Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Το ποδόσφαιρο με τις 5 αλλαγές και τα 50 τόσα παιχνίδια έχει αλλάξει. Εάν θέλεις να είσαι καλή ομάδα στις πρώτες θέσεις του πίνακα και να διεκδικείς στα ίσια πρωταθλήματα και κύπελα και να παίζεις σε ομίλους στην Ευρώπη με αξιώσεις τότε πρέπει να έχει και ποιοτικό ρόστερ αλλά και πολλούς παίκτες. Θέλεις δυο παίκτες σε κάθε θέση πλέον εάν αυτό είναι δυνατόν. Υπάρχουν τραυματισμοί. Κάρτες ασθενιες κλπ κλπ. Η Ευρώπη μόνο είναι 12 ματς εάν δεν περάσεις στην φάση μετά τους ομίλους.
Ειδικά σε κάποιες θέσεις όμως όπως του Σέντερ φορ θέλεις δυο ισάξιους και έναν τρίτο να έρχεται.
Ειδικά σε κάποιες θέσεις όμως όπως του Σέντερ φορ θέλεις δυο ισάξιους και έναν τρίτο να έρχεται.
- Μπαρκαρούτσος
Η θέση των οπαδών είναι στην κερκίδα.
Λες και ο καθένας στην ΠΑΕ δεν ξέρει τη δουλειά του.
Ο goalkeeper δεν ξέρει ότι πρέπει να αποκρούει, ο striker να βάζει τη μπάλα στην εστία, ο φροντιστής να ασχολείται με τα ρούχα και τον εξοπλισμό κτλ.
Κι αν κάποιος δεν ξέρει τη δουλειά του, δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα τους κρίνουμε, δεν πληρώνουμε εμείς την ομάδα.
Φαντάσου πχ να ανεβαίνει ο Augusto στην 4 και να τσαμπουκαλεύει τον όποιον 17χρονο βαράει το τύμπανο και να του λέει "έτσι βαράμε ρε μαλάκα, πώς βαράς έτσι, δεν έχεις πάει ωδείο;"...
Ο goalkeeper δεν ξέρει ότι πρέπει να αποκρούει, ο striker να βάζει τη μπάλα στην εστία, ο φροντιστής να ασχολείται με τα ρούχα και τον εξοπλισμό κτλ.
Κι αν κάποιος δεν ξέρει τη δουλειά του, δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα τους κρίνουμε, δεν πληρώνουμε εμείς την ομάδα.
Φαντάσου πχ να ανεβαίνει ο Augusto στην 4 και να τσαμπουκαλεύει τον όποιον 17χρονο βαράει το τύμπανο και να του λέει "έτσι βαράμε ρε μαλάκα, πώς βαράς έτσι, δεν έχεις πάει ωδείο;"...
- paokathens
Δηλαδή δικαίωμα στην κριτική έχουν μόνο αυτοί που πληρώνουν ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Η θέση των οπαδών είναι στην κερκίδα.
-
- Επικοινωνία:
Μια θεατρική παράσταση θα την καταστήσει πετυχημένη η όχι, με το χειροκρότημα του η την αποδοκιμασία του ο θεατής.Ουτε ο παραγωγός, ούτε ο σκηνοθέτης!Και ο νοών νοείτω.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Η θέση των οπαδών είναι στην κερκίδα.
Πολύ κακό επιχείρημα. Πρώτα απ'όλα οι οπαδοί φέρνουν όλα μα όλα τα έσοδα της ομάδας. Είτε άμεσα πληρώνοντας, είτε έμμεσα. Όταν λέω έμμεσα εννοώ ότι τα τηλεοπτικά συμβόλαια και οι χορηγίες είναι αυτά που είναι λόγω της εμπορικότητας της ομάδας (δηλαδή του όγκου των οπαδών). Διαφορετικά θα παίρναμε τα συμβόλαια του Λεβαδειακού. Ακόμα και ο επενδυτής έχει έρθει λόγω των οπαδών, γιατί ξέρει ότι θα αποκομίσει κάποια οφέλη από αυτούς. Αλλιώς θα έπαιρνε την Αναγέννηση Επανομής και δε θα χρειαζόταν να πληρώσει και 10 εκατομμύρια στην αποπληρωμή του χρέους. Γενικότερα όλο το προϊόν, απευθύνεται στους οπαδούς, αυτοί είναι οι πελάτες και άρα αυτοί κρίνουν.
Το ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε επειδή δεν κάνουμε την ίδια δουλειά και άρα δεν ξέρουμε, είναι επίσης ασχολιαστο. Θα κρίνω όπως ακριβώς θα κρίνω ένα εστιατόριο που μου σερβίρει σκατα αντί για φαι χωρίς να είμαι σεφ, έναν γιατρό που έκανε λάθος διάγνωση χωρίς να είμαι γιατρός ή την κυβέρνηση χωρίς να είμαι πολιτικός.
Από κει και πέρα, άλλο πράγμα να κρίνουμε, και άλλο να κάνουν κουμάντο οι οπαδοί.
Το ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε επειδή δεν κάνουμε την ίδια δουλειά και άρα δεν ξέρουμε, είναι επίσης ασχολιαστο. Θα κρίνω όπως ακριβώς θα κρίνω ένα εστιατόριο που μου σερβίρει σκατα αντί για φαι χωρίς να είμαι σεφ, έναν γιατρό που έκανε λάθος διάγνωση χωρίς να είμαι γιατρός ή την κυβέρνηση χωρίς να είμαι πολιτικός.
Από κει και πέρα, άλλο πράγμα να κρίνουμε, και άλλο να κάνουν κουμάντο οι οπαδοί.
Νομίζω δεν καταλάβατε καλά.
Η διαφωνία δεν είναι για την κριτική γενικώς, αλλα για οπαδούς να πηγαίνουν sτα γραφεία και να εκφράζουν την κριτική τους εκεί, όπως αναφέρθηκε στην προηγουμενη σελίδα.
Επίσης, αν εσένα δε σου αρέσει το φαΐ, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι καλός ο σεφ, ούτε ότι εσύ ξέρεις μαγειρική καλύτερα.
Η διαφωνία δεν είναι για την κριτική γενικώς, αλλα για οπαδούς να πηγαίνουν sτα γραφεία και να εκφράζουν την κριτική τους εκεί, όπως αναφέρθηκε στην προηγουμενη σελίδα.
Επίσης, αν εσένα δε σου αρέσει το φαΐ, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι καλός ο σεφ, ούτε ότι εσύ ξέρεις μαγειρική καλύτερα.
Πρώτα απ' όλα, στο σχόλιο του Μπαρκαρουτσου δεν είναι ξεκάθαρο ότι αναφέρεται στους οπαδούς που πηγαίνουν στα γραφεία. Αλλά στην κριτική γενικότερα. Παρόλα αυτά, διαφωνώ και γω με τους οπαδούς να πηγαίνουν στα γραφεία και για αυτό έγραψα την τελευταία πρόταση. Άλλο κριτική και άλλο να νομίζουν οι οπαδοί ότι θα κάνουν κουμάντο στην ομάδα.
Τώρα για το παράδειγμα δεν είπα ότι μαγειρεύω καλύτερα ή κάτι τέτοιο, το αντίθετο, είπα ότι και να μην ξέρω να μαγειρεύω έχω το δικαίωμα να κρίνω από τη στιγμή που απευθύνεται σε μένα η υπηρεσία/προϊόν. Και προφανώς ο καθένας έχει διαφορετική κρίση.
Τώρα για το παράδειγμα δεν είπα ότι μαγειρεύω καλύτερα ή κάτι τέτοιο, το αντίθετο, είπα ότι και να μην ξέρω να μαγειρεύω έχω το δικαίωμα να κρίνω από τη στιγμή που απευθύνεται σε μένα η υπηρεσία/προϊόν. Και προφανώς ο καθένας έχει διαφορετική κρίση.
- ΑποστόληςΑ
Σωστός.Nikos 74 έγραψε:Επειδή το διάβασα πιο πριν, ο Ζιβκοβιτς ο τερματοφύλακας έχει υπογράψει διετές μέχρι το καλοκαίρι του 24.
Ο Ορφανός ήταν ακραίος επιθετικός, πατούσε αντίπαλη περιοχή σε αρκετές από τις επιθέσεις μας λόγω του καλού άλματος που είχε. Ούτε ο Γκουερίνο ήταν σέντερ-φορ, έπαιζε λίγο πιο πίσω. Ο Καίσαρας ήταν οκτάρι, αλλά βοηθούσε πολύ στο σκοράρισμα, παροιμιώδες το άλμα του και η κεφαλιά του σαν σουτ.mbison έγραψε:https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... on_id=2018joshua έγραψε:Αυτη η εικονα που εμφανιζεις ειναι εντελως ακυρη. Ο Σφιντερφσκι πουλήθηκε,ο Τσολακ γυρισε απο δανεισμο,ο Ολιβειρα ηταν τραυματιας.Μονη περιοδος με τρεις ενεργους επιθετικους ηταν με Καρελη,Ακπομ,Πριγιοβιτς.
και Μαρκόφσκι και Κούστα!
2013/14
https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... on_id=2013
Νετσιντ, Αθανασιαδης, Κουλούρης, Χέσεν!, Σαλπι, Βουικιτς, (Πέρεθ)
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στις λίστες κατ΄έτος
79/80
https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... on_id=1979
Κωστικος, Ορφανος, Γκουερίνο κ από πίσω Σαράφης
Όταν κάποτε νεαροί τότε και μέτοχοι κάποιοι εξ ημών, μεταξύ αυτών και ο γράφων όπως και ο πατέρας μου, τρέχαμε στα γραφεία να κάνουμε πολιτική στην ΠΑΕ επειδή μας "ενέπνεε" ο Μπούζας ότι αν έπεφτε, όπως και έγινε, ο Παντελάκης, θα έρχονταν στην ομάδα πολυεκατομμυριούχοι και αντίπαλο δέος σε Βαρδινογιάννη και Νταϊφά, είδαμε μακροπρόθεσμα τα αποτελέσματα. Έφυγε (ίσως και αυτός να έκανε ένα λάθος μην μπαίνοντας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου), νοικοκύρης και με μεγάλα guts παράγοντας και ήλθαν άλλοι που είτε δεν μπορούσαν να κάνουν σωστή διαχείριση παρά τις άριστες προθέσεις τους και την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, είτε έλεγαν στις Γ.Σ. πως ο ΠΑΟΚ θέλει λεφτά, αλλά με την ομάδα να παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο, να ρίχνει εξάρα στον γαύρο στις Σέρρες και να είναι πρώτη, πουλούσαν προπονητή και τον Μπανιώτη μετά το 6-1 στον Κοσκωτά. Με αλλεπάλληλες αλλαγές διοικήσεων μέχρι που το 1992 ξεκίνησαν τα πέτρινα χρόνια.
Νέος τότε, θυμάμαι επεισοδιακές Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ατέλειωτες νύχτες στο Μακεδονία Παλλάς (1984, 1986, 1988).
Νέος τότε, θυμάμαι επεισοδιακές Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ατέλειωτες νύχτες στο Μακεδονία Παλλάς (1984, 1986, 1988).
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Συγνώμη αλλά μια χαρά ο λαός μπερδεύτηκε στα πόδια του μποτο και του λουτσου φέτος στις μεταγραφές. Μια χαρά είχανε βρει τον γιο του δ@νη και ήταν ένα βήμα να τον φέρουνε στην τούμπα, και ευτυχώς κατέστησε σαφές ο λαός πως ο γιος του μπινε δεν έχει καμία μα καμία θέση στο ρόστερ της ομάδας. Όπερ και εγενετο.
Και πάλι λάθος ήταν γιατί ο καθένας από εμάς δεν ξέρει τι συμφωνία υπήρχε με τη Rogon.
Ο κόσμος πρέπει με κάποιο τρόπο να μπορεί να εκφράζει τη δυσαρέσκεια του προς τους χειρισμούς της διοίκησης. Στο γήπεδο; Εκτός γηπέδου; Κάπως,με κάποιο τρόπο,δεν ξέρω.Πάντα ειρηνικό αλλά και πάντα ξεκάθαρα. Σαν οπαδοί εδώ και αρκετό καιρό ζούμε στο σκοτάδι με πλάνα και αεροπλάνα,χωρίς ενημέρωση,χωρίς ξεκάθαρους στόχους,έχουμε γίνει πάλι λογιστές,ΤΔ και εγώ δεν ξέρω τι άλλο γιατί έτσι έχει επιλέξει η διοίκηση. Ναι η ομάδα είναι οικονομικά υγιής. Ναι χρωστάμε πολλά. Αυτό που γίνεται όμως τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν το λες σοβαρή σχέση «εταιρίας» και «πελάτη».
Αυτό ήταν λάθος..Μαυρο Χιονι έγραψε:Συγνώμη αλλά μια χαρά ο λαός μπερδεύτηκε στα πόδια του μποτο και του λουτσου φέτος στις μεταγραφές. Μια χαρά είχανε βρει τον γιο του δ@νη και ήταν ένα βήμα να τον φέρουνε στην τούμπα, και ευτυχώς κατέστησε σαφές ο λαός πως ο γιος του μπινε δεν έχει καμία μα καμία θέση στο ρόστερ της ομάδας. Όπερ και εγενετο.