Γράφω για πρώτη φορά απλά και μόνο γιατί τώρα μόλις ηρέμησα.
Όλη αυτή η κουβέντα για το Σάλπι και το ΜΟύσλι και τον Ίβιτσ είναι ανούσια. Επιλέξαμε να πάρουμε τον πρώτο με αυτό το συμβόλαιο και κατά τη γνώμη μου καλά κάναμε. Επιλέξαμε να κάνουμε στον Ιβιτσ τριετές, αν δεν κάνω λάθος, και μάλον ήταν μια μέτρια απόφαση. Επιλέξαμε να κρατήσουμε τον Μούσλι το Δεκέμβρη που όπως έχω ξαναγράψει αν κανείς παραμερίσει το συναίσθημα ήταν λάθος. Από κει και πέρα, εγώ είδα τρεις παίκτες που σε αυτό το παιχνίδι ήταν ΟΛΟΙ πολύ καλοί.
1. Ο Σάλπι από τις λίγες φορές φέτος διακιολόγησε την παρουσία του στα άκρα (μια και ο Μούσλι ήταν στην κορυφή). Όργωσε όλο τον άξονα, υπερφαλλάγισε ουκ ολίγες φορές τον αμυντικό ή τους αμυντικούς στη μεριά του, άνοιξε χώρους, δημιούργησε ευκαιρίες, πήρε φάουλ.....απλά πολύ καλός. Στη φάση του γκόλ, ο Σάλπι απλά σταματάει για να μη βγει οφσάιντ, με άλλα λόγια προσπαθεί να μείνει πίσω από τον Ίβιτσ.....τη συνέχεια την είδαμε όλοι. Κρίμα, αλλά δεν ακυρώνει την προσπάθεια του στον αγώνα.
2. Ο Ίβιτσ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στον ΠΑΟΚ. Ήταν μέσος ολκής σε αυτόν τον αγώνα, με τρεξίματα, με ξεμαρκαρίσματα, με σωστές και δύσκολες πάσες.....τι να λέμε τώρα..... Η απόδοση του όμως με κάνει να απορώ; Άρα μπορεί ακόμα να τρέξει!! Άρα μπορεί να κάνει σωστές πάσες!! Άρα μπορεί να δείξει τσαγανό μέσα στο γήπεδο!! Έστω ρε παιδί μου, να παίζει έτσι μια στις τέσσερις. Μήπως λοιπόν χρειαζόμαστε έγκαιρες πληρωμές και ψυχολόγο;
3. Τέλος, ο Μούσλι έκανε καλό παιχνίδι. Ήταν ο σέντερ φορ που χρειαζόμασταν σε αυτό το παιχνίδι τουλάχιστον μέχρι το γκόλ.
Τώρα, αν έπρεπε να πάρω ξανά τις αποφάσεις που ανέφερε στην αρχή με βάση αυτό τον αγώνα, θα έπαιρνα ξανά τις ίδιες. Μήπως λοιπόν αυτό που πρέπει να γίνει είναι να καταλάβουν οι παίκτες πως κάθε αγώνας του ΠΑΟΚ είναι υπέρ πάντων; Μήπως το πρόβλημα είναι καθαρά διάθεσης; Γιατί αν δεν ήταν, αυτή την απόδοση θα έπρεπε να τη βλέπω πιο συχνά από ότι τη βλέπω τώρα.
Καλημέρα παίδες.