Γιατι τον χαρακτηριζεις;Dinos_Liverpool έγραψε:τσιριγώτης έγραψε:Ελπίζω σε πώληση
Ε, ναι... ούτε για δεύτερος δεν κάνει ο "άχρηστος"!
Εάν όχι τώρα,πότε; όταν ξαναφαει τα χαζά μάλλον
Γιατι τον χαρακτηριζεις;Dinos_Liverpool έγραψε:τσιριγώτης έγραψε:Ελπίζω σε πώληση
Ε, ναι... ούτε για δεύτερος δεν κάνει ο "άχρηστος"!
Φίλε Κατ δεν νομίζω ότι είναι μίσος προς Θεού. Απλά εγώ κουράστηκα να δίνουμε τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες σε αποδεδειγμένες μετριότητεςkataramenos5 έγραψε:Διαβαζω ολα τα τοπικ του ροστερ κι εχω παθει.Υπαρχει καποιος παικτης που να μη μισουμε και να θελουμε να μεινει?Ημαρτον ρε παλικαρια
Αυτό ακριβώςΜαυρο Χιονι έγραψε:Μιλάμε για τον Γλυκο, ξέρουμε όλοι τις δυνατότητες του. Πόσο καιρό μένει τραυματίας έξω κάθε χρόνο, ξέρουμε. Πόσες φορές θα κάνει τη βλακεια, ξέρουμε. Ας μας πει κάποιος στα πο πόσες φορές βρήκε συμπαίκτη του σε ελεύθερο. Καλός, χρυσός ο Παναγιώτης αλλά είναι δυστυχώς ο καλύτερος δεύτερος τερματάς που μπορεί να έχει η ομάδα. Αν θέλεις σαν ΠΑΟΚ να αλλάξεις επίπεδο πρεπε να πάρεις και τον κατάλληλο τέρμα
σύμφωνα με τη Wiki, ο Νικοπολίδης γεννήθηκε το 1971 κι ήταν στον βάζελο, 15χρόνια, απ το 89-04.PAOK_Antarctica έγραψε:Οπότε ας πάρει άλλη μια 6η ευκαιρία.
Το γεγονός ότι ανήκει στην ομάδα μας από το 2007 (πήγε και 2 χρονιές δανεικός) και ακόμα συζητάμε για το τι "θα μπορούσε" να κάνει και "ίσως αν δουλέψει το τάδε και το τάδε" και "δείχνει καλά στοιχεία" δεν σας λέει τίποτα.
Αν άξιζε να είναι ο πρώτος μας, ε σε ΤΟΣΑ χρόνια θα το είχε αποδείξει αδιαμφισβήτητα. Ο Γλύκος είναι σαν τις απόψεις μας γι'αυτόν: μοιρασμένες στη μέση. Δεν είναι απαράδεκτος αλλά δεν είναι με τίποτα ο κέρβερος που ψάχνει μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ.
Άντε να περάσει άλλη μια πενταετία και να συζητάμε ακόμα για το τι "δείχνει" και το τι "φαίνεται" και "ίσως αν τον πιστεύαμε" και και και.