Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από ramboutla »

desperando έγραψε:
Mīngus έγραψε:Εγώ να δεχτώ ότι είναι και άμπαλος.
Ε όταν βγαίνουν όμως κάτι Σπυρόπουλοι και μου λένε για τον μπαλαδόρο τον Τσιγκρίνσκι που είναι λιγότερο αθλητικός κι από τον Ιησού από την Ναζαρέτ στην ταινία του Τζεφιρέλι και γράφουν ότι μοιράζει ωραία το τόπι ξέρω γω και πριν 20 μέρες τον είδαμε να το μοιράζει στους επιθετικούς μας πάρε βάλε, ε για μένα είναι αστείο.
Και είναι τέτοια η πονηριά, που πάει να βγάλει έτσι μια θετική αύρα κλπ στο κειμενάκι, αλλά πετάει και τα οπαδικά κολλήματα μέσα. Ότι τον κάνανε γιογιό οι της κούλας χαμηλά (αλλά σου λέει ήταν και Φλεβάρης γιατί είμαστε και αντικειμενικοί ρε).
Αν θες να κάνεις ανάλυση, πιάσε την πορεία του παίκτη, πες μας 5 πράγματα που δεν ξέρουμε όσοι είδαμε μόνο βιντεάκια από utube. Μη μου βάζεις μέτρο σύγκρισης αυτά που έχεις στο μυαλό σου για την κούλα.
Καλά ο Σπυρόπουλος ήταν αυτός που μας έλεγε ότι κάτι παίκτες τύπου Μακ και Ροντρίγκεζ είναι της σειράς και ότι που θέλει να πάει ο ΠΑΟΚ με αυτά τα παιχτακια.
Η ιστορία τον δικαίωσε πραγματικα :lol:

Υγ τις κρυφές να φοβάστε παιδια...τις κρυφές.
Το έλεγε συσκεκριμένα κάπου τον Οκτώβριο του 2016 για τον Τζάλμα και τον Ροντρίγκεζ μετά από ένα ματς που τους είδε στην Νέα Σμύρνη και ρώτησε και την γνώμη ενός ειδικου (προπονητής - σκαουτερ ακαδημιών του Πανιωνίου). Ο Ροντρίγκεζ αυτήν την στιγμή πουλιέται άνετα ενα 20ρικο....
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Κάτι σαν Πίρλο θυμίζει , ε Che ?
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Δεν νομιζω οτι μπορει να κατεβαζει μπαλα και να δημιουργει παιχνιδι αυτο καταλαβα εγω χωρις να εχω δει τον παιχτη live
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Διαβάζω πολύ προσεκτικά και όσα λέει ο Λουτσεσκου και όσα γράφονται εδώ...
Ναι ο βερνμπλουμ είναι 6, όχι 8 αφενός. Αφετέρου όμως σκέφτομαι...με ένα box to box χαφ, με βελούδινη πάσα κλπ συν τον Μαουριτσιο στην εντεκάδα, ποιος θα κοβει; ο βαλες;;
Εντάξει, πάμε για ποδόσφαιρο κατοχής όπου θα έχουμε εμείς την μπάλα, όμως στην ευρωπη;με τον άγιαξ ας πουμε;;
Συμπερασματικά, δεν βλέπω καθόλου λάθος κινηση τον βερνμπλουμ η παρόμοιο παικτη. Τωρα για τα θελω του λουτσεσκου εαν κανει...δεν ξέρω!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Chuck Norris έγραψε:
che4 έγραψε:
desperando έγραψε:Θα πάθω Τζος :mrgreen: ( χαβαλε κάνω Τζος) και θα πωοτι
Δεν τον θέλω
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιέγραψε ο Λου

θενκς τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι δεν είναι λάθος αυτό που είδα

εμένα μου αρέσει σαν παίχτης αλλά να ξέρουμε τι περιμένουμε γιατί δυστυχώς κάποιοι περιμένουν ότι ο βερνμπλουμ είναι το χάφ που περιέγραψε ο λουτσεσκου
8άρι καθαρό ο Βερνμπλουμ , ο ορισμός του μποξ του μποξ ... Κάτσε να βρει τωρα ο Μάκης το παιχνίδι που έψαχνε και θα δεις !
Με την καμία δεν είναι ούτε 8αρι ( αυτό τέλος πάντων που εννοούμε όταν χρεισημοποιουμε αυτόν τον όρο) ούτε μποχ του μποξ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 01 Ιουν 2018, 10:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν ο Λου ήθελε δύο 8ρια και όχι 6ρι δεν θα έπαιζε με Canas - Mauricio.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Καθαρό αγκρέσιβ 6αρι ο Σουηδός.
Σε καμία περίπτωση 8αρι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ομάδα με Χατσεριδη στόπερ χωρίς αμυντικό χαφ μπροστά του απλα ΔΕΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Αυτά τα λετε επειδη δεν σας τα εχει εξηγήσει ο Bigbaby
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ας πω κι εγω το εξης.

Αν ειναι στοχος και αποκτηθει ο Σουηδός θα γίνει για να μπορεί να σταθείς Ευρώπη κάνοντας ένα δίδυμο με Μαουρίτσιο πολύ καλό. Αλληλο-συμπληρώνονται.
Μπορεί να μην θεωρείται box to box αλλά οσο να ναι στην Ελλαδα μπορει να σταθει και καλυτερα επιθετικα από οτι εκανε στην ΤΣΣΚΑ πχ.

Οποτε το τι θελει ο Λουτσέσκου εξαρταται και απο ποια διοργανωση συμμετεχεις.

Ακόμα θυμαμαι την Αιντχοβεν που αντιμετωπισαμε 2 χρονιες σερι νομιζω, αλλά και τη Σάλκε, όπου ήταν σα να παίζουν παιδάκια με ενηλικες. Πχ ο Μπρούκινγκ ο Ολλανδος σωματικά ειχε ολη την ενδεκαδα του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Υπάρχουν αμ χαφ που βγάζουν το ψωμί τους λόγω της αμυντικής τους ικανότητας, της δύναμης τους και των τοποθετήσεων τους ( ένα τέτοιο είναι ο Σουηδός)
Και υπάρχουν και αμυντικα χαφ που πέρα των αμυντικών τους ικανοτήτων έχουν και χαρισματα με την μπάλα στα πόδια,πχ να την κουβαλήσουν κάποια μέτρα, να βγάλουν την μπάλα σωστά μπροστά είτε με κάθετο παιχνίδι είτε με διαγώνιες μακρινές μεταβιβάσεις.
Συνήθως βέβαια σε αυτούς τους παίκτες κάτι λείπει ανασταλτικά,πχ ο νομποα δεν είχε ύψος και δύναμη ή ο καμπορε είναι κακός ψηλά.
Αλλά πιστεύω ότι τέτοιοι παίκτες μας ταιριάζουν καλύτερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 01 Ιουν 2018, 10:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Παιδια ο καθενας εχει την αποψη ου για την ομαδα και το ποδοσφαιρο γενικα
αλλα ειναι γεγονος οτι ο λουτσεσκου ζητησε 8αρι box to box
ολα τα αλλα θα τα δουμε στη πορεια
Αν εκανε η δεν εκανε
αν ειναι 6αρι η 8αρι κτλ
τουλαχιστον ας συμφωνησουμε στο τι ζητησε ο προπονητης και οταν δουμε τον παιχτη τοτε το ξανασυζηταμε
Ολα αυτα εφοσον ερθει βεβαια
Μπορει στην τελικη να βολευτηκε με Moulin για 8αρι
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Βασικά αυτό που κατάλαβα εγώ ότι εννοούσε ο Λου είναι ότι δεν θέλει ένα χαφ που να έχει ΜΟΝΟ ανασταλτικές ικανότητες, αλλά να μπορεί να κατεβάζει τη μπάλα, να προωθεί το παιχνίδι και να δημιουργεί και κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Όλα αυτά τα έχει ο Σουηδός, απ' ό,τι διαβάζω.
+1926

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ο lucesku δεν θέλει παλαιάς κοπής εξάρι που το μονο που να μπορεί να κάνει είναι να κόβει. Δεν θέλει δηλαδή Vitolo που όταν έκλεβε την μπάλα έπρεπε στα δυο μετρα να υπάρχει παίχτης να την δώσει γιατί δεν ήξερε τι να την κάνει. Θέλει εξάρι που να μπορεί όταν κλέψει τη μπάλα να ξεκινήσει το transition αυτός. Είτε αυτό είναι κάποια κάθετη είτε μια μακρινή μπαλιά. Θέλει δηλαδή να γλιτώσει μια χαμένη πασα που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντική. Επίσης δεν θέλει σε οργανωμένη επίθεση να έχουμε ένα χαφ που να μην θεωρείτε απειλή. Θέλει ένα εξάρι που η αντίπαλη άμυνα να χρειαστεί να έχει έναν παίχτη πάνω του ώστε να ανοίγουν χώροι. Αυτό σημαίνει ότι το εξάρι θα πρέπει να έχει καλο σουτ και θα μπορεί να πατάει περιοχή αν χρειαστεί και το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Ο Wernbloom έχει το κορμί, την ταχύτητα και τη δύναμη αλλα έχει και τα χαρακτηριστικά που είπα πιο πάνω. Γι αυτό και για μένα αυτή τη στιγμή αποτελεί την πιο σημαντική μεταγραφή της χρονιας αν γίνει.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Ο Natcho ήταν συμπαίκτης του Wernbloom σε πολλά παιχνίδια. Πιστεύω πως θα δέσει πολύ με τον Μαουρισιο ο Σουηδός γιατί θα καλύπτει ο ένας τις αδυναμίες του άλλου.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”