Parolos έγραψε:obanebane έγραψε:Διαφωνώ parolos,ο παίχτης φέτος τεμπελιασε όσο δεν πάει και αυτό εμένα μου δείχνει και τον λόγο που δεν έπαιξε ποτέ του στην premier,έστω και σε ομάδα που παλεύει για σωτηρία, ενώ και τα φόντα είχε άλλα και προερχόταν από τις πολύ φημισμένες ακαδημίες της Άρσεναλ.
3,5 μύρια,για εμένα είναι πολύ καλό πόσο,αν πάμε στα 2,τότε ναι,θα είναι ένα κακό ντιλ.
Διαφωνώ Bane, ο Ακπομπ πέρσυ, όταν οι υπόλοιποι ήταν στη Μύκονο , ο ίδιος ήταν στο σπίτι του στο Λονδίνο και έκανε όλη μέρα γυμναστική και το απόγευμα έπαιζε 5Χ5.. αν μη τι άλλο το παιδί είναι επαγγελματίας 110% κι αυτό έχει να κάνει με τη νοοτροπία που πήρε από τις ακαδημίες.
Θεωρώ το μεγαλύτερο του προσόν την αθλητικοτητα, την οποία κανένας παίχτης δεν την είχε φέτος καθότι δεν έγινε σωστή δουλειά σε φυσική κατάσταση όλης της ομάδας.. αυτό βλέπω εγώ τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για να δούμε τα πράγματα θετικά..
Σαν χτες θυμάμαι για το Βιερίνια να διαβάζω ότι τα 3-3,5 μύρια είναι πολύ καλά.. όταν ο διπλανός σου πουλούσε το Μιραλας 8..
Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ , όχι για τον Ακπομπ συγκεκριμένα, αλλά για το επίπεδο που θέτουμε μόνοι μας στο ρόστερ.. είναι σαν να λέμε ελάτε να πάρετε τον Πέλκα και δώρο το συμβόλαιο του για ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή δίνουμε εικόνα ότι γίνεται ξεπούλημα και πουλάμε τα πάντα σε τιμη κάτω του κόστους για να γλιτώσουμε τη χρεοκοπία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για Βιερινια δεν διαφωνω καθολου,ηταν οντως πολυ λιγα τα χρηματα.
Ας παρουμε ως δεδομενο οτι η αξια του Τσουμπα ειναι στα 8 μυρια,πως θα μπορεσουμε να παρουμε αυτα τα χρηματα,οταν σε 6 μηνες μπορει να μιλησει με οποιον θελει;
Αν του εγινε προταση επεκτασης και δε την δεχθηκε,το ξερουμε αυτο;
Θα δουμε την πορεια του παιδιου,ειναι δεδομενο πλεον οτι θα πουληθει.
Παντως εγω θα επιμεινω,το οτι δεν εχει προτασεις ουτε απο τσαμπιονσιπ (δε γινεται να μην τον ξερουν στο νησι ρε παιδια) εμενα κατι μου δειχνει.