Răzvan Lucescu
- ΑποστόληςΑ
Re: Răzvan Lucescu
Ε, καλά. Ούτε ο αυριανός ΠΑΟΚ θα είναι σαν αυτόν του κυπέλλου. Και μόνο το δίδυμο των χαφ (Cimirot, Mauticio) φτάνει να κάνει τη διαφορά. Φοβάμαι ότι θα ξεκινήσει τον Μαροκινό που είναι ντεφορμέ κι έχει χάσει και προπονήσεις. Για να δούμε.
Πολύ ηττοπάθης dim είσαι..... Είμαι σίγουρος ότι και καλά αποτελέσματα να φέρουμε πάλι θα τον κράξεις ένα κολλήματα κι που λέει και ο ξενιτεμένος το έχεις παραδέξου τοDimg4 έγραψε:Πτολ, συγνωμη που θελουμε τον ΠΑΟΚ οπως πρεπει αν ειναι και δε βαζουμε τον καθε τυχαρπαστο ανικανο προπονητη πανω απο ολα οπως εσυ. Εγω βλεπω εναν ΠΑΟΚ με γαματο ροστερ να ειναι βραχυκυκλωμενος και να παιζει σαν να ειναι ουραγος και πως ΑΠΟ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ειμαστε εκει ψηλα ακομα. Εσυ βλεπε οτι ο λουτσεσκου εχει φτιαξει ομαδαρα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 29 Οκτ 2017, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε καλά.... Μην κατέβουμε η μόνη λύση....Dimg4 έγραψε:Πολυ το φοβαμαι το σεναριο γκελας αυριο... η τριπολη δεν ειναι καλαμαρια
Το πο πιθανό είναι μια επαναληψη των παιχνδιών στην Τούμπα, δηλαδή νίκη με μέτρια εμφάνιση.
Να δούμε πότε επιτέλους θα βγάλει η ομάδα αυτοματισμούς, συνδιασμούς, παραγωγικό ποδόσφαιρο και καλά στημένα όπου εκεί υπάρχει πρόβλημα. Τέλος πάντων κάτι απο αυτά. Να φανεί ότι η ομάδα μπήκε σε καλό δρόμο. Ακόμη περιμένουμε.
Να δούμε πότε επιτέλους θα βγάλει η ομάδα αυτοματισμούς, συνδιασμούς, παραγωγικό ποδόσφαιρο και καλά στημένα όπου εκεί υπάρχει πρόβλημα. Τέλος πάντων κάτι απο αυτά. Να φανεί ότι η ομάδα μπήκε σε καλό δρόμο. Ακόμη περιμένουμε.
Εγω προσωπικα δεν ανησυχω για το αυριανο αποτελεσμα,κουτσα στραβα και με πονοματο θα παρουμε την νικη οπως καναμε με γιαννενα και παναιτωλικο.
Ωστοσο ανυσηχω για τα εξης λιγα ματς
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ-Ατρομητος
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
Ξάνθη-ΠΑΟΚ
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ
εχοντας μονο σιγουρο τον ασσο επι βαζελου στην Τουμπα. Η ομαδα σε αυτη την 5αδα αγωνων,θα παθει κατα την αποψη μου οτι επαθε γαυρος και αεκ,ελπιζω οχι χειροτερα. Ειμαστε στην 9η αγωνιστικη και η ομαδα δεν εχει δειξει πουθενα σοβαροτητα οτι μπορει να διαχειριστει τα παραπανω ματς. Δυστυχως τα χειροτερα ερχονται κατα την αποψη μου,εδω θα ειμαστε βεβαια να τα συζητησουμε
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ-Ατρομητος
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
Ξάνθη-ΠΑΟΚ
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ
εχοντας μονο σιγουρο τον ασσο επι βαζελου στην Τουμπα. Η ομαδα σε αυτη την 5αδα αγωνων,θα παθει κατα την αποψη μου οτι επαθε γαυρος και αεκ,ελπιζω οχι χειροτερα. Ειμαστε στην 9η αγωνιστικη και η ομαδα δεν εχει δειξει πουθενα σοβαροτητα οτι μπορει να διαχειριστει τα παραπανω ματς. Δυστυχως τα χειροτερα ερχονται κατα την αποψη μου,εδω θα ειμαστε βεβαια να τα συζητησουμε
- hasio_john
Για το Πλατανιάς - ΠΑΟΚ μην σε ανησυχεί!
Θα είμαι μέσα και δεν πρόκειται ν' αφήσω να πάει κάτι στραβά.
Θα είμαι μέσα και δεν πρόκειται ν' αφήσω να πάει κάτι στραβά.

- kataramenos5
Alastor έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Πριν κατι χρονια(2009) οταν σχεδον ολοι πετουσαν ...καλαμποκια καποιοι ειχαν την οξυδερκεια να δουν το θεμα ψυχραιμα.RESPECT.
Το ποσα ελαφρυντικα ειχε ο Σαντος της ομαδας διχως επενδυτη,με σορλεν και σναουτσνερ βασικους(τιμια παιδια δεν λεω), με παγκο ο θεος να τον κανει παγκο και με παραγκα στα φορτε της,ειναι ντροπη να συγκρινεται με το φετινο αποκρουστικο θεαμα του Ρουμανου ,ο οποιος εχει το υψηλοτερο μπατζετ της ιστοριας μας,παραγκα απιστευτα αποδυναμωμενη και αναπληρωματικους μπισεσβαρ και μακ. Η μερα με την νυχτα για την ακριβεια.

ΥΓ Ρε που καταντησαμε, να "υπερασπιζομαστε" τον σκουφεσκου.Να μου τολεγαν περσι θα καρφωνομουνα στα καγκελα της 6
Η έλλειψη σιγουριάς που βγάζει η ομάδα μας έχει κάνει δικαίως ή αδίκως απαισιόδοξους. Αλλά με βάση την λογική και την αξία της ομάδας καθαρά από τον ΠΑΟΚ εξαρτάται. Δεν θεωρώ αδύνατο να πάρουμε στα παιχνιδια αυτά π.χ. 11 βαθμους και νίκες με Αστέρα και με Παναθηναϊκό θα σημαίνουν ένα εξαιρετικό κλείσιμο του γύρου.Alastor έγραψε:Εγω προσωπικα δεν ανησυχω για το αυριανο αποτελεσμα,κουτσα στραβα και με πονοματο θα παρουμε την νικη οπως καναμε με γιαννενα και παναιτωλικο.
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ-Ατρομητος
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
Ξάνθη-ΠΑΟΚ
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ
Έλα τώρα, πες αλήθεια...Τα λες αυτά γιατί ξέρεις ότι δεν θα σ άφηνα...kataramenos5 έγραψε:ΥΓ Ρε που καταντησαμε, να "υπερασπιζομαστε" τον σκουφεσκου.Να μου τολεγαν περσι θα καρφωνομουνα στα καγκελα της 6

Μάγκες έχουμε το καλύτερο roster της Superleague. ΠΑΟΚείσαι επειδή με τον gayro έκαναν 1 φάση τα ισοπεδώσαμε όλα. Ας κάτσουμε καλα..
Αύριο πάμε 18 βαθμούς ποιος Αστέρας και ΞεΑστέρας η Ομάδα ΜΑΣ βελτιώνεται dayOFday.
Μην ξεχνάμε οι παιχταράδες εκτός Μακ/El-Kadouri(ήρθε 25του μήνα)οι άλλοι ήρθαν η Αγία 3άδα <Vieirinha/Mauricio/Zambrano 31 του μηνός που εμείς οι ίδιοι λέμε τι έφερε ο ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ μας (Ivan).
Αύριο πάμε 18 βαθμούς ποιος Αστέρας και ΞεΑστέρας η Ομάδα ΜΑΣ βελτιώνεται dayOFday.
Μην ξεχνάμε οι παιχταράδες εκτός Μακ/El-Kadouri(ήρθε 25του μήνα)οι άλλοι ήρθαν η Αγία 3άδα <Vieirinha/Mauricio/Zambrano 31 του μηνός που εμείς οι ίδιοι λέμε τι έφερε ο ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ μας (Ivan).
Δεν τον βγαλαμε. Ουτε εσυ ουτε εγω πεταξαμε καλαμποκια ουτε το 99,9% του κοσμουkataramenos5 έγραψε:Alastor έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Πριν κατι χρονια(2009) οταν σχεδον ολοι πετουσαν ...καλαμποκια καποιοι ειχαν την οξυδερκεια να δουν το θεμα ψυχραιμα.RESPECT.
Το ποσα ελαφρυντικα ειχε ο Σαντος της ομαδας διχως επενδυτη,με σορλεν και σναουτσνερ βασικους(τιμια παιδια δεν λεω), με παγκο ο θεος να τον κανει παγκο και με παραγκα στα φορτε της,ειναι ντροπη να συγκρινεται με το φετινο αποκρουστικο θεαμα του Ρουμανου ,ο οποιος εχει το υψηλοτερο μπατζετ της ιστοριας μας,παραγκα απιστευτα αποδυναμωμενη και αναπληρωματικους μπισεσβαρ και μακ. Η μερα με την νυχτα για την ακριβεια.![]()
μα παρα τα ελαφρυντικα αμπαλο κι επικυνδυνο τον βγαλαμε.Οποτε βολευει τα θυμομαστε?
ΥΓ Ρε που καταντησαμε, να "υπερασπιζομαστε" τον σκουφεσκου.Να μου τολεγαν περσι θα καρφωνομουνα στα καγκελα της 6
Τα παραπανω τα ανεφερα,διοτι μου φαινεται ανωμαλο το οτι υπηρχε η οποια γκρινια με Σαντος ο οποιος ειχε ποσα ελαφρυντικα και με Λουτσεσκου ειμαστε σε φαση "ελα μωρε,ειμαστε στο -1 απτον Ατρομητο,καλα το παμε το πραμα"
Και θελω να ρωτησω και το εξης. Αν τον Λουτσεσκου τον λεγαν Δωνη η Αναστασιαδη,θα ηταν αυτη την στιγμη στην ομαδα?
Το οτι δεν μπορεις να σκεφτεις δικη σου ατακα το εχουμε καταλαβει. Αλλα τουλαχιστον δινε copyrights απο εκει που τα αντιγραφεις.eorptol1 έγραψε:Ε καλά.... Μην κατέβουμε η μόνη λύση....Dimg4 έγραψε:Πολυ το φοβαμαι το σεναριο γκελας αυριο... η τριπολη δεν ειναι καλαμαρια
Οχι δεν ειμαι. Εσυ ζεις σε ενα πλανητη χαπι που αρνεισαι να αντιμετωπισεις την πραγματικοτητα. Εχουμε αμπαλο προπονητη θα στο 1000 φορες και αντι να κανουμε περιπατο με αυτο το ροστερ, σου εχει κανει μπουρδελο το καλυτερο ροστερ. Εσυ κατσε και λιβανιζεeorptol1 έγραψε:Πολύ ηττοπάθης dim είσαι..... Είμαι σίγουρος ότι και καλά αποτελέσματα να φέρουμε πάλι θα τον κράξεις ένα κολλήματα κι που λέει και ο ξενιτεμένος το έχεις παραδέξου τοDimg4 έγραψε:Πτολ, συγνωμη που θελουμε τον ΠΑΟΚ οπως πρεπει αν ειναι και δε βαζουμε τον καθε τυχαρπαστο ανικανο προπονητη πανω απο ολα οπως εσυ. Εγω βλεπω εναν ΠΑΟΚ με γαματο ροστερ να ειναι βραχυκυκλωμενος και να παιζει σαν να ειναι ουραγος και πως ΑΠΟ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ειμαστε εκει ψηλα ακομα. Εσυ βλεπε οτι ο λουτσεσκου εχει φτιαξει ομαδαρα.![]()
Metatron έγραψε:Μάγκες έχουμε το καλύτερο roster της Superleague. ΠΑΟΚείσαι επειδή με τον gayro έκαναν 1 φάση τα ισοπεδώσαμε όλα. Ας κάτσουμε καλα..