kos έγραψε:το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο. καλως ή κακως δεν μπορει η ομαδα να πληρωσει το ποδοσφαιρικο τμημα. το γιατι δεν μπορει ή εαν θα μπορουσε ειναι ενα αλλο θεμα. σημασια εχει υπαρχει αδυναμια της παε να αντεπεξελθει ακομη και σε αυτες τις μειωμενες σε σχεση με αλλες χρονιες υποχρεωσεις της απεναντι στο αγωνιστικο τμημα.
να πουλησει παικτες δεν μπορει γιατι κανενας δεν αγοραζει *(πλην βιερινια που δεν πουλησε το καλοκαιρι). οποτε πρεπει να βρεθει αλλος τροπος να μειωθει περεταιρω το μπατζετ. εαν πουν για παραδειγμα στον ιβιτς να φυγει, ο σερβος θα γελασει και θα φυγει απο την συναντηση χωρις να καν να απαντησει. κοινως θα κατσει στο συμβολαιο που εχει και θα ψαξει ομαδα οταν αυτο τελειωσει. το εργο το ειδαμε προσφατα και με τον βερον και με τον σαβινι.
ο ιβιτς βγαζει απο τον ΠΑΟΚ τον χρονο πανω απο 400 χιλ με πριμ, ευρωπη κτλ. ακομη και να βρει ομαδα, δυσκολα θα παρει σημερα 150χιλ. στα επομενα δυο χρονια δεν θα παρει απο πουθενα τα χρηματα που θα παρει φετος στον ΠΑΟΚ. εστω και με καθυστερηση.
για να δεχτει ενας παικτης να φυγει πρεπει να τον συμφερει. να μπορει να βρει και αλλου τα ιδια, εαν οχι καλυτερα χρηματα. ποσους τετοιους παικτες εχει ο ΠΑΟΚ σημερα? ποσοι εχουν μεγαλο συμβολαιο και μπορουν να βρουν ιδιο ή καλυτερο? ο κοντρερας που βγαζει ματια με την χιλη, ο βιερινια, ο κρεσιτς και ισως ο κοντος.
η ολη φασαρια ειναι γιατι για ακομη μια φορα η διοικηση του ΠΑΟΚ δεν εχει το θαρρος να πει την αληθεια στον κοσμο. δεν εχει το απαραιτητο για εμενα θαρρος να βγει δημοσια και να ενημερωσει τον κοσμο οτι ο τρισμεγιστον ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ δεχτηκε να βοηθησει τον ΠΑΟΚ στην δυσκολη οικονομικα εποχη που περναει ο συλλογος και αποφασισε να επιστρεψει στην πατριδα του χαριζοντας τα χρηματα που του χρωσταμε. να το ανακοινωσει στα ισια και παλλικαρισια και να δωσει στον αγωνα της κυριακης ενα πανυγηρικο χαρακτηρα. να παμε στον ναο και να αποθεωσουμε τον μεγαλυτερο στοπερ που περασε απο την ελλαδα τις τελευταιες δεκαετιες.
και δεν εχει το θαρρος γιατι ενα πορισμα που υποτιθεται οτι την παρεδωσε στην συνειδηση του κοσμου καθαρη, εχει τυλιχθει απο σκονες και αραχνες στα συρταρια του κ. θαναση κατσαρη.
Συμφωνώ με την ανάλυση του φιλου κος..
Εξαιρώ τη τελευταία παράγραφο και αυτό γιατί δεν έχω πληροφόρηση ότι είναι αλήθεια. Βέβαια δε μου φαίνεται απίθανο το σενάριο.
Θελω να τονίσω φίλε αυτό που είχες αναφέρει και πιο παλιά. Υποτίθεται ρίξαμε το μπατζετ για να είμαστε συνεπείς αλλά εμείς συνεχίζουμε στην ασυνέπεια. Θεωρώ ότι χρειάζεται πιο καλή οικονομική πολιτική.
Για κάποιο λόγο η διοίκηση δείχνει να ψιλοφοβαται να παραδεχτεί την άσχημη οικονομική κατάσταση λες και είμαστε δικαστές και κατήγοροι. Εγώ προσωπικά θέλω διαφάνεια και ειλικρίνεια. Συνεχίζω να πιστευω οτι ο Ζαγορ είναι καθαρός αλλά με δυσαρεστεί η έλλειψη καθαρότητας στις κουβέντες.
Στο θέμα του Κοντρέρας θέλω να πω ότι είναι απαραίτητος αγωνιστικά και η μέχρι τώρα προσφορά του είναι έγκλημα να αμαυρωθεί ΑΝ φύγει με τέτοιο τρόπο που διαφαίνεται. .. Προσοχή , διαφαίνεται λέω όχι είναι σίγουρο. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι και έστω την ύστατη στιγμή να γλυτώσουμε μια νέα περίπτωση Βιτόλο.