Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από DigitalFan »

marley 4 έγραψε:
DigitalFan έγραψε:Έρχεται!
τους καφεδες μην ξεχασει να φερει...
Είμουν κοντα στο 1-0 αλλά μου εκανες στην αντεπίθεση το 0-1...! :( :( :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Τετ 23 Ιαν 2013, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

εληξε το ματσακι η να κανω αλλαγες?
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Έληξε... Δυστυχώς δεν σφυριζει ο Βοσκάκης!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και η παραδοση που θελει ποδοσφαιριστες που αποκτησαμε το καλοκαιρι να αποχωρουν μολις μετα απο λιγους μηνες καλα κρατει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Α ρε βιβιαν θα σπαγαμε και την παράδοση στο παρά πέντε δεν το καταφέραμε :(:(
:):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
sarkofagoktinos

Δημοσίευση από sarkofagoktinos »

ανα νεωσε ο πλετικοσα γαμωτ :cry:
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

sarkofagoktinos έγραψε:ανα νεωσε ο πλετικοσα γαμωτ :cry:
μ αρεσει που καποιος εδω μεσα(δεν θυμαμαι ποιος)ειπε ''κατι μου λεει οτι πλετικοσα τζαβελλα βιερινια τους εχουμε κλεισμενους για το καλοκαιρι''

και προσθετω εγω λαζοβιτς λουκας σαμαρα και αρσαβιν!!!ετσι γιατι μπορω!!!!

χαμηλα την μπαλα...μικρο καλαθι και τα σχετικα!!!τα ξερουμε..πρωτα οι δουλειες του ΙΒΑΝ και μετα ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
sarkofagoktinos

Δημοσίευση από sarkofagoktinos »

Paok_eisai_4 έγραψε:
sarkofagoktinos έγραψε:ανα νεωσε ο πλετικοσα γαμωτ :cry:
μ αρεσει που καποιος εδω μεσα(δεν θυμαμαι ποιος)ειπε ''κατι μου λεει οτι πλετικοσα τζαβελλα βιερινια τους εχουμε κλεισμενους για το καλοκαιρι''

και προσθετω εγω λαζοβιτς λουκας σαμαρα και αρσαβιν!!!ετσι γιατι μπορω!!!!

χαμηλα την μπαλα...μικρο καλαθι και τα σχετικα!!!τα ξερουμε..πρωτα οι δουλειες του ΙΒΑΝ και μετα ο ΠΑΟΚ
οπως τα λες φιλαρακι.+1
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι μπλεκουν τα επιχειρηματικα του Σαββιδη με τα του ΠΑΟΚ
Σιγουρα αμα πανε καλα οι δουλειες του εντος Ελλαδος θα ξηγηθει πιο κιμπαρικα αλλα αμα δε του δωσουν την ΔΕΠΑ πχ τι θα κανει ?
Θα σηκωθει να φυγει ? θα απαξιωσει τον παοκ μην πληρωνοντας/φερνοντας παικτες ?
τον συμφερουν αυτα ? ηδη εχει δωσει 10 εκ. ευρω στην αυξηση , εχει αρχισει να πληρωνει τους διακανονισμους των παικτων , τα τωρινα συμβολαια , τον ΓΔ& το τημ του , τον Τσιστιακοφ και οσους εχει κουβαλησει , θελει να ρυθμισει τα παλια χρεη , μιλαει για νεο γηπεδο και προπ. κεντρο
Αυτο που δεν καταλαβαινουν μερικοι ειναι το οτι ο ΠΑΟΚ απο μονος του ειναι επενδυση που μπορει να φερει κερδος απο τα λεφτα της ευρωπης και εσοδα απο ενδεχομενο νεο γηπεδο.
Εσεις τι πιστευεται οτι ο βαγγελας καθε χρονο τα σκαει ?απο τα 20 εκ που του δινει μονο η UEFA για το τσ.λ. και εισητηρια και διαφημισεις κτλ και κερδος λεω εγω οτι εχει
Ακομα και ο Κοκκαλης 3 η 4 χρονια εκανε να παρει πρωταθλημα με το γαβρο
Υπομονη
πιστευω οτι η στασιμοτητα που παρατηρειται σε θεμα μεταγραφων οφειλεται στο οτι ακομα και ο Σαββιδης με τον Τσιστιακοφ δεν εχουν κατασταλλαξει σε μερικα θεματα πχ κραταμε ΓΔ η οχι ? και φανταζομαι δεν ειναι μονο αυτο
για αυτο ξαναλεω υπομονη και αν ειναι ροδο θα ανθισει που λενε και στο χωριο μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kritikos44 την Τετ 23 Ιαν 2013, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

kritikos44 έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι μπλεκουν τα επιχειρηματικα του Σαββιδη με τα του ΠΑΟΚ
Σιγουρα αμα πανε καλα οι δουλειες του εντος Ελλαδος θα ξηγηθει πιο κιμπαρικα αλλα αμα δε του δωσουν την ΔΕΠΑ πχ τι θα κανει ?
Θα σηκωθει να φυγει ? θα απαξιωσει τον παοκ μην πληρωνοντας/φερνοντας παικτες ?
τον συμφερουν αυτα ? ηδη εχει δωσει 10 εκ. ευρω στην αυξηση , εχει αρχισει να πληρωνει τους διακανονισμους των παικτων , τα τωρινα συμβολαια , τον ΓΔ& το τημ του , τον Τσιστιακοφ και οσους εχει κουβαλησει , θελει να ρυθμισει τα παλια χρεη , μιλαει για νεο γηπεδο και προπ. κεντρο
Αυτο που δεν καταλαβαινουν μερικοι ειναι το οτι ο ΠΑΟΚ απο μονος του ειναι επενδυση που μπορει να φερει κερδος απο τα λεφτα της ευρωπης και εσοδα απο ενδεχομενο νεο γηπεδο.
Εσεις τι πιστευεται οτι ο βαγγελας καθε χρονο τα σκαει ?απο τα 20 εκ που του δινει μονο η UEFA για το τσ.λ. και εισητηρια και διαφημισεις κτλ και κερδος λεω εγω οτι εχει
Ακομα και ο Κοκκαλης 3 η 4 χρονια εκανε να παρει πρωταθλημα με το γαβρο
Υπομονη
πιστευω οτι η στασιμοτητα που παρατηρειται σε θεμα μεταγραφων οφειλεται στο οτι ακομα και ο Σαββιδης με τον Τσιστιακοφ δεν εχουν κατασταλλαξει σε μερικα θεματα πχ κραταμε ΓΔ η οχι ? και φανταζομαι δεν ειναι μονο αυτο
για αυτο ξαναλεω υπομονη και αν ειναι ποδο θα ανθισει που λενε και στο χωριο μου

το αν θα φυγει η οχι δεν το ξερει κανεις απλα η λογικη λεει οτι δεν θα φυγει οτι και να γινει για πολλους λογους....απλα αν δεν κανει αυτα που θελει στην ελλαδα ΙΣΩΣ να μην βλεπουμε-ακουμε τρανταχτα ονοματα για τον ΠΑΟΚ λεω εγω...εκτος κι αν η ομαδα μπαινει καθε χρονο στους ομιλους του τσου.λου και εχει εσοδα απο κει...γτι ο ο ολυμπιακος τοσα χρονια δεν φερνει απ την τσεπη του κοκκαλη-μαρινακη τους παιχταραδες που εφερε...συνεχιζω να πιστευω οτι η επενδυση του ΙΒΑΝ στον ΠΑΟΚ εξαρταται κατα πολυ απο τα επαγγελματικα του
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτα ειναι υποθέσεις και θεωρίες .......πάντως για σαμαρα το μετροπολις μίλησε και το διέψευσε πριν μέρες ο ίδιος ο σαμαρας οτι τον πλησιασε ο ΠΑΟΚ,και το όνομα αρσαβιν απο το σκουλήκοπολις διέρρευσε αν και δεν το ανέφερε κανένας άλλος

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

θα εκφρασω τη ταπεινη μου αποψη προσπαθωντας να ψυχολογησω το σαββιδη..
πιστευω λοιπον πως ο σαββιδης εχει καποιο πλανο στο μυαλο του..εχει ορισει ενα μπατζετ στο μυαλο του που περιλαμβανει τα παντα..χρεη ,λειτουργικα,εξοδα αναπαλαιωσης η κατασκευη νεου γηπεδου,ακαδημιες και γενικα υποδομες ,και το αγωνιστικο μεταγραφες κτλ..
σιγουρα θα εχει στο μυαλο καποια σεναρια οσν αφορα τα διαθεσιμα κεφαλαια..τα οποια σιγουρα και στα χειροτερα σεναρια ,ειναι αρκετα σχετικα με αυτα που εχουμε δει σαν ΠΑΟΚ μεχρι τωρα..
Επισης ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΩΦΕΛΕΙΑ οσον αφορα την αναπτυξη της ομαδας ξοδευοντας τα προς επενδυση κεφαλαια του..ετσι λειτουργουν οι πετυχημενοι αλλιως θα ηταν αποτυχημενοι...
η φετινη περιοδος λοιπον γι αυτον ειναι δοκιμαστικη..θελει πολυ λογικα να τεσταρει καποια πραγματα,οπως την ικανοτητα του δωνη και του βρυζα στα σιγουρα..
ηδη εκανε δυο ποιοτικες μεταγραφες,,βλεπει και το επιπεδο του πρωταθληματος..
πως θα κρινει τον δωνη σαν προπονητη και τον βρυζα σαν υπευθυνο καταρτισμου πλανου αγωνιστικου ,αν τους παρει τωρα 5 παικταραδες??θα ειναι επιτυχια του δωνη?του βρυζα και των επιλογων του??η μηπως καθαρα αποτελεσμα χρηματων του σαββιδη...και αντε με 5 παικταραδες εδω πας στο αυτοματο,στην ευρωπη??εκει χρειαζεσαι και εναν προπονητη που να μπορει να παιρνει το 110% των δυνατοτητων ενος ροστερ..
οποτε το αφηνει το εργο να κυλησει,και να δει αποτελεσματα ωστε να λαβει και αποφασεις οσο το δυνατο πιο σιγουρες χωρις περιττες σπαταλες...
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

Με αφορμη ενα αρθρο που διαβασα σημερα και καποιες συζητησεις που εκανα με κατι συνοπαδους εχω να πω το εξης , οταν ξεκινησε η μεταγραφικη περιοδος και συζητουσαμε για τα ονοματα που ακουγονταν τοτε ΒΙΕΡΙ ΛΟΥΚΑ..., πολυ απο εμας μιλουσαμε για την αναγκη που εχουμε ΚΑΙ για συμπληρωματικες κινησεις με παικτακια τυπου ντε βινσεντι ολαιταν ραγιος κτλ κτλ και εισπραταμε μια κατηφεια και μια αρχοντοχωριατιλα του τυπου .. ποιος ντε βινσεντι λαζοβιτς θα φερω .. τι να τον κανω τον ολαιταν κτλ κτλ
τοτε δεν τους θελαμε ουτε για τον παγκο

σημερα και μετα την φωλα που προς το παρον τρωμε με δοκιμες :redcard: σε θεσεις που υπερκαιγομαστε.. τα ονοματα ντε βινσεντι ραγιος φανταζουν οαση ..

ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΗΜΕΝΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

υγ .επειδη μολις ειδα ενα αρθρο του 24ωρου :D στο σκυλο που λεει καπως κατι τετοια και για να προλαβω τους κακοπροαιρετους αναφερω πως το ερθρο που διαβασα το μεσημερι και με προετρεψε να γραψω ηταν ενα σε καποιο αθηναικο με τον μανατζερ του ραγιος που και καλα ηρθε για να διαπραγματευτει με γαυρο /ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

moican4 έγραψε: Μέσα στην εβδομάδα μάλλον θα έχουμε αποχωρήσεις, η μία ψιλό έκπληξη... 8-)
Τον Βιβιάν δεν νομίζω να τον περιμέναμε γι αυτό ανέφερα για ψιλόεκπληξη...
Η ΠΑΕ τον είχε για δρόμο, του ζήτησε να μείνει όμως για το παιχνίδι του Κυπέλλου όπου αυτός αρνήθηκε, οπότε...
Σειρά παίρνει ακόμα ένας που έχει γραφτεί εδώ μέσα και παίζεται ένας ακόμη..

Μεταγραφές μπορεί να μην λέω όμως αποχωρήσεις καλά πάμε... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Έλα, ο Έττο και ο Λαζάρ είναι...! 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”