Κατανοητό. Έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο τρόπο αξιολόγησης για το κατά πόσο το ύψος μπορεί να είναι θετικό ή αρνητικό κριτήριο στην αξιολόγηση κάποιας πιθανής μεταγραφής;renegade έγραψε:Βρε φίλε μου είναι λίγοι στον γενικό πληθυσμό.Blackgr4 έγραψε:Το ότι είναι μόνο τόσοι, δεν είναι μια ένδειξη ,επάνω σε αυτό που γράφεις, για το κατά πόσο ένας παίκτης του 1.58 μπορεί ή όχι να παίξει ποδόσφαιρο;renegade έγραψε: Καταρχας περαστικά στο τεράστιο ΠΑΟΚτσακι τον Γιώργο.
Αυτό που γράφεις για το πόσοι παίκτες με ύψος κάτω από 160 έχουν αξία πάνω από 1 εκατομμύριο δεν είναι λογικό,όταν οι συνολικοί παίκτες σε αυτό το ύψος είναι πάρα πολύ λίγοι?
Για παράδειγμα αν κάνεις ένα σερτς των παικτών σε όλα τα κύρια πρωταθλήματα θα σε βγάλει έναν αριθμό παικτών περίπου μισό εκατομμύριο.
Αν τώρα βάλεις μέγιστο ύψος το 160 θα σου βγάλει κάτι λιγότερο από 600 παίκτες
Συζήτηση κάνουμε, θεωρίες γράφουμε. Μπορεί ο παίκτης να έρθει και να κάνει παπάδες, μπορεί και όχι.
Εγώ το ανέφερα ως απάντηση στον φίλο που ρωτάει κατά πόσο το ύψος μπορεί να είναι πρόβλημα.
Στα μάτια μου ναι το 1.58 μπορεί να είναι πρόβλημα και το ταλέντο μπορεί και να μην υπερισχύει. Θα δείξει.
Είτε πας στην δουλειά σου,είτε στο καφενείο είτε μια βόλτα,οι αντρες 20-35 με ύψος 160 που θα συναντήσεις είναι ελάχιστοι .
Εγώ δεν έχω. Από περιέργεια μπήκα και είδα πόσοι παίκτες κάτω του 1.60 έχουν μεγάλη αξία στο transfermarkt, (ένας εξ' αυτών είναι ο Σοτέλδο), απλά σχολίασα το πόσο λίγοι εμφανίζονται.
Ίσως έχω επηρεαστεί από τον Μιτρίτσα που έπεφτε με το κάθε αεράκι ή από τις εκπομπές του 24 που ανέφεραν ,για τον Ντάντας συγκεκριμένα, ως αρνητικό κριτήριο τη σωματοδομή και το μπόι του, ο οποίος βέβαια είναι 1.70.
Και μετά βλέπω Σοτέλδο 1.58 και αυτομάτως σκέφτομαι αρνητικά. Είναι πολύ πιθανό.
Σε κάθε περίπτωση ξαναλέω πως δεν προδικάζω καταστάσεις. Απλά απάντησα σε έναν φίλο πιο πάνω.
Αφού ο ΠΑΟΚ κατέληξε σε αυτόν, καλώς να έρθει και μακάρι να κάνει παπάδες. Ας το κλείσουμε εδώ το θέμα αν δεν έχεις αντίρρηση.