Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευση από eorptol1 »

Δήλωση-βόμβα Κούγια για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Για το ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του 51% θα ενημερώσω τόσο τους αρμοδίους, όσο και τους Έλληνες φιλάθλους στις 27/2/2018»

Για να μην ξεχνιόμαστε τώρα ασχολείται με Ξάνθη, φυσικά δεν είπε τίποτα στις 27/2/2018

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

PAOK LARISSA έγραψε:Ο Σαββίδης γιατί αφήνει ακόμη ουαρντα και κάτσε στη Σουζάνα θα μου πει κάποιος; Παρτους να πέσει το παράρτημα νο2
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

PAOK LARISSA έγραψε:Ο Σαββίδης γιατί αφήνει ακόμη ουαρντα και κάτσε στη Σουζάνα θα μου πει κάποιος; Παρτους να πέσει το παράρτημα νο2
Γιατί ακόμη μαθαίνει τα κατατόπια στο Γιουνανινσταν και προσπαθεί....

Θα κατανοήσει κάποια στιγμή οτι ο γκιαούρης χαμουτζής είναι ένα υποείδος, χωρίς Σεβασμό, Τιμή και Πίστη.

Παλαιότερα ο γιός είχε βγεί και είχε αποκαλέσει τον τάρανδο τον πιο παθιασμένο φίλαθλο ομάδας που έχει γνωρίσει και του είχε ευχηθεί για την περιπέτειά του. Αυτόν που πληρώνεται αποκλειστικά για να ξερνάει ακατανόητες ύβρεις εναντίον του, εναντίον του ΠΑΟΚ και της Μακεδονίας.

Η ΠΑΕ είχε ευχηθεί για την ευρωπαϊκή πορεία της χαρτοσα-κουλας πριν μας ληστέψουν το Πρωτάθλημα, πιο παλιά αγκαλιές Ιβαν με τον καραφλό μπροστινό του χοντρού το βάζλο πριν μας σφάξει στον Τελικό κλπ...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

jibbie έγραψε:
navigator11 έγραψε:
jibbie έγραψε: navi, ετσι ειναι ρε μαν, οταν κοιμομαστε και οι αλλοι εχουν φερει τον κοσμο αναποδα, θα παρουν καλπικους. ολα καλα ρε μαν, το πε ο Γιωργης. παιξε και συ κανα Pro :evil:
Η λύση ρε φίλε είναι ποιά; Να βάλουμε τον γραφικό Αχιλλέα Ασλανίδη, φερ' ειπείν, να "σκάει" μηνύσεις παντού, και εν ώρα αγώνων για να τους τσιμπάνε βάσει αυτοφώρου; Να στοχοποιήσουμε τον παπαπέτρου πχ για χτες, που για τις φάσεις σε βάρος μας οι άλλοι θα είχαν προγραμματίσει σήμερα το μεσημέρι επείγουσα "συνάντηση" με το αυνανάκι; Τι μέτρα θεωρείς ότι μπορούσε ο ΠΑΟΚ να ασκήσει πίεση να ληφθούν και δεν το έκανε; Ο ξένος ... επιτετραμμένος των θεσμών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στη μεσογειακή Κολομβία, καθώς λέγεται, δέχτηκε επίθεση στο μπορντελοσκάκης τη μέρα του αγώνα μας εκεί μέσα και λίγο καιρό μετά δήλωσε πως έπρεπε να τιμωρηθούν αυστηρά αυτοί που αδίκεψαν την ομάδα, οι ιθύνοντες της οποίας τον τραμπούκισαν, για μια αμφισβητούμενη σε βάρος τους. ΜΙΑ ΦΑΣΗ. Με τον Βόλο. Που ήταν και δύσκολη. Κι ας βέλαζαν οι πουστογαυροι. Πού βλέπεις δηλαδή να υπάρχει διάθεση και πρόθεση να τηρηθούν στοιχειωδώς οι ισορροπίες κι ο ΠΑΟΚ κοιμάται;
αν δεν μπορουμε, να το πουμε. με τη σταση μας εως τωρα γινομαστε συνενοχοι σ αυτο το τσιρκο. η επικοινωνια μας (εδω γελαμε), ειναι το ινσταγκραμ του γιωργη. ο μικρος λοιπον, την ωρα που οι αλλοι πιεζουν με καθε τροπο, βγαινει και μας λεει οτι ολα ειναι υπο ελεγχο και οτι ειμαστε ανετοι. παρε το ντορτι, παρε το καλπικο, παρε το -1. λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει. μου θυμιζει κατι πρωτοσελιδα μετα απο καθε σφαγη επι ζαγορ..."Αλλαζει σταση ο Ζαγορακης".
Ακριβως αυτο σκεφτομουν και εγω βλεποντας τα σημερινα ποστ του μικρου...
Ολα καλα λοιπον! Τους εχουμε αλανια, θα το παρουμε κλπ.
Καμια κινηση για ολα αυτα θα κανουμε ή αρκουν οι 30.000 στο γηπεδο?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ενωμένοι είναι πάρα πολύ σημαντικό.... Η ανακοίνωση της παε για το μπουλιγκ στους διατητες είναι στην σωστή κατεύθυνση και πίεση στον χουμπελ για τα τελευταία καραγκιοζιλικια του και αν απειλούν με grexit ας το κάνουν άλλοι θα χάσουν.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

john4serres έγραψε:6 Γενάρη και ακόμα εκεί Ουαρντα και Κάτσε.
Θα τους πάρουμε μετά τις 25 Γενάρη για να μην προλάβουν να τους αντικαταστήσουν.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ο Μοντελοπνίχτης πριν κάτι μέρες έβγαλε ανακοίνωση η οποία λέει ότι ευχαριστεί τον Ιβαν και τον Γιωργο για το όμορφο δώρο που τον έκαναν χωρίς να διευκρινίζει ποιο είναι... και κάποιοι ρωτάτε ακόμα γιατί δεν παίρνει πίσω τον Κατσε και τον Ουαρντα? (Σύμφωνα με τον ίδιο τους έδωσε δανικούς δώρο ο Ιβαν γιατί τον έχει δικηγόρο σε μια προσωπική του υπόθεση άσχετη με το ποδόσφαιρο) Πάντως πειρε και τον Θαναση Παπάζογλου (παλιό δικό μας) ο Μοντελοπνίχτης πριν μέρες που κάποιοι είπαν ότι μπορεί να ήταν αυτό το δώρο :lol: αλλά δεν νομίζω...

Αν δεις τις ανακοινώσεις δεν βγάζεις νόημα...είναι παντού και με όλους φίλος και εχθρός και μιλάει από φίλιες μέχρι εχθρούς ως τον θάνατο. Αλλά έχω μπερδευτεί δεν ήξερα ότι είναι αυτός η Σουζανα νόμιζα ήταν ο Καραπαπαρας :lol:

Το έχουν ξευτελίσει το πρωτάθλημα δεν θυμάμαι στην ζωή μου τόσο πόλεμο τέτοιες ακρότητες ...
kos

Δημοσίευση από kos »

Πριν από μία ώρα στις ειδήσεις του ραδιοφωνικού Σκάι δεν έγινε καμία αναφορά στην χθεσινή διαιτησία.

Διαβάζω στο θέμα:

Μαρινάκης στον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά: «Είμαι σίγουρος ότι το 2020 θα είναι μία καλύτερη χρονιά για όλους»
Παρόντες στην τελετή ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υπουργός Ναυτιλίας, ο δήμαρχος Πειραιά και ο Περιφερειάρχης Αττικής

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν βαρόνο που το σύστημα εξουσίας τον κατατάσσει πάνω από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Και επειδή η αξία της νίκης έχει σχέση και με το μέγεθος του αντιπάλου, το φετινό πρωτάθλημα θα είναι τεράστια επιτυχία.

Στήριξη και ψυχραιμία στις στραβες.
XZZ

Δημοσίευση από XZZ »

Δεν ξέρω από που πηγάζει η αισιοδοξία για το πρωτάθλημα. Πέρυσι έκανες ρεκόρ όλων των εποχών με 26-4-0 και 6 βαθμούς στα ματς με τον γαύρο, και το πρωτάθλημα το πήρες προτελευταία αγωνιστική με διαφορά 5 βαθμών.
Με το σταυρό στο χέρι πρωτάθλημα στην Ελλάδα παίρνεις μόνο αν σπάσεις όλα τα ρεκόρ όπως πέρυσι.
icue

Δημοσίευση από icue »

Το οτι ο Αλαφουζος συνεχιζει να στηριζει τον πρεζεμπορα, παρ' οτι ερχεται σαν βασικος ανταγωνιστης του στα τηλεοπτικα, εμενα μου λεει οτι απο καπου τον κραταει γερα. Μου κανει εντυπωση και το sport-fm που καποτε ηταν φολα βαζελοι, πλεον ειναι λες και διαβαζεις οπαδικο σαιτ της αεκ.
icue

Δημοσίευση από icue »

XZZ έγραψε:Δεν ξέρω από που πηγάζει η αισιοδοξία για το πρωτάθλημα. Πέρυσι έκανες ρεκόρ όλων των εποχών με 26-4-0 και 6 βαθμούς στα ματς με τον γαύρο, και το πρωτάθλημα το πήρες προτελευταία αγωνιστική με διαφορά 5 βαθμών.
Με το σταυρό στο χέρι πρωτάθλημα στην Ελλάδα παίρνεις μόνο αν σπάσεις όλα τα ρεκόρ όπως πέρυσι.
Περυσι ξεκινουσαμε με -2 και ο γαυρος δεν εχανε βαθμους πουθενα εκτος απο τα μεταξυ μας. Φετος εχει κανει 3 γκελες με καφενεια και εχει παρει 3 ματς με το στανιο. Ειναι σαφως χειροτερη ομαδα απο περυσι.
WarriorKing

Δημοσίευση από WarriorKing »

Μετα τα χθεσινα παντως νομισα οτι ειμαστε στο 1997 με παπουτσελη και καλαθενο
XZZ

Δημοσίευση από XZZ »

icue έγραψε:
XZZ έγραψε:Δεν ξέρω από που πηγάζει η αισιοδοξία για το πρωτάθλημα. Πέρυσι έκανες ρεκόρ όλων των εποχών με 26-4-0 και 6 βαθμούς στα ματς με τον γαύρο, και το πρωτάθλημα το πήρες προτελευταία αγωνιστική με διαφορά 5 βαθμών.
Περυσι ξεκινουσαμε με -2 και ο γαυρος δεν εχανε βαθμους πουθενα εκτος απο τα μεταξυ μας. Φετος εχει κανει 3 γκελες με καφενεια και εχει παρει 3 ματς με το στανιο. Ειναι σαφως χειροτερη ομαδα απο περυσι.
ειναι καλυτερος απο περυσι που στον πρωτο γυρο ειχε 10-3-2 και 4-5 νικες τις ειχε παρει στις καθυστερησεις
αντιθετα εμεις ειμαστε πραγματι σαφως χειροτεροι απο περυσι
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ακριβώς ο γαυρος είναι κάθε πέρσι και καλύτερα και κάθε φέτος και χειρότερα και εδώ και τρία χρόνια έχει σταματήσει ο χοντρός να βάζει λεφτά γενικά όχι μόνο σε παίχτες. Επίσης ότι αγοράζει ως επένδυση και καλά είναι με τραπεζικά δάνεια και χωρίς να πληρώσει χρέη και δεν βάζει φράγκο ούτε εκεί. Έβαλε σε μια 7ετία λεφτά (λιγότερα από 100εκ.) στον γαυρο όταν έπαιρνε τα πρωταθλήματα με 20 βαθμούς διαφορά είχε ΕΠΟ και ομάδες και έβγαινε τσουλου απευθείας και πίρε από μεταγραφές και ευρώπη πάνω από 300εκ. Επίσης δεν έβαλε φράγκο ούτε για γήπεδο εγκαταστάσεις κτλ. Καμία σχέση με τον κοκαλη σαν επιχειρηματίας στην Ελλάδα σε δραστηριότητες. Ακόμα και στην Ναυτιλία δεν είναι σαν εφοπλιστής ούτε καν μέσα στην πεντάδα στην Ελλάδα.

Τώρα η αισιοδοξία ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα πηγάζει από το τόπι που βλέπουμε... αν το χάσουμε θα είναι μονο από πουστιες... αυτό είναι σίγουρο.

δεν υπάρχει βαζελος όσο είναι από πίσω ο αφραγκουζος... Τέλος ο καβουρας στην κουλα που τον κοροϊδεύουμε για την τσιγκουνιά τουλάχιστον αυτός έχει βάλει αναλογικά πιο πολλά από τον χοντρό αν σκεφτείς τα κέρδη που είχε τόσα χρόνια ο χοντρός από τον γαυρο. ;)

Τέλος όλο το ΠΟΚ είναι χαλασμένο με τον Ιβαν γιατί εκεί που ήταν τριάδα πάντα στις πρώτες θέσεις μαζί μπηκε και τους χάλασε την μαγιά. ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ειλικρινα τι καημο εχετε μ ενα τετοιο πρωταθλημα οπου για ναβγεις 1ος πρεπει ή να φτιαξεις μια μινι Μπαρτσα που δε χανει απο κανενα (για να κερδιζεις τυρια και λαμιες), που αντεχει στο τραμπουκο και τα βαζει με κορακια, δικαστες και υπουργους ή να γινεις 2 φορες πιο βρώμικος απ τον πιο βρωμικο που υπαρχει στον πλανητη.Εραστες τις ανωμαλιας γιναμε.
Και ποιο το ωφελος να περασεις Τσου Λου οταν το κορακι θα σε κοψει παλι με 3 πεναλτι ακομα κι ανα σταθεις επαξια απεναντι σε ομαδαρες?
Γιατι τρελαινομαστε για κατι τοσο βρωμικο, για κατι που δεν αξιζει?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”