Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
wickerman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από wickerman »

Κατά τη γνώμη μου κάνει και παρακάνει για πάγκο ο Γιαννούλης. Δηλαδή ήταν βασικός κι αναντικατάστατος στον Ατρόμαχτο που τερματίζει εντός τετράδας τα 2 τελευταία χρόνια και σε εμάς δεν κάνει ούτε για πάγκο; Εμείς δηλαδή παίζουμε με διαφορετικούς αντιπάλους από τον Ατρόμαχτο εντός συνόρων; Απλά εκεί τον πίστεψαν και του έδωσαν χώρο να δείξει τι μπορεί να κάνει. Εμείς ως συνήθως θέλουμε μέσα σε 2 μήνες να γίνει καλύτερος του Vieirinha στη θέση(πάτε δείτε κάποιο ματς όταν είχε έρθει ο Vieirinha τους 3-4 πρώτους μήνες).
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

καλα δε νομιζω να παρουν τετοιο ρισκο
να παμε στα προκριματικα με βασικο Γιαννουλη
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μηπως δουμε Σιλβα αρ μπακ? Total football
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Τρολαρει τους συμφορουμιτες ο Γιώργης
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

invincible έγραψε:Μπήκα καινούργιος σε αυτό το φορουμ είμαι 39 χρονών είπα καλησπέρα σε όλους και όλοι με αγνόησαν, γράφω ποστς και για να πάρουν έγκριση είναι λες και κάνω αίτηση στην πολεοδομία, τα ποστ μου εγκρίνονται μετά από αρκετές ώρες και καταχωνιάζονται στις τελευταίες σελίδες με αποτέλεσμα κανείς να μην τα βλέπει. Έγραψα για αριστερό μπακ αλλά δεν το είδε κάνεις το ποστ μου γιατί όταν εγκρίθηκε είχαν περάσει πόσες σελίδες. Ούτε από ευγένεια κάποιος υπεύθυνος του σαιτ δεν μου απάντησε.
Δηλαδή στην ουσία κανείς δεν μου δίνει σημασία και είναι σαν να μου λέει φύγε.
Δεν θέλετε νέα μέλη στην κοινότητα? είναι κλειστό μόνο για συγκεκριμένα μέλη ? ας μου εξηγήσει κάποιος πως έχει το πράγμα να μην κουράζομαι άδικα και γράφω και με αγνοούν όλοι. :( :?:

Ακριβώς το ίδιο νιώθω κ γω φίλε μου.. Αυτό πιστεύω οδηγεί πολλά νέα μέλη να έχουν ακραίες θέσεις για να κερδίσουν την προσοχή των παλαιότερων.. Νομίζω τα 150 ποστ είναι πολλά αν κ καταλαβαίνω το λόγο που υπάρχει ο κανόνας. Δεν μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς απλά να ξέρεις δεν είσαι ο μονος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αριστερό μπακ θα παίξει ο Μπαλογιάννης.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Στις πόσες σελίδες θα ανακοινωθεί μεταγραφή;;;;;;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Ο Τσέκος ο αληταρας θα παίξει
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Σιγουρα τρολαρει ο Γιωργος. Δεν υπαρχει περιπτωση να πανε μεχρι Χριστουγεννα με ενα αριστερο μπακ. Επισης ο Γιαννουλης ειναι το αριστερο μπακ της εθνικης ελλαδος και του ΠΑΟΚ για την επομενη 10ετια.Ταχυτητα,υψος,στημενα,σεντρα λιγο να δυναμωσει και να βελτιωθει αμυντικα και φανελα βασικου σπιτι του.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Το αρ μπακ πρεπει να ειναι καλο στο build up
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Αν κτίσουμε έναν κορμό με 6-7 προσωπικότητες
Χίλιες φορές Γιαννούλη .

Ενα θετικό στη στηριξη , ειναι που ο λουστεσκου ότι παίχτες χρησιμοποιεί μια χρονιά σαν βασικούς , την επόμενη βγάζουν στο χόρτο μια προσωπικότητα οι περισσότεροι , μια σιγουριά καλύτερα να το θέσω πχ Βαρελά , Κρέσπο , Μαουρίτσιο φέτος τους λέγαμε αναντικατάστατους ..ελπίζω για του χρόνου τον ρόλο αυτό να πάρουν ο Τσούμπα που ήδη στο τέλος άρχισε να το δείχνει και ο Γιαννούλης !!!
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα εντάξει λέω τι γίνετε εδώ μήπως τα βλέπω μόνο εγώ… τρελάθηκα... μέχρι να πάρω τελική έγκριση πολύ αργό σύστημα… εδώ μπαίνεις στα social ποσταρεις αμέσως… εδώ 150 ? τι 150 δηλαδή θα κάνω 2-3 μήνες θα χάσω όλες τις μεταγραφές …
Σας τα είπα και για Γιαννουλη με ατομικές προπονήσεις που κάνει .. μπορεί να μην πάρουμε δεν ξέρω απλά από περσι τον Αυγουστο θέλανε τον Αλεσαμι και τελικά πήραν δανικό τον Τοσκα.
Τώρα είναι ελεύθερος αλλά αυτός θα θέλει να παίζει Βασικός, ο Γιαννουλης θέλει να παίζει αλλιώς θα τον πουλούσαμε 2,5εκ στους Γαλλους. Ο Βιερινια πρέπει να παίζει από Οκτώβριο. Βλέπω Κρέσπο αριστερά ή κάτι σαν 3 5 2 με Γιαννουλη και Ματος όλη την πλευρά. Για να δούμε …
Ο Κανιας κλείνει λένε οπότε θα πάρουμε άλλο ένα χαφ λογικά και ένα εξτρέμ … Δηλαδή αλλές 2 μεταγραφές και μετά αν πουλήσουμε μονο κάτι :?:
Να πουλήσουμε δεν αφήνει ο Λουτσέσκου ειδικά πριν μπούμε στους ομίλους τσουλου οποτε λογικά άλλες 2 μεταγραφές τώρα και μετά τέλος Αυγούστου μόνο :?:
chuba4

Δημοσίευση από chuba4 »

invincible έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα εντάξει λέω τι γίνετε εδώ μήπως τα βλέπω μόνο εγώ… τρελάθηκα... μέχρι να πάρω τελική έγκριση πολύ αργό σύστημα… εδώ μπαίνεις στα social ποσταρεις αμέσως… εδώ 150 ? τι 150 δηλαδή θα κάνω 2-3 μήνες θα χάσω όλες τις μεταγραφές …

αμα αργησει λιγο να στο κανει εγκριση μονο εσυ το βλεπεις ... και σε θεμα σαν αυτο η σε κανα λαιβ αγωνα που ειναι ολο το φορουμ και εχει ροη οτι και να γραψεις τζαμπα θα παει.αυτο το συστημα με την εγκριση λογικα ειναι για τους αλλόθρησκους αλλα πιστευω εχει κανει συνοπαδους να το παρατήσουν γτ οτι γραφεις παει ακλαυτο δεν το βλεπει κανεις , εκτος αμα ειναι κανα θεμα οπως πχ σαχοφ που δεν συμετεχουν πολλα ατομα και μενει η αποψη σου... κλαιν μαιν
chuba4

Δημοσίευση από chuba4 »

ο γιανουλης ειναι παιχταρας , θα ειναι μεγαλη παπαρια να τον καψουμε , παμε με γιανουλη και στα δυσκολα ματς κρεσπο που ειναι ποιο σκληρος
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Μεγάλο ρίσκο αν πάμε στα προκριματικά μόνο με Μάτος - Γιαννούλη...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”