Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ πάλι, Αυρηλιανέ, θέλω. Απέναντι σε αυτή τη χολέρα δε γίνεται να με ενοχλήσει το ο,τιδήποτε νόμιμο ακόμα κι αν δε βρίθει ηθικής. Μιλάμε για ξεφτιλισμένους τύπους, που οργανωμένα δεν έχουν επιτρέψει εδώ και δεκαετίες τον φιλάθλο και έλλογο οπαδό να βλέπει λίγο γαμημένο ποδόσφαιρο χωρίς να συφιλιάζεται. Δεν υπάρχει η οποιασδήποτε μορφής πιθανή αιτίαση σε βάρος τους, μέσα σε νομότυπο πλαίσιο, που μπορεί να μου δώσει χωρίς αγώνα τους βαθμούς, που να μην με βρίσκει σύμφωνο. Η νομιμότητα να γίνει ο εφιάλτης τους. Απέναντι στο πρωτάθλημα Βάλνερ θα χαλαστώ, αν τους κερδίσω με τεκνικάλιτι ... Οπωσδήποτε!!!
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Οπότε αύριο θα δούμε άν δικάσει την υπόθεση ο όχλος, τα μμε αθήνας, το πολιτικοεπιχειρηματικό καθεστός της τελευταίας 30ετίας ή ο δικαστής. είδομεν.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

prist64 έγραψε:ντι μπι ντάι και την κουλα πηντάει
στον αγώνα με την κούλα δεν χρειάζεται άλλο σύνθημα 90 λεπτά:
και τη πηντάει τη πηδάει τη πηντάει

και την ώρα που μπαίνουν οι ομάδες να παίζει σε εκτέλεση Ουάρντα :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Το έχουμε πει χίλιες φορές και μέσω του ΠΑΟΚμανια θελουμε να στείλουμε ένα μήνυμα. Ως ποτε θα κυκλοφορούν αυτά τα δολοφονικά χαρτιά στις ζωές μας; θέλετε να θρηνήσουμε θύματα ;; Φίλος μου έχασε την όραση του από χαρτοπετσέτα που είχε πάνω καραβάκια. Νταξει το πιάσαμε το μήνυμα με τα καραβάκια. Αλήτες!
Στο επόμενο επεισόδιο θα μιλήσουμε για την δολοφονική φρυγανιά.
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

kataramenos5 έγραψε:ΕΚΤΑΚΤΟ .Συμβαινει τωρα.
Μεγαλη επιτυχια της αντιτρομοκρατικης.Βρεθηκε γιαφκα με οπλισμο μεγαλου διαμετρηματος
Συνεληφθη ο ιδιοκτητης.Απ τα ευρηματα προκυπτει οτι ετοιμαζαν λουτρο αιματος.
Στη φωτο που ακολουθει, ο βαρυς οπλισμος.

Εικόνα
Νταξει έπεσα απο την καρεκλα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Aureliano Buendia έγραψε: Ματς που να κερδηθεί με μία τεκνικάλιτι δικονομικού - διαδικαστικού χαρακτήρα, εγώ δεν θέλω.
Αν είναι να δικαιωθούμε επειδή ο Γκαρθία προσποιήθηκε τραυματισμό κι επειδή ο ξεφτίλας κωλόγερος πήρε την ομάδα και έφυγε χωρίς την άδεια κανενός, κανένα πρόβλημα, αλλά νίκη λόγω διαπίστευσης και εκπρόθεσμων δηλώσεων στοιχείων και ονομάτων, ας την κρατήσουν για πάρτη τους.
Aureliano, νομιζω το προσεγγιζεις λαθος. Ναι, αν ηταν ολα νορμαλ κι εμεις διεκδικουσαμε τη νικη στα χαρτια λογω διαπιστευσης, δεν θα το ηθελα ουτε εγω, ουτε κανενας. Ομως εδω (αν γινει κατι τετοιο) δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Εδω ειναι (αν παει εκει η υποθεση) νικη δικη μας λογω εκπροθεσμης δηλωσης ή νικη του gay και τιμωρια μας λογω καραγκιοζιλικιων. Τι διαλεγεις; Τι ειναι δικαιοτερο;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

panta έγραψε:
prist64 έγραψε:ντι μπι ντάι και την κουλα πηντάει
στον αγώνα με την κούλα δεν χρειάζεται άλλο σύνθημα 90 λεπτά:
και τη πηντάει τη πηδάει τη πηντάει

και την ώρα που μπαίνουν οι ομάδες να παίζει σε εκτέλεση Ουάρντα :lol:
++++
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εμένα προσωπικά πλέον δε με ενδιαφέρει αν θα τιμωρηθούμε ή όχι. Με άμεσες συνέπειες στο πρωτάθλημα.

Πιο πολύ το θέμα έχει ενδιαφέρον για να διαπιστωθεί ο συσχετισμός δυνάμεων - είναι προφανές πως η (μη) τιμωρία δεν έχει να κάνει με το δίκαιο άδικο του θέματος αλλά με τη δυνατότητα επιβολής του.

Ακόμα πιο πολύ ενδιαφέρον έχει η στάση των χανουμιών και πως θα πάθουν εγκεφαλικό αν δε φάμε τιμωρία. Οι γαύροι δεν ασχολούνται καθόλου πλην της διοίκησής τους , τα χανούμια όμως έχουν πάθει παράκρουση.

Και φτάνω στο νόημα του ποστ μου και που εμένα προσωπικά με έχει κάνει να αναθεωρήσω για πολλά.
Τα ίδια σκατά είναι οι χανουμοβάζελοι. Και δε το λέω για λόγους οπαδικής συσπείρωσης , μετά λύπης διαπιστώνω ότι κακώς 37 χρόνια τους έχω σε πολύ καλύτερη μοίρα σε επίπεδο συνείδησης από τους γαύρους. Από πέρυσι , όταν ο ΠΑΟΚ άρχισε να γιγαντώνεται είναι φανερό ποιους και με ποιο τρόπο τους έχουμε απέναντί μας. Εδώ η ταναπου ή ώρα έβγαλε χτες ότι είναι ξεκάθαρη υπόθεση και να εφαρμοστούν οι νόμοι. Κι ότι είναι ρουτίνα. Που δε λέω , οκ... έχεις κάποιο συμφέρον. Αλλά κρατήσου μωρή π@ρνη ξαδέρφη μη καρφώνεσαι έτσι. Θέλει η χανούμισα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Και είναι κρίμα γιατί για 10ετίες ολόκληρες ο γαύρος είχε το αποκλειστικό μερίδιο της προσοχής μας οπαδικά και αγωνιστικά και οι άλλοι 2 βρυκόλακες βρήκαν πάτημα. Ιδίως οπαδικά , σε περιοχές που δεν έπρεπε καν να υπάρχουν. Μετά από όλα αυτά , δε γίνεται να μη συμφωνήσεις πχ με το γκοραν για τους βοθροχαβουζοποκιτουπανθρώπους.

Που άμα είχαν μπέσα θα έτρεχαν να φωνάξουν , ότι έκανε θέατρο Γκαρσία και το ΠΑΟΚ τον θέλουμε δυνατό και να πάμε μέσα στη Τούμπα να κερδίσουμε και να τους ξεφτιλίσουμε αγωνιστικά . Γιατί είμαστε ΑΕΚ και ερχόμαστε και έχουμε το τουρμποκίνητο Μπακάκη ενώ αυτοί την αργοκαρούτα το Βιερίνια. Αλλά που χάθηκε η μπέσα για να τη βρούνε οι πουτ@νες ξαδέρφες ; Που σε αντίστοιχα σκηνικά ( πχ ορισμό ΟΑΚΑ για κύπελλο ) οι μισές φωνές μέσα εδώ είναι "πάμε να τους ξεφτυλίσουμε στην έδρα τους για να τσούζει περισσότερο" . Που ακόμα και τώρα πολλοί δικοί μας λένε ακόμα και με πούστικους μειον 3 , με τη πλάτη στο τοίχο θα σας πηδήξουμε στη Τούμπα και θα βγούμε πρώτοι.

κουλα refuse to lose και πράσινα κουτσάλογα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1402 ... ar-garthia

Να το θυμηθείτε. Αυτός ο τίτλος του εν λόγω αρδθρου (μέχρι πριν την άνω κάτω τελεία :lol: :lol: ) θα συμπεριληφθεί στην υπερασπιστική γραμμή του πουστογ@υρου! Εξηγείται έτσι και το σκίσιμο στα τσιμπουκοχειλα του κλοουν και οι ζαλάδες, το κολάρο κλπ ...

Γιαπας, έτσι ακριβώς είναι. Σε τέτοιες περιστάσεις θα φαινόταν ο πραγματικός χαρακτήρας των άλλων 2 εξαπτέρυγων του χοντρομπαλα. Σου λένε, οκ, μας γ@μ@ει επί χρόνια ο γκει, αλλά τουλάχιστον ο,τι σκοπίμως του ξέφευγε σε τίτλο μπήκε στη δική μας τροπαιοθήκη. Υπήρχε ένα πρωτόκολλο. Πού πάει δηλαδή τώρα η δουλειά! Και άσε τις βαζέλες. Που είναι, ήταν και θα είναι τουλάχιστον το ίδιο σιχαμένες με τις γαυριέλες. Τα χανουμάκια; Που έχουν χάσει πρωτάθλημα στα χαρτιά; Οι πιο αηδιαστικοί όλων! Το γεγονός μόνο ότι ζήτησαν να διακοπεί προσωρινά το πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τα μούτρα του ... απορημένου χυμένου προπονητή τους που οι αντίπαλοί τους έχουν το θράσος να κατεβαίνουν με στόχο να διεκδικούν το παιχνίδι λένε πάρα πολλά ...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:ΕΚΤΑΚΤΟ .Συμβαινει τωρα.
Μεγαλη επιτυχια της αντιτρομοκρατικης.Βρεθηκε γιαφκα με οπλισμο μεγαλου διαμετρηματος
Συνεληφθη ο ιδιοκτητης.Απ τα ευρηματα προκυπτει οτι ετοιμαζαν λουτρο αιματος.
Στη φωτο που ακολουθει, ο βαρυς οπλισμος.

Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

Το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ είναι ξεκάθαρο που βρίσκει
Επίσης είμαι σίγουρος Ότι υπάρχουν και άλλες λήψεις που παίρνει το κανάλι της ΠΑΕ για να φτιάξει κάθε εβδομάδα την παρά κάμερα του αγώνα :pano:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

eorptol1 έγραψε:
gpaok έγραψε:Λίγο να προσέχουμε τα λόγια μας. Δεν θα σχολιάσω τις μαλακιες για το αν γαυρίζω η όχι... Γιατί θα αρχίσω τα μπινελίκια κ είναι κρίμα.
Εσύ φίλε ντιμ δεν βλέπεις πρόθεση να πεταχτεί το χαρτί ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΠΆΝΕ ΣΤΟΝ ΠΆΓΚΟ; δουλευόμαστε κ μεταξύ μας; οκ.

Εγώ αυτό βλέπω... Αυτό λέω. Δεν δώσαμε πάτημα; αλήθεια;; Εντάξει παιδιά, συνεχίστε.
Τι αν θα δικαιωθουμε η όχι άλλο θέμα. Πάτημα δώσαμε όμως...
Βρε το ότι είμαστε ΠΑΟΚ πάτημα είναι γιαυτους....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε πιό ελεύθερη μετάφραση, άν ρωτήσεις σήμερα έναν Αθηναίο, θα σου πεί ακριβώς ότι η Τούμπα είναι ζούγκλα και οι οπαδοί ζώα που πετάνε τουβλα στους αντιπάλους, δέρνουν και κυνηγάνε την αστυνομία. Άρα αν γίνει κάτι εκεί βαράτε τους στο κεφάλι, δεν χρειάζεται ούτε ΦΑ, ούτε γιατρός, ούτε παρατηρητής, ούτε καταθέσεις. Απλά τα αθηναικά μήντια και εφημερίδες αρκούν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

navigator11 έγραψε: Μιλάμε για ξεφτιλισμένους τύπους, που οργανωμένα δεν έχουν επιτρέψει εδώ και δεκαετίες τον φιλάθλο και έλλογο οπαδό να βλέπει λίγο γαμημένο ποδόσφαιρο χωρίς να συφιλιάζεται.
Αυτος ο ΟΡΑΓΝΩΜΕΝΟΣ βιασμος της λογικης με τους τοσους κλακαδορους ειναι που σε τρελαινει.
Πεταει ο γαιδαρος επειδη το λεει ο κυρ σαββας.Αμα το λενε κι ολα τα καναλια οτι οντως πεταει ,στο τελος αρχιζεις να αναρωτιεσαι κι εσυ ο ιδιος.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Εγω παντως δεν ελπιζω σε τιποτα. Ολοι παρακαλανε να τιμωρηθουμε. Εδω μας καλεσαν για τα γιαννενα επειδη το γραφαν δυο τρια μεσα καθε μερα. Και τωρα το ιδιο θα γινει.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εγω στην δικαιοσυνη δεν εχω εμπιστοσυνη για προσωπικους λόγους , παιζει μεγάλο ρόλο τι αποφαση έχει παρθει για τον φιλαθλο στα πολιτικα δικαστηρια.Αν απαλλαχτεί ,ο Καραπαπας και ο Γκαρσια ευκολα τρώνε μηνυση . Απο τον ίδιο όμως .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”