21. Vladimir Ivić
Re: 21. Vladimir Ivić
οταν σου λεει κτ αρνητικο ο προπονητης σου μπαινεις στο χορταρι και τον κανεις ρομπα....Εγω συμφωνω με το περιεχομενο δηλωσεων του Ιβιτς αλλα αφεντικο ειναι ο προπονητης...
21. Vladimir Ivić
Τι εχει πάθει με τον μπολονι ο Babis σε όλα τα τοπικ του τα χώνει έχω χάσει τον λογαριασμό
:)

- george aspromayros
αυτο δε σημαινει οτι απαγορευεται να πει την αποψη του....επειδη ειναι ο παιχτης κ πληρωνεται!
οντως ο Λαζλο εχει κανει δηλωσεις για τους επιθετικους κ για την αμυνα που δεν γινονται δημοσια(δεν ηταν κομψο,εξεθεσε κτλ)..και ναι ειναι το αφεντικο..και?
οντως ο Λαζλο εχει κανει δηλωσεις για τους επιθετικους κ για την αμυνα που δεν γινονται δημοσια(δεν ηταν κομψο,εξεθεσε κτλ)..και ναι ειναι το αφεντικο..και?
MANIAKOS έγραψε:οταν σου λεει κτ αρνητικο ο προπονητης σου μπαινεις στο χορταρι και τον κανεις ρομπα....Εγω συμφωνω με το περιεχομενο δηλωσεων του Ιβιτς αλλα αφεντικο ειναι ο προπονητης...
ακριβως.
george aspromayros έγραψε:αυτο δε σημαινει οτι απαγορευεται να πει την αποψη του....επειδη ειναι ο παιχτης κ πληρωνεται!
ΚΑΙ ειναι υπευθυνος για την ομαδα. Του χρονου θα κριθει και θα γινει οτι πρεπει. Οι παικτες πρεπει να ακολουθουν τις οδηγιες. Αν δεν συμφωνουν, ζητουν συναντηση μαζι του και με τη διοικηση.
-
babisgia έγραψε:monopaokre έγραψε:Όπως είπαν και άλλοι πιο πάνω ο Βλάνταν δεν έχει κανένα δικαίωμα να κρίνει και να λέει την γνώμη του δημόσια... Αν ενδιαφέρετε για το καλό της ομάδας όπως λέτε μερικοί να μιλούσε μαν του μαν στον Λάζλο και εκει θα βλέπαμε τ @ρχιδι@ του...
Ο μπόλονι που απαξίωνε τους παίκτες ΔΗΜΟΣΙΑ για το καλό της ομάδας το έκανε; Λες ο Βλαδίμηρος να φοβόταν τον γιατρό;...ΔΕΝ νομίζω.
ΠΟιους ρε φίλε??? Τον Κουρδάκη??? Ξέραμε και πριν έρθει ότι έχει μεγάλο στόμα... Το ότι είναι ο μόνος που τολμάει και λέει τα κακώς κείμενα δεν παίζει ρολο??? Και καλά έκανε και τους ξεφτίλισε μπας και πάρουν λίγο τα ποδια τους και απομυθοποιήσουμε τους παιχταράδες μας
ωχ... έχεις να ακούσεις και σήμερα.. όχι ότι ήσουν καλός, αλλά παίζει να σου χρεώσουν και τη συνολική κακή εμφάνιση
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
τραβα στον γαυρο αν θες να βουτας μεσα στην περιοχη. εισαι 4 χρονια εδω και δεν εχεις καταλαβει τη ειναι ΠΑΟΚ..
σε σιχάθηκα στην συγκεκριμένη φαση.
σε σιχάθηκα στην συγκεκριμένη φαση.
σα γιαγια πεφτεις ωρες ωρες και ειναι ντροπιαστικο για σενα και για τον ΠΑΟΚ...ακομα πιο ντροπιαστικο το κανει οτι διαμαρτυρεσαι κιολας...
-
Ποδοσφαιρικά μιλώντας φίλε Βλάνταν εμένα με φάνηκε ότι η σύνδεση κέντρου επίθεσης ήταν τραγική.... Δε θα ήταν πολύ εποικοδομητική κουβέντα να συζητήσουμε ποιος έφταιγε γι'αυτό???

- PAPA TSIBIKOS
Ευτυχώς που έπεξε σήμερα ο βραδύπους και είχαμε κατοχή μπάλας.
Όσο παίζει αυτό το.....αποτέλεσμα δεν πρόκειται να πάρουμε με τίποτα.
Ο τύπος είναι ο τρίτος αμυντικός χαφ τις κάθε αντιπάλου ομάδος.
Κόβει και χαλάει όλλες τις επιθέσεις μας....άσε τα 400χιλ συν εφορία το χρόνο

Όσο παίζει αυτό το.....αποτέλεσμα δεν πρόκειται να πάρουμε με τίποτα.

Ο τύπος είναι ο τρίτος αμυντικός χαφ τις κάθε αντιπάλου ομάδος.

Κόβει και χαλάει όλλες τις επιθέσεις μας....άσε τα 400χιλ συν εφορία το χρόνο