8. Amr Warda
-
Dimg4
Re: 74. Amr Warda
Να γιατι ηρθε ο Ενρικε. Ρε τενεκε ξεγανωτε, ολοκληρος πριγιο εφαγε παγκο και απλα βελτιωθηκε και κερδισε τη θεση του. Εσυ κλαις που δεν επαιξες σε ματς που κλειδωσε το πρωταθλημα?
Μπουλο
Μπουλο
- thanos-xanthi
παρε το βραδυ την Κουρομπυλια , βρες και μια ομαδα να πληρωσει τη ρητρα
και να πας στο καλο
ασχολειται ολος ο ΠΑΟΚ με τα καπριτσια σου
πανω απ ολα η ομαδα
και να πας στο καλο
ασχολειται ολος ο ΠΑΟΚ με τα καπριτσια σου
πανω απ ολα η ομαδα
- Mauricio-8-
Μαζί σου θα ασχολούμαστε ρε Ουαρντα? Που νομίζεις ότι παίζεις? Σε καμία ομάδα του χωριού? Ρε δρόμο! Μακάρι να τον πουλήσουνε να τελειώνει ο τύπος καταντάει αηδία και παίκτικα δεν έχει δώσει τίποτα στον ΠΑΟΚ εκτός από ένα γκολ στη Μπενφικα και κάποιες τρίπλες!Δεν έδεσε ποτέ με την ομάδα!
- denyparxeisalio
Έτσι!Παλαιολόγος έγραψε:οχι δα,ρητρα και αντιοGoMaRoS έγραψε:bye bye κουρασες
σκετο αντιο δεν.
Κρίμα τόσο ταλέντο και 0 μυαλό. Δεν νομίζω να βρεθεί κορόιδο να δώσει λεφτά για τον Wuarda.
- navigator11
- pagotatzis
- teo4giannitsa
Πάρτε τον στο Λίβερπουλ να στείλει τον Σαλαχ πάγκο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Ισως, αλλα αδικει και την εικονα του με τις βλακειες του οπως η σημερινη. Η ομαδα πανω απο ολαTolaros έγραψε:Εγώ πιστεύω ο Λουτσέσκου τον αδικεί με τη διαχείριση
Απορώ γιατί του δώσαν άδεια. Όχι αγόρι μου. Αύριο πρωί πρωί να είσαι στο προπονητικό κι αν δεν είσαι πρόστιμο.
Τι άδειες και μαλακίες. Το χει ξεφτιλίσει. Αυτός παίζει να νομίζει ότι είναι ο Salah. Ε όχι δεν είσαι. Από τον Παναιτωλικό σε πήρα. 25 χρονών μαντράχαλος είσαι, ούτε καν ταλέντο δεν λέγεσαι. Μ' αυτό το μυαλό ο Ατρόμητος είναι το ταβάνι σου.
Τι άδειες και μαλακίες. Το χει ξεφτιλίσει. Αυτός παίζει να νομίζει ότι είναι ο Salah. Ε όχι δεν είσαι. Από τον Παναιτωλικό σε πήρα. 25 χρονών μαντράχαλος είσαι, ούτε καν ταλέντο δεν λέγεσαι. Μ' αυτό το μυαλό ο Ατρόμητος είναι το ταβάνι σου.
- sourmenetes
- Moderator
Ισως σχετιζεται και με μεταγραφη το θεμα.
Υπαρχει προταση για τον παικτη.
Ας τον δωσουν,κουρασε ο τυπος
Υπαρχει προταση για τον παικτη.
Ας τον δωσουν,κουρασε ο τυπος
- Επισκέπτης
Υπάρχουν χαρακτήρες και χαρακτήρες.
Από τη στιγμή που δεν είναι πριμαντόνα...
Προσέξτε τις δηλώσεις λουτσεσκου σήμερα, το one family, για τον ντιμπινται μάλλον δεν υπήρξε ποτέ.
Μόνο το εγώ του.
Και ρωτώ τώρα, θες σαν προπονητής πχ Σακχοβ που δε θα σου δημιουργήσει ποτέ θέμα κι όταν μπαίνει θα δίνει τα πάντα ή τέτοιους τύπους;
SM-G965F
Από τη στιγμή που δεν είναι πριμαντόνα...
Προσέξτε τις δηλώσεις λουτσεσκου σήμερα, το one family, για τον ντιμπινται μάλλον δεν υπήρξε ποτέ.
Μόνο το εγώ του.
Και ρωτώ τώρα, θες σαν προπονητής πχ Σακχοβ που δε θα σου δημιουργήσει ποτέ θέμα κι όταν μπαίνει θα δίνει τα πάντα ή τέτοιους τύπους;
SM-G965F