Καλη επιτυχια μητσαρα !!!!Mitsospaoki4 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ!!PAOKevolution έγραψε:@Mitsos Καλή επιτυχία! Θα σου πούμε εμείς μετά εκτενέστατα ό,τι συμβεί με τον Νίντζα!
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
- SePuLtUrA_4_
ΚΆΘΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ
Υ. Γ. Ποιος τις γαμαει τις μεταγραφές ρεεε... Αύριο παίζω στο εξοχικό για μια νέα κηδεία...

Υ. Γ. Ποιος τις γαμαει τις μεταγραφές ρεεε... Αύριο παίζω στο εξοχικό για μια νέα κηδεία...

O λόγος που δεν έρχεται ο φερρράρι είναι ο ίδιος για τον ποιον δε προχωράει το κλεισμένο του δουβίκα. δε θέλω να γράψω περισσότερα.
λύσεις υπάρχουν , αλλά το θέμα είναι να ανοίξει λίγο η κάνουλα που θα πρέπει κιόλας αν αναλογιστείς ότι εάν ανέβει η νόριτς το ffp πλέον δε είναι ούτε μικρό πρόβλημα.
Όλα είναι στο χέρι του μεγαλομέτοχου
σημέρα δεν είναι το θέμα ο Πάμπλο ούτε ο Rebbe ο όποιος βρηκε και λύσεις πλέον που ικανοποιούν τον προπονητή αλλά είναι πιο ακριβές .
λύσεις υπάρχουν , αλλά το θέμα είναι να ανοίξει λίγο η κάνουλα που θα πρέπει κιόλας αν αναλογιστείς ότι εάν ανέβει η νόριτς το ffp πλέον δε είναι ούτε μικρό πρόβλημα.
Όλα είναι στο χέρι του μεγαλομέτοχου
σημέρα δεν είναι το θέμα ο Πάμπλο ούτε ο Rebbe ο όποιος βρηκε και λύσεις πλέον που ικανοποιούν τον προπονητή αλλά είναι πιο ακριβές .
- Mitsospaoki4
- Moderator
:pSePuLtUrA_4_ έγραψε:ΚΆΘΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ
Υ. Γ. Ποιος τις γαμαει τις μεταγραφές ρεεε... Αύριο παίζω στο εξοχικό για μια νέα κηδεία...![]()
![]()
Τουλάχιστον δεν είναι παπάς
O Τσολακ λενε παει στο Κασερι...Ειμαι ο μονος που με Ουαρντα,Καγκαβα θα προτιμουσα να μεινει ο Τσολακ αντι του Σφιντερφσκι?
- SePuLtUrA_4_
Είναι έγκυρη η πηγή πάντως...δεν χωράει αμφισβήτηση...rainmaker έγραψε:Οριακά το έσωσες λόγω αληθούς νοήματος

- sourmenetes
- Moderator
Αποφάσισε τι θες..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pagotatzis
ο Τσολακ έχει παρά πολλές προτάσεις, δε είναι δύσκολο να φύγει μπας και σώσει την αξία του και σώσουμε την επένδυση .
Καλα αυτο που γραφουν οι Ιταλοι μεγαλη παπατζα φαινεται.
Δηλαδη τον δανειζουμε τζαμπα, και αν βαλει 7 γκολ πληρωνουν 7εκ στα βαθη των αιωνων.
Δηλαδη αν δε βαλει γυρναει πισω χωρις πωληση;
Καλυτερα να μοικιασουν κανα dvd απο το seven οι μακαροναδες. Τσουρεκια μας τα κανανε
Δηλαδη τον δανειζουμε τζαμπα, και αν βαλει 7 γκολ πληρωνουν 7εκ στα βαθη των αιωνων.
Δηλαδη αν δε βαλει γυρναει πισω χωρις πωληση;
Καλυτερα να μοικιασουν κανα dvd απο το seven οι μακαροναδες. Τσουρεκια μας τα κανανε
- Kabamaru11
Συμφωνα με την εγκριτη δημοσιογραφο Μαη Οκουμπο η οποια ειχε εισχωρισει στα αποδυτηρια της Εθνικης Ιαπωνιας,ειχε να λεει εντρομη για τα κινταμα* του Σιντζιν Καγκαουα,ειναι μεγαλα,ειναι μεγαλα!
*Κινταμα μεταφραση:οι μπαλες των αγοριων
*Κινταμα μεταφραση:οι μπαλες των αγοριων
- sourmenetes
- Moderator
Ναι φίλε!pagotatzis έγραψε:Ερώτηση στους μοντ
Τόσα χρόνια μέλος δεν έχω ανοίγει τοπικ παίχτη
Να το ανοίξω του Καγκαβα ;έχω καλό feeling![]()