Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
αυτο που δημιουργει το μεγαλυτερο προβλημα στο ροστερ ειναι τα συμβολαια των ελ καντουρι και ολιβειρα...
ειμαι σιγουρος πως αν η ομαδα μπορουσε με εναν μαγικο τροπο να τα ξεφορτωθει μεσα στο καλοκαιρι θα εκανε τις κινησεις που επρεπε στο 10 και στο φορ δινοντας 2 καλα συμβολαια σε πολυ πιο λειτουργικους παικτες...
καλως η κακως(για μενα καλως) ο συλλογος εχει αλλαξει λογικη και φαινεται πως δεν προκειται χωρις μαλιστα τα ευρωπαικα εσοδα να παρει παικτη στην θεση τους παρολο που αγωνιστικα αυτο θα βοηθουσε πολυ το εργο του προπονητη...
το ροστερ δεν ειναι φοβερο αλλα ουτε τοσο αθλιο οσο παρουσιαζεται και με ενα παιχνιδι την εβδομαδα και πονταροντας στην δουλεια του λουτσεσκου ειμαι αισιοδοξος πως θα δημιουργηθει η βαση ωστε τον γεναρη και το επομενο καλοκαιρι με τις καταλληλες κινησεις να ειμαστε σε ακομα καλυτερη θεση...
γενικα χρειαζομαστε ρεαλισμο και ηρεμια και το σημαντικοτερο απο ολα ο συλλογος(δλδ ο ιβαν) να στηριξει αυτο ξεκινησε με τον μποτο και την αλλαγη φιλοσοφιας ωστε να υπαρξει σταθεροτητα χωρις αλλαγες σε πλανα και προσωπα οπως γινονταν τα τελευταια χρονια...
ειμαι σιγουρος πως αν η ομαδα μπορουσε με εναν μαγικο τροπο να τα ξεφορτωθει μεσα στο καλοκαιρι θα εκανε τις κινησεις που επρεπε στο 10 και στο φορ δινοντας 2 καλα συμβολαια σε πολυ πιο λειτουργικους παικτες...
καλως η κακως(για μενα καλως) ο συλλογος εχει αλλαξει λογικη και φαινεται πως δεν προκειται χωρις μαλιστα τα ευρωπαικα εσοδα να παρει παικτη στην θεση τους παρολο που αγωνιστικα αυτο θα βοηθουσε πολυ το εργο του προπονητη...
το ροστερ δεν ειναι φοβερο αλλα ουτε τοσο αθλιο οσο παρουσιαζεται και με ενα παιχνιδι την εβδομαδα και πονταροντας στην δουλεια του λουτσεσκου ειμαι αισιοδοξος πως θα δημιουργηθει η βαση ωστε τον γεναρη και το επομενο καλοκαιρι με τις καταλληλες κινησεις να ειμαστε σε ακομα καλυτερη θεση...
γενικα χρειαζομαστε ρεαλισμο και ηρεμια και το σημαντικοτερο απο ολα ο συλλογος(δλδ ο ιβαν) να στηριξει αυτο ξεκινησε με τον μποτο και την αλλαγη φιλοσοφιας ωστε να υπαρξει σταθεροτητα χωρις αλλαγες σε πλανα και προσωπα οπως γινονταν τα τελευταια χρονια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Norte την Δευ 05 Σεπ 2022, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Metagrafakias
αστο στην ειρωνια του ρε φιλε δεν βλεπεις οτι δεν μπορει να αντεξει την κριτικη,ουτε προσωπικη σε αυτον να γινοταν τοσο...ολα καλα κυλανε θα παρουμε αηττητο νταμπλ με Αουγκουστο στο δεκα και του χρονου θα συζηταμε τα ιδια!!!chrisg4 έγραψε:Δεν θα πέσουμε φυσικά, απλά θα έχουμε μια αξιοπρεπή ομάδα που λογικά θα ειναι στις θεσεις για Ευρώπη κι αυτό λόγο Λουτσεσκου. Για οτιδήποτε άλλο είναι αστείο να μιλάμε.omerta76 έγραψε:Metagrafakias έγραψε:Παιζεις με μισο σεντερ φορ,με μισο εξτρεμ,με κανενα δεκαρι, με χαφ που ειναι και οι δυο φευγατοι και ο ενας δανεικος με οψιον που ουτε κατα διανοια αγγιζουμε,με αριστερο μπακ τον Τσαουση που το παλικαρι φιλοτιμο αλλα οχι βασικος για τον ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη,το ιδιο και ο Λυρατζης και με 18χρονο σεντερ μπακ που το παιδι το παλευει οσο μπορει και συγχαρητηρια του αλλα πρωταθλητισμο δυσκολα...
Τι θα κοιταξουνε ομως αυτοι που θα δικαιολογησουν αλλη μια φορα τους παντες και τα παντα λες και θα τους παρει προσωπικα ο Ιβαν να τους πει μπραβο???
Κοταρσκι παικταρας ρε και Ινγανσον βραχος καντε υπομονη ολα καλα κυλανε....
Ισαξιο ροστερ με τον ρουλη και να σταυροκοπιεμαι μην το φαω στο τελος και να λεω παλι καλα με το Χ...οχι κυριε Σαββιδη δεν ειναι ΠΑΟΚ αυτος...Καταντια ειναι να κονταροχτυπιεμαι με τον παλετα ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!
Κατάντια, καταστροφή ξεφτίλα αυτός ο ΠΑΟΚ. Μπορεί και να πέσουμε φετος
Θέλουμε δεκάρι δυο χρόνια έχουμε πάρει τρία. Τους δυο τους αγοράσαμε. Και οι τρεις είναι εκτός ομάδας και ακόμα συζητάμε για μεταγραφές.
Ρε καμια μεταγραφή μέχρι να βρεθούν 2-3 άνθρωποι επιτέλους που να ξέρουν από ποδόσφαιρο.
Υ.Γ. Ρε ενάμιση μήνα για τον Ναρει; Θα τρελαθώ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η δίκη μου άποψη και εξήγηση είναι ότι επειδή το μπάτζετ λόγω αποκλεισμού τελείωσε,χωλαίνει ο μεγαλομετοχος. Αν δώσει το οκ για το περαιτέρω μυριο σε 4 ώρες θα είναι παίκτης στην Θεσσαλονίκη.JohnDag έγραψε:Γιατί δεν τον έχουν φέρει ακόμα ενώ τον ζητάει τόσο επίμονα ο προπονητής;GINOLA έγραψε:Καλά ας φέρουν τον παίκτη που ζήτησε και μετά ας το συζητήσουμε αν τον εκμεταλευεται η όχι.
Θέλω να μάθω την δική σου εξήγηση πάνω στο συγκεκριμένο ερώτημα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μου πεις τον κατηγορεις; εγώ σαν οπαδός πρέπει να ζητάω παικτη και αυτό είναι το μόνο που με καίει. Επιπλέον θεωρώ πως αυτή η επένδυση θα κλειδώσει την διαδα που θα φέρει σίγουρη Ευρώπη του χρόνου
Φέρτε έναν μεσοεπιθετικο, εγώ πλέον θέλω ο προπονητής να το πάει στα άκρα ,να βρει τα guts και να θέσει βέτο. Προφανώς δημοσίως ότι ηταν να κάνει το έκανε,να το κάνει και προσωπικά
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Α, δηλαδή δεν θα φέρουν μουντιαλικο παιχταρα; Μπουλο στους άχρηστους!rainmaker έγραψε:Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Φέρτε δεκαρι
Να έρθει με καλά αποτελέσματα η διακοπή του Μουντιάλ να δουλέψει η ομάδα
Και μετά θα μετρηθουμε.
Βρε φερτε δυο μπακ παιχταραδες κι αφηστε τα δεκαρια!
Στο δεκα έχω να περιμένω παίχτη (Κουαλιατα), στα μπακ ποιον σκατα περιμενω?
Ο Λυρατζης τιμιος καλος χρυσος, αλλα δεν ειναι για βασικος σε μεγαλη ομαδα. Ο Τσαουσης ισως καποτε γινει Λυρατζης.
Αν ο Ρ. Σοαρες ειναι πατατα τοτε την βαψαμε γτ εχουμε Σαστρε και Σοαρες και ειναι χειροτεροι απο Λυρα και Τσαουση.
2 μπακ θελουμε για να δουμε αλλη μπαλα.
Εγκλημα αυτο π συμβαινει με τα μπακ μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο δεκα έχω να περιμένω παίχτη (Κουαλιατα), στα μπακ ποιον σκατα περιμενω?
Ο Λυρατζης τιμιος καλος χρυσος, αλλα δεν ειναι για βασικος σε μεγαλη ομαδα. Ο Τσαουσης ισως καποτε γινει Λυρατζης.
Αν ο Ρ. Σοαρες ειναι πατατα τοτε την βαψαμε γτ εχουμε Σαστρε και Σοαρες και ειναι χειροτεροι απο Λυρα και Τσαουση.
2 μπακ θελουμε για να δουμε αλλη μπαλα.
Εγκλημα αυτο π συμβαινει με τα μπακ μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν αντιλέγω Ζινολα, απλά λέω ότι από τη μέρα που ήρθε δοκιμάζεται στη γραμμή.GINOLA έγραψε:Ο κουαλιατα που αναφέρεις είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστης που θα μπει στον ΠΑΟΚ και σιγά σιγά θα πάρει τη θέση των παικτών που μεγαλώνουν και τωρα έχουν ειδικό ρόλο.
Αλλά είναι ταυτόχρονα ένα παιδί που δεν μιλάει αγγλικά, δεν έχει παραστασεις και παίρνει το χρόνο του. Δεν έχει πάει ούτε ο κουαλιατα ,ούτε ο εξαιρετικός Ρικάρντο στον ΠΑΟΚ Β,ουτε τους εχει τελειώσει. Κανονικά με την ομαδα είναι απλά παίρνουν ματς ρυθμού με τον ΠΑΟΚ Β. Φέτος έτσι θα λειτουργούμε και θα το βλέπεις με πολλούς παίκτες που είναι εκτός αποστολής.
Επίσης όταν έχεις επιβάλλει ανανέωση Μπισε και Καντουρι με ουκ ολίγα λεφτά, δεν μπορείς να το παίζεις και θιγμένος για το 10. Γιατί θα γυρίσει και ο άλλος και θα σου πει με έβαλες να χρυσό πληρώνω τον Αλγερινός μια μέσα 5 έξω. Για να τα λέμε όλα και εγώ θα χωλαινα έτσι.
Αμυντικά, ανασταλτικά, η ομάδα κουτσά στραβά βλέπεται.
Δημιουργικά δεν υπάρχουμε και είχε φανεί από τα παιχνίδια με την Λέφσκι.
Αυτό είναι το πρόβλημα. Το αν θα φέρουν εξτρέμ, φορ ή 10αρι ή αν θα βρεθεί λύση εκ των έσω (που χλωμό το κόβω) είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Λεφτά πάντως δόθηκαν. Το ερώτημα είναι τι φέραμε με αυτά τα λεφτά.
Δημιουργικά δεν υπάρχουμε και είχε φανεί από τα παιχνίδια με την Λέφσκι.
Αυτό είναι το πρόβλημα. Το αν θα φέρουν εξτρέμ, φορ ή 10αρι ή αν θα βρεθεί λύση εκ των έσω (που χλωμό το κόβω) είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Λεφτά πάντως δόθηκαν. Το ερώτημα είναι τι φέραμε με αυτά τα λεφτά.
Οκ, την ίδια άποψη/πληροφορήση έχουμε για το τι συμβαίνει.GINOLA έγραψε:Η δίκη μου άποψη και εξήγηση είναι ότι επειδή το μπάτζετ λόγω αποκλεισμού τελείωσε,χωλαίνει ο μεγαλομετοχος. Αν δώσει το οκ για το περαιτέρω μυριο σε 4 ώρες θα είναι παίκτης στην Θεσσαλονίκη.JohnDag έγραψε:Γιατί δεν τον έχουν φέρει ακόμα ενώ τον ζητάει τόσο επίμονα ο προπονητής;GINOLA έγραψε:Καλά ας φέρουν τον παίκτη που ζήτησε και μετά ας το συζητήσουμε αν τον εκμεταλευεται η όχι.
Θέλω να μάθω την δική σου εξήγηση πάνω στο συγκεκριμένο ερώτημα.
Θα μου πεις τον κατηγορεις; εγώ σαν οπαδός πρέπει να ζητάω παικτη και αυτό είναι το μόνο που με καίει. Επιπλέον θεωρώ πως αυτή η επένδυση θα κλειδώσει την διαδα που θα φέρει σίγουρη Ευρώπη του χρόνου
Φέρτε έναν μεσοεπιθετικο, εγώ πλέον θέλω ο προπονητής να το πάει στα άκρα ,να βρει τα guts και να θέσει βέτο. Προφανώς δημοσίως ότι ηταν να κάνει το έκανε,να το κάνει και προσωπικά
Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ 100%.
-
john4serres
Αν ήμουν πρόεδρος θα του ελεγα:
"Ανανέωσες Μπισε και Ομάρ, παίξε μ αυτούς, δεν έχει άλλο δεκάρι"
Ο μόνος τρόπος για να πάμε μπροστά είναι να κάνουμε δύο βήματα πίσω.
Για μένα η παραμονή λουτσέσκου είναι ανασταλτικός παράγοντας στο να έρθει παίκτης( Ες ).
Ο λουτσέσκου καταφέρνει από ένα αμπαλο ρόστερ να παίρνει το 200% .
Θα πρέπει να έρθει στην θέση του ένας νέος ζωγράφος για να φανεί ποια πραγματικά είναι η αξία του ρόστερ και πόσες και τι μεταγραφές χρειάζεται.
Από τη στιγμή που ακόμα και άτομα με σοβαρό τρόπο σκέψης αναρωτιούνται αν μπορεί να υποστηρίξει ο λουτσέσκου το πλάνο της ομάδας αλλά δεν αναρωτιούνται αν μπορεί ο Χ κουαλιατα ή ο Χ Σοάρες δείχνει και το τέλμα στο οποίο βρισκόμαστε.
Υγ ι μποτο είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας με ένα πολύ όμορφο βιογραφικό...αλλά ως εκεί. Μάγος ή πάπας δεν είναι και οι επιλογές του δεν μπορεί να είναι όλες σωστές όπως ευαγγελίζονται κάποιοι.
Εξάλλου το παρελθόν του ως τσιφ σκάουτερ της Μπενφίκα τι δείχνει.
Όποιος θέλει μπορεί να δει τον αριθμό των παικτών που αποκτήθηκαν από τους Πορτογάλους με πόσο κάτω από τα τρία εκατομμύρια κατά την περίοδο της θητείας του και πόσοι απ' αυτούς κατάφεραν να παίξουν στην Ευρώπη σε ενα επίπεδο ομάδων από ΠΑΟΚ και πάνω
Για μένα η παραμονή λουτσέσκου είναι ανασταλτικός παράγοντας στο να έρθει παίκτης( Ες ).
Θα πρέπει να έρθει στην θέση του ένας νέος ζωγράφος για να φανεί ποια πραγματικά είναι η αξία του ρόστερ και πόσες και τι μεταγραφές χρειάζεται.
Από τη στιγμή που ακόμα και άτομα με σοβαρό τρόπο σκέψης αναρωτιούνται αν μπορεί να υποστηρίξει ο λουτσέσκου το πλάνο της ομάδας αλλά δεν αναρωτιούνται αν μπορεί ο Χ κουαλιατα ή ο Χ Σοάρες δείχνει και το τέλμα στο οποίο βρισκόμαστε.
Υγ ι μποτο είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας με ένα πολύ όμορφο βιογραφικό...αλλά ως εκεί. Μάγος ή πάπας δεν είναι και οι επιλογές του δεν μπορεί να είναι όλες σωστές όπως ευαγγελίζονται κάποιοι.
Όποιος θέλει μπορεί να δει τον αριθμό των παικτών που αποκτήθηκαν από τους Πορτογάλους με πόσο κάτω από τα τρία εκατομμύρια κατά την περίοδο της θητείας του και πόσοι απ' αυτούς κατάφεραν να παίξουν στην Ευρώπη σε ενα επίπεδο ομάδων από ΠΑΟΚ και πάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 05 Σεπ 2022, 01:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ. Όντως, σε κανέναν μας μπορεί να μην αρέσει αυτό, αλλά δεν μπορείς να του δώσεις άδικο εδώ.john4serres έγραψε:Αν ήμουν πρόεδρος θα του ελεγα:
Βέβαια όλοι ευελπιστούμε να έρθει κάποιος, αλλά μακάρι να μην ήταν τόσο ξεροκέφαλος ο Λούτσε και να είχαμε απαλλαγεί τουλάχιστον από έναν από αυτούς τους 2 παίχτες. (Για να μην πω και από τους 2 και λιθοβοληθώ...
Πες τα ρε φίλε, ένα ζωγράφο θέλουν για να δουν την πραγματική αξία του ρόστερ, ο στρατηγός μας έγινες ρουμανος ξαφνικά…επειδή υπαρχει φόβος να γίνει κριτική εκεί που πρέπει…renegade έγραψε:Ο μόνος τρόπος για να πάμε μπροστά είναι να κάνουμε δύο βήματα πίσω.
Για μένα η παραγωγή λουτσέσκου είναι ανασταλτικός παράγοντας στο να έρθει παίκτης( Ες ).
Ilicic ;;;ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Επίκειται μεταγραφική κίνηση εντός 48ωρου...