Καλησπέρα φίλε !invincible έγραψε:Μπήκα καινούργιος σε αυτό το φορουμ είμαι 39 χρονών είπα καλησπέρα σε όλους και όλοι με αγνόησαν, γράφω ποστς και για να πάρουν έγκριση είναι λες και κάνω αίτηση στην πολεοδομία, τα ποστ μου εγκρίνονται μετά από αρκετές ώρες και καταχωνιάζονται στις τελευταίες σελίδες με αποτέλεσμα κανείς να μην τα βλέπει. Έγραψα για αριστερό μπακ αλλά δεν το είδε κάνεις το ποστ μου γιατί όταν εγκρίθηκε είχαν περάσει πόσες σελίδες. Ούτε από ευγένεια κάποιος υπεύθυνος του σαιτ δεν μου απάντησε.
Δηλαδή στην ουσία κανείς δεν μου δίνει σημασία και είναι σαν να μου λέει φύγε.
Δεν θέλετε νέα μέλη στην κοινότητα? είναι κλειστό μόνο για συγκεκριμένα μέλη ? ας μου εξηγήσει κάποιος πως έχει το πράγμα να μην κουράζομαι άδικα και γράφω και με αγνοούν όλοι.![]()
Και εγώ είμαι στην ίδια κατάσταση με τα ποστ .
Κάπου καταλαβαίνω ότι χρειάζεται κάποιος έλεγχος , γιατί οποιοδήποτε θα μπορούσε να εγγραφεί στη σελίδα.
Ήμουν διαχειριστής σε σελίδα και αυτό με το χρόνο έγκρισης των ποστ ,μου φαίνεται λίγο αργό το σύστημα .
Είναι λίγοι οι διαχειριστές , είναι πολλά τα ποστ και δεν τα προλαβαίνουν γρήγορα , δεν ξέρω τι γίνεται ;