ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Νωρίτερα σήμερα η record επιβεβαίωσε το φλέρτ με Κροβινοβιτς:
Filip Krovinovic poderá estar de saída do West Bromwich Albion para reforçar os gregos do PAOK. O emblema de Salónica está em conversações e o médio croata emprestado pelo Benfica assume a vontade de sair do emblema da Premier League, onde apenas cumpriu 11 encontros oficiais esta época. O técnico Sam Allardyce está na disposição de abrir mão de Krovinovic (no clube desde junho de 2019), caso este expresse formalmente essa vontade.
Contudo, a efetivação do negócio apenas será possível com o aval do Benfica, com o qual médio de 25 anos tem contrato até junho de 2023.
Filip Krovinovic poderá estar de saída do West Bromwich Albion para reforçar os gregos do PAOK. O emblema de Salónica está em conversações e o médio croata emprestado pelo Benfica assume a vontade de sair do emblema da Premier League, onde apenas cumpriu 11 encontros oficiais esta época. O técnico Sam Allardyce está na disposição de abrir mão de Krovinovic (no clube desde junho de 2019), caso este expresse formalmente essa vontade.
Contudo, a efetivação do negócio apenas será possível com o aval do Benfica, com o qual médio de 25 anos tem contrato até junho de 2023.
-
Παίζοντας στην τσάμπιονσιπ (3γκολ,4 ασσιστ σε 40 ματς) κόντρα σε ομάδες τύπου Νότινγχαμ Φόρεστ.[/quote]Obdulio έγραψε:
Καλά ρε Obdulio, υποτιμάς την τσαμπιονσιπ εσύ που είχες σκιστεί να φέρουμε τον Irvine της Χαλ, που δεν ήταν καν ο καλύτερος παίκτης στην ομάδα του; Ομάδα που έπεσε εκείνη τη χρονιά; Κ δε σου κάνει ο Κροβινονιτς που έπαιζε σε ομάδα που ανέβηκε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Σάβ 02 Ιαν 2021, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
joshua έγραψε:Ενα ερωτηματικο το εχω για τον Κροβινοβιτς.Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι.Ειναι επιτελικος που παταει περιοχη και βλεπει τερμα? Ειναι Καντουροειδες? Εγω θεωρω πως οι αναγκες μας στα χαφ ειναι παικτης επιτελικος που να φερνει σε επιθετικο και ταχυδυναμικο 6-8. Αν ειναι ο Κροατης αλλο ενα 8ρι τι προσθετουμε στο παιχνιδι σε επιπεδο εντεκαδας?
O Κροβίνοβιτς στην πρώτη του χρονιά, αλλά ουσιαστικά και τελευταία, στην Μπενφίκα έπαιξε καμιά 15αριά παιχνίδια πριν πάθει το χιαστό. Τα δε τελευταία 9 ήταν σερί 90λεπτα, πάντα ως AM και με την εντεκάδα να ξεκινάει και από αυτόν. Δυστυχώς (ή ευτυχώς για εμάς) μετά έχασε μια χρονιά και στη συνέχεια βρέθηκε στην Champion όπου έκανε 40 παιχνίδια παίζοντας όλες τις θέσεις του κέντρου αλλά κυρίως ως ΑΜ όπου έκανε και τις καλύτερες εμφανίσεις και έγραψε και τα νούμερά του.
Φέτος η West προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει αποτελέσματα μπας και σωθεί. Με κάθε αντίπαλο άλλαζε σύστημα και τελευταία προσπαθεί να πάιξει ένα 4141 που δεν ταιριάζει καθόλου στον Κροάτη, αλλά έχει και άλλους καλούς παίχτες για αυτό. Επομένως ο πάγκος, σε συνάρτηση με το ότι η κατηγορία δεν είναι σίγουρη και επομένως η αγορά του μοιάζει απίθανη, μπορεί να τον φέρουν στην Τούμπα. Πολυσύνθετος μέσος και νομίζω ότι τον έχουμε ανάγκη ως ΑΜ που είναι και η καλύτερή του θέση. Κάτι μου λέει ότι θα βγει λίρα εκατό για τη λειτουργία όλης της 11άδας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 02 Ιαν 2021, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- episimos73
Βρε τη Λάρισα να κερδίσω!
Καλή χρονιά παλικάρια, χαλαρώστε και απολαύστε το! Όσοι έρθουν θα κριθούν στο χόρτο.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή χρονιά παλικάρια, χαλαρώστε και απολαύστε το! Όσοι έρθουν θα κριθούν στο χόρτο.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thomas Murg
UeΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Την πήρε ο Ραπτόπουλος και ο Καραπαπάς ανταλλάσσοντας την με "αντικειμενικότητα"DamoN έγραψε:Την χρόνια που βγήκες προκριματικά Τσάμπιονς λιγκ το καλοκαίρι πήρες παρη ανδραλα, Νικόλα Σκαρμούτσο έπαιζες με Βόκολο και χασιωτη και λέγαμε θα τους πάρουμε σβαρνα όλους...
Τώρα παίρνεις παιχτη από την πρεμιέρ με 6 μυρια βαλιου , πρώην μπενφικα και γκρινιάζεις πριν τον δεις να παίζει...
Ρε που πήγε η καυλα;;;;
Θεϊκό σχόλιο, Εβρίτη!χαχαχα
Καλη χρονια αδελφια. Ο Τσεχος φαινεται Ακπομ σε λευκο με ευχέρεια στο σκοραρισμα. Μακαρι να βρει ρυθμο και να να ξαναγινει ο παικτη που ηταν στην Πλζεν. Ενα Τετρατζε στο κεντρο βρε παιδια ποτε θα βρουμε;
-
Τετρατζε με διαφορα το καλυτερο χαφ που θυμαμαι στον ΠΑΟΚ. Παικτης που αν δεν ειχε χασει 2-3 χρονια λογω τραυματισμων ουτε για διακοπες δεν θα ερχοταν Ελλαδα. Τι μας θυμισες παλι ρε Λεμεσιωτη...
Ο Κροβινοβιτς ειναι Κροατης χαφ, αρα εχει ISO, πως το λενε. Παικτης που θεωρουνταν πολυ καλυτερος του Μισιτς για την ιδια περιπου δουλεια. (Ας πουμε οτι επαιζε περιπου 5-6 μετρα πιο μπροστα, αλλα στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια αυτο.) Δεν συζηταμε καν αν μας κανει, οχι απλα μας κανει αλλα αν τον αγορασουμε θα ειναι μια τρομερη σταθερα στο παιχνιδι μας. Ο παικτης δεν βλεπω για να θελει να ερθει μονιμα, ισως ενα εξαμηνο να ξανανεβει η αξια του, και μετα ανετα μπορει να βρει συμβολαιο σε μια μικρομεσαια Ιταλικη.
Ο Κροβινοβιτς ειναι Κροατης χαφ, αρα εχει ISO, πως το λενε. Παικτης που θεωρουνταν πολυ καλυτερος του Μισιτς για την ιδια περιπου δουλεια. (Ας πουμε οτι επαιζε περιπου 5-6 μετρα πιο μπροστα, αλλα στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια αυτο.) Δεν συζηταμε καν αν μας κανει, οχι απλα μας κανει αλλα αν τον αγορασουμε θα ειναι μια τρομερη σταθερα στο παιχνιδι μας. Ο παικτης δεν βλεπω για να θελει να ερθει μονιμα, ισως ενα εξαμηνο να ξανανεβει η αξια του, και μετα ανετα μπορει να βρει συμβολαιο σε μια μικρομεσαια Ιταλικη.
Δεν μπορούσα να αντισταθώ να μην μείνω στα δύο σχόλια που κάνανε οι φίλοι παραπάνω. Καθώς και τα δύο είναι η επιτομή της ανορθολογικοτητας. Δηλαδή να πουλήσει η ομάδα τον μοναδικό αξιόπιστο σκόρερ που έχει στην κορυφή της επίθεσης για να κρατήσει τον Κροάτη που δυστυχώς δεν μας έχει δείξει το Παραμικρό, και να βασιστεί επίσης κι σε έναν παίκτη που είδαμε στα βιντεάκια κι δεν πάτησε ακόμα το χόρτο της Τούμπας. Γίγαντες!!! Καλή χρονιά με καλά μυαλά σας εύχομαιtolis01 έγραψε:Η σκέψη ορθή.Gospi έγραψε:Μια χαρα! Εγω θα εβρισκα να πουλησω Σβιντερσκι απο τωρα με κανα 3αρι και θα κρατουσα τον Κροατη και τον Τσεχο μεχρι το καλοκαιρι.
Αν βγαλει ματια ο Τσεχος το καλοκαιρι τον αγοραζεις και πουλας τον Τσολακ...
Και εχεις Τσεχο Δουβικα Κουτσια για του χρονου..
Ο συμπαθέστατος Σβι κλείνει 2 χρόνια φέτος και σε εμάς το ταβάνι του είναι συμπληρωματικός. Φέτος έχει κάνει κ νούμερα που διευκολύνουν την όποια πώληση.
Θεωρητικά προς το τέλος του διαβολογενάρη θα μπορούσε να φύγει με τις λιγότερες δυνατές αγωνιστικές επιπλοκές.

Ναι, και τον Ιrvine και πιο πολύ τον Browne της Preston. Για να δώσουν αθλητικότητα και ενέργεια στο κέντρο. Δεν έψαχνα στη premiership να βρω δεκάρι.Luigi Vampa έγραψε: Καλά ρε Obdulio, υποτιμάς την τσαμπιονσιπ εσύ που είχες σκιστεί να φέρουμε τον Irvine της Χαλ, που δεν ήταν καν ο καλύτερος παίκτης στην ομάδα του; Ομάδα που έπεσε εκείνη τη χρονιά; Κ δε σου κάνει ο Κροβινονιτς που έπαιζε σε ομάδα που ανέβηκε;
Οχι ρε φιλε, να κρατησουμε 3 φορ συνολικης αξιας 9μιση μυρια στην ομαδα για να απαξιωθει αναποδραστα ενας απο τους 3 και να χασει εντελως την οποια αξια του...Andrew R έγραψε:Δεν μπορούσα να αντισταθώ να μην μείνω στα δύο σχόλια που κάνανε οι φίλοι παραπάνω. Καθώς και τα δύο είναι η επιτομή της ανορθολογικοτητας. Δηλαδή να πουλήσει η ομάδα τον μοναδικό αξιόπιστο σκόρερ που έχει στην κορυφή της επίθεσης για να κρατήσει τον Κροάτη που δυστυχώς δεν μας έχει δείξει το Παραμικρό, και να βασιστεί επίσης κι σε έναν παίκτη που είδαμε στα βιντεάκια κι δεν πάτησε ακόμα το χόρτο της Τούμπας. Γίγαντες!!! Καλή χρονιά με καλά μυαλά σας εύχομαιtolis01 έγραψε:Η σκέψη ορθή.Gospi έγραψε:Μια χαρα! Εγω θα εβρισκα να πουλησω Σβιντερσκι απο τωρα με κανα 3αρι και θα κρατουσα τον Κροατη και τον Τσεχο μεχρι το καλοκαιρι.
Αν βγαλει ματια ο Τσεχος το καλοκαιρι τον αγοραζεις και πουλας τον Τσολακ...
Και εχεις Τσεχο Δουβικα Κουτσια για του χρονου..
Ο συμπαθέστατος Σβι κλείνει 2 χρόνια φέτος και σε εμάς το ταβάνι του είναι συμπληρωματικός. Φέτος έχει κάνει κ νούμερα που διευκολύνουν την όποια πώληση.
Θεωρητικά προς το τέλος του διαβολογενάρη θα μπορούσε να φύγει με τις λιγότερες δυνατές αγωνιστικές επιπλοκές.![]()
Και μαλιστα να απαξιωθει ενας απο τους δυο δικους μας φορ γιατι τον δανεικο τον φερνουμε τωρα για να παιξει κι οχι για να δειξει το μπόι του..
Τεσπα ο καθενας οπως το δει. Απλα αυτα τα γιγαντες και καλα μυαλα με μετρο. Γιγαντα ε γιγαντα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άγιε μου Βασίλη .... σου ζήτησα ένα δεξί Λίνο και ακόμα περιμένω .
Σε παρακαλώ κάνε μου τη χάρη !
Σε παρακαλώ κάνε μου τη χάρη !

παιδιά σόρυ που το βάζω εδώ ... έτσι για να γελάσουμε και λίγο ...
https://www.youtube.com/watch?v=Ci8ZF1Gg1c8
https://www.youtube.com/watch?v=Ci8ZF1Gg1c8
Διάβαζα τη λίστα με τα 50 ταλέντα του 2020 της uefa που έχει μέσα και τον Τζολη. Κανένας δεν είναι για τα δόντια μας. Εκτός από αυτόν Giorgi Mamardashvili, 1,96, Γεωργιανός, τερματοφυλακας, 21, Δυναμό Τιφλίδας.
Ίσως αξίζει να τσεκαριστει από το scouting team.
Ίσως αξίζει να τσεκαριστει από το scouting team.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιάσονας την Σάβ 02 Ιαν 2021, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Προν δύο χρόνια στην Τσάμπιονσιπ έπαιζαν οι Grealish, Eze, Bowen, Matt Phillips, Buendia. Δεν σου κάνουν ούτε αυτοί;Obdulio έγραψε:Ναι, και τον Ιrvine και πιο πολύ τον Browne της Preston. Για να δώσουν αθλητικότητα και ενέργεια στο κέντρο. Δεν έψαχνα στη premiership να βρω δεκάρι.Luigi Vampa έγραψε: Καλά ρε Obdulio, υποτιμάς την τσαμπιονσιπ εσύ που είχες σκιστεί να φέρουμε τον Irvine της Χαλ, που δεν ήταν καν ο καλύτερος παίκτης στην ομάδα του; Ομάδα που έπεσε εκείνη τη χρονιά; Κ δε σου κάνει ο Κροβινονιτς που έπαιζε σε ομάδα που ανέβηκε;