Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Δύο γκολ ο Γιάννου στο 2-0 του οικογενειακού διπλού. Έχουμε τους καλύτερους Έλληνες φορ. Αν πλαισιωθούν από δύο καλά εξτρέμ και ένα πολύ καλό επιθετικό χαφ (όπως ακούγεται) επιθετικά θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δύο γκολ ο Γιάννου στο 2-0 του οικογενειακού διπλού. Έχουμε τους καλύτερους Έλληνες φορ. Αν πλαισιωθούν από δύο καλά εξτρέμ και ένα πολύ καλό επιθετικό χαφ (όπως ακούγεται) επιθετικά θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί.
αποστολη ο γιαννου το μονο καλο που εχει ειναι το ονομα σου κατα τα αλλα ειναι για καμια καρδιτσα
- ΑποστόληςΑ
Σκέψεις για Περόνε
Πηγή: inpaok 28 Ιουνίου, 2013 | 08:49
Το όνομα του Εμάνουελ Περόνε είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και κατά το παρελθόν αλλά ποτέ δεν κατέληγε το φλερτ σε γάμο.
Τώρα υπάρχουν νέες σκέψεις των ανθρώπων του Δικεφάλου για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος έχει και ιταλικό διαβατήριο.
Ο 30χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης στον οποίο είχε φέτος 11 γκολ σε 28 ματς.
Οι ικανότητές του είναι γνωστές και καθώς μπορεί να δώσει βάθος στην επίθεση του Δικεφάλου υπάρχουν σκέψεις για την απόκτησή του.
Θέση ξένου δεν καταλαμβάνει (καθώς έχει ιταλικό διαβατήριο) και καθώς είναι δοκιμασμένη λύση βρίσκεται στα υπόψη για την ενίσχυση της επίθεσης.
Προσωπικά δεν τον θέλω. Έχω τρία φορ για μία θέση και δεν βλέπω το λόγο να πάρω και 4ο, πόσο μάλλον που δεν αποτελεί πάικτη που θα κάνει τη διαφορά. Αν είναι να πάρω κάποιον ξένο τύπου Petric έχει καλώς. Αλλά όχι Perone.
Πηγή: inpaok 28 Ιουνίου, 2013 | 08:49
Το όνομα του Εμάνουελ Περόνε είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και κατά το παρελθόν αλλά ποτέ δεν κατέληγε το φλερτ σε γάμο.
Τώρα υπάρχουν νέες σκέψεις των ανθρώπων του Δικεφάλου για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος έχει και ιταλικό διαβατήριο.
Ο 30χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης στον οποίο είχε φέτος 11 γκολ σε 28 ματς.
Οι ικανότητές του είναι γνωστές και καθώς μπορεί να δώσει βάθος στην επίθεση του Δικεφάλου υπάρχουν σκέψεις για την απόκτησή του.
Θέση ξένου δεν καταλαμβάνει (καθώς έχει ιταλικό διαβατήριο) και καθώς είναι δοκιμασμένη λύση βρίσκεται στα υπόψη για την ενίσχυση της επίθεσης.
Προσωπικά δεν τον θέλω. Έχω τρία φορ για μία θέση και δεν βλέπω το λόγο να πάρω και 4ο, πόσο μάλλον που δεν αποτελεί πάικτη που θα κάνει τη διαφορά. Αν είναι να πάρω κάποιον ξένο τύπου Petric έχει καλώς. Αλλά όχι Perone.
Τον Περόνε έπρεπε να τον είχαμε πάρει απο τον Ατρόμητο κιόλας.
Είναι δυνατός, κατεβάζει μπάλα, παίζει με πλάτη, καλός ψηλά. Μπορεί να μην είναι η επιθετικάρα, σίγουρα καλύτερος απο κάτι Μάντζιους και σια. Είναι και λίγο κωλοπαιδαράς. Πιστεύω ότι θα είναι ουσιαστική προσθήκη. Έχουμε 3 σεντερ φορ, αλλά κανένα με τα χαρακτηριστικά του.
Τώρα, άν είναι να πέσουν τα λεφτά στους περιφερειακούς, εννοείται ότι δεν με χαλάει καθόλου μα καθόλου να έχω βασικό σεντερ φορ τον Κλάους.
Βασική προτεραιότητα πρέπει να είναι πλέον τα 2 χαφ,το αρ.μπακ και μετά το σεντερ μπακ. και κομπλε.
ΥΓ: Καρντάσια, μπορεί και εγώ να γραφω με κεφαλαία ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, αλλά όπως είπαν και παλικάρια σε προηγούμενα ποστ, δεν είναι αυτοσκοπός. Πρώτα πρέπει να χτίσουμε winning mentality
ΥΓ: για τους στόχους: Για να φτάσεις το 10, πρέπει να έχεις στόχο το 20. Τουλάχιστον έτσι μου έμαθαν.
Είναι δυνατός, κατεβάζει μπάλα, παίζει με πλάτη, καλός ψηλά. Μπορεί να μην είναι η επιθετικάρα, σίγουρα καλύτερος απο κάτι Μάντζιους και σια. Είναι και λίγο κωλοπαιδαράς. Πιστεύω ότι θα είναι ουσιαστική προσθήκη. Έχουμε 3 σεντερ φορ, αλλά κανένα με τα χαρακτηριστικά του.
Τώρα, άν είναι να πέσουν τα λεφτά στους περιφερειακούς, εννοείται ότι δεν με χαλάει καθόλου μα καθόλου να έχω βασικό σεντερ φορ τον Κλάους.
Βασική προτεραιότητα πρέπει να είναι πλέον τα 2 χαφ,το αρ.μπακ και μετά το σεντερ μπακ. και κομπλε.
ΥΓ: Καρντάσια, μπορεί και εγώ να γραφω με κεφαλαία ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, αλλά όπως είπαν και παλικάρια σε προηγούμενα ποστ, δεν είναι αυτοσκοπός. Πρώτα πρέπει να χτίσουμε winning mentality
ΥΓ: για τους στόχους: Για να φτάσεις το 10, πρέπει να έχεις στόχο το 20. Τουλάχιστον έτσι μου έμαθαν.
Σίγουρα θα βοηθούσε σε ματς,ειδικά στην Τούμπα, που ο αντίπαλος κλείνεται στο μισό γήπεδο..Δυνατός,με καλούτσικη τεχνική,δοκιμασμένος και φτηνός.
Δεδομένου οτι θα πέσουν λεφτά στο δεκάρι και στις πλευρές,δεν με χαλάει.
Δεδομένου οτι θα πέσουν λεφτά στο δεκάρι και στις πλευρές,δεν με χαλάει.
Οπα μισο λεπτο μαγκες.
Ο Ιβαν δηλωσε οτι στοχος ειναι το πρωταθλημα.Ποιος μιλησε για χτισιμο ομαδας αποκλειστικα;Ολα αυτα ερχονται σε συναρτηση με τον πρωταθλητισμο.
Οταν παιρνει ομως ο gayρος amalfitano και weiss θελω και εγω ρε Ιβαν κατι αναλογο..
Ανακοινωσε το μπαμ βρε Σαββιδη.
Ο Ιβαν δηλωσε οτι στοχος ειναι το πρωταθλημα.Ποιος μιλησε για χτισιμο ομαδας αποκλειστικα;Ολα αυτα ερχονται σε συναρτηση με τον πρωταθλητισμο.
Οταν παιρνει ομως ο gayρος amalfitano και weiss θελω και εγω ρε Ιβαν κατι αναλογο..
δεν διαφωνούμε: Ο στόχος είναι το χτίσιμο ομάδας που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα.xlebouras έγραψε:Οπα μισο λεπτο μαγκες.
![]()
![]()
Για το Γάυρο: ΜΗΝ ΞΕΝΑΜΕ ότι έχει εδώ και 10 χρόνια τα 25 μύρια του Τσ.Λ.
Άν και τώρα που βλέπει τα δύσκολα, δεν κάνει κινήσεις πότε; όταν θα πάρουν τον Μαριδάκη με τις πέτρες;
- PaokPatraG4
Αντε ρε Ιβαν 2-3 παιχταραδες να τρελαθουμε....ο καιρος περναει και πρεπει να τους εχουμε μαζι στην προετοιμασια...ξερει κανεις τιποτα εαν θα γινει κατι μεσα στο σαββατοκυριακο;;;;
-
Μπαρκαρούτσος
Καρμπόν Παπάζογλου δηλαδή...K_geo έγραψε:Τον Περόνε έπρεπε να τον είχαμε πάρει απο τον Ατρόμητο κιόλας.
Γιατί;Armagedonas έγραψε:Θα ευχόμουν στην πρώτη να μην υπήρχε ούτε ένα άτομο.Αθόρυβα και ωραία να ξεκινούσε η προετοιμασία.
Χωρίς φανφάρες.
Θα έλεγα τότε ότι όντως ο ΠΑΟΚ προοδεύει.
Και ο Φιλομένο δοκιμασμένη λύση ήταν όταν τον πήραμε..Η πλειοψηφία αυτών των παικτών σε κάτι μικρομεσαίες ομάδες που βάζουν 5-10 γκολ στη σεζον θεωρώ ότι δεν έχει κάτι να μας προσφέρει
Ρε παιδιά όλοι ομάδα χτίζουν. Αυτός που θα χτίσει με τα καλύτερα υλικά θα πάρει και το πρωτάθλημα. Αν πάρεις παίχτες του 5-6 θα χτίσεις ομάδα του 5-6 άντε επειδή έχουμε προπονηταρά να τη κάνει του 7. Δύσκολα θα χτυπήσεις όμως ομάδα που έχει παίχτες του 8. Ποσο μάλλον τον γαύρο που έχει και διαιτησία και δορυφόρους όπως λέτε. Απλά είναι τα πράγματα. Ας περιμένουμε να τελειώσουν οι μεταγραφές και μετά καθορίζουμε και τους στόχους της χρονιας...
Το μόνο που προσφέρουν αυτού του τύπου οι μεταγραφές, είναι το ό,τι δεν θα σκοράρουν πλέον εναντίον μας.riegel έγραψε:Και ο Φιλομένο δοκιμασμένη λύση ήταν όταν τον πήραμε..Η πλειοψηφία αυτών των παικτών σε κάτι μικρομεσαίες ομάδες που βάζουν 5-10 γκολ στη σεζον θεωρώ ότι δεν έχει κάτι να μας προσφέρει
- ΑποστόληςΑ