1) Εγώ έχω καταλάβει ότι το ίδιο ισχύει και φέτος. Δεν υπάρχουν λεφτά για να γίνει μια μεταγραφή ΤΩΡΑ. Υπάρχει ένα λογικό ποσό για κάθε παίχτη, ίσως και το κάτι παραπάνω για να καλυφθεί η ελληνική περίπτωση, αλλά γη και ύδωρ δεν νομίζω να δίνουμε σε κανένα.Mario Jardel έγραψε:Ναι ρε παιδια αλλα τοτε δεν υπηρχαν λεφτα, οποτε περιμενες να πεσουν τα κασε. Αυτο ενεχει το ρισκο να χασεις καποιους στοχους. Αν ειναι να περιμενεις για κατι θα περιμενεις για κανα μεγαλο ονομα μπας και ξεμεινει επειδη ζηταγε πολλα κ αναγκαστει να ερθει σε σενα.
2) Εξαιτίας του 1 δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να σηκώνει ο Ιβάν το τηλέφωνο και να λέει "φέρε μου αυτόν". Ο Ιβάν στο τηλέφωνο λέει μόνο "δώστα" ή "μην τα δίνεις" όταν ενημερώνεται για τις οικονομικές απαιτήσεις του χ στόχου. Το πιο πιθανό είναι να μην ασχολείται καν με όλες τις περιπτώσεις, αλλά μόνο για αυτές που ξεφεύγουν. Π.χ. στον τάδε προσφέραμε τόσα, αλλά αυτός ζητάει άλλα τόσα, να τα δώσω;
3) ψιλό οφ. Γίνονται σποραδικές αναφορές για την σύγκριση του ρόστερ μας, με αυτό του οσφπ. Οι συγκρίσεις αυτές είναι ανούσιες διότι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ δεν μπορούν να μας υποψιάσουν για την τελική εικόνα του πρωταθλήματος. Ο οσφπ "ανεξαρτήτως" ρόστερ θα στραβοπατήσει 2 φορές σε όλο το πρωτάθλημα (μία ήττα και 1 Χ δηλαδή) και θα μαζέψει σίγουρα πάνω από 70 βαθμούς (τώρα που έχουμε και 2 ομάδες παραπάνω μπορεί να πάει και 80). Εμείς έχουμε δύο λύσεις. Η μία είναι να καταφέρουμε να μαζέψουμε πάνω από 70 βαθμούς (16 νίκες εντός έδρας και 7 εκτός). Η άλλη είναι να έχουμε τόσο καλύτερο ρόστερ που να φαίνεται "αφύσικη" η όποια βαθμολογική διαφορά. Και τα δύο είναι δύσκολα, το πρώτο γιατί η ομάδα θα είναι φρέσκια και το δεύτερο γιατί ο οσφπ δε θα διστάσει να σπαταλήσει κάποια επιπλέον χρήματα για παίχτη που θα τονώσει το ίματζ του.