Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- Mauricio-8-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Αλλού γράφουνε 5εκ ρήτρα αλλού 6 αλλού 60 χάχαχαχα.Τραγικοι.
O προπονητης ειναι ελευθερος να ζητα οποιον θελει
Η διοικηση ειναι ελευθερη να τον ακουσει και να κανει δεκτη την προταση του
Ο φιλαθλος δεν δικαιουται να πει τη γνωμη του σε ενα forum;
Ο συγκεκριμενος ειναι παλτο ολκης
Η διοικηση ειναι ελευθερη να τον ακουσει και να κανει δεκτη την προταση του
Ο φιλαθλος δεν δικαιουται να πει τη γνωμη του σε ενα forum;
Ο συγκεκριμενος ειναι παλτο ολκης
- ΑποστόληςΑ
Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου άσχημος:
[youtube]Rmn8BYu_AW8[/youtube]
[youtube]Rmn8BYu_AW8[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Το πλήρες όνομά του: Ζοάο Μαρία Λόμπο Άλβες Παλίνια Γκονσάλβες
- constadine
Δεν τον ήξερα τον παίκτη ,από τα βιντεάκια που βρήκα βλέπω ένα ,ψηλό ,πεισματάρη που μπαίνει δυνατά στις φάσεις .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Τετ 10 Ιούλ 2019, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ρε φίλε Luigi παραθέτεις το post μου.. Το διάβασες? Αυτό λέω?
-
αδελφε βαση του παικτη που ανεφερες ηταν το σχολιο μου.Αν το εξελαβες αυτο σαν ειρωνια δεν ηταν αυτος ο σκοπος μουGawain1978 έγραψε:Όσο και να ειρωνευεστε κάποιοι που είναι εντελώς άδικο γιατί ποτέ ξανά δεν έχω γκρινιαξει εγώ προσωπικά...Και μάλιστα το κάνετε με τελείως λάθος τρόπο.Πειτε έναν που υπονόησε ότι κοροϊδεύουν τον Σαββίδη και πάνε να του φαν τα λεφτά.Εκτιθεστε οι ίδιοι με την χαμηλού επιπέδου ειρωνία σας.
Επίσης.
Ξέρετε καλά μέσα σας ότι ούτε εσείς είστε ικανοποιημένοι με μία επιλογή όπως αυτή του Παλινια.
Απλά η παρηγοριά είναι ότι είναι επιλογή προπονητή και Τ.Διευθυντη.
Δηλαδή με Αουγκούστο Παλινια φανταζοσασταν να διεκδικούμε την πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ;
Δεν μίλησα ποτέ για τρελά ονόματα.Και ούτε σώνει και καλά για αγορά παίκτη ή ελεύθερου.
Κατάλαβες spiridoula ή να κάνω και κ@κ@?
Γιωργος Μινος likes this post.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το πλήρες όνομά του: Ζοάο Μαρία Λόμπο Άλβες Παλίνια Γκονσάλβες
- navigator11
Η γυναίκα του Γιώργαρου του Μινου προβλέπεται να καλοπεράσει. Τουλάχιστον όσο θα είναι στην επικαιρότητα ο συγκεκριμένος ... σιδηροδρομικός παίχτουρος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το πλήρες όνομά του: Ζοάο Μαρία Λόμπο Άλβες Παλίνια Γκονσάλβες
5 μυρια ρητρα λεει γαυρετα. Αμα σκασεις 5 μυρια εχει σχεση οτι ειναι σε δανεισμό?
-
εμ δεν εχει;Argaliad έγραψε:5 μυρια ρητρα λεει γαυρετα. Αμα σκασεις 5 μυρια εχει σχεση οτι ειναι σε δανεισμό?
- Dimitris_L4
Απο τα βιντεακια και μονο με οτι αυτο συνεπάγεται δν καταλαβαίνω για ποιο λογο πέφτει τόσο κράξιμο..ισως στο μυαλό σας να περιμένετε γκουντελι με 3,5 μυρια τν χρόνο...
-
Όχι ρε τσακαλακο.Ζητω ταπεινά συγνώμη.Κοτσανα πέταξαLuigi Vampa έγραψε:Εγνωσμενης αξίας είναι κάποιος που τον ξέρει το φόρουμ;Gawain1978 έγραψε:Συνήθως δεν γκρινιάζω και μάλιστα είμαι από αυτούς που συνήθως προσπαθούν να συνετίσουν τους γκρινιάρηδες ΑΛΛΑ:
Αν όντως ισχύει του Παλινια πραγματικά είμαστε για γέλια.
Την κρισιμότερη μεταγραφική περίοδο όπου ουσιαστικά η ομάδα χρειαζόταν πινελιές με τέσσερις όλο κι όλο έτοιμους παίκτες που θα κάνανε την διαφορά, εμείς παίρνουμε παίκτες τύπου Αουγκούστο και Παλινια.
Και άντε λογικό να πάρεις έναν από τους δύο με φόντο το μέλλον.Χαθηκε να πάρεις έναν παίκτη έτοιμο που θα σου κάνει την διαφορά στο κέντρο; Έναν έστω;
Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ακόμη κι αν ο παίκτης με αναγκάσει μελλοντικά να κάνω κολοτουμπα.
Η ουσία είναι ότι την δεδομένη στιγμή και με τους κρισιμοτερους αγώνες της ιστορίας μας σε λιγότερο από ένα μήνα εμείς αυτοκτονούμε.
Χάθηκε ένας Γκουντελι ρε την τρέλα μου μέσα ή παρόμοιας εγνωσμένης αξίας;
Έλεος

Πάντως σίγουρα δεν είναι ούτε ο Παλινια.
Πρότζεκτ ναι.Και ίσως εξελιχθεί σε κάτι εξαιρετικό.Δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε όμως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gawain1978 την Τετ 10 Ιούλ 2019, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αν παιζουν ξενοι διαιτητες σε ολα τα παιχνιδια εμενα μου αρεσει.αν δεν παιζουν ξενοι σε ολα δεν ειναι για εδω.
Αυτα τα δυνατα μαρκαρισματα που εξω δεν τα σφυριζουν εδω ειναι καθαρες κιτρινες.και αν εχεις κανεναν τρομοκρατημενο ελληνα διαιτητη μεχρι και κοκκινες.
Αυτα τα δυνατα μαρκαρισματα που εξω δεν τα σφυριζουν εδω ειναι καθαρες κιτρινες.και αν εχεις κανεναν τρομοκρατημενο ελληνα διαιτητη μεχρι και κοκκινες.