Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από obanebane »

Για χιλιους δυο λογους θα θελει ενας Αγγλος να παιξει εστω στην τσαμπιονσιπ και οχι στην Τουρκια,ειδικα αυτη την εποχη.
Να στο πω και αλλιως,να διαβασουμε ρε αδερφε οτι ηρθε μια προταση απο το νησι και την απεριψε ο παιχτης και ας ειναι και απο λιγκ ουαν,μια γαμημενη προταση.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Luigi Vampa έγραψε:Σε ποια ομαδα πρεμιέρ μπορεί να παίξει ο Ακπομ, η' μάλλον ποια απ την πρεμιέρ θέλει τον Ακπομ κ δεύτερον γιατί ο Ακπομ να θέλει να παίξει Τσάμπιονσιπ κ όχι στη Μπεσικτας;
Δε ξέρω ποια ομάδα Πρέμιερ τον θέλει, αυτό ακριβώς ρώτησα και εγώ. Αν μπορεί να αποτελέσει μέρος του ρόστερ σε ομάδα Πρέμιερ η απάντηση μου είναι ξεκάθαρα ναι. Τώρα για το δεύτερο που ρωτάς, η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Περισσότερα και σίγουρα λεφτά εκεί που είναι η οικογένεια του με 100% visibility στις ομάδες της Premier που είναι εξ'αρχής το βήμα που επιζητεί. Αλλά ας μείνουμε στην ουσία. Έχουμε εξαντλήσει τις δυνατότητες πώλησης του προιόντος 'Ακπομ' ή το δίνουμε στον πρώτο που τυχαία πέρασε από το μαγαζί και τον είδε στο ράφι; Είναι push ή pull η πολιτική μας στις πωλήσεις και αν είναι υβριδική ποιο είναι το decoupling point?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Γιατί Bane αν τον πουλήσουμε στο νησί η Άρσεναλ θα πάρει το 40%. Άρα για να βγάλεις τα ίδια λεφτά πρέπει να τον δώσεις 3Μ αντί για 2Μ.

Επίσης μιας και κάποιος είπε για σβιντερβσκι , αν τον βάλεις πωλητήριο τώρα δεν πιάνει 2Μ ούτε κατά διάνοια..
Ξεκολλατε δεν κράζουμε που θα φύγει το συγκεκριμένο όνομα και συγκεκριμένος παίχτης (αν και αμφιβάλλω αν θα βρούμε ισάξιο).
Απλά αλλιώς φανταζόμασταν τις πωλήσεις μετά από νταμπλ.. ξαναλέω αν δώσεις πακέτο Πέλκα Λημνιό Γιαννούλη Ζαμπα Ροντρίγκο ζήτημα να πιάσεις 3Μ για όλους μαζί..
Δε ξέρω πως θα φύγει αυτός ο βραχνας με το ffp αλήθεια..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Επίσης η Άρσεναλ δεν ήθελε να τον πουλήσει στο νησί για κάποιο λόγο, ίσως τον πίστευε τον παίχτη, και γι αυτό έβαλε τέτοιο ποσοστό (παράνομο) μόνο για το νησί. Πόνταρε ουσιαστικά στο καλύτερο πρότζεκτ από αυτά που είδε και διάλεξε ΠΑΟΚ.. ηλίθιοι δεν είναι στην Άρσεναλ.
Και προφανώς τους βγήκε μέχρι πέρσυ που έπαιρνε άνετα μεταγραφή έστω 5Μ , δεν υπολόγιζαν όμως την τραγωδία Άμπελ..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Εντάξει καποιος μας κοροϊδεύει.δεν γινεται να πουλαει το σιχαμα εναν ιγκορ στην οσιγιεκ 1 μυριο και εμεις να συζηταμε αν τα 2 ειναι καλα για ακπομ.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

και γιατί πρέπει να μας απασχολεί αυτό ;;;
έχουμε όλα τα δεδομένα ;; χαράζουμε στρατηγική του ομίλου ;; πρόκειται για το πορτοφόλι μας ;;

H λέμε για να λέμε...να δημιουργούμε κλίμα μιζέριας και μείωσης στελεχών, οικογένειας κτλ και αντίστοιχα να τονίζουμε ότι εμείς εκ του ασφαλούς και κατόπιν εορτής θα τα κάναμε όλα καλύτερα ;;;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δεν έχει καμία σχέση ο βραχνάς του FFP με τις αστείες πωλήσεις. Όταν αγοράζεις ακριβά ή δίνεις μεγάλα συμβόλαια και από την άλλη πουλάς μισοτιμής τότε πάντα θα έχεις πρόβλημα με αυτό. Δεν γίνεται ο Άκπομ με τα στοιχεία που έχει και το βιογραφικό του να πωλείται 2 εκ. Απλά δε γίνεται. Το ότι δεν ανανεώνει πού το ξέρετε όλοι και το γράφετε? Ο ΠΑΟΚ δεν τον έχει καλέσει για ανανέωση ποτέ έως τώρα... Αυτό λένε τα ρεπορτάζ. Ότι με Σαββίδη θα ζούσαμε ξανά τις αναγκαστικές πωλήσεις των περασμένων χρόνων δεν το πίστευα.
Ο ΆΚπομ αποτελούσε project όπως και ο Σβιντέρσκι και ήδη το κάψαμε. Να δω πόσα ακόμη θα κάψουμε στο βωμό της αμπαλοσύνης του Αμπέλ...
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

cellophan έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Σε ποια ομαδα πρεμιέρ μπορεί να παίξει ο Ακπομ, η' μάλλον ποια απ την πρεμιέρ θέλει τον Ακπομ κ δεύτερον γιατί ο Ακπομ να θέλει να παίξει Τσάμπιονσιπ κ όχι στη Μπεσικτας;
Δε ξέρω ποια ομάδα Πρέμιερ τον θέλει, αυτό ακριβώς ρώτησα και εγώ. Αν μπορεί να αποτελέσει μέρος του ρόστερ σε ομάδα Πρέμιερ η απάντηση μου είναι ξεκάθαρα ναι. Τώρα για το δεύτερο που ρωτάς, η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Περισσότερα και σίγουρα λεφτά εκεί που είναι η οικογένεια του με 100% visibility στις ομάδες της Premier που είναι εξ'αρχής το βήμα που επιζητεί. Αλλά ας μείνουμε στην ουσία. Έχουμε εξαντλήσει τις δυνατότητες πώλησης του προιόντος 'Ακπομ' ή το δίνουμε στον πρώτο που τυχαία πέρασε από το μαγαζί και τον είδε στο ράφι; Είναι push ή pull η πολιτική μας στις πωλήσεις και αν είναι υβριδική ποιο είναι το decoupling point?
και γιατί πρέπει να μας απασχολούν όλα αυτά ;;;
έχουμε όλα τα δεδομένα ;; χαράζουμε στρατηγική του ομίλου ;; πρόκειται για το πορτοφόλι μας ;;

H λέμε για να λέμε...να δημιουργούμε κλίμα μιζέριας και μείωσης στελεχών, οικογένειας κτλ και αντίστοιχα να τονίζουμε ότι εμείς εκ του ασφαλούς και κατόπιν εορτής θα τα κάναμε όλα καλύτερα ;;;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Επίσης είναι αστείο να συζητάμε ότι (ξε)πουλάμε ΆΚπομ και θα πάρουμε άλλον επιπέδου Πρίγιο.. Ο Πρίγιο μόνο για συμβόλαιο θέλει 2 μύρια. Προφανώς και θα ψάξουν ελεύθερο με ταβάνι τα 800χιλ που έπαιρνε ο Άκπομ.
Άρα θα πάμε με Σβι, λαχείο, Κούτσια.. Αποδυναμωμένοι σαφώς εκτός κι αν το λαχείο βγει παικταράς και ο Κούτσιας αποκάλυψη της δεκαετίας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως μερικοι εχετε μεγάλη πλακα.
Περσι οποιος τολμουσε να ασκησει κριτικη ηταν εχθρος του ΠΑΟΚ γτ ασκει κριτικη αντι να πανηγυριζει για το νταμπλ.
Φετος οποιος ασκει κριτικη ειναι εμπαθης και κακως ασκει τωρα κριτικη γτ αυτα ειναι λαθη περσινα και προπερσινα...
Τελικα ποτε ειναι το σωστο ταιμινγκ για κριτικη σε μια εταιρια?
Ποτε δικαιουμαστε να λεμε αυτα που βλεπουμε?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

obanebane έγραψε:Για χιλιους δυο λογους θα θελει ενας Αγγλος να παιξει εστω στην τσαμπιονσιπ και οχι στην Τουρκια,ειδικα αυτη την εποχη.
Να στο πω και αλλιως,να διαβασουμε ρε αδερφε οτι ηρθε μια προταση απο το νησι και την απεριψε ο παιχτης και ας ειναι και απο λιγκ ουαν,μια γαμημενη προταση.
Ενας Άγγλος που δεν έχει βγει ποτέ απτό νησί να καταλάβω ότι θέλει να πάει Τσάμπιονσιπ γιατί έχει ενδοιασμούς να πάει έξω. Ο Ακπομ έχει δοκιμάσει κ Τσάμπιονσιπ κ Βέλγιο κ Ελλάδα, άρα το Άγγλος από μόνο του σαν στοιχείο στην περίπτωση του Ακπομ δεν είναι το καταλυτικό στοιχείο. Τα λεφτά σε συμβόλαιο που θα πάρει στην Τουρκία δε νομίζω να τα βρει σε ομάδα Τσάμπιονσιπ κ επίσης είναι καλύτερο πρωτάθλημα, έχει προκριματικά ΤΣ.Λ κ βάλτε στην εξίσωση ότι ο Ακπομ έχει στόχο εθνική Νιγηρίας κ για να μπει εκεί μέσω Τσάμπιονσιπ είναι πιο δύσκολο. Φίλε Cellophan θέλω να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση με τη χρονιά που έκανε να τον πάρει ομάδα από Πρεμιερσιπ
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Όλη η ελλάδα λογιστές και οικονομολόγοι γίναμε, άλλοι το σπόυδασαν άλλοι το κάνουν απο χόμπι.

Γι αυτό δεν υπάρχει επιχείρηση της προκοπής. Στη θεωρία, στα ξένα πορτοφόλια και στις εκτιμήσεις, αναλύσεις κατόπιν εορτής μπουχτίσαμε.

Θα μιλήσουμε για μεταγραφές ;;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κουβεντα κανουμε,ο καθενας με τα επιχειρηματα του,μακαρι ολες οι συζητησεις εδω μεσα να ηταν τετοιες.
Θα φανει παλικαρια στο μελλον.
Ακομα θυμαμαι μια τετοια κουβεντα που ειχα με τον simba για τον jairo.
Nα μπαινετε στο φορουμ να λεμε καμια κουβεντα ρε μαλακες,χαθηκατε ολοι.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Gospi έγραψε:Παντως μερικοι εχετε μεγάλη πλακα.
Περσι οποιος τολμουσε να ασκησει κριτικη ηταν εχθρος του ΠΑΟΚ γτ ασκει κριτικη αντι να πανηγυριζει για το νταμπλ.
Φετος οποιος ασκει κριτικη ειναι εμπαθης και κακως ασκει τωρα κριτικη γτ αυτα ειναι λαθη περσινα και προπερσινα...
Τελικα ποτε ειναι το σωστο ταιμινγκ για κριτικη σε μια εταιρια?
Ποτε δικαιουμαστε να λεμε αυτα που βλεπουμε?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σς μένα πάει αυτό;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Τα δεδομένα για ακπομ είναι τα εξής .
1 . Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πουλήσει παίκτες λόγω ffp
2. Έχει ένα χρόνο συμβόλαιο
3. Αν ανανέωσει θα είναι με πάνω από 800.000 ( γιατί προφανώς το συμβόλαιο που είναι τώρα κοντά στα 600.000 θα θέλει να το ανεβάσει )
4. Ο ΠΑΟΚ έχει τον 23 σφιρντεσκι ( και 1o σκόρερ )
5. Ο ΠΑΟΚ θέλει βασικό έμπειρο φορ

Αν τα βάλεις οκ αυτά κάτω βγαίνει το συμπέρασμα γιατί γίνεται αυτή η επιλογή .. 2 οι δρόμοι , η τον ανανεώνεις και παίζει βασικός , χώρις να πάρεις άλλον φορ η τον πουλάς ..
Σίγουρα ιδανικό θα ήταν να πάρουμε 4 καθαρά , αλλά τώρα κάτι τέτοιο δεν παίζει ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”