Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας τους τα κορίτσια μας!Μπράβο!!!Εικόνα

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

fuzztone έγραψε: Steven, μια παρατήρηση στην κριτική στις παίκτριες. Παρατήρησα ότι η Άννα βελτιώθηκε αρκετά μετά τα μέσα της σεζόν στην άμυνα, στο σέρβις, αλλά κυρίως στην επίθεση (χωρίς βέβαια πάλι να είναι ιδιαίτερα καλή εκεί). Αν θυμάσαι, επιθετικά είχε μόνο μια κίνηση με 2-3 βηματάκια πλάγια που ήταν πολυ προβλέψιμη, την οποία άλλαξε σε πιο ευθεία και δυνατά χτυπήματα πρώτου χρόνου. Κάτι αντίστοιχο με ενδυνάμωση των χτυπημάτων παρατήρησα και στην Τσιόγκα.
Συμφωνώ μαζί σου φίλε fuzztone. Κι εγώ είδα τη βελτίωση της Καλατάντζε στην επίθεση συγκριτικά με την αρχή της χρονιάς. Ειδικά στην άμυνα η παίκτρια ήταν πάρα πολύ καλή και γενικά όσο περνούσε ο χρόνος έδειχνε και περισσότερα πράματα.
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Η Άννα δεν παίζει πρώτη φορά στο ΠΑΟΚ. Την έχουμε ξανάδει βασική στην α1. Ομολογώ ότι δεν παρακουλουθουσα και πολύ πέρσυ γιατί το πρωτάθλημα μου φαίνοταν βαρετό και δεν ξέρω πως τα πήγαινε. Συγκριτικά όμως η φετινή απόδοση της σε σχέση με το πώς ήταν όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό είναι πολύ κακή. Αυτό είναι το πόιντ μου. Ότι την έχουμε δει να παίζει πολύ καλύτερα από αυτό που βλέπουμε τώρα.
Επιπλέον γενικά πως θα σας φαινόταν η αλεξακου και η καθαριου για την ομάδα?
Δεν σας έβαλα τα βίντεο μόνο για να τα δείτε αλλά για να σχολιάσουμε ότι αποφοίτησαν ( Τουλάχιστον έτσι νομίζω γιατί στο βίντεο γράφει graduate)
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Εχω δει τεσσεραις αγωνες τους, ανεβασμενους στο ιντερνετ ολοκληρους. 2 απο το 2019, 1 απο το 2020 και ενας απο το 2021.

Η Αλεξακου δεν επαιζε σε αυτον του 21, ειναι τραυματιας πολυ καιρο.
Στο 2020 τα πηγαν μετρια (εχασαν), σε αυτους του 19 εκανε παπαδες η Αλεξακου.

Καλη παιχτρια, μου θυμιζει λιγο στο σουλουπι την Εβανς του Αρη, ικανοποιητικη υποδοχη, δυνατα και καλα χτυπηματα, χαμηλο αλμα, αργη. Μην νομιζεις οτι ειναι κατι ιδιαιτερο σαν προσοντα και τεχνικη, το μεγαλο της προσον (και καταρα ενιοτε) ειναι ο χαρακτηρας. Γεματη θαρρος και θρασος αγωνιστικο, παιζει με τσαμπουκα και νευρα. Με οτι κι αν σημαινει αυτο.

Το μεγαλο της μειον ομως ειναι ο τραυματισμος που την εχει κρατησει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καιρο εκτος. Δεν ξερω καν αν εχει επιστρεψει ακομα....
Επομενως μονο αν θελουμε να ρισκαρουμε θα κοιταξουμε την περιπτωση της, αλλιως ξεχνα την

Η Καθαριου ειναι μετρια κεντρικος, δεν ειναι καλυτερη αυτων που εχουμε...

Η μονη που αξιζει απο την ομαδα της Αλεξακου, ειναι η Ιταλιδα διαγωνιος που εχουν. Ψηλη, αλτικη, δυνατα ΚΑΙ τεχνικα χτυπηματα, ψυχραιμια στα κρισιμα σημεια που καιει η μπαλα, γενικα παρα πολυ καλη.

Βεβαια, Ιταλιδα παιχτρια (ειδικα σε αυτην την ηλικα) αποκλειεται να ερθει Ελλαδα, καλυτερα να παει Α2 Ιταλιας παρα Ελλαδα :lol:

EDIT

Συγχαρητηρια στα κοριτσια μας

:pano:
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Το Νο 10 είναι η Μεροδουλάκη? Πρέπει να ψήλωσε κι'αλλο. Ήταν γύρο στο 1.82, αλλά τώρα φαίνεται ίδιο ύψος με την Τερζόγλου (1.86).
Willie the Pimp έγραψε: Μιλάω πάντα για τη διαχείριση του υφιστάμενου ρόστερ, το ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε στις ακραίες είναι παντελώς άσχετο με ότι σχολίασα. Ως εκ τούτου μήπως να δοκίμαζε να κρατήσει μέσα τη Φιντόν, του 1.85 που θα βοηθούσε στο μπλοκ (σίγουρα) περισσότερο από την Μαρία του 1.79; Εκτός αν το δυνατό σημείο της Κλέπκου είναι το μπλοκ και δεν το γνωρίζουμε (εγώ σίγουρα όχι) και πίστευε ότι η άσχημη επιθετική της ημέρα θα ισοσταθμιζόταν από την τεράστια δύναμη της στο μπλοκ. Χου νόουζ...
Πως μπορεί η ενεργοποίηση της Κλέπκου να είναι παντελώς άσχετη με το οτι δεν ενισχύθηκε στα άκρα η ομάδα? Τη Φιντόν την έβγαζε γιατί το τελευταίο τετράμηνο είναι σημαδούρα και ακόμη και η καλή υποδοχή που είχε στην αρχή, μας άφησε εδώ και αρκετούς μήνες. Μπορεί να φταίει η κούραση σε συνδιασμό με τη φυσική της κατάσταση, πάντως δεν βλέπεται. Και δυστυχώς όσες φορές μπήκε η Κυπαρίσση αντί της Κλέπκου δεν ήταν η Κυπαρίσση που είδαμε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στη Θήρα.

Άλλωστε ένα απο τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσατε όλοι υπερ της απαράδεκτης αντικατάστασης του προπονητή που είχε την ομάδα 2η, ήταν η κακή διαχείριση του ρόστερ, και οτι ο Φενόλιο θα το άλλαζε. Εντέλει, παραμένω ευχαριστημένος με το την ενεργοποίηση της Κλέπκου, το χρόνο και τις εμφανίσεις της Ηλιοπούλου, αλλά και την αγωνιστική άνοδο της Τσιόγκα. Με την Κυπαρίσση άγνωστο τι συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας! Είμαστε η μόνη από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν που έχουμε τόσο καλές υποδομές (άντε και ο Άρης σε λιγότερο βαθμό).

Βέβαια, το στοίχημα είναι πόσες από τις παίκτριες θα ανέβουν για να πλαισιώσουν την 1η ομάδα, και να είναι σε επίπεδο να την οδηγήσουν σε επιτυχίες. Εκεί πάσχουμε ακόμη.

Υ.Γ. επειδή δεν έχουμε κάποιον ρεπόρτερ που να μας ενημερώνει, μάθαμε από τον ηρακληδέα σπίκερ πως σε εμάς παίζει η κόρη του Αλεξ Ντίαζ του Ηρακλή (δεν έπαιξε καθόλου νομίζω). Είχαμε και την κόρη του Φρέντυ Μπρουκς.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Descartes έγραψε: Πως μπορεί η ενεργοποίηση της Κλέπκου να είναι παντελώς άσχετη με το οτι δεν ενισχύθηκε στα άκρα η ομάδα? Τη Φιντόν την έβγαζε γιατί το τελευταίο τετράμηνο είναι σημαδούρα και ακόμη και η καλή υποδοχή που είχε στην αρχή, μας άφησε εδώ και αρκετούς μήνες. Μπορεί να φταίει η κούραση σε συνδιασμό με τη φυσική της κατάσταση, πάντως δεν βλέπεται. Και δυστυχώς όσες φορές μπήκε η Κυπαρίσση αντί της Κλέπκου δεν ήταν η Κυπαρίσση που είδαμε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στη Θήρα.
Ανέφερα κάπου για λανθασμένη ενεργοποίηση της Κλέπκου; Η οποία ήταν θετική και επιβεβλημένη και άργησε μάλιστα να γίνει καθώς η Κυπαρίσση δεν βλεπόταν (η μεγαλύτερη φετινή απογοήτευση για μένα). Μάλιστα αυτό το πιστώνεται ο Φενόλιο. Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα και ποιος ήταν ο πυρήνας του σχολίου μου.
Έγραψα συγκεκριμένα για τον αγώνα με το βάζελο, του οποίου το παιχνίδι κατά την άποψη μου δεν το διάβασε όπως το έκανε αντίστοιχα ο προπονητής του γαύρου. Κι εκτός αυτού με τα κολλήματα του έκανε πιο εύκολο το έργο του βάζελου. Προς επίρρωση του επιχειρήματος μου έφερα το παράδειγμα με την Κλέπκου. Στον συγκεκριμένο αγώνα λοιπόν, η Κλέπκου είχε ελαφρώς καλύτερα ποσοστά υποδοχής από τη Φιντόν, όχι κάτι φοβερό βέβαια. Στην επίθεση είχαν αμφότερες κακά ποσοστά, με την Μαρία όμως να έχει το άκρως καταστροφικό 1/17 επιθέσεις. Στο μπλοκ παρότι είχαν αμφότερες από 1, η Κλέπκου λόγω ύψους ήταν η χαρά του βάζελου. Δε θυμάμαι να έσπασε επίθεση με μπλοκ ούτε για δείγμα ... Παρ' ότι δεν του βγήκε η επιλογή επέμενε στην αναπληρωματική και όχι στη βασική του ακραία και μοίρασε σχεδόν στο μισό το χρόνο συμμετοχής τους. Αν δεν υπήρχε θέμα κούρασης ή κάτι άλλο που δεν γνωρίζω, εεεε πώς αλλιώς να το γράψω; Έφαγε τεράστιο "σκάλωμα" (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα)... Το παράδειγμα που αναφέρω είναι ενδεικτικό γιατί υπήρξαν αρκετά παρόμοια. Γενικότερα τα πειράματα του ακροβατούσαν στο όριο του αψυχολόγητου...
Descartes έγραψε:Άλλωστε ένα απο τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσατε όλοι υπερ της απαράδεκτης αντικατάστασης του προπονητή που είχε την ομάδα 2η, ήταν η κακή διαχείριση του ρόστερ, και οτι ο Φενόλιο θα το άλλαζε.
Το έγραψα και άλλη φορά, ο Φενόλιο όπως πιστώνεται τα αρνητικά πιστώνεται και τα θετικά που ήταν η ενεργοποίηση των μικρών, την οποία δεν έκανε ο Φλώρος.
Όσο για την αντικατάσταση του Φλώρου εγώ προσωπικά είχα γράψει ότι είμαι κατά του να αλλάζει ο προπονητής στη μέση της χρονιάς και το ταμείο να γίνεται στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

miburosaito έγραψε:Πρωτο ματς τελικων του Τουρκικου πρωταθηματος οποιος θελει να δει:

Χαακ εναντιων Βαργκας, Γκαμπι εναντιων Φεντοροβτσεβα και Τσανσου απεναντι στη θρυλικη Ναζ.

Επαναληπτικος στην εδρα της Vakif σημερα, σε ενα παιχνιδι που ειναι must-win για την Vakif μετα την ηττα απο τη Φενερ στο πρωτο....

[youtube]pbF56dJON1Y[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Descartes

Tεράστια εμφάνιση εχθές απο την κορυφαία Διαγώνιο του Πρωταθλήματος, Σάσκια Χίπε.

Υπάρχουν μεταγραφικά νέα για την ομάδας?
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Υπερβολικό σε βρίσκω. 23 πόντους πετυχε και η αποτελεσματικότητα της ήταν κάπου στο 40 με 45 τις εκατό. Καλό παιχνίδι αλλά τίποτα το τρομερο. Τι να πει δηλαδή και η κογιαρ που τον τελευταίο καιρό έκανε παπάδες.
Τίποτα ακόμα για εμάς. Το μόνο που μπορώ εγώ να πω είναι ότι μάλλον ο ΠΑΟΚ δεν θα συνεχίσει με μερτεκη γιατί είδα ότι στο volleybox έβαλε το looking for a club. Άρα δεν της έγινε ακόμα κάποια πρόταση που να την ικανοποιει η ψάχνει για κάτι καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Τρομερή η Χίπε. Για να δούμε αν θα χαστουκίσουν τον βαλκανοκαραφλα και αφήσουν δαχτυλιές.

Αρα ψάχνουμε για Ακραίες, όχι ακραία. Αν πραγματικά θέλει να διεκδικήσει πρωτάθλημα η ομάδα, μια καλή επιλογή είναι Εβανς - Σπανού - Στράντζαλη ή ΕΒανς - Στράντζαλη - Βλαχάκη.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Ανέβηκε και το Αιγάλεω μετά τον ΖΑΟΝ. Άλλο ένα ταξίδι στην Αθήνα (πιθανότατα με λεωφορείο...) και ένα λιγότερο με ταξί στη Θεσσαλονίκη με την απουσία του Αίαντα. Συνολικά θα είναι 8 ομάδες από Αθήνα, 2 Θεσσαλονίκη, η Λαμία και τα 2 νησιά.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

fuzztone έγραψε:Άλλο ένα ταξίδι στην Αθήνα (πιθανότατα με λεωφορείο...)
Θέλουμε σκληραγωγημένα κορίτσια, ώστε να ανταποκρίνονται στα δύσκολα... Γιατί όχι και με τον πρώην καρβουνιάρη;
steven123 έγραψε:Υπερβολικό σε βρίσκω. 23 πόντους πετυχε και η αποτελεσματικότητα της ήταν κάπου στο 40 με 45 τις εκατό. Καλό παιχνίδι αλλά τίποτα το τρομερο. Τι να πει δηλαδή και η κογιαρ που τον τελευταίο καιρό έκανε παπάδες.
42% για την ακρίβεια... Καλό παιχνίδι κυρίως από το σερβίς γιατί στην επίθεση τα πλασεδάκια πήγαν σύννεφο... Τεράστια εμφάνιση με 23 π. και 22/53 επίθεση;
ΥΓ Μην του αναφέρεις την Κογιάρ και τον συγχύζεις τον Descartes... χεχε (Οι 44π. με 39/80 -49%- επιθέσεις ως εμφάνιση πώς χαρακτηρίζεται;)
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Να παρεμβω λίγο στη συζήτηση, όσον αφορά τις μετακινήσεις με τα λεωφορεία. Ταξίδι πέντε και έξι ωρών με τις ανέσεις που παρέχουν τα λεωφορεία είναι πλέον άνετα και οικονομικά. Πολλές μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες μετακινήσεις. Από όσο γνωρίζω στην πρώτη κατηγορία των γερμανικών πρωταθλημάτων χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη λύση. Ειδικά με τα πενιχρα έσοδα που έχει ο ερασιτέχνης δεν θα έπρεπε να το στηλιτευουμε με αυτόν τον τρόπο.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Το δικό μου το σχόλιο είναι άκρως ειρωνικό έχοντας στο νου το μαρτύριο που επέβαλλε στα κορίτσια ο ΑΣ με το ταξίδι στη Ρουμανία με την Αλμπα.
ΥΓ Το θέμα με τα έσοδα του δικού μας ΑΣ χωράει πολύ συζήτηση...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”