Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
βλεπω να φερνουμε και τον χωριανο του Αμπελ τον Rui Fonte για CF και να γινεται εδω μεσα της ακουαρελας 

- buffalobill4
Τον παιχτη ουτε και τον εχω ματακουσει. Τωρα το οτι συζητιοντουσαν "σοβαρα" ονοματα τυπου ιμπραιμοβιτς, ριμπερι, μουρινιο εδω μεσα
και μετα παθαινουμε αποτομη προσγειωση νταξει πως να το χαρακτηρισω. Θα το χαρακτηρισω ως "τα θελει ο απαυτος μας"
Γενικα ειμαι παντα υπερ των αγορων και ποτε των ελευθερων. Ο ελευθερος παικτης και πιο πολλα θα σου ζητησει σαν συμβολαιο και πιο πολυ θα σε καθυστερησει και ανετοιμος θα ειναι και πιο δυσκολα τον πουλας. Γιατι στην τελικη δεν εισαι εσυ ο εξυπνος να παιρνεις ελευθερους και να τους χρυσοπουλας.
Ο σαββιδης δεν θα βαζει λεφτα επ απειρον σε βαρελι διχως πατο. Πρεπει να νοικοκυρευτει το μαγαζι για να ειναι βιωσιμο χωρις αμκ καθε χρονο. Οποτε η στροφη σε νεους παικτες με μεταπωλητικη αξια ειναι μονοδρομος. Το να παρω παλι τον νεο χατσεριντι επειδη ειναι καψουρα του ιβαν (ευτυχως με 2 καλαμιδες του εφυγε
) η τον νεο βερνμπλουμ επειδη λεγεται ποντους προσωπικα δεν μου λεει τιποτα. Οποτε θα εμπιστευτω τον προπονητη, τον τδ και το τμημα σκαουτινγκ και σιγουρα την διοικηση που εχει αποδειξει οτι οταν προκειται για χρηματα για ενισχυση του ροστερ η καλυτερευση συνθηκων, δεν φειδεται

Γενικα ειμαι παντα υπερ των αγορων και ποτε των ελευθερων. Ο ελευθερος παικτης και πιο πολλα θα σου ζητησει σαν συμβολαιο και πιο πολυ θα σε καθυστερησει και ανετοιμος θα ειναι και πιο δυσκολα τον πουλας. Γιατι στην τελικη δεν εισαι εσυ ο εξυπνος να παιρνεις ελευθερους και να τους χρυσοπουλας.
Ο σαββιδης δεν θα βαζει λεφτα επ απειρον σε βαρελι διχως πατο. Πρεπει να νοικοκυρευτει το μαγαζι για να ειναι βιωσιμο χωρις αμκ καθε χρονο. Οποτε η στροφη σε νεους παικτες με μεταπωλητικη αξια ειναι μονοδρομος. Το να παρω παλι τον νεο χατσεριντι επειδη ειναι καψουρα του ιβαν (ευτυχως με 2 καλαμιδες του εφυγε

-
Ενώ εσύ κάτι σε 24χρονο με μία σεζόν κι αυτή μισή στην καριέρα του φανταζοσουν ε;Dimitris_L4 έγραψε:Απο τα βιντεακια και μονο με οτι αυτο συνεπάγεται δν καταλαβαίνω για ποιο λογο πέφτει τόσο κράξιμο..ισως στο μυαλό σας να περιμένετε γκουντελι με 3,5 μυρια τν χρόνο...
Υπάρχει κανείς που δεν ονειρευόταν Γκουντελι;
Τα 3.5 αδερφέ αν τα παιρνε μόνο Κίνα.Και πάλι ποιός είσαι εσύ;Ο μάνατζερ και γνωρίζεις πόσο παίρνει;
Η Σπόρτινγκ έδωσε 3.5 μύρια πέρσι για το συμβόλαιο του συν ενοίκιο στους Κινέζους δηλαδή;
Τί να πει κανείς...
-
Σορι δεν το διάβασα καλαmakispaspartou έγραψε:Ρε φίλε Luigi παραθέτεις το post μου.. Το διάβασες? Αυτό λέω?
- invincible
οι δανεισμοί σε αυτό το επίπεδο, σε τέτοια ηλικία με τέτοια αξία ποδοσφαιριστή (στυλ Μισιτς), σπάνε συνήθως με μικρο ποσά αν πρόκειται για μεταγραφή. Το μόνο εμπόδιο είναι αν η Μπραγκα πει ότι τον αγοράζει αυτή, τότε έχει προτεραιότητα. Ο Φερέηρα τον είχε και στην Σπορτινκ Β οπότε τον ξέρει καλά τον παίχτη. Δεν πιστεύω σε αυτά τα ποσά $$$$ πάντως που ακούγονται αλλά δεν με ενδιαφέρει το ποσό κιόλας ας γράψουν όχι 6 αλλά 16εκ.
Ο Παπαδόπουλος που πολλοί εδώ μέσα κάνετε θεό για να έρθει να παίξει σε μας θα μας κόστιζε κάνα 3-5 εκ. + 1-1-5 συμβόλαιο.
Για έναν παίκτη που είναι εύθραυστος και χωρίς μεταπωλητική αξία.
Ελεύθερο θα μπορούσαμε να τον πάρουμε στα 30+ για να σας προλάβω.
Για έναν παίκτη που είναι εύθραυστος και χωρίς μεταπωλητική αξία.
Ελεύθερο θα μπορούσαμε να τον πάρουμε στα 30+ για να σας προλάβω.
Σαν ονομα δεν ενθουσιαζει. Σαν στυλ παίχτη δεν κολλαει ιδιαιτερα. Σαν κοστος δεν δικαιολογειται. Η φαση στην οποια ειμαστε και οι στοχοι που κρινονται δεν δικαιολογουν τετοια επιλογη ειδικα οταν με ενα τετοιο κοστος ισως θα μπορουσαμε να φερουμε 2 χαφ και να κλεισουμε τις τρύπες π εχουμε στο κέντρο. Το μονο αισιοδοξο ειναι πως αποτελει επιλογη του προπονητη. Βεβαια αν τελικα ο προπονητης αποδειχθει λιγος ο ΠΑΟΚ μας θα την πληρωσει και μεταφορικα και κυριολεκτικα...
Αλλα ετσι ειναι το ποδοσφαιρο. Επιλεγεις στηριζεις και ρισκαρεις. Αλλιως οποια ομαδα ειχε λεφτα θα ειχε και τιτλους απαραιτητα.
Για να δουμε αν τελικα το ποδοσφαιριλο τμημα εχει επανδρωθει με τα καταλληλα ατομα ή οχι!
Κακα τα ψεματα ειναι η μεταγραφικη περιοδος του Μπράνκο. Ολα δειχνουν πως εχει το απολυτο κουμάντο αρα και την αποκλειστικη ευθυνη.Ετσι πρεπει.
Ο Θεος μαζι μας οπως θα λεγε κι ο Αγγελος!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλα ετσι ειναι το ποδοσφαιρο. Επιλεγεις στηριζεις και ρισκαρεις. Αλλιως οποια ομαδα ειχε λεφτα θα ειχε και τιτλους απαραιτητα.
Για να δουμε αν τελικα το ποδοσφαιριλο τμημα εχει επανδρωθει με τα καταλληλα ατομα ή οχι!
Κακα τα ψεματα ειναι η μεταγραφικη περιοδος του Μπράνκο. Ολα δειχνουν πως εχει το απολυτο κουμάντο αρα και την αποκλειστικη ευθυνη.Ετσι πρεπει.
Ο Θεος μαζι μας οπως θα λεγε κι ο Αγγελος!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- constadine
Διαβάζω στα διάφορα σάιτ η Sporting συζητάει για 5 ή 6 εκ. η ρήτρα είναι 60 εκ.
-
Mηπως γνωριζετε ποια ηταν η χρματιστιριακη αξια του Πριγιοβιτς πριν ερθει στον ΠΑΟΚ;Toυ Ματος;Tου Βαρελα;Tου Κρεσπο;Tων Κανιας και Σακχοφ που ηταν τα αμυντικα μας χαφ;Oλονων μικροτερη του συγκεκριμενου.Και οχι μονο αυτο.Κανεις σε ηλικια 24 ετων δεν ειχε τη χρηματιστιριακη αξια που εχει ο Πορτογαλος.Eιχαν ειτε τη μιση ειτε και πιο κατω
- navigator11
Gawain1978 έγραψε:Ενώ εσύ κάτι σε 24χρονο με μία σεζόν κι αυτή μισή στην καριέρα του φανταζοσουν ε;Dimitris_L4 έγραψε:Απο τα βιντεακια και μονο με οτι αυτο συνεπάγεται δν καταλαβαίνω για ποιο λογο πέφτει τόσο κράξιμο..ισως στο μυαλό σας να περιμένετε γκουντελι με 3,5 μυρια τν χρόνο...
Υπάρχει κανείς που δεν ονειρευόταν Γκουντελι;
Τα 3.5 αδερφέ αν τα παιρνε μόνο Κίνα.Και πάλι ποιός είσαι εσύ;Ο μάνατζερ και γνωρίζεις πόσο παίρνει;
Η Σπόρτινγκ έδωσε 3.5 μύρια πέρσι για το συμβόλαιο του συν ενοίκιο στους Κινέζους δηλαδή;
Τί να πει κανείς...
Κι επειδή εμείς, εσείς κι ο Χατζηπετρής είχαμε ονείρωξη τον τάδε παιχταρά πάει να πει ότι ο προπονητής δε θα πρέπει να εκφέρει άποψη και να υλοποιηθεί, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, σαν απόδειξη έμπρακτης στήριξής του από τη διοίκηση.
Ο πρωτος που ειμαι κατα του να ξοδευονται χρηματα για "μουρατες" μεταγραφες ειμαι εγω. Αλλα ελεος. Απ' ολους τους αμυντικους χαφ του κοσμου, ο προπονητης κ το τμημα σκαουτινγκ θελουν αυτον που ειχε ο κοουτς στην προηγουμενη ομαδα του; Σοβαρα τωρα; Τοσο εις βαθος ψαξιμο; Και μιλαμε για ενα αργο γιδι που στη Μπραγκα ξεκινησε ενδεκαδατος στα μισα μολις ματς του πρωταθληματος. Χωρις να εχει ανταγωνισμο. Και θα το χρυσοπληρωσει ο ΠΑΟΚ;buffalobill4 έγραψε:Τον παιχτη ουτε και τον εχω ματακουσει. Τωρα το οτι συζητιοντουσαν "σοβαρα" ονοματα τυπου ιμπραιμοβιτς, ριμπερι, μουρινιο εδω μεσακαι μετα παθαινουμε αποτομη προσγειωση νταξει πως να το χαρακτηρισω. Θα το χαρακτηρισω ως "τα θελει ο απαυτος μας"
Ο σαββιδης δεν θα βαζει λεφτα επ απειρον σε βαρελι διχως πατο. Πρεπει να νοικοκυρευτει το μαγαζι για να ειναι βιωσιμο χωρις αμκ καθε χρονο. Οποτε η στροφη σε νεους παικτες με μεταπωλητικη αξια ειναι μονοδρομος. Το να παρω παλι τον νεο χατσεριντι επειδη ειναι καψουρα του ιβαν (ευτυχως με 2 καλαμιδες του εφυγε) η τον νεο βερνμπλουμ επειδη λεγεται ποντους προσωπικα δεν μου λεει τιποτα. Οποτε θα εμπιστευτω τον προπονητη, τον τδ και το τμημα σκαουτινγκ και σιγουρα την διοικηση που εχει αποδειξει οτι οταν προκειται για χρηματα για ενισχυση του ροστερ η καλυτερευση συνθηκων, δεν φειδεται
καλα, του Κανιας παραπανω ηταν (3.5)spiridoula έγραψε:Mηπως γνωριζετε ποια ηταν η χρματιστιριακη αξια του Πριγιοβιτς πριν ερθει στον ΠΑΟΚ;Toυ Ματος;Tου Βαρελα;Tου Κρεσπο;Tων Κανιας και Σακχοφ που ηταν τα αμυντικα μας χαφ;Oλονων μικροτερη του συγκεκριμενου.Και οχι μονο αυτο.Κανεις σε ηλικια 24 ετων δεν ειχε τη χρηματιστιριακη αξια που εχει ο Πορτογαλος.Eιχαν ειτε τη μιση ειτε και πιο κατω

Υπάρχει ένα βιντεάκι 38 λεπτών αυτά που έκανε ο παίχτης μέχρι κ το 2018 και κάθησα κ το είδα όλο..
Ο παίχτης είναι ο ορισμός του σύγχρονου εξαριου.
Ταύρος, μεγάλο διασκελισμό, πολύ πολύ καλος κόφτης.
Θυμίζει Γκαρσία στο πάθος αλλά στα ύπουλα χτυπήματα αντιπάλων δεν απαντάει.
Επίσης κερδίζει κόντρες γιατί ξέρει πως να βάλει τα πόδια του αλλά το σημαντικό είναι ότι τη δίνει σωστά τη μπάλα αφού έχει κερδίσει μια κόντρα.
Χρησιμοποιεί το σώμα του άψογα.
Έχει καλή μακρινή μεταβίβαση κ βρίσκει συνήθως παίχτη.
Προσωπικά αν είναι, που είναι, επιλογή του αμπελ τότε δε Μ πέφτει λόγος..
Επίσης διάβασα ότι στο δεύτερο μισό πέρσυ τον έκανε βασικό ο αμπελ.
Δεν έχω εικόνα από πέρσυ γιατί δε μπορώ να βρω για την ώρα; Βιντεάκια
Ο παίχτης είναι ο ορισμός του σύγχρονου εξαριου.
Ταύρος, μεγάλο διασκελισμό, πολύ πολύ καλος κόφτης.
Θυμίζει Γκαρσία στο πάθος αλλά στα ύπουλα χτυπήματα αντιπάλων δεν απαντάει.
Επίσης κερδίζει κόντρες γιατί ξέρει πως να βάλει τα πόδια του αλλά το σημαντικό είναι ότι τη δίνει σωστά τη μπάλα αφού έχει κερδίσει μια κόντρα.
Χρησιμοποιεί το σώμα του άψογα.
Έχει καλή μακρινή μεταβίβαση κ βρίσκει συνήθως παίχτη.
Προσωπικά αν είναι, που είναι, επιλογή του αμπελ τότε δε Μ πέφτει λόγος..
Επίσης διάβασα ότι στο δεύτερο μισό πέρσυ τον έκανε βασικό ο αμπελ.
Δεν έχω εικόνα από πέρσυ γιατί δε μπορώ να βρω για την ώρα; Βιντεάκια
-
Έχει δει κανείς τον παικτη; Βλέπει κανείς πορτογαλικό ποδόσφαιρο να μας πει; Έχει κανείς πρόσβαση σε wyscout η' κάτι παρόμοιο να μας δώσει κάμμια ιδέα; Γιατί από βίντεακια στο YouTube άλλος λέει δε δικιαολογουνται τόσα λεφτά, άλλος λέει δεν κάνει στο στυλ της ομάδας κ άλλα τέτοια..
-
Έχει δει κανείς τον παικτη; Βλέπει κανείς πορτογαλικό ποδόσφαιρο να μας πει; Έχει κανείς πρόσβαση σε wyscout η' κάτι παρόμοιο να μας δώσει κάμμια ιδέα; Γιατί από βίντεακια στο YouTube άλλος λέει δε δικιαολογουνται τόσα λεφτά, άλλος λέει δεν κάνει στο στυλ της ομάδας κ άλλα τέτοια..