Είμουν κοντα στο 1-0 αλλά μου εκανες στην αντεπίθεση το 0-1...!marley 4 έγραψε:τους καφεδες μην ξεχασει να φερει...DigitalFan έγραψε:Έρχεται!

Είμουν κοντα στο 1-0 αλλά μου εκανες στην αντεπίθεση το 0-1...!marley 4 έγραψε:τους καφεδες μην ξεχασει να φερει...DigitalFan έγραψε:Έρχεται!
μ αρεσει που καποιος εδω μεσα(δεν θυμαμαι ποιος)ειπε ''κατι μου λεει οτι πλετικοσα τζαβελλα βιερινια τους εχουμε κλεισμενους για το καλοκαιρι''sarkofagoktinos έγραψε:ανα νεωσε ο πλετικοσα γαμωτ
οπως τα λες φιλαρακι.+1Paok_eisai_4 έγραψε:μ αρεσει που καποιος εδω μεσα(δεν θυμαμαι ποιος)ειπε ''κατι μου λεει οτι πλετικοσα τζαβελλα βιερινια τους εχουμε κλεισμενους για το καλοκαιρι''sarkofagoktinos έγραψε:ανα νεωσε ο πλετικοσα γαμωτ
και προσθετω εγω λαζοβιτς λουκας σαμαρα και αρσαβιν!!!ετσι γιατι μπορω!!!!
χαμηλα την μπαλα...μικρο καλαθι και τα σχετικα!!!τα ξερουμε..πρωτα οι δουλειες του ΙΒΑΝ και μετα ο ΠΑΟΚ
kritikos44 έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι μπλεκουν τα επιχειρηματικα του Σαββιδη με τα του ΠΑΟΚ
Σιγουρα αμα πανε καλα οι δουλειες του εντος Ελλαδος θα ξηγηθει πιο κιμπαρικα αλλα αμα δε του δωσουν την ΔΕΠΑ πχ τι θα κανει ?
Θα σηκωθει να φυγει ? θα απαξιωσει τον παοκ μην πληρωνοντας/φερνοντας παικτες ?
τον συμφερουν αυτα ? ηδη εχει δωσει 10 εκ. ευρω στην αυξηση , εχει αρχισει να πληρωνει τους διακανονισμους των παικτων , τα τωρινα συμβολαια , τον ΓΔ& το τημ του , τον Τσιστιακοφ και οσους εχει κουβαλησει , θελει να ρυθμισει τα παλια χρεη , μιλαει για νεο γηπεδο και προπ. κεντρο
Αυτο που δεν καταλαβαινουν μερικοι ειναι το οτι ο ΠΑΟΚ απο μονος του ειναι επενδυση που μπορει να φερει κερδος απο τα λεφτα της ευρωπης και εσοδα απο ενδεχομενο νεο γηπεδο.
Εσεις τι πιστευεται οτι ο βαγγελας καθε χρονο τα σκαει ?απο τα 20 εκ που του δινει μονο η UEFA για το τσ.λ. και εισητηρια και διαφημισεις κτλ και κερδος λεω εγω οτι εχει
Ακομα και ο Κοκκαλης 3 η 4 χρονια εκανε να παρει πρωταθλημα με το γαβρο
Υπομονη
πιστευω οτι η στασιμοτητα που παρατηρειται σε θεμα μεταγραφων οφειλεται στο οτι ακομα και ο Σαββιδης με τον Τσιστιακοφ δεν εχουν κατασταλλαξει σε μερικα θεματα πχ κραταμε ΓΔ η οχι ? και φανταζομαι δεν ειναι μονο αυτο
για αυτο ξαναλεω υπομονη και αν ειναι ποδο θα ανθισει που λενε και στο χωριο μου
Τον Βιβιάν δεν νομίζω να τον περιμέναμε γι αυτό ανέφερα για ψιλόεκπληξη...moican4 έγραψε: Μέσα στην εβδομάδα μάλλον θα έχουμε αποχωρήσεις, η μία ψιλό έκπληξη...