Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με μεταγραφές τώρα κυριοι, έχουμε σημαντικό ματς πρωταθλήματος αύριο... περιμένουμε να δούμε και το αποτέλεσμά και αναλόγως θα πραξουμε
Λοιπον κανονιστε. Δευτερα δινω εξετασεις κι αντι να διαβαζω καθομαι και περιμενω μια σοβαρη ειδηση!
Μην χασω τις εξετάσεις τζαμπα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade έγραψε:Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με μεταγραφές τώρα κυριοι, έχουμε σημαντικό ματς πρωταθλήματος αύριο... περιμένουμε να δούμε και το αποτέλεσμά και αναλόγως θα πραξουμε
Ivan Savvidis likes it.
- SePuLtUrA_4_
https://www.novilist.hr/sport/nogomet/f ... k-u413196/
Εδώ λέει ότι το πιο πιθανό είναι ότι ο μπρανταριτς θα συνεχίσει σε εμας
Εδώ λέει ότι το πιο πιθανό είναι ότι ο μπρανταριτς θα συνεχίσει σε εμας
Αυτός ο Μπρανταριτς ούτε γκόμενα να ήταν, δεν θα τον πολιορκουσαμε τόσο... κοντά ένα χρόνο μ αυτόν ασχολούμαστε.
Μας τα έχουν κάνει αερόστατα με δαυτον.
Μας τα έχουν κάνει αερόστατα με δαυτον.
Συντάσσομαι με Joshua
Δεν ξερω τι παιζει με Garcia Aleix , αλλα τον θελω με χιλια.
Νομιζω οτι μπορει να παιξει 6-8-10, αναλογα με τον αντιπαλο.
Γιατι ειναι ακομα ελευθερος? Κανενα τσακάλι στο ψαξιμο?
Δεν ξερω τι παιζει με Garcia Aleix , αλλα τον θελω με χιλια.
Νομιζω οτι μπορει να παιξει 6-8-10, αναλογα με τον αντιπαλο.
Γιατι ειναι ακομα ελευθερος? Κανενα τσακάλι στο ψαξιμο?
Κατσε διάβασεGospi έγραψε:Λοιπον κανονιστε. Δευτερα δινω εξετασεις κι αντι να διαβαζω καθομαι και περιμενω μια σοβαρη ειδηση!

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Φερειρα νωρίτερα στη Nova όσον αφορά τις μεταγραφές.
"Σίγουρα περιμένουμε, αν είναι να έρθει κάτι καλό. Η διοίκηση ξέρει πάρα πολύ καλά αυτά που χρειάζεται η ομάδα, είναι κάτι που το γνωρίζει και είναι ένα πλάνο που έχει δημιουργηθεί από το τέλος των playoffs, αυτή τη στιγμή το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή και να περιμένουμε ότι στο τέλος θα γίνει κάτι καλό. "
"Σίγουρα περιμένουμε, αν είναι να έρθει κάτι καλό. Η διοίκηση ξέρει πάρα πολύ καλά αυτά που χρειάζεται η ομάδα, είναι κάτι που το γνωρίζει και είναι ένα πλάνο που έχει δημιουργηθεί από το τέλος των playoffs, αυτή τη στιγμή το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή και να περιμένουμε ότι στο τέλος θα γίνει κάτι καλό. "
Λοιπόν άμα έρθει ο Μπράνταριτς και είναι μια απ τα ίδια, αργοκαρούτα που αγκομαχά να γυρίσει να μαρκάρει, θα στήσω καραούλι έξω απ το γήπεδο να πετάω ντομάτες.
Ναι, το είπα.
Συλλάβετέ με
Ναι, το είπα.
Συλλάβετέ με
Τωρα αυτο ειναι βιντεο "διαφημισης" του παιχτη;bersekeros έγραψε: [youtube]AvHnXnGEHJg[/youtube]
Ενα γκολ με κοντρα, 2 γκολ φαουλ στον ιδιο τερματοφυλακα που κανει χοντρη μαλακια ΚΑΙ στα 2 ο τερματοφυλακας, ενα ωραιο πλασε, κατι πασες κακες που βγηκαν καταλαθος ασιστ, 2 σεντρες σε αμυνα αεροδρομιο, 3-4 καλες σεντρες/κορνερ
Εγω θα αλλαξω ομαδαrainmaker έγραψε:Λοιπόν άμα έρθει ο Μπράνταριτς και είναι μια απ τα ίδια, αργοκαρούτα που αγκομαχά να γυρίσει να μαρκάρει, θα στήσω καραούλι έξω απ το γήπεδο να πετάω ντομάτες.
Ναι, το είπα.
Συλλάβετέ με
Κανε κουμαντα να ρθουν 2 παιχτες μεσα στο επομενο μισαωρο και θα διαβασω με ανεση!JohnDag έγραψε:Κατσε διάβασεGospi έγραψε:Λοιπον κανονιστε. Δευτερα δινω εξετασεις κι αντι να διαβαζω καθομαι και περιμενω μια σοβαρη ειδηση!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεινε στο ξυλο ρε!barlow4 έγραψε:Εγω θα αλλαξω ομαδαrainmaker έγραψε:Λοιπόν άμα έρθει ο Μπράνταριτς και είναι μια απ τα ίδια, αργοκαρούτα που αγκομαχά να γυρίσει να μαρκάρει, θα στήσω καραούλι έξω απ το γήπεδο να πετάω ντομάτες.
Ναι, το είπα.
Συλλάβετέ με
Ομαδα δεν αλλαζουμε...
Αν ερθουν θα βλεπεις βιντεακια , wyscout, παλια τους παιχνιδια και θα ψαχνεις τα κουσουρια.Επισης αν ερθουν το πρωι,μεχρι να τελειωσει η μεταγραφικη θα κοιτας αλλους κ θα λες πχ, " ενας τετοιος δε θα μπορουσε να ερθει να μην κουραζεται ο πελκας"? Η ενας επιθετικος 1 και 52 ταζμανια ντεβιλ για τις κλειστες αμυνες, γιατι ο τσολακ δε στριβει κ ειναι αρχοντικος μονο στις κεφαλιες με πυγμαιους αμυντικους.