Τα διαβάζω και στην δικιά μου και της εξηγώ και με κοιτάει με ύφος αηδίας
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- PAOK_Antarctica
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Έχω γαμηθεί να γελάω

Λοιπόν για να κάνουμε μιά περίληψη για το ποιοί προκρίνονται τις τελευταίες ώρες:
Prijiovic
P. Henrique
Warda
Πιθανές περιπτώσεις ακόμα ανοικτές:
Ndoye, Cartabia
Περιμένοντας ανακοινώσεις.
Μετά πάμε για 16 νίκες σερί στο πρωτάθλημα.
Prijiovic
P. Henrique
Warda
Πιθανές περιπτώσεις ακόμα ανοικτές:
Ndoye, Cartabia
Περιμένοντας ανακοινώσεις.
Μετά πάμε για 16 νίκες σερί στο πρωτάθλημα.
Θα γραψω καποιους συνειρμούς από αυτους που εχω.
Ενας κακος μπορει να διωξει εκατο καλους.Αυτο παει και για τους παιχτες που εχουν θεματα με τη παε,αλλα και για αυτους που γραφουν σε αλλα σαιτς και τα κανουν ρδελομπου.Το γραφω αυτό γιατι βλεπω ότι πολλοι φιλοι θετουν αυτά τα 2 θεματα.
Καπου διαβασα για ενδιαφερων της Λεγκια για τον Κοροβεση.Πιο πολύ μου κανει για παπας για να πεση καπνος στη επαφη της παε με τη Λεγκια και καποιοι το φαγανε αμασητο.Ετσι πιστευω.
Ο γαυρος πηρε τον ιρανο πιο πολύ πιστευω για να δωση έναν από τους αλους 2 φορ που εχει.
Για μενα αν ερθει ο φορ κ ο εχτρεμ,απο δευτερα εχουμε άλλη μια καινουργια μεταγραφικη περιοδο.
Από τη στιγμη που η ομαδα εχει δεσει αμυνα και 6ρη,και δεξια με Ματος-Καμπος,μπορει να κανει πολλες αλλαγες χωρις θεμα.
Με φορ κ εξτρεμ εχουμε μια πολύ καλη 11αδα και πλεον παμε για βαθος,ενω εχουμε κ επενδυση σε ταλεντα με 300ριες χιλ.Ολα δειχνουνε καλα.
Ενας κακος μπορει να διωξει εκατο καλους.Αυτο παει και για τους παιχτες που εχουν θεματα με τη παε,αλλα και για αυτους που γραφουν σε αλλα σαιτς και τα κανουν ρδελομπου.Το γραφω αυτό γιατι βλεπω ότι πολλοι φιλοι θετουν αυτά τα 2 θεματα.
Καπου διαβασα για ενδιαφερων της Λεγκια για τον Κοροβεση.Πιο πολύ μου κανει για παπας για να πεση καπνος στη επαφη της παε με τη Λεγκια και καποιοι το φαγανε αμασητο.Ετσι πιστευω.
Ο γαυρος πηρε τον ιρανο πιο πολύ πιστευω για να δωση έναν από τους αλους 2 φορ που εχει.
Για μενα αν ερθει ο φορ κ ο εχτρεμ,απο δευτερα εχουμε άλλη μια καινουργια μεταγραφικη περιοδο.
Από τη στιγμη που η ομαδα εχει δεσει αμυνα και 6ρη,και δεξια με Ματος-Καμπος,μπορει να κανει πολλες αλλαγες χωρις θεμα.
Με φορ κ εξτρεμ εχουμε μια πολύ καλη 11αδα και πλεον παμε για βαθος,ενω εχουμε κ επενδυση σε ταλεντα με 300ριες χιλ.Ολα δειχνουνε καλα.
κάηκε το φιλμ και ήρθε χτες; ή μήπως λείπει ο Μιχελ στην Κύπρο και κάνει διακοπές;Kostas_Peraia4 έγραψε:Το transfermarkt περασε την μεταγραφη και στην αρχικη οθονη,στο παραθυρο με τις latest transfers![]()
![]()
![]()
Μιχελ ξύπνα ενημέρωσε μας.
Καλή Κυριακή αδέρφια
SM-G935F
Demir έγραψε:Τον duljevic τον θέλουν αμβουργο και Άιντραχτ,.αντε ρε υπογράψτε τον ,τζάμπα είναι..
Αν ΔΕΝ τελειώσουν με τους 3 δικούς μας δεν βλέπω να γίνεται κίνηση για κανέναν φίλος. Αργότερα ίσως δηλαδή μετά την άφιξη του Zlatan/Henrique/Warda(να πάνε εκει απ εβδομάδα να κλείσει η μεταγραφή μην τυχον κ κανει κανενα καλο ματς κ ακυρωθει η συμφωνία δεν θέλει κ πολυ "Αν δεν μπει η τζίφρα" τιποτα δεν είναι σιγουρο.
- NIKOS_PAOK04
Απο ότι όλα δείχνουν ο Πριγιεβιτς είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και καλός ήρθε στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας
Εντάξει απο τα βιντεάκια είδαμε τα πολύ απλά
Τεχνική ίδια και ίσως καλύτερη του Κλάους (όχι τόσο στο κοντρολ γιατί δεν το καταλαβένεις από τα βιντεο αλλά στην ντριμπλα-χειρσμο της μπαλας)
Ταχύτητα ίδια και ίσως καλύτερη του Κλάους
Επαφή με την Εστία κοντά σε αυτή του καλού Κλαους
Συνδιαστικό ποδόσφαιρο ίδιο και ισως καλύτερο από αυτό του Κλάους
Λοιπόν εάν εμείς θέλαμε 4-5 μυρια για Κλάους τα 2,2 δεν τα λες και πολλά για Πριγιεβιτς.
ΥΓ 1 Το μόνο σίγουρ είναι ότι θα ανεβάσει τον ανταγωνισμό και μπορεί να έχουμε 2 σουπερ σεντερ φορ
ΥΓ 2 Είμαι ένας ένθερμος οπαδός του Κλάους τον θεωρώ πολύ καλό σεντερ φορ
Εντάξει απο τα βιντεάκια είδαμε τα πολύ απλά
Τεχνική ίδια και ίσως καλύτερη του Κλάους (όχι τόσο στο κοντρολ γιατί δεν το καταλαβένεις από τα βιντεο αλλά στην ντριμπλα-χειρσμο της μπαλας)
Ταχύτητα ίδια και ίσως καλύτερη του Κλάους
Επαφή με την Εστία κοντά σε αυτή του καλού Κλαους
Συνδιαστικό ποδόσφαιρο ίδιο και ισως καλύτερο από αυτό του Κλάους
Λοιπόν εάν εμείς θέλαμε 4-5 μυρια για Κλάους τα 2,2 δεν τα λες και πολλά για Πριγιεβιτς.
ΥΓ 1 Το μόνο σίγουρ είναι ότι θα ανεβάσει τον ανταγωνισμό και μπορεί να έχουμε 2 σουπερ σεντερ φορ
- Petros1988
- ramolimendo
φαίνεταιNIKOS_PAOK04 έγραψε:
sic-4 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
απο το wiki που ειπε ο φιλος:
On 13 January 2017, according to reports from Poland, the administration of Legia Warsaw have already sold Swiss-Serbian international striker to Greek Super League club PAOK. The Greek club paid €2.2 million, while his current club will keep a 15% next transfer clause for the 26-year-old player.Agios convinced his toubano and brought the player to Toumba."Και την 7 και την 8" said the new gauroφονιας.'The osfp fans will have unpleasant moments in second round","PAOK fans will forget "Serres" after Toumba's match" are some unconfirmed promises to PAOK fans.
Εντάξει θα με ψάχνουν στο τέλος...το όνομα μου παίζει παντού στα twitter στα wiki δεν υπάρχει αυτή η τρέλα...
Κάποιο τσακάλι θέλει να με κάνει διάσημο...
- pirate_salonica
- Petros1988
- Petros1988
Παιδιά ξέρει κανενα αλάνι τι ώρα θα ρθρει ο ψηλός σήμερα???Για να τον περιμένουμε αεροδρόμιο να πάρει λίγο γέυση για το που ήρθε?Να μας πει στάνταρ ωρα όμως!
Χαχαχαχαχαsic-4 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
απο το wiki που ειπε ο φιλος:
On 13 January 2017, according to reports from Poland, the administration of Legia Warsaw have already sold Swiss-Serbian international striker to Greek Super League club PAOK. The Greek club paid €2.2 million, while his current club will keep a 15% next transfer clause for the 26-year-old player.Agios convinced his toubano and brought the player to Toumba."Και την 7 και την 8" said the new gauroφονιας.'The osfp fans will have unpleasant moments in second round","PAOK fans will forget "Serres" after Toumba's match" are some unconfirmed promises to PAOK fans.
Το PAOKMANIA, στο wiki.
Άγιε μεγάλη η χάρη σου
SM-G935F
Ερωτηση :
Μονο εμενα ενοχλει να μπαίνει ο καθενας ση wikipedia και να γραφει το μακρυ του και το κοντό του; Τετοια πηγή πληροφοριών και να τη μολύνουμε, ετσι, για το κεφι μας; Τεσπα.Μαλλον ειμαι χαζος και δεν πιάνω το αστειο.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονο εμενα ενοχλει να μπαίνει ο καθενας ση wikipedia και να γραφει το μακρυ του και το κοντό του; Τετοια πηγή πληροφοριών και να τη μολύνουμε, ετσι, για το κεφι μας; Τεσπα.Μαλλον ειμαι χαζος και δεν πιάνω το αστειο.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk