Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Demir »

Τον duljevic τον θέλουν αμβουργο και Άιντραχτ,.αντε ρε υπογράψτε τον ,τζάμπα είναι..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κοφτε το κύριοι παρακαλώ..

Δεν είναι θέμα δίκιου και άδικου όπως λέει και ο Κώστας ο συνάδελφος.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Το transfermarkt περασε την μεταγραφη και στην αρχικη οθονη,στο παραθυρο με τις latest transfers :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

[youtube]HBiPfU54G3A[/youtube]

Joshua, ξύπνα, μόλις βρήκα το 8αρι μας!!
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Alastor έγραψε:Ρε μαγκες τοσο καλος ειναι αυτος ο Πριγιοβιτς? Διαβαζω για 2 μυρια μεταγραφη +800 χιλιαρικα συμβολαιο.

Δεν ειναι και λιγα λεφτα για πολωνικο πρωταθλημα,οποτε μαλλον θα ηταν απτους καλυτερους εκει περα.Παντως ερχεται και σε καλη ηλικια που ειναι εξισου σημαντικο.

Εχει παρακολουθησει τον παικτη κανενας για να χει αποψη?

Από αυτά που είδα στα βιντεάκια ο πρώτος συνειρμός που μου ήρθε ήταν ένας εγκεφαλικός και ψύχραιμος Παπάζογλου. Μέσα στο κουτί είδα πολύ μυαλό και ψυχραιμία στις εκτελέσεις του σε βαθμό κρύου αίματος το οποίοι μου άρεσε πολύ και νομίζω ότι χρειάζεται για να καταπολεμήσει αυτήν την πίεση που κάνει το τέρμα να φαίνεται μικρότερο και να χάνονται σωρείες τελικών προσπαθειών. Έχει όγκο και δύναμη που βοηθάει μέσα στην περιοχή ενώ κάπου διάβασα ότι ασχολείται πολύ με τις πολεμικές τέχνες και ίσως αυτό να εξηγεί και την στοχοπροσήλωση να κερδίσει τον αντίπαλο απέναντι του με μυαλό και εκτέλεση. Έξω από το κουτί μου άρεσαν κάποιες κινήσεις του σε αντεπιθέσεις που βγαίνει μπροστά και εκτελεί. Βγάζει μια υπεροψία που μαζί με την εμφάνιση στηρίζουν την εικόνα του ελβετού ζλάταν και ίσως να το ενισχύει και ο ίδιος αυτό. Εντέλει είμαι και εγώ από τους πολύ ψημένους για να έρθει και πολύ ικανοποιημένους με 3,5 χρόνια συμβόλαιο και ψηλή ρήτρα.
:opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Κυρ 15 Ιαν 2017, 02:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Όσο διαβάζω για τον κοτσίδα τοσο περισσότερο τον γουστάρω! Ευτυχώς δεν έγινε κάτι με Ανσαριφάντ. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο να μπήκαμε στη διαπραγμάτευση, ώστε να ματώσει περισσότερο ο γαύρος. Βασικά έτσι πρέπει να κάνουμε, μιας που είναι ο εχθρός, και να αφήσουμε στην άκρη τα χαζά επικοινωνιακά κτλ. Αν για κάθε μεταγραφή ο γαύρος πληρώνει τα διπλά (λόγω εμπλοκής μας), τότε σταδιακά θα αποδυναμωθεί και δε θα έχει χώρο στο μπάτζετ του. Φέτος έχασε και τα χρήματα του Τσουλου. Αν επαναληφθεί αυτό και τουχρόνου, μιλάμε για καταστροφή του γκέι, που ούτε να πουλήσει θα μπορεί πλέον. Μόνο από Φορτούνη και Μιλιβόγιεβιτς μπορεί να εισπράξει, αλλα χωρίς Τσουλου πάλι θα πάρει αρκετά λιγότερα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτίσει με υπομονή για την επόμενη σεζόν. Να κρατήσει επιτέλους τον ίδιο προπονητή και να του κάνει ΟΛΑ τα χατήρια. Είναι γεγονός ότι οι μεταγραφές αργήσανε να γίνουν, πράγμα που δε μου άρεσε καθόλου, όμως το πιο σημαντικό ειναι να αγοραστούν οι κατάλληλοι παίκτες (αυτούς που θέλει ο προπονητής) ώστε να προοδεύσει η ομάδα.
akos_1980

Δημοσίευση από akos_1980 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Το transfermarkt περασε την μεταγραφη και στην αρχικη οθονη,στο παραθυρο με τις latest transfers :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Εικόνα
Aleksandar Prijovic welcome to PAOK FC λοιπόν... :opaokara:
Πολλά και καλά παστέλια :D
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Καλό σκαουτινκ αυτή η κρασνονταρ...Christian Ramirez λίρα 100.... αριστερό Μπακ σφεντόνα...
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

tzelas έγραψε:
Alastor έγραψε:Ρε μαγκες τοσο καλος ειναι αυτος ο Πριγιοβιτς? Διαβαζω για 2 μυρια μεταγραφη +800 χιλιαρικα συμβολαιο.

Δεν ειναι και λιγα λεφτα για πολωνικο πρωταθλημα,οποτε μαλλον θα ηταν απτους καλυτερους εκει περα.Παντως ερχεται και σε καλη ηλικια που ειναι εξισου σημαντικο.

Εχει παρακολουθησει τον παικτη κανενας για να χει αποψη?

Από αυτά που είδα στα βιντεάκια ο πρώτος συνειρμός που μου ήρθε ήταν ένας εγκεφαλικός και ψύχραιμος Παπάζογλου. Μέσα στο κουτί είδα πολύ μυαλό και ψυχραιμία στις εκτελέσεις του σε βαθμό κρύου αίματος το οποίοι μου άρεσε πολύ και νομίζω ότι χρειάζεται για να καταπολεμήσει αυτήν την πίεση που κάνει το τέρμα να φαίνεται μικρότερο και να χάνονται σωρείες τελικών προσπαθειών. Έχει όγκο και δύναμη που βοηθάει μέσα στην περιοχή ενώ κάπου διάβασα ότι ασχολείται πολύ με τις πολεμικές τέχνες και ίσως αυτό να εξηγεί και την στοχοπροσήλωση να κερδίσει τον αντίπαλο απέναντι του με μυαλό και εκτέλεση. Έξω από το κουτί μου άρεσαν κάποιες κινήσεις του σε αντεπιθέσεις που βγαίνει μπροστά και εκτελεί. Βγάζει μια υπεροψία που μαζί με την εμφάνιση στηρίζουν την εικόνα του ελβετού ζλάταν και ίσως να το ενισχύει και ο ίδιος αυτό. Εντέλει είμαι και εγώ από τους πολύ ψημένους για να έρθει και πολύ ικανοποιημένους με 3,5 χρόνια συμβόλαιο και ψηλή ρήτρα.
:opaokara:
ωχ ωχ ωχ, με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας με μάνταλους και σπάθες μην του γυρίσει το μάτι καμία ώρα και ξαναπαίξει το 2020 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

[dailymotion]x4oake3[/dailymotion] εξαιρετικό βίντεο με τον σερβο ..δείτε μετα το 10 λεπτό που εχει γενικα skills...οχι γκολ και ασσιστ..ειναι πολύ καλός..τρομερό κράτημα ,τεχνική κ τριπλάρει... πάσα με την μια ...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Τετοιος ηταν ο Ανσαριφαρντ κατα την γνωμη μου.Γι αυτο πιστευω πως ειτε τωρα ειτε το καλοκαιρι θα παμε και για ενα ακομα σεντερ φορ
Ο Πιερρος ισως. Ο Ανσα την εχει δει και θα ηθελε χρονο. Θα παρει καλο χρονο στον gay τωρα βεβαια...
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δημοσίευση από ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ »

Μπαίστε στο wiki του Πρικοφσκι :opaokara: :opaokara:
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δημοσίευση από ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ »

Πριγιοβιτς. Λάθος του κινητού.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

:lol: :lol: :lol: :lol:

απο το wiki που ειπε ο φιλος:
On 13 January 2017, according to reports from Poland, the administration of Legia Warsaw have already sold Swiss-Serbian international striker to Greek Super League club PAOK. The Greek club paid €2.2 million, while his current club will keep a 15% next transfer clause for the 26-year-old player.Agios convinced his toubano and brought the player to Toumba."Και την 7 και την 8" said the new gauroφονιας.'The osfp fans will have unpleasant moments in second round","PAOK fans will forget "Serres" after Toumba's match" are some unconfirmed promises to PAOK fans.
Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

Δημοσίευση από Vasilis pap »

Αχχαχα θεϊκό αυτό που έφτιαξε ο συνοπαδος!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”