλαγή στη λίστα. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο και για τους αγώνες Ιανουαρίου.
Το δεύτερο ερώτημα είναι όταν λέμε λίστα Ιανουαρίου τι ακριβώς εννοούμε; Εννοούμε προφανώς τη φάση META την league phase που τελειώνει μέσα στον Γενάρη.
Επίσης ένα 24ωρο πριν τον πρώτο αγώνα των p.o. μπορούμε να κάνουμε μία (ή μήπως δύο) αλλαγή στη λίστα. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο και για τους αγώνες Ιανουαρίου.
Το δεύτερο ερώτημα είναι όταν λέμε λίστα Ιανουαρίου τι ακριβώς εννοούμε; Εννοούμε προφανώς τη φάση META την league phase που τελειώνει μέσα στον Γενάρη.
Doomlord4 έγραψε:Τους το έστειλα χθες σαν διορθωση/παρατήρηση με mail στις 24:44 χθες το βράδυ πριν κοιμηθώ![]()
![]()

Εννοείται. Αυτός είναι ο σωστός όρος.Doomlord4 έγραψε: Στο κομμάτι του κανόνα που ανέβασα,δε μιλάμε "ακριβώς" για αλλαγές
Αλλά για Εγγραφές!
Υγ. Στο τοπικ της Ευρώπης θα σου θέσω τις επόμενες μέρες ένα δίλημμα που με απασχολεί και θέλω τη γνώμη σου.
Αποστόλη καλησπέρα.ΑποστόληςΑ έγραψε: ...
2 αλλαγές (εγγραφές) μπορούμε να κάνουμε μέχρι τις 24.00 cet (25.00 ώρα Ελλάδος) πριν από κάθε προκριματικό (και τα πλέι οφ μέσα).
Η λίστα Ιανουαρίου είναι η ίδια με αυτήν την δεσμευτική όπως λες πριν από το league stage. Αυτή η λίστα επιδέχεται μέχρι κάποιο αριθμό αλλαγών (εγγραφών) μετά το πέρας της χειμερινης μεταγραφικής περιοδου.Μέχρι πέρυσι ήταν το πολύ 3 οι αλλαγές (εγγραφές).
Φέτος δεν το έχω κοιτάξει.
- Μπαρκαρούτσος
kayde έγραψε:Σας χαιρομαι,ευχαριστω για οσα γραφετε και για την ενημερωση.Thumbs up.

Κυριακή μεσημέρι Τώρα είναι 12:00 περίπου
Σε 56 ώρες παίζουμε στη Σουηδία!!
Απλά δεν θυμάμαι αν το ματς είναι στις 68:00 ή 68:30 ώρα Ελλάδος.....
Σε 56 ώρες παίζουμε στη Σουηδία!!
Απλά δεν θυμάμαι αν το ματς είναι στις 68:00 ή 68:30 ώρα Ελλάδος.....