Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι είναι αδιάφορος. Ίσα ίσα, που ο (καλώς εννοουμενος) εγωισμός του δεν τον αφήνει να καταλάβει ότι δεν είναι αυτός που ήταν. Καλά κάνει και θέλει να παίζει. Έτσι πρέπει. Απλώς πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει την ομάδα @@@δελο και να κάνει λίγη υπομονή.Odi έγραψε:Στο δεύτερο που έπαιξε κορυφή και η ομάδα ήταν στημένη σχετικά ορθολογικά πρόσφερε πολύ στο κράτημα και μοίρασμα της μπάλας.Είχε και ένα σουτ που κόντραρε δυστυχώς.
Θέλω να βγούνε σήμερα να βγουν όσοι τον έλεγαν αδιάφορο και να μας πουν πως τον είδαν σήμερα που γύριζε για να καλύψει αριστερα και δεξιά σε όλο το παιχνίδι.
10.Dimitar Berbatov
- anekfrastos
Re: 10.Dimitar Berbatov
Ποιος ξερει τι θα γραφουν στο Γιουβεμάνια
οταν ξεκιναει ο Μαντζουκιτς
και καθονται στον παγκο............................ ο Μορατα ή ο Ντιμπαλα.
οταν ξεκιναει ο Μαντζουκιτς
και καθονται στον παγκο............................ ο Μορατα ή ο Ντιμπαλα.
- PAOK_NORTH_ARMY
Τσιριγώτη κατάλαβα τι λες αλλά ρε φίλε δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης στο πως συμπεριφερόμαστε στο θέμα Μπερμπάτοφ σε σχέση με Κλάους και λοιπούς. Αυτή τη στιγμή αν πεις κάτι άσχημο για τον Μπερμπάτοφ είσαι σκουλήκι, αλλόθρησκος, άμπαλος και μαύρο πρόβατο. Για τους υπόλοιπους έχουν ακουστεί πάρα πολλά αρνητικά. Για Τζιώλη δε, αρχίζει και γίνεται ο νέος Σαλπιγγίδης.eorptol έγραψε:PAOK NORTH ARMY αν βρεις ένα θετικό σχόλιο του τσιριγώτη για τον σύλλογο γενικότερα ΈΝΑ ΣΧΌΛΙΟ σε κερνάω ότι θες σε ματς που θα παίξουμε στην τουμπατσιριγώτης έγραψε:Για αυτούς που θεοποιουν τον Κλαους;PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Κανένα μίσος. Αντίδραση προς αυτούς που τον θεοποιούν χωρίς λόγο και βρίσκουν δικαιολογίες για να κρύψουν την αγωνιστική του μετριότητα. Δηλαδή είναι δυνατόν να μη θέλω εγώ ή ο χ-ψ που εκφράζει τις αντιρρήσεις του, ο Μπερμπάτοφ να αποδίδει?
Απλά δεν βλέπω ίδια αντιμετώπιση γι'αυτο το λέω. Αλλιώς θα έπρεπε να λέμε για πολλούς. Οπως πχ :ο μαλεζας γιατί δεν παίζει,γιατί συνέχεια τζιολη; γιατί πάντα την μπάλα πίσω;κτλ. Ελπίζω να κατανοησες:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
eorptol, το βλέπω ότι δε σχολιάζει σχεδόν ποτέ θετικά αλλά σε πάρα πολλά θέματα έχει δίκιο. Εσύ όμως ρε φίλε όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ τα βλέπεις θετικά και ρόδινα, πραγματικά απορώ. Θυμάμαι κάτι θετικά σχόλια του πάντως και αν έχω χρόνο θα τα βρω, οπότε το κέρασμα που λες στην Τούμπα θα μου το κάνεις, από του χρόνου όμως γιατί φέτος ξέκοψα από Τούμπα,Παλατάκι,Μίκρα γιατί υπάρχει λόγος. Ο ωραιότερος λόγος του κόσμου. Θα αναφέρω κάποια στιγμή στο κατάλληλο τόπικ.
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Αυτο το κανε οταν αναγκαστηκε οχι απο επιλογη.Κι οταν το κανε, επιθετικα πηγαμε καλυτερα?Αυτος ο διαφορετικος τροπος επιθεσεις που λες βολευει απεναντι σε αμυνες οπως τις σουπα Λιγκ (λεωφορεια) ?Βολευει να παιζεις με επιθετικο που βαζει πλατη οταν οι χωροι ειναι περιορισμενοι?desperando έγραψε:εδω αλλαξε ολοκληρο σχηματισμο που προυποθετει πολυ μεγαλυτερη αλλαγη (γιατι δεν μιλαμε για μια αλλαγη απο 4-3-3 σε 4-3-2-1,αλλα απο 3αδα σε αμυνα σε 4αδα που ειναι πολυ πιο περιπλοκο),δεν θα μπορουσε να βαλει νεους τροπους διαφορετικης επιθεσεις?kataramenos5 έγραψε:
Μια σκεψη, μιας και το καλοκαιρι,στις καλες εμφανισεις της ομαδας, ειδαμε τον Μακ να παιζει οπως ειπες.
Η ομαδα μονταριστηκε Ιουνιο Ιουλιο και επερεπε να περασει ολμιλους κλπ. και εμαθε να παιζει ΤΟΤΕ μ ενα συγκεκριμενο τροπο.Ο Μπερμπα ηρθε Σεπτεμβρη.Ειναι λογικο να αλλαξει ο τροπος λειτουργιας της ομαδας για να χωρεσει ο Μπερμπα και κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο με τις συνεχεις αγωνιστικες υποχρεωσεις?
Η Γιούβε πάντως παίζει το 3-5-2 με:
Κιελίνι 1.87
Μπονούτσι 1.90
Μπαρζάλι 1.87
Ο Τούντορ αν θέλει να παίξει 3-5-2 σίγουρα δεν θα μπορούσε με Κόστα, Βίτορ και Τζαβέλλα. η διαφορά στο ύψος αλλά και στη δύναμη φαίνεται και στο πρόβλημα που έχουμε στα στημένα.
Γι αυτό λεω ότι ο Τζαβέλλας - αλλά και ο βίτορ - δεν είναι για 3-5-2. Πολύ light αμυντικοί. Ο Χατζηισαίας είναι πολύ καλή προσθήκη αλλά θα χρειαστούν αλλες 2 για το 3-5-2.
Κιελίνι 1.87
Μπονούτσι 1.90
Μπαρζάλι 1.87
Ο Τούντορ αν θέλει να παίξει 3-5-2 σίγουρα δεν θα μπορούσε με Κόστα, Βίτορ και Τζαβέλλα. η διαφορά στο ύψος αλλά και στη δύναμη φαίνεται και στο πρόβλημα που έχουμε στα στημένα.
Γι αυτό λεω ότι ο Τζαβέλλας - αλλά και ο βίτορ - δεν είναι για 3-5-2. Πολύ light αμυντικοί. Ο Χατζηισαίας είναι πολύ καλή προσθήκη αλλά θα χρειαστούν αλλες 2 για το 3-5-2.
Κάρφωσε τες δύο τεμάχια ρε Μίτκο τις πουτανοπουστόγριες τις κομπλεξάρες αύριο...Σε παρακαλώ ρε συ... 
- kataramenos5
pilotos έγραψε:@kataramenos5"
Να βρεθούμε αύριο εδώ;
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1081177
Χλωμο,γενικα εχω αλεργια σ αυτα.Ρωτα και το Roman που ξερει.
τα είπε όλα ο PAOK_NORTH_ARMY ,δεν έχω να συμπληρώσω κάτι αγαπητέ επιστημονικε αναλυτή με βιογραφικό και καριέρα στο forum..... τραβα τώρα κλάψε στον odi να διαγραφει μηνύματαdesperando έγραψε:Αν εσυ εισαι ΠΑΟΚ παλικαρι μου εγω ειμαι αστροφυσικοςSfinas έγραψε:odi το έχεις ξανακάνει φιλε, μου είχες σβήσει μήνυμα κριτικής στο βέρμπα. ξέρεις εδώ είναι forum του ΠΑΟΚ, άμα είναι forum odi και πρέπει να λέμε ότι γουστάρεις εσύ πες το να ξέρουμε τι κάνουμε.όταν το φιλαράκι σου που υποστηρίζει τον βέρμπα μας έλεγε "αμπαλους" και μας μιλούσε υποτιμητικά δεν έκανες τίποτα, τώρα σε πείραξε που ο άλλος μας συστήθηκε αναλυτής ποδοσφαίρου.........
Εισαι τοσο χαλια τρολ που ουτε να κρυφτεις δεν μπορεις
Που μου γραφτικες πριν καποιους μηνες εδω για να δημιουργησεις προβλημα σε εναν ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ
Και πληροφοριακα εδω υποστηρίζουμε τον ΠΑΟΚ
Τραβα στην γειτονια σου τωρα να κλαιτε μαζι με τον μεγαλο αρχηγο σας
μου διέγραψε χθες kai ο odi μήνυμα επειδή απάντησα στο ίδιο ύφος με το φιλαράκι του.
όσο για το παλιότερο μηνυμα που διεγραψες και ηταν καθαρα κριτικη στον berba, ξαναλέω άμα είναι να λέμε ότι γουστάρει ο odi η ο geo εδώ μέσα, πείτε το προς κάθε ενδιαφερόμενο, ώστε να γνωρίζουμε τι παίζει και να κάνουμε τα κουμάντα μας.
όσο για το παλιότερο μηνυμα που διεγραψες και ηταν καθαρα κριτικη στον berba, ξαναλέω άμα είναι να λέμε ότι γουστάρει ο odi η ο geo εδώ μέσα, πείτε το προς κάθε ενδιαφερόμενο, ώστε να γνωρίζουμε τι παίζει και να κάνουμε τα κουμάντα μας.
- ace79grpaok
Δε νομιζω να ξεχασες οτι αφησαμε 2 βαθμους στον πρωτο γυρο με το μεγαλυτερο μεριδιο ευθηνης να ειναι δικο σου,δωσε πονο στα γατια.