Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Το ποσο καλος παικτης απο ολες τις αποψεις ειναι ο Τευλορ θα το δουμε, αλλα η ταχυτητα του ειναι υψηλου επιπεδου, δεν ειναι απλο αυτο.
Δε ξέρω ποσο καλός θα βγει ο Τειλορ πάντως σήμερα ήταν 10 σκαλιά πάνω απο ροντριγκο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
kosths BXL
αυτο ηθελα να πω ...γνωμες για τειλορ πως τον ειδατε ? νομιζω πρωτη εντυπωση καλη
Το καλο νεο για τον Τειλορ ειναι οτι οπως λεει ο CCCP η ταχυτητα (και ο χειρισμος της μπαλας θα πω εγω) ειναι υψηλου επιπεδου. Θα βοηθησει με μικρομεσαιες ομαδες. Βεβαια τα πιθανα αμυντικα κενα θα κρινουν αν μιλαμε για υψηλου επιπεδου παικτη συνολικα (οχι οτι πχ ο Ματος η ο Λινο ηταν ατρωτοι πισω).
Γρηγορος μπουκαδορος φανηκε. Αλλα δεν καταλαβα αν μπορει να μαρκαρει με οσο καταφεραμε να δουμε.
-
Luigi Vampa
Καλά στοιχεία έχει, θέλει χρόνο να δούμε αν κ τακτικά είναι καλός
- soflodoras
O Taylor πολυ γρηγορος. Σημερα ειχε ωραιες πρωτες επαφες κ πασες. Τακτικα μου φανηκε σαν να ηταν ηδη καιρο στην ομαδα. Μακαρι να συνεχισει ετσι
Ο Γκορτεζιανι ωραιο τελείωμα στο γκολ , αλλα μου φανηκε γενικα σχετικα αργος και ατεχνος. Πρωτη φορα τον βλεπω. Μακαρι να καταλαβα λαθος
Ο Εσιτι για μενα ειναι σπανια παστα παικτη. Οσο και να τον κραζετε εγω τον εκτιμω παρα πολυ. Βραχος μεσοαμυντικα, ενω επιθετικα εχει πολυ καλη 40αρα+ πασα και την μπαλα δεν του την παιρνεις ουτε με παρακαλια. Μετα τον τεραστιο Παμπλο Γκαρσια ειναι ισως ο μοναδικος χαφ που ειχαμε με τετοια στοιχεια. Μακαρι να τον βοηθησει ο Λουτσε να βρει χωρο σε μια ομαδα χωρις καθαρο 6αρι. Δεν ξεχναω πως στα περσινα πλει οφ ειχε κανει καποια τρομερα παιχνιδια. Αν μεινει και τον εμπιστευτει ο Λουτσε πιστευω θα δουμε ωραια πραγματα απο αυτον
Γενικα ωραιο τεστακι σημερα. Ξεμουδιασμα οι παικτες , ξεμουδιασμα και οι ψυχες μας, που τοσο καιρο χωρις ΠΑΟΚ και μεταγραφικη περιοδος χωρίς παππαδες ειχαμε παθει κραμπες
Ο Γκορτεζιανι ωραιο τελείωμα στο γκολ , αλλα μου φανηκε γενικα σχετικα αργος και ατεχνος. Πρωτη φορα τον βλεπω. Μακαρι να καταλαβα λαθος
Ο Εσιτι για μενα ειναι σπανια παστα παικτη. Οσο και να τον κραζετε εγω τον εκτιμω παρα πολυ. Βραχος μεσοαμυντικα, ενω επιθετικα εχει πολυ καλη 40αρα+ πασα και την μπαλα δεν του την παιρνεις ουτε με παρακαλια. Μετα τον τεραστιο Παμπλο Γκαρσια ειναι ισως ο μοναδικος χαφ που ειχαμε με τετοια στοιχεια. Μακαρι να τον βοηθησει ο Λουτσε να βρει χωρο σε μια ομαδα χωρις καθαρο 6αρι. Δεν ξεχναω πως στα περσινα πλει οφ ειχε κανει καποια τρομερα παιχνιδια. Αν μεινει και τον εμπιστευτει ο Λουτσε πιστευω θα δουμε ωραια πραγματα απο αυτον
Γενικα ωραιο τεστακι σημερα. Ξεμουδιασμα οι παικτες , ξεμουδιασμα και οι ψυχες μας, που τοσο καιρο χωρις ΠΑΟΚ και μεταγραφικη περιοδος χωρίς παππαδες ειχαμε παθει κραμπες
- paokagrinio
Barlow αμεση δικαιωση. Απλα να περηφανευτω οτι ημουν απο τους πρωτους που ακολουθησαν πιστα το κηρυγμα σου για τον «6χιλιαρικα μεταγραφη» τρισμεγιστο Λουκας Τειλορ!barlow4 έγραψε:A μπα!
- paokagrinio
- sourmenetes
- Moderator
Είναι ότι πιο βασικό θα έλεγα.CCCP έγραψε:Το ποσο καλος παικτης απο ολες τις αποψεις ειναι ο Τευλορ θα το δουμε, αλλα η ταχυτητα του ειναι υψηλου επιπεδου, δεν ειναι απλο αυτο.
Και τεχνική φαίνεται να έχει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Soflodora ο Εσιτι ειναι και αμυντικα τσαπατσουλης, κανει φαουλ και ειναι αργος. Σε πολλα ματς του ορμουσαν και ενω οπως λες ισως να μην εχανε αμεσα την μπαλα, δεν εκανε σωστη επιλογη γιατι θολωνε και εκοβε ολη την ομαδα στην μεση. Τα λεω αυτα εντελως φιλικα γιατι ηθελα πολυ να τον φερουμε και απογοητευτηκα. Μακαρι να υπαρξει αναστασηsoflodoras έγραψε:O Taylor πολυ γρηγορος. Σημερα ειχε ωραιες πρωτες επαφες κ πασες. Τακτικα μου φανηκε σαν να ηταν ηδη καιρο στην ομαδα. Μακαρι να συνεχισει ετσι
Ο Τευλορ δείχνει να πιστεύει απίστευτα στην ταχύτητα του, ακομα και με 2 αμυντικους μπροστα του.Επισης σε φαση επιθεσης εκ μερους μας, νομιζα οτι ξεχαστηκε και επαιζε εξτρεμ, καθως βρισκονταν πιο μπροστα και απο το εξτρεμ εκεινης της πλευρας.Την Τεταρτη που θα φαμε εμεις την πιεση απο τους Ολλανδους θα δουμε και καποια δειγματα για τις αμυντικες τους ικανοτητες.Παντως για παιχνιδια του πρωταθληματος που ο αντιπαλος θα ειναι ταμπουρι (δηλαδη 9 στα 10), η ανισσοροπια που θα δημιουργει με τα συνεχη ανεβασματα θα ειναι εξαιρετικα σημαντικο στοιχειο.Κατι που ο Ροντριγκο εχει κανει 1.5 φορα τα τελευταια 2 χρονια, και που ο αρχηγος πλεον δεν μπορει να κανει τοσο ευκολα λογω ηλικιας.Εαν βρεθει ενα αριστερο μπακ με αντιστοιχα ανεβασματα, οπως ο Μπαμπα του τελευταιου διμηνου, το γηπεδο θα γερνει δραματικα.
Η ομάδα ήταν μέτρια χωρίς ρυθμό , όχι δουλεμένη στα στημένα, χωρίς πολλούς αυτοματίσμους..Φυσιολογικό για την περίοδο, τώρα μοντάρεται..Εδώ αυτοματισμούς δεν βγάζαμε στην κανονική περίοδο ούτε με Φερέιρα ούτε με Γκαρσία.Θετικά σημάδια από Τέιλορ...Θέλουμε τουλάχιστον 4 βασικούς παίκτες...Χαφ, Αριστερό μπακ, εξτρέμ, βασικό στόπερ...Εγώ θα έπαιρνα και 10άρι...Αποδέσμευση Λάμπρου, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Καγκάβα, δανεικοί Εσίτι, Μιχαηλίδης...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Παρ 09 Ιούλ 2021, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.