8. Amr Warda
Re: 74. Amr Warda
Σιγα τον παιχτη ρε παιδια. Το εχω ξαναγραψει εχει ταλεντο αλλα να εισαι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης δεν αρκει το ταλεντο. Για 20λεπτα παιζει και μετα ειναι χαμενος. Δρομο δεν θα μας λειψει. Και με 2 μυρια καλα θα ειναι να φυγει μας εχει κουρασει. Ειδικα αυτο που εκανε σημερα ή θα εχει ετοιμη προταση αν δεν φυγει παντως εκτος αποστολης σε καθε ματς προπονηση με τα τσικο και αν θελει. Σε νικη Τιτλου να κανει τερτιπια νομιζω και O Luce μετα απο αυτο τον εχει κοψει.
τιποτα απο τα δυο απλα ρε πιλοτε...ουτε η μαλακυνση ειναι φυσιολογικη ουτε το φιλοτιμο μονο...
- back in black
Δεν είναι απλά φιλότιμος.
Σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις καλύτερο, στα στοιχεία που έχει και τα εξηγώ στο τοπικ του.
Τεσπα, για άλλη μια φορά ένας απίθανος τύπος που ο κόσμος του ΠΑΟΚ του έχει δείξει πολύ αγάπη, δημιουργεί θέματα, να πάει στο καλό και να μην γυρίσει ποτέ, αν ισχύει αυτό που λέγεται.
SM-G965F
Σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις καλύτερο, στα στοιχεία που έχει και τα εξηγώ στο τοπικ του.
Τεσπα, για άλλη μια φορά ένας απίθανος τύπος που ο κόσμος του ΠΑΟΚ του έχει δείξει πολύ αγάπη, δημιουργεί θέματα, να πάει στο καλό και να μην γυρίσει ποτέ, αν ισχύει αυτό που λέγεται.
SM-G965F
κάθε 10-15 μέρες θα ασχολούμαστε με τα καμώματα του χαμπίμπι.
εντάξει γελάσαμε 1-2-3 οκ, φτάνει όμως τώρα στείλτε τον στην επιθεώρηση του σεφερλή.
εντάξει γελάσαμε 1-2-3 οκ, φτάνει όμως τώρα στείλτε τον στην επιθεώρηση του σεφερλή.
Τον έχουν πετύχει στα ποιο απίστευτα μέρη να ξενυχτάει(Κομοτηνή). Το μόνο που τον σώζει είναι ότι δεν πίνει.
Αλλά δεν είναι και για σοβαρή ομάδα.
Είναι παιδιάστικη η συμπεριφορά του.
Την ρήτρα και στο καλό.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά δεν είναι και για σοβαρή ομάδα.
Είναι παιδιάστικη η συμπεριφορά του.
Την ρήτρα και στο καλό.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Γιατί τέτοιο μίσος ρε μάγκες ... Γράφει κάπου ότι πρέπει να γυρνάνε όλοι μαζί πίσω σε άδειες?
Άδεια έχουν αύριο ΌΛΟΙ οι παίχτες και αν κάποιος ήθελε να πάει να πηδήξει ή ότι άλλο, καλά θα το κάνει.
ΉΡΕΜΑ .... παίχτης μας είναι! (ακόμα τουλάχιστον)

Άδεια έχουν αύριο ΌΛΟΙ οι παίχτες και αν κάποιος ήθελε να πάει να πηδήξει ή ότι άλλο, καλά θα το κάνει.
ΉΡΕΜΑ .... παίχτης μας είναι! (ακόμα τουλάχιστον)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 13 Ιαν 2019, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
elvetos giatros
Και το γράψες και πολύ κομψά...nothu έγραψε:Αντε τ αγόριμ. Αντε στην ευχή της Παναγίας πασάκα μου...
Εγώ αλλιώς θα τον αποχαιρετούσα
Πάλι μας κάναν οι άρα άνω κάτω,
Επειδή λέει κάτι ένα site δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι είναι έτσι,
Επειδή λέει κάτι ένα site δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι είναι έτσι,
οταν εμενε ο Κλαους στην χαβουζια..............
αδεια εχει
δεν μας ενδιαφερει τι κανει στον ελευθθερο του χρονο
αδεια εχει
δεν μας ενδιαφερει τι κανει στον ελευθθερο του χρονο