Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Federacion

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Federacion »

moican4 έγραψε:
Federacion έγραψε: αλλα ΟΚ ταχα-δηθεν ο κ.Μοικαν (χωρίς μοικάνα είμαι σίγουρος)
δεν καταλαβαίνει.
ή να μην μπορεί να καταλαβει
ίσως να έχει μειωμένη ακοη απο τη σκόνη της ερήμου που πήγε να βρεί τους Άραβες...
μπορεί, ποιός ξέρει...

Σου επιστρεφω εις διπλουν τα υπονοουμενα και μαλιστα εκ του ασφαλους πισω απο ενα πληκτρολογιο.
Την σιγουρια σου για το αν υπαρχει η μοικανα η οχι μπορω να στην λυσω, πες μου μονο..

Σου εχουν απαντησει τοσες φορες οπως ο DAAT (τα μελη γιατι εχω εχω βαρεθει να ασχολουμαι ) αλλα εσυ δεν λες να καταλαβεις..
Αν εμενα ειναι μειωμενη η ακοη μου ,μαλλον εσενα ειναι μειωμενη η αντιληψη σου γυρω απο το τι γινεται στον ΠΑΟΚ σημερα..
Ξανα προσπαθησε...
Σιγά τα αίματα... :D :D :D

[youtube]KaZkv0aorMM[/youtube]

πρόσεξε μονάχα γιατί θα φοράω καπέλο!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Προσεχε μην σου φυγει μονο...

[youtube]PNltgf5iWHA[/youtube]

ΥΓ. Σορρυ για το οφ τοπικ..
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Φτάνει!

2-2, λήξη 2ου ημιχρόνου. Παράταση δεν έχει. Αν θέλετε, συνεχίστε στα PenaltiesM.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πρώτ απ ολα κόψτε τις μαλακίες..

Δεύτερον, πρέπει να είναι κανείς πολύ μπούφος για να μη πώ τίποτα χειρότερο, για να νομίζει οτι υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ (1) παράγοντας παγκοσμίως που να επένδυσε σε ομάδα ασχέτως αθλήματος, και να περίμενε εκ των προτέρων οτι θα βγάλει ΑΜΕΣΟ και ΑΠΤΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ κέρδος απο την αθλητική αυτή εταιρία, το οποίο θα μπορούσε να τσεπώσει.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτό, πολύ απλά γιατί οι ομάδες έχουν χασούρα και όσες δεν έχουν, κρατιούνται με νύχια και με δόντια. Δεν θα αναφερθώ σε παραδείγματα μεγάλων ομάδων που με παιδιά απο τις ακαδημίες τους, δίχως δηλαδή μεταγραφές, έχουν χρεη μισου δις.

Παρτε επιτέλους χαμπάρι, οτι τα κέρδη, βγαίνουν ΕΜΜΕΣΑ. Μιλάς και συναντάς καθημερινά δεκάδες εκπροσώπους εταιριών, μιλάς και συναναστρέφεσαι με πολιτικούς και υπουργούς. Έχεις το θεωρητικό πλεονέκτημα οτι σε υποστηρίζει χιλιάδες κόσμου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι πας να κάνεις λαμογιά! ΕΛΕΟΣ πια με τις λαμογιές είναι άχρηστες πλέον. Στο κάτω κάτω το μπακίρι στην Ελλάδα έχει μοιραστεί στα χοντρά επίπεδα και δεν χρειάζεται πια τέτοιες λαμογιές. Ασε που δεν νομίζω να έρθει ο τωρινός υποψήφιος στα 60 φεύγα του να βγάλει ΤΩΡΑ λεφτά.

Λίγη κοινή λογική ζητώ. Το αν είναι αυτός τέρμα βλάκας ή κλέφτης γενικά στη ζωή του δεν το ξέρω και το απεύχομαι. Το να καταδικάζουμε κάποιον εκ των προτέρων είναι βλακεία.
Δεν θέλω να είναι και τρελαμένος ΠΑΟΚτσης. Μου αρκεί να έχει μια θετική προδιάθεση προς την ομάδα και τα μυαλά στη θέση του. Ούτε δις χρειάζεται να έχει.
Όσοι επενδύουν τρελά φράγκα στις ομάδες τους, είναι εξακριβωμένο και εμπειρικά βεβαιωμένο απο όλους μας, πως το κάνουν για να ξεπλύνουν χρήμα ή για να το παίξουν νταήδες. Ξεκάθαρα πράματα.
Ειδικά εν Ελλάδι.
Σε αναμονή των εξελίξεων. Εγώ απ έξω τα βλέπω καλά τα πράματα. Μόνο μαλακίες επί προσωπικού δεν θέλω να δώ γιατί θα ξενερώσω με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΥΣ.
kos

Δημοσίευση από kos »

D.A.A.T. έγραψε:δεν ειναι τοσο απλο.προσωπικα θελω τον ζαγορακη πρωτο εκει μεσα γιατι του εχω εμπιστοσυνη.Την αξιοπιστια του επενδυτη την εξασφαλιζει ο Ζησης και ο Τεο.Δεκτη η αποψη Σαχπατζιδη αλλα εμενα δεν μου φτανει.Οποτε για μενα το εγχειρημα αν δεν ειναι ΚΑΙ ΟΙ 2 μεσα δεν γινεται.

Μεχρι στιγμης δεν υπαρχει προβλημα
την αξιοπιστια του επενδυτη δεν την εξασφαλιζει κανενας ζησης και κανενας τεο.
την αξιοπιστια του ο επενδυτης την αποδεικνυει με πραξεις.

μην ακουμε τρελα. εδω οι δυο τους για χ ψ λογους δεν καταφεραν να συνυπαρξουν στην ομαδα. μετα απο μια φιλια 15 ετων. θα εγγυηθουν για τριτο προσωπο?

μπορει να ξεκινησουν μαζι με τον οποιονδηποτε επενδυτη αλλα στην πορεια να υπαρξει απο διαστηση αποψεων μεχρι συγκρουση συμφεροντων. αργα ή γρηγορα. και να χωρισουν οι δρομοι τους.

επισης το οτι θα φερει καποιον επενδυτη στην ομαδα ο βρυζας ή ο ζαγορακης δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι θα τον χρεωθει με 109. μιλαμε για συμφεροντα και για μαχρι
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Η αληθεια ειναι οτι αν χαλασει το deal,τοτε σιγουρα ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ θα φυγει.Δεν ξερω αν ο Φλωριδης ειναι το μεγαλο ονομα που θελουμε σε οτι αφορα το ζητημα ''επενδυτης'' αλλα αυτη την στιγμη αυτα τα 5-6εκ που εχουν σκοπο να βαλουν, ειναι η μοναδικη λυση για να μην πωληθειι ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ,αλλα και να αποκτηθουν 2-3 παικτες σε θεσεις που η ομαδα ποναει.
Λεφτα δεν υπαρχουν και οι λυσεις χωρις τους επενδυτες θα ειναι αγορες παικτων απο το ''κατω ραφι''.
Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα,και απο εβδομαδα θα εχουμε ευχαριστα νεα.
Υ.Γ.1 ΠΑΟΚ χωρις ΒΙΕΡΙΝΙΑ .......ειναι αλλος ΠΑΟΚ.........
Υ.Γ. 2 Ολοι την Δευτερα στο γηπεδο
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

λαθος το εθεσα.εχεις δικιο οτι πανω απο ολα οι πραξεις.Αλλα επειμενω οτι μεχρι τοτε οι 2 συγκεκριμενοι εχουν ευθυνη και να με συγχωρας αλλα την τυχον παρουσια των επενδυτων την χρεονωνται οι 2 τους.καλως ή κακως
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

kos έγραψε: επισης το οτι θα φερει καποιον επενδυτη στην ομαδα ο βρυζας ή ο ζαγορακης δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι θα τον χρεωθει με 109. μιλαμε για συμφεροντα και για μαχρι
οι χρεωσεις γινονταν με 108. ή είσαι μεγάλος και τα ξέχασες ή ειμαι μεγάλος και αλλάξανε από τότε τα πράγματα.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειαναι οτι ο κααθε επενδητης εχει τους δικους του λογους που μπαιννει σε μια ομαδα, αλλοι ειναι οι λογοι και οι σκοποι του γιανακοπουλου αλλοι του κοκκαλη αλλοι του μπεου,αυτο που πρεπει να ξερουμε ειναι οτι υπαρχουν πολυ διαφορετικοι τροποι για κερδος ενος επιχειρηματια που ειναι σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ και οχι απαρετητα πλαγιοι και μη νομιμοι. καταλαβαινω οτι εχουμε καει παλαιοτερα απο τα λαμογια που ειχαμε μπλεξει αλλα αν μαθαμε απο τα λαθη μας τοτε μπορουμε να διαφιλαξουμε τα συμφεροντα μας με οποιονδηποτε επενδητη, δεν πρεπει να ξεχναμε ακομα οτι ο ζαγορ δεν μπορει να ειναι εσαει στον ΠΑΟΚ αρα προτημω καποιον που εχει περασει απο το μικροσκοποιοτου Τεο παρα να ερθει μετα καποιος τυχαρπαστος να δωσει ενα μεροκαματο σε κανα δυο τυπους για να πουν μερικα καλα λογια γι αυτον και να αρχησει μετα το πανηγυρι.οσον αφορα το συγκεκριμενο ζητημα πλεον ολα εξαρτονται αποτον Τεο και αυτο γιατι εμαθα οτι δεν θα ειναι σαν προεδρος στον νεο σχημα,λ η καθηστερηση εχει να κανει με το οκ του Τεο και οχι με δηθεν ελεγχους που γινοντε στην ΠΑΕ αυτες γινανε και τα οικονομικα δεν ειναι αποτρεπτικος παραγοντας. οσο γι αυτους που ειναι αντελος αντιθετοι στην ελευση ενος μεγαλοεπενδητη πιστευω οτι θα ειναι και οι πρωτοι που θα κραξουν τον Ζαγορ γιατι θα πουλησει τον βιερινια και γιατι δεν θα παιζουμε θεαματικα και γιατι δεν θα παρουμε δεκαρι που θα γ@μ@ει και πολλα αλλα γιατι
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚτσής δεν είναι ώριμος να έχει σαν πρόεδρό του άλλο πρόσωπο εκτός των Ζαγόρ και Ζήση !!!

Καλώς κακώς δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι οργανωτικά να δεχτούμε άλλον ως μπροστάρη ...

Θεωρώ μέγιστο λάθος να μπει πρόεδρος οποιοσδήποτε άλλος εκτός του Ζαγόρ (το καλύτερο) ή Ζήση (εάν δεν υπάρχει ο Ζαγόρ) ...

Για να μην παρεξηγηθώ εννοώ ότι δεν εμπιστευόμαστε κανέναν εκτός από αυτούς ... Και με το δίκιο μας με όλα όσα τραβήξαμε ... Οι ΖΖ είναι δοκιμασμένοι σε αξιοπιστία πολλά πολλά χρόνια και πανάξια έχουν κερδίσει την αγάπη μας ...

Όσα λεφτά και να βάλει ο όποιος Φλωρίδης δεν είναι τίποτα κοντά στα 50 που έχουμε βάλει όλοι εμείς τα τελευταία 4 χρόνια.
Εάν μου πει ότι θα βάλει 50 και αυτός την τετραετία τότε ναι ας μπει και μπροστά.
Αν όχι καλά θα κάνει να βάλει τα 6 και να μπει μέσα ως ένας απλός συμμέτοχος στην προσπάθεια. Να μας δοκιμάσει και να τον δοκιμάσουμε. Αν αποδειχτεί ένας από εμάς τότε ΟΚ ας βγει και μπροστά.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη περιουσία από την συσπείρωσή μας ...
Στοιχίζει πολλά λεφτά και όποιος από τους εμπλεκόμενους δεν την λάβει σοβαρά υπόψη του θα κάνει μεγάλο λάθος ...
Ελπίζω Ζαγόρ και Ζήσης να πιέσουν ώστε να γίνει αυτό κατανοητό σε όλους ...

Και εγώ θέλω όσο τίποτα να δω τον Βιερίνια και έναν ακόμα εκεί μπροστά σαν και αυτόν ...

Δεν θυσιάζω με τίποτα όμως αυτό που έχουμε όλοι μας μεταξύ μας τα τελευταία 4 χρόνια ... !!!!!!
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

το να αποκρύπτεται απο το φιλοθεαμον κοινο ότι πχ:

ο Βαρδινογιάννης κέρδισε απο την εμπλοκή του με το βάζελο κ δεν εχασε.
κέρδισε στα ισα κ σε απλα φράγκα, όχι σε γνωριμίες κ λαικη στηριξη κ τα ρέστα.

ο Κόκκαλης κέρδισε επίσης στα ίσα-μόνο τη συμβαση για το Καραιταβλι να δείς καταλαβαίνεις.

το να αποκρύπτεται δλδ συστηματικά οτι η εμπλοκή με το ποδόσφαιρο είναι κερδοφόρα
ενω ταυτόχρονα όλοι ξέρουμε πως είναι παιχνίδι για παιδακια με χοντρό πορτοφόλι κ με μεγάλα δόντια,
αφήνει ανεπαφες τις κλασσικες ατάκες του στυλ "η οικογένεια Βαρδινογιαννη που βοηθησε" "ο θειος Σωκρατης που πρέπει να του εχει ο λαος του θρηνου ευγνομωσυνη" κ τα τοιαυτα.

Τι θέλω να πω:

Αν είναι να μπουν φραγκατοι στην ομάδα, τότε να μπουν κ όροι σύμπραξης δημόσιοι κ ανοιχτοι ώστε να μπορούν να ελεγχθουν απ΄όλους.
Να μας πουν πχ ριχνουμε αυτα τα φραγκα θελουμε πχ σε τρια χρονια να τα διπλασιασουμε, θα κάνουμε τα εξής: α,β,γ... Στα 3 χρόνια επανεξετάζουμε αν αξιζει να συνεχίσουμε ή οχι.

Μόνο με ενα καθαρό ντηλ, ίσως και πάλι με πολλες προυποθέσεις, να μπουν.
τωρα οι περισσότεροι με λενε οτι φυσάω κ το γιαούρτι...
κοιτάξτε αν είναι τιποτε μακακες κι αυτοι κ παίζουν με την ομαδα μας παιχνιδάκια για το ευκολο χρήμα
δεν θα είναι τόσο έυκολο να γυρίσουμε στη κατάσταση του σημερα με Ζ πρόεδρο κ ομάδα στρωμένη!
ισα-ισα θα έιναι καταστροφή.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνω με τον " βροχοποιο ". Τα πραγματα ειναι απλα . Στην εποχη των " ισχνων αγελαδων " και των μειωμενων εσοδων , αν καποιος πιστευει οτι εχει την οικονομικη δυνατοτητα - και την τρελα θα συμπληρωσω , απο την αποψη του ρισκου - να βαλει καποια λεφτα και να γινει μεγαλομετοχος , μεγαλοεπενδυτης και οτιδηπηποτε αλλο θελει , ας το κανει .
Σε μια εποχη που εχουμε την δυνατοτητα να διασταυρωσουμε ολοι το οικονομικο βεληνεκες ενος υποψηφιου επενδυτη , δεν μου ακουγεται ασχημο το σεναριο να μπει σε μια ΑΜΚ .
Απεναντιας θα με " αγχωνε " αν μου δηλωνε οτι " μεγαλωσε με την φωτογραφια του Κουδα στο προσκεφαλο του και οτι ηταν παιδικο του ονειρο να αναλαβει τον ΠΑΟΚ και να τον φτασει να παιξει τελικο C.L "
Δυστυχως η΄ευτυχως το σεναριο " εμεις οι οπαδοι με το υστερημα μας να κρατησουμε ψηλα την ομαδα " , σε αυτους τους καιρους φανταζει λιγο δυσκολο.
Τα εισιτηρια αντανακλουν σε ενα αριθμο εσοδων δεδομενο - ακομα και αν πουληθουν στο 100 % - ενω και οι χορηγιες ολο και λιγοστευουν . Επομενως οι αυξημενες απαιτησεις μιας ομαδας οπως ο ΠΑΟΚ , απαιτουν και αλλους χειρισμους . Αλλιως περναμε στην φαση των " υπερηφανων πωλησεων " για να κρατηθει και να ενδυναμωθει το ροστερ . Που στο κατω -κατω της γραφης , ειναι και αυτο μια λυση .
Αν μπορει ο Ζαγορ , ο Ζησης . ο Ποικιλιδης και οποιος αλλος θελει να μου εγγυηθει για την φερεγγυοτητα αυτων των ανθρωπων ακομα καλυτερα . Και αν γινοταν να παρεμεναν και στο ποστο τους , θα ηταν το ιδανικο σεναριο.
Αν μη τι αλλο τιμιοι ανθρωποι ειναι ( βλεπετε τι σαπιλα υπαρχει γυρω μας ).
Ετσι εχουν τα πραγματα.

Υ.Γ Σοβαρος και αξιοπιστος οικονομικα με ενδιαφερει να ειναι , ο οποιοσδηποτε κρουσει την πορτα της ΠΑΕ. Απο ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ - και δη σωτηρες -ειμαστε πληρης...Και ειδικα στο παρελθον .

Υ.Γ 2 Δεν ειναι κακο ενας υποψηφιος επενδυτης -μεγαλομετοχος να εχει στο νου του και πιθανα μελλοντικα κερδη . Ειτε αμεσα ειτε εμμεσα. Αν καταφερνει και κραταει την ομαδα σε ενα υψηλο επιπεδο , προσδιδει σταθεροτητα και εμπιστοσυνη και δεν υπαρχουν προβληματα οικονομικης φυσεως ( βλ. προσφυγες , χρεη , διαμαρτυριες πιστωτων κλπ ) ,και μπορει να εχει και καποιο κερδος , ας το κανει ...
Δεν θα " δαιμονοποιησω " και καποιον ο οποιος σκεφτεται να επενδυσει - η΄να χωσει αν το θελετε- λεφτα στην ομαδα μου μονο και μονο επειδη μπορει να σκεφτεται και το κερδος σε δευτερο χρονο ...Αν καταφερει και τα κανει και τα δυο , μπραβο του ... Με λιγα λογια ας περιμενουμε ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ςωρις την ουσιαστικη παρουσια ζαγορ βρυζα στο νεο δ.σ (αν προκυψει)....δεν το θελω....ο ζαγος συσπειρωνει τον κοσμο και αν δεν το θελουν ειναι απο μονο του κακος οιωνος....θεωρητικα ολα αυτα....αρε απο κει που λεγαμε θα τρελαθουμε στη μεταγραφολογια ..ασχολουμαστε με διοικητικα και παραγκες...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

rainmaker έγραψε: Δεύτερον, πρέπει να είναι κανείς πολύ μπούφος για να μη πώ τίποτα χειρότερο, για να νομίζει οτι υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ (1) παράγοντας παγκοσμίως που να επένδυσε σε ομάδα ασχέτως αθλήματος, και να περίμενε εκ των προτέρων οτι θα βγάλει ΑΜΕΣΟ και ΑΠΤΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ κέρδος απο την αθλητική αυτή εταιρία, το οποίο θα μπορούσε να τσεπώσει.
Εγώ, μπούφος, ίσως και χειρότερο. :D
Γιου νόου Ζαχουντάνις? :lol:
desperando έγραψε:αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι ο καθε επενδυτης εχει τους δικους του λογους που μπαινει σε μια ομαδα, αλλοι ειναι οι λογοι και οι σκοποι του Γιαννακοπουλου, αλλοι του Κοκκαλη, αλλοι του Μπεου. Αυτο που πρεπει να ξερουμε ειναι οτι υπαρχουν πολυ διαφορετικοι τροποι για κερδος ενος επιχειρηματια που ειναι σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ και οχι απαραιτητα πλαγιοι και μη νομιμοι.
Και αυτό που πρέπει εμείς (οι φίλαθλοι, οι σύνδεσμοι, ο Ζαγοράκης) να βρούμε είναι ποιοί είναι οι λόγοι του κυρίου Φλωρίδη. Διότι αποκτώντας το 51%, βάζει το κεφάλι του στον ντορβά, αναλαμβάνοντας και τα χρέη της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

MANIAKOS έγραψε:χωρις την ουσιαστικη παρουσια ζαγορ βρυζα στο νεο δ.σ (αν προκυψει)....δεν το θελω....
Συμφωνώ και επαυξάνω..!
όμως η λέξη δεν τον θέλω ηχεί πολυ ήπια στα αυτιά μου..
η ορθή λέξη έιναι: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”