Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρε σταματιστε ρε τα οτι να ειναι
100 χιλιαδες ΠΑΟΚΙΑ να βρεθουνε να βαλουν 100 γιουρος = 10 μυρια
το φετινο μπατζετ ειναι μεγαλυτερο
η λ.β θελει και να βαζεις το χερι στην τσεπη
2 φορες ανοιξε το μετοχικο για τον κοσμο
καποιος στατιστικολογος απο τους πολλους που εχουμε μεσα στις.....ορδες...των φιλαθλων-οπαδων του ΠΑΟΚ να μου πει ποσοι εχουμε αγορασει μετοχες
τι ποιο απλο παμε αγοραζουμε της μετοχες και ειμαστε..........λ.β.....
αλλα απο θεωριες ειμαστε .....τσεκα λακα........βιβλια ατελειωτα
100 χιλιδες ΠΑΟΚΙΑ......
ονειροπαρμενοι ειμαστε
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τι 100000 ρε πάτε καλά;;; Εδώ δεν μπορούν να βρεθούν 10.000 να δώσουν από 20-30 ευρώ για να δουν και 3 παιχνίδια στην Τούμπα (τα 2 ντέρμπυ).. Που ζείτε;;;
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ.

Ναι έχω ονειρευτεί ότι γίνομαι λεφτάς και το 80% το ρίχνω στον Π.Α.Ο.Κ., κάνω μεταγραφές και γιγαντώνω την ομάδα.
Και ποιος από εμάς δεν το ονειρεύτηκε. Άλλο τα όνειρα και άλλο η πράξη.

Δεν χρειάζετε να πάρω εξουσία για να χαρίσω το υστέρημά μου στην ομάδα που αγαπάω, όσο μου έμεινε.

Το κυριότερο επειχήρημα που ακούω για την Λ.Β. είναι να μην έρθουν άλλα λαμόγια, καλά κρασιά. Δεν μου εγγυάτε κανένας ότι δεν θα παιχτούν παιχνίδια εξουσίας είτε από άτομα, είτε από συνδέσμους. Δεν μου το εγγυάτε η μία ψήφος που θα έχω. Εάν δημιουργήτω το 2007, τον Ζαγοράκη θα βάζαμε πρόεδρο, έ; Ή μήπως κάνω λάθος;

Αντί να προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις, γιατί δεν ξεκινάτε να κοιτάτε το νομοθετικό πλαίσιο. Να δημιουργήσετε μία εταιρεία με καταστατικό όπως θα το θέλατε για την λαική βάση. Μαζέψτε τον απαραίτητο αριθμό κόσμου και χρημάτων και αγοράστε την ΠΑΕ. Το διοικητικό συμβούλιο θα διαχειρήζεται τα χρήματά σας και θα σας δίνει λογαριασμό κάθε 3ις μήνες (όπως σε όλες τις μεγάλες εταιρίες), με τους λογιστικούς ελέγχους. Η ψήφος θα είναι για την εκλογή του διοικητικού συμβουλίου, σωστά;

Εάν τα καταφέρετε θα σταματήσω να αγοράζω διπλά και τριπλά εισητήρια και τα λεφτά θα τα δώσω για μία ψήφο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οικονομικα η 2η θεση...οχι οτι θα οηγαιναμε τσ λου..θα βοηθουσε στην ψυχολογια του κοσμου για στηριξη....τωρα με το - 4 απο τον παο που κριμα ειναι μωρε ας τον βγαλουμε 2ο.....και τα πλειο οφ δε θα πολυβοηθησουν οικονομικα
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

gika έγραψε:Τι 100000 ρε πάτε καλά;;; Εδώ δεν μπορούν να βρεθούν 10.000 να δώσουν από 20-30 ευρώ για να δουν και 3 παιχνίδια στην Τούμπα (τα 2 ντέρμπυ).. Που ζείτε;;;
ΠΑΟΚτσηδες δεν υπαρχουν μονο στη θεσσαλονικη, αλλα στη γερμανια στη Κυπρο , την αυστραλια και την Αμερικη.
Και γκικα ενω με νευριαζει το επιχειρημα εισαι μικρος ωστοσο μη λες σε πιο κοσμο ζειτε.
Ξερουμε που ζουμε.
Αλλα απο τη στιγμη που ο ΠΑΟΚ μεγαλωσε εμας, μεγαλωσε τα παιδια μας, μας συνοδεψε σε παρα πολλες, αν οχι ολες τις αναμνησεις τις ζωης μας, και εφοσων ειναι και το μονο που εμεινε, οφειλουμε να το προστατεψουμε.
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μια ποδοσφαιρικη εταιρεια που λεμε να βαλουμε απο 100 ευρω, ειναι πολυ παραπανω.
Σε αυτο το κοσμο ζουμε.
Και δε μιλαμε για να παρει ο κοσμος μετοχες , ο καθενας οσες θελει κουτουρου κατασταση, αλλα πλανο.
Τελοσπαντων. Οποιος δε γουσταρει Λ.Β να προτεινει τη λυση του.
Και παρακαλω να μη περιλαμβανει τη λεξη Καμπανης, αραβας, ή δε ξερω γω τι.
Οσοι θελουν να φανε παπα ήδη υπαρχουν πολλα δημοσιευματα.
Και επειδη κατι ακουστηκε οτι ετσι θα κανουν κουμαντο οι συνδεσμοι εχω να πω, πως αμα ειχαμε τους μισους απο τους 100 000 για να χουμε τη πλειοψηφια, δλδ 50 000 συνδεσμιτες ενεργους θα ειχαμε παρει τσ.λ μεχρι τωρα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ιδέα. Απλά είμαι 100% σίγουρος ότι το σχέδιο θα αποτύχει πριν καν εφαρμοστεί.
Εδώ η μπουτίκ έμπαινε μέσα (και για αυτό δεν φταίει μόνο η ΠΑΕ. Πόσο τζίρο έκανε άραγε;), τα εισητήρια διαρκείας συνεχώς μειώνονται. ΟΚ δεν είναι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες στην Θεσσαλονίκη. Τότε με τις μετοχές, πόσοι αγόρασαν;;; Σοβαρά πες μου ένα νούμερο. Από αυτούς πόσοι πατάνε στις γενικές συνελεύσεις και ενδιαφέρονται; Πόσοι ΠΑΟΚτσήδες πληρώνουν συνδρομή στον ΑΣ;; Και πόσοι από αυτούς συμμετέχουν ενεργά;;

Αυτοί είμαστε.

Μπορεί ΠΑΟΚτσήδες να δηλώνουν χιλιάδες κοσμός ή και παραπάνω ακόμα, αλλά ενεργοί και πρόθυμοι να δώσουν λεφτά είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ότι είναι ελάχιστοι. Και αυτό αποδείχτηκε τα χρόνια με τη μεγαλύτερη συσπείρωση. Πόσο μάλλον τώρα που όλοι έχουν μυριστεί τη βρωμιά που υπάρχει παντού. Εδώ το δικό μας παιδί μας έλεγε ψέμματα και μας καταχρέωσε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

guardian4 έγραψε:
gika έγραψε:Τι 100000 ρε πάτε καλά;;; Εδώ δεν μπορούν να βρεθούν 10.000 να δώσουν από 20-30 ευρώ για να δουν και 3 παιχνίδια στην Τούμπα (τα 2 ντέρμπυ).. Που ζείτε;;;
ΠΑΟΚτσηδες δεν υπαρχουν μονο στη θεσσαλονικη, αλλα στη γερμανια στη Κυπρο , την αυστραλια και την Αμερικη.
Και γκικα ενω με νευριαζει το επιχειρημα εισαι μικρος ωστοσο μη λες σε πιο κοσμο ζειτε.
Ξερουμε που ζουμε.
Αλλα απο τη στιγμη που ο ΠΑΟΚ μεγαλωσε εμας, μεγαλωσε τα παιδια μας, μας συνοδεψε σε παρα πολλες, αν οχι ολες τις αναμνησεις τις ζωης μας, και εφοσων ειναι και το μονο που εμεινε, οφειλουμε να το προστατεψουμε.
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μια ποδοσφαιρικη εταιρεια που λεμε να βαλουμε απο 100 ευρω, ειναι πολυ παραπανω.
Σε αυτο το κοσμο ζουμε.
Και δε μιλαμε για να παρει ο κοσμος μετοχες , ο καθενας οσες θελει κουτουρου κατασταση, αλλα πλανο.
Τελοσπαντων. Οποιος δε γουσταρει Λ.Β να προτεινει τη λυση του.
Και παρακαλω να μη περιλαμβανει τη λεξη Καμπανης, αραβας, ή δε ξερω γω τι.
Οσοι θελουν να φανε παπα ήδη υπαρχουν πολλα δημοσιευματα.
Και επειδη κατι ακουστηκε οτι ετσι θα κανουν κουμαντο οι συνδεσμοι εχω να πω, πως αμα ειχαμε τους μισους απο τους 100 000 για να χουμε τη πλειοψηφια, δλδ 50 000 συνδεσμιτες ενεργους θα ειχαμε παρει τσ.λ μεχρι τωρα.
Χωρίς πλάκα Ελλάδα μένεις guardian 4 ? δεν ξέρεις την νοοτροπία μας σαν έλληνες και σαν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Εχουμε ρε αδερφε μια νοοτροπια ως νεοελληνες μεν, μια πολυ διαφορετικη ομως ως ΠΑΟΚτσηδες.
Ενω μενει το στοιχειο της πανγνωσίας, εισαγεται το στοιχειο του ΠΑΟΚ, ειμαστε οικογενεια. Με οτι περικλυει αυτο.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

joshua έγραψε:Το μεγαλητερο πρόβλημα στο εγχείρημα ΛΒ εκτός του γεγονότος οτι σε καθε ΓΣ θα γινόταν της @&€@&€ ειναι η πολυ μικρότερη στην πράξη αγάπη για το ποδόσφαιρο γενικά αλλα και για την ομάδα ειδικα σε σχέση με αυτη που κάποιοι πιστεύουν οτι υφίσταται.Ο έλληνας ειναι οπαδός της εφημερίδας του καφενείου του καναπέ και γενικά οτιδήποτε εκτός της ομάδας στη πράξη.Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός οτι τα τελευταία 5 χρόνια με κάποιες τρανταχτες αγωνιστικές επιτυχίες τα sold out στην τούμπα αν υπήρξαν ήταν ελάχιστα.Όταν φτάνει η ώρα να μπει το χέρι στη τσέπη πόσο μάλλον στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία το παρόν δίνουν ελάχιστοι σε σχέση με το τι θα ήθελαν να πιστεύουν κάποιοι.Χαρακτηριστικό αντιπαραδειγμα η μπενφικα ομάδα μιας χώρας με παραπλήσια χαρακτηριστικά της δικής μας ακόμα και σήμερα όπου η ομάδα στην ουσία και όχι στα λόγια αποτελει για τους οπαδούς της κάτι παραπάνω απο χόμπι,ειναι πραγματικός τρόπος ζωής Όπως κάποιοι νομίζουν οτι ισχύει και για εμάς.

Αυτό το ποστ πρέπει να γίνει ευαγγελιο! Λέει τρομακτικές αλήθειες...

Βεβαια το πρόβλημα δεν είναι μόνο του ΠΑΟΚ ή της βλακειας του Ελληνα, αλλα συνολικά του Ελλ.ποδοσφαίρου. Το 90% του κόσμου ειναι αποστασιοποιημενο, επειδή μετά την είσοδο της τηλεορασης και της επαφής του με τα μεγαλυτερα πρωταθλήματα της ευρωπης, έχει συνειδητοποιήσει το τι προιον παίρνει στο Ελλαντα και το τι λεφτά είναι πρόθυμος να δώσει για αυτό...

Και μην υπαρχουν αυταπατες... Και ο ΠΑΟΚ προϊόν είναι. Προιον με την εννοια του ότι αν το δεις εγωιστικά (που ειναι η φυση του ανθρωπου να το βλεπει ετσι σε ολα τα πραγματα), υπάρχει αμφίδρομη σχέση δουναι και λαβειν... Δίνω λεφτά, χρόνο, αγαπη για να εισπράξω ελπίδα, ενα διωρο μακρυα απο την πραγματικοτητα (οπως οι ταινιες), θέαμα, αυτοικανοποιηση ότι ανήκω σε κατι πετυχημένο, κλπ... Οταν τα παραπανω που μου δίνει πίσω το "προιον" είναι λειψά και το αντίθετο ακριβως απο αυτο που υποτιθεται θα μου εδινε, τότε υπάρχει πρόβλημα. Δεν δίνω λεφτά! Αναζητώ κάτι άλλο...

Όσο ο ΠΑΟΚ και το Ελλ. ποδόσφαιρο δεν αποτελεί προϊον θεάματος (οπως θα επρεπε να είναι), αλλα χώρος ξεπλύματος βρωμιάς, χρηματων, επιβολης καταστασεων, εξουσίας (απο επενδυτες ΚΑΙ φιλαθλους), τόσο τα νούμερα θα ειναι μικρά και απογοητευτικά και ο χώρος θα κυριαρχείται από ανθρώπους που εχουν διαστρεβλωμένη άποψη για το ποδόσφαιρο ή επιζητούν κάτι εγωιστικο από αυτό (επενδυτές ΚΑΙ φιλαθλοι)...
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Η λύση είναι μία. ΜΕΛΒΑ. Δεν υπάρχει άλλη. Οσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε αυτό οι περισσότεροι τόσο καλύτερα για τον ΠΑΟΚ και για μας. Επενδυτής δεν πρόκειται να έρθει στον ΠΑΟΚ εις τον αιώνα τον άπαντα. Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Κανείς δεν θέλει να πληρώσει τα χρέη των προηγούμενων. Οι μόνοι που κερδίζουν από την επενδυτολογία είναι οι αρδ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όσο εξαρτάτομαστε απο το αποτέλεσμα της Κυριακής για το αν στηρίξουμε τον σύλλογο η όχι κανένας μελβα δεν εχει μέλλον ....ασε που μέλος ιδρυτικο του μελβα είχε πει το ιστορικό να πέσουμε δ εθνικη για να ξεχρεωσουμε .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πόσο τραγικό ακούγεται αλήθεια το γεγονός της διεκδίκησης της ίδιας ρύθμισης στην οποία συμφωνήσαμε πριν 5 χρόνια, αλλα προτιμησαμε να γράψουμε στο χιόνι, σπαταλωντας τα μεγαλύτερα έσοδα που είχαμε ποτε, ενώ θα μπορούσαμε ήδη με μια στοιχειώδη διαχείριση να είχαμε ήδη διαγράψει σχεδόν το μισό χρέος μας προς το δημόσιο;
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

joshua ακόμα περιμένεις απάντηση ε ?
Με κλίμακα από το 1 μέχρι το 10 ,πλησιάζει το 11.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

τζοσουα καναμε αναπτυξη αδερφε.. στα παπακια μας τα παγωμενα χρεη.. :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”