Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
constadine

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από constadine »

invincible έγραψε:Μπήκα καινούργιος σε αυτό το φορουμ είμαι 39 χρονών είπα καλησπέρα σε όλους και όλοι με αγνόησαν, γράφω ποστς και για να πάρουν έγκριση είναι λες και κάνω αίτηση στην πολεοδομία, τα ποστ μου εγκρίνονται μετά από αρκετές ώρες και καταχωνιάζονται στις τελευταίες σελίδες με αποτέλεσμα κανείς να μην τα βλέπει. Έγραψα για αριστερό μπακ αλλά δεν το είδε κάνεις το ποστ μου γιατί όταν εγκρίθηκε είχαν περάσει πόσες σελίδες. Ούτε από ευγένεια κάποιος υπεύθυνος του σαιτ δεν μου απάντησε.
Δηλαδή στην ουσία κανείς δεν μου δίνει σημασία και είναι σαν να μου λέει φύγε.
Δεν θέλετε νέα μέλη στην κοινότητα? είναι κλειστό μόνο για συγκεκριμένα μέλη ? ας μου εξηγήσει κάποιος πως έχει το πράγμα να μην κουράζομαι άδικα και γράφω και με αγνοούν όλοι. :( :?:
Καλησπέρα φίλε !
Και εγώ είμαι στην ίδια κατάσταση με τα ποστ .
Κάπου καταλαβαίνω ότι χρειάζεται κάποιος έλεγχος , γιατί οποιοδήποτε θα μπορούσε να εγγραφεί στη σελίδα.
Ήμουν διαχειριστής σε σελίδα και αυτό με το χρόνο έγκρισης των ποστ ,μου φαίνεται λίγο αργό το σύστημα .
Είναι λίγοι οι διαχειριστές , είναι πολλά τα ποστ και δεν τα προλαβαίνουν γρήγορα , δεν ξέρω τι γίνεται ;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

invincible έγραψε:Μπήκα καινούργιος σε αυτό το φορουμ είμαι 39 χρονών είπα καλησπέρα σε όλους και όλοι με αγνόησαν, γράφω ποστς και για να πάρουν έγκριση είναι λες και κάνω αίτηση στην πολεοδομία, τα ποστ μου εγκρίνονται μετά από αρκετές ώρες και καταχωνιάζονται στις τελευταίες σελίδες με αποτέλεσμα κανείς να μην τα βλέπει. Έγραψα για αριστερό μπακ αλλά δεν το είδε κάνεις το ποστ μου γιατί όταν εγκρίθηκε είχαν περάσει πόσες σελίδες. Ούτε από ευγένεια κάποιος υπεύθυνος του σαιτ δεν μου απάντησε.
Δηλαδή στην ουσία κανείς δεν μου δίνει σημασία και είναι σαν να μου λέει φύγε.
Δεν θέλετε νέα μέλη στην κοινότητα? είναι κλειστό μόνο για συγκεκριμένα μέλη ? ας μου εξηγήσει κάποιος πως έχει το πράγμα να μην κουράζομαι άδικα και γράφω και με αγνοούν όλοι. :( :?:
Τα περασαμε και εμεις φιλε αστα να πανε ...Αυτα ειναι τα δυσκολα ..για αυτο ξεχαρμανιαζω και γραφω σε καθε σελιδα δυο ποστ

Οσο για τον μπακ και εγω αυτος πιστευω θα ειναι ο αλεσαμι δηλαδη !!!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Τετ 05 Ιουν 2019, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μας γκαμησε ο γκιοργκισσσσ
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

Είμαστε τελικά πολύ ευαίσθητος λαός :lol: :lol: :lol:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

danirifle έγραψε:αήττητε, τώρα παίζει και να γεμίσουν σελίδες με καλωσορίσματα :lol: :lol:
3 σελίδες καλωσήρθες-3 σελίδες να δωθεί μια ευκαιρία στο Χαρίση- 4 σελίδες τι θέση νομίζετε ότι παίζει ο Σίλβα...
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

ωχ μαλλον φαγαμε χυλοπιτα και στο μπακ ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

danirifle έγραψε:αήττητε, τώρα παίζει και να γεμίσουν σελίδες με καλωσορίσματα :lol: :lol:
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Ε την θέλει τώρα την απάντησή του ο Γιώργης. Φέρτε πίσω τον παρακάτω παιχταρά ρε ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ της ΠΑΕ να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο:
Εικόνα
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

τι να πω ρε παιδια δεν ξερω , οκ τον πιστευουμε τον γιαννουλη αλλα μεχρι να γυρισει ο βιειρινια τι γινεται ;;
ενα μπακ εχουμε ξερω γω ..
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Γιαυτον ακριβώς τον λόγο θα έρθει μπακ, μην μασατε. Έχει τον λόγο του που το λέει ο Γιώργος μάλλον. Δεν γίνεται να πάμε μόνο με ένα μπακ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Γιαννούλης δυστυχώς ούτε για πάγκο δεν κάνει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Θα συμφωνησω με τον Εβριτη και τη σκεψη του για το σχολιο του Γιωργη,απλως εγω ειμαι λιγο πιο απαισιοδοξος λεγοντας πως δε γινεται να στηριχτουμε στον Γιαννουλη.
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Η 7 χρονη κορη μου τον τζαρτζαρει τον γιαννουλη
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η αλήθεια είναι ότι βγάζει νόημα. Για επιθετικογενες μπακ θα στηρίξουμε Γιαννούλη, ενώ αν τα πράγματα ζορισουν θα παίξει εκεί ο Κρέσπο και θα πάρει τις ευκαιρίες του στα cb κι ο Ινγκασον. Σε λίγους μήνες θα επιστρέψει και ο Βιερίνια και κλείσαμε.

Κι αν έρθει αρ.μπακ κι ο Γιαννούλης πάει δεύτερος, και όταν γυρίσει ο Βιερίνια πάει τρίτος τότε τι κάνουμε; Μια μιλάμε για αφελληνοποιηση του ρόστερ αλλά από την άλλη δεν δίνουμε και ευκαιρίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Τετ 05 Ιουν 2019, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Διπλωματικη απαντηση τη θεωρω...
Δε νομιζω οτι δε θα αποκτηθει αρ.μπακ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”