Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Εχω την αισθηση πως τα μεγαλα κλαμπ αρεσκονται να επενδυουν σε ηλικιες 24-27 αναφορικα με τις θεσεις των εξτρεμ... αυτο σημαινει πως ισως υπαρχουν καποιοι καλοι παιχτες παραγκωνισμενοι στις ηλικιες των 28-31...
Εγω θα επελεγα εναν σ αυτην την ηλικια εμπειρο για να κλεισω το κενο αμεσα και αππτελεσματικα και θα εβρισκα και εναν 22χρονο ταλαντουχο για να ετοιμασω την επομενη μερα!
Βεβαια οταν μιλαμε για τον ΠΑΟΚ θα ειναι ευτυχια αν ερθει εστω και ενας!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω θα επελεγα εναν σ αυτην την ηλικια εμπειρο για να κλεισω το κενο αμεσα και αππτελεσματικα και θα εβρισκα και εναν 22χρονο ταλαντουχο για να ετοιμασω την επομενη μερα!
Βεβαια οταν μιλαμε για τον ΠΑΟΚ θα ειναι ευτυχια αν ερθει εστω και ενας!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγκάθι όμως το ότι δε θα μπορεί να παίξει με τη Σάλκε...obanebane έγραψε:Μακαρι να ισχυει για Στοχ.
obanebane έγραψε:Μακαρι να ισχυει για Στοχ.
χωρίς να θελω να αμφισβητήσω την πληροφόρηση του συμφορουμιτη πέτρου ειναι περίεργο οτι δεν εχει παίξει πουθενά το θέμα εκτός απ το ποστ εδω μεσα.
δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο η κακό.
Λογικά θα έχουν κάνει τις κινήσεις και εφόσον πουληθεί ο Ροντρι θα ανακοινώσουν άλλον. Ναι ο Στοχ θεωρητικά θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, αρκεί να έχει βάλει μυαλο.
Απο τους υπόλοιπους ας ψαξουν και λίγο σε παίκτες που οδευουν σε λήξη συμβολαιου. Κοψοχρονιά θα τους πάρεις. Και μην ακούω ότι μπορείς να τους πάρεις τζαμπα το καλοκαιρι. Μέχρι τότε είτε μπορεί να ανανεώσουν , είτε οι ενδιαφερομενοι να είναι περισσότεροι.
Απο τους υπόλοιπους ας ψαξουν και λίγο σε παίκτες που οδευουν σε λήξη συμβολαιου. Κοψοχρονιά θα τους πάρεις. Και μην ακούω ότι μπορείς να τους πάρεις τζαμπα το καλοκαιρι. Μέχρι τότε είτε μπορεί να ανανεώσουν , είτε οι ενδιαφερομενοι να είναι περισσότεροι.
Gospi έχω την εντύπωση ότι αυτό κάναμε πέρσι με την πώληση Μακ. Φέραμε τον έμπειρο Djalma (30ρης σε λίγο) αλλά ο αντι-Μακ επένδυση δεν ήταν αυτός και βλέποντας ότι δεν θα είναι και ο Ζαίρο φέραμε για αντι-Μάκ τον Τιάμ αλλά δεν μας βγήκε. Άλλο που πέρασε ότι τον φέραμε για φόρ.
Δεν θα ήθελα να πάμε με 2 έμπειρους εξτρέμ 28 και άνω για βασικούς ειδικά εκεί που πέρσι στα εξτρέμ είχαμε μόνο νέους (Μακ, Γκάρυ, Ζάιρο, Μυστακίδης).
Δεν θα ήθελα να πάμε με 2 έμπειρους εξτρέμ 28 και άνω για βασικούς ειδικά εκεί που πέρσι στα εξτρέμ είχαμε μόνο νέους (Μακ, Γκάρυ, Ζάιρο, Μυστακίδης).
Αυτές?nothu έγραψε:Να τραβαει εκεινες τις σουταρες απ τα 40 μετρα.
[youtube]PKwN5eWGeis[/youtube]
Hermann έγραψε:Αγκάθι όμως το ότι δε θα μπορεί να παίξει με τη Σάλκε...obanebane έγραψε:Μακαρι να ισχυει για Στοχ.
Αληθεια ειναι αυτο,αλλα αυτη την περιοδο ειναι ιδανικος αντικαταστατης του Γκαρι,θωρω οτι πλεον ειναι και αρκετα προσιτος οικονομικα.
Αν και σε καμια κινεζικη τον βλεπω και αυτον,τσαμπα χαιρομαι.
Και με ποιον θα παίξεις από εκεί; :/obanebane έγραψε:Hermann έγραψε:Αγκάθι όμως το ότι δε θα μπορεί να παίξει με τη Σάλκε...obanebane έγραψε:Μακαρι να ισχυει για Στοχ.
Αληθεια ειναι αυτο,αλλα αυτη την περιοδο ειναι ιδανικος αντικαταστατης του Γκαρι,θωρω οτι πλεον ειναι και αρκετα προσιτος οικονομικα.
Αν και σε καμια κινεζικη τον βλεπω και αυτον,τσαμπα χαιρομαι.
Νομίζω μόνο ο Μυστακίδης μένει.
Όσο για το ότι δεν ακούγεται τίποτα, λογικό είναι, κάνουν πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι δε διαρρέει τίποτα και έχουν βαρεθεί οι εφημερίδες να βγάζουν ονόματα που έπειτα διαψεύδονται από τις ίδιες διοικήσεις των ομάδων (καλή ώρα το σημερινό της αρένα για τον σωτηρίου, και καλά ο μίχελ πήγε κύπρο για αυτόν, που διαψεύστηκε απ΄αυτούς!).
nothu έγραψε:Να τραβαει εκεινες τις σουταρες απ τα 40 μετρα.
[youtube]pSb__3yf2kA[/youtube]
Αν και δεν εχει καλη εικονα,εδω ειναι τρεις κανονιες.

MANIAKOS έγραψε:Ακούστηκε πουθενα δια στοχ;
Το εγραψε καποιος πριν λιγο εδω μεσα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εκείνη η σουταρα με τα Γιάννενα, πω πω πω πω!
Εμοτζι πριαπισμου
Εμοτζι πριαπισμου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαυρο Χιονι την Δευ 02 Ιαν 2017, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.