Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ron-swanson

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από ron-swanson »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όποιον και να φέρει ο Frank, ακόμη και την Άγγελα Μέρκελ, θα υπάρχει κάποιος λόγος.
Δεν πρόκειται να επιλέξει προπονητή με τις Ελληνικές μεθόδους KTR (κουτουρού) ή RBL (άρτσι, μπούρτσι και λουλάς), οπότε ας του έχουμε λίγη εμπιστοσύνη.
Βρε εμπιστοσυνη υπαρχει και απο μενα 100%.
Απλα επειδη στον Ιβαν αρεσει να μην ακουει αυτους που πληρωνει και τελικα να αποφασιζει ο ιδιος, με επιασε ενα αγχος.
Ο Αρνεσεν ας φερει οποιον θελει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

GiorgosAtha έγραψε: Στο ποστ το δικό μου υπήρχαν ενστάσεις και διεγράφη... του Kostomanoli μια χαρά πέρασε και μας γ@μησε...
Του Κωστο μανωλη διεγραφη φιλε οχι το δικο σου! Απλα συνεπεσε η αναφορα μου κατω απ την ερωτηση σου!
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

παρτε και δημοσιευμα για Òscar García απο ισπανια. βεβαια λεει και για GAYro...
http://www.sport.es/es/noticias/planeta ... os-4260900

γοογλ τρανσλειτ:
Ο προπονητής της Sabadell έχει αρκετές προσφορές στο τραπέζι και είναι πιθανό ότι μέσα σε μια εβδομάδα έκανε την επίσημη κίνησή του σε οποιοδήποτε από τα σωματεία που ενδιαφέρονται. Το άμεσο μέλλον είναι η Αυστρία, Ελλάδα και Αγγλία. Οριστική απόφαση του δεν θα καθυστερήσει πολύ περισσότερο.

Μεταξύ άλλων, Όσκαρ Γκαρσία χειρίζεται ένα μεγάλο φάσμα των Red Bull Σάλτσμπουργκ. Επαφές με τους ηγέτες των ισχυρών αυστριακού συλλόγου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Red Bull Σάλτσμπουργκ είναι ο βασιλεύοντας πρωταθλητής της αυστριακής Μπουντεσλίγκα και έχει στις τάξεις του ο επιθετικός της καταλανικής Jonathan Soriano. Ο προπονητής vallesano είχε επίσης επαφές με δύο ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, καθώς και μια ομάδα αγγλικό πρωτάθλημα.

Καταλανικά παίρνει ακριβώς έξω από τον πάγκο από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ένας πόνος στο στήθος τον ανάγκασε να σταματήσει πριν από το χρόνο του στο Watford αγγλικά. Μόνο που αυτό έχει τρεις εβδομάδες στο τιμόνι. Μετά από μια εβδομάδα διαμονής στο νοσοκομείο για καρδιακά προβλήματα, Όσκαρ Γκαρσία διαχωριστεί τελικά στις 29 Σεπτεμβρίου και έχει μείνει από τότε μακριά από τη δραστηριότητα του ποδοσφαίρου.

Ο μεγαλύτερος από τους αδελφούς García Junyent έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο το 2009 ως επικεφαλής της sub'18 επιλογής de Catalunya, μια θέση που συνδυάζεται με εκείνη του βοηθού Γιόχαν Κρόιφ στην ανώτερη ομάδα. Αργότερα πήγε στη νεολαία Μια Barca και δύο χρόνια αργότερα, έκανε το άλμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπροστά από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία έκανε την ισραηλινή πρωτάθλημα πρωταθλητής μετά από δέκα χρόνια ξηρασίας.

Το 2013 υπέγραψε για Μπράιτον στο αγγλικό πρωτάθλημα. Μετά την πρόκριση της ομάδας για τα play-off για την άνοδο στην Premier League, αλλά δεν επιτευχθεί ο στόχος του Oscar Garcia παραιτήθηκε και τον Ιούνιο αποδέχτηκε την πρόταση να επιστρέψει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο πόλεμος του κλίματος που υπήρχε στις ημέρες όταν το Ισραήλ άλλαξε το μυαλό του και μερικούς μήνες αργότερα παραιτήθηκε.

Έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματά της, ο τεχνικός γίνεται διαθέσιμοι για εργασία και έτσι έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς συλλόγους τις τελευταίες εβδομάδες. Στο τραπέζι χειρίζεται διάφορες επιλογές που σας επιτρέπουν να επιλέξετε. Όσκαρ Γκαρσία έχει κάνει ένα όνομα διεθνώς για στοίχημα ποδοσφαίρου της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane79 την Τετ 10 Ιουν 2015, 10:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Έλεος ρε με τhn μαλακια το got ,on topic please
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Φοίνικας έγραψε:Εικόνα

Football manager, Game of Thrones, <<εμπιστευτικές πληροφορίες>>, αναπαραγωγή απίθανων σεναριών,
μετά μας φταίνει οι ΑΡΔ και τα ραδιόφωνα της πόλης....
Ρε φίλε αν σε χαλάει κάτι μην το πίνεις! Υπάρχουν και άλλα site και φόρουμ να παρακολουθήσεις.
Φιλικά στο λέω πραγματικά. Πήγαινε αλλού μπας και γλυτώσεις τον διαβήτη.
(Σημειωτέον δεν έχω γράψει κάτι στο τόπικ αυτό, απλά το παρακολουθώ όλη μέρα και πέρα της ενημέρωσης, γελάω και πολύ με μερικά σχόλια! :p Δεν κατάλαβα πως συνδυάζεις τους αρδ με τους αδερφούς που παραθέτουν τα σχόλιά τους, ακόμα και χιουμοριστικά! Τα ισοπεδώσαμε όλα μου φαίνεται!)

Για το ιν τοπικ εγώ γουστάρω Ντι Ματέο! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ποιος Οσκαρ Γκαρσια ρε παιδες...Μπραιτον ειμαστε ή Γουοτφορντ? Μακρυα...Ντι ματεο ακομα μακρυτερα...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Οσκαρ Γκαρσια τον είχε ο Αγγελίδης με Κρόιφ στη Μακάμπι και έχω διαβάσει αρκετά καλά λόγια.. αλλά για να παίζει ρεπορτάζ, δεν ισχύει και αυτός! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όποιον και να φέρει ο Frank, ακόμη και την Άγγελα Μέρκελ, θα υπάρχει κάποιος λόγος.
Δεν πρόκειται να επιλέξει προπονητή με τις Ελληνικές μεθόδους KTR (κουτουρού) ή RBL (άρτσι, μπούρτσι και λουλάς), οπότε ας του έχουμε λίγη εμπιστοσύνη.
Ας φερει οποιον θελει αρκει να μη μιλαει ουτε λεξη γερμανικα γιατι αλλιώς ξερετε ποιον θα βαλουν διπλα του για βοηθο... :evil: Κι υστερα ξερετε τι θα γινει το Μαρτιο.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Για να μου επιτρεψετε μια τελευταια αναφορα off topic να σας πω και τι αλλο θα συμβει;

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Αλλα ρε παληκαρια εγραψα 4 φορεs spoiler alert, το εξηγησα και στα ελληνικα και κατσατε και το διαβασατε... Εγω σας φταιω; Η η περιεργεια σας; Για τον μονο που ζητω συγνωμη ειναι στους mods που πρεπει να διαβαζουν τα ποστ. Αυτο δεν το σκεφτηκα...
Εξαλλου την Κυριακη τελειωνει η σεζον...Μαθατε μια λεπτομερεια.απο οσα θα γινουν. Τι να πω και εγω που εχω διαβασει τα βιβλια και το τελευταιο βιβλιο τελειωνει με αυτο που ανεφερα και περιμενω 3 χρονια για να δω τι θα συμβει μετα και απο οτι φαινεται θα μαθω του χρονου....

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Φοίνικας έγραψε:Εικόνα

Football manager, Game of Thrones, <<εμπιστευτικές πληροφορίες>>, αναπαραγωγή απίθανων σεναριών,
μετά μας φταίνει οι ΑΡΔ και τα ραδιόφωνα της πόλης....
Νήμα σε φόρουμ είναι man, νήμα σε φόρουμ, όχι πρακτορείο ειδήσεων.
Εάν δεν γουστάρεις, δεν διαβάζεις.
Όσο για τον παραλληλισμό με αρδ και ραδιοφωνατζήδες, το λιγότερο άστοχος και άσχετος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Kostomanolis έγραψε:Τι να πω και εγω που εχω διαβασει τα βιβλια και το τελευταιο βιβλιο τελειωνει με αυτο που ανεφερα και περιμενω 3 χρονια για να δω τι θα συμβει μετα και απο οτι φαινεται θα μαθω του χρονου....

:shock: :lol: :lol:

εντάξει. πάω πασο. :lol: :lol:

α! και πραγματικά, αυτή την φορά το εννοώ, τέλος τα οφ τοπικ. Εμού συμπεριλαμβανομένου... αν τπτ για ταινίες, σειρές κτλ μπορείτε να το γράψετε εδω.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

K_geo επέτρεχε μου ενα τελευτάιο για να σας αποζημιώσω....

[youtube]?v=LIXFn1ZVbI0[/youtube]

[youtube]?v=189NzdB1P14[/youtube]
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

ουτε κουβεντα σημερα για το αν και ποτε ερχεται ο φρανκ και ποιος ο εκλεκτος.....:(
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Eλπιζω να μην ισχυουν τα λεγομενα των αρδ που θελουν τον Ιβαν ή τον Τζακ να ψαχνουν για προπονητη αντι του Frank,γιατι αν ισχυουν......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”