Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από cellophan »

Παιδιά και από εμένα μια παρατήρηση. Δε ξέρω πόσα χρόνια είμαι μέλος, 4-5, δε θα μπω καν στον κόπο να κοιτάξω το προφίλ μου για να μην κάνω λάθος. Τα post μου τα βλέπετε, μετρημένα και με συγκεκριμένη τοποθέτηση. Και εγώ έχω αντιπαρατεθεί με παιδιά από εδώ μέσα και έχω εκνευριστεί κάποιες φορές και έχω μπει στη νοητική διαδικασία να το πάω λίγο παραπέρα, άσχετο αν δεν το έχω κάνει λόγω χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν μπορώ να κακίσω κανένα από τα παιδιά που διαχειρίζονται το σύστημα. Δε με ενδιαφέρει τι ψηφίζουν, δε με ενδιαφέρει αν μεροληπτούν, δε με ενδιαφέρει αν έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη από τη δική μου, δε με ενδιαφέρει αν για τη δουλεία που ρίχνουν εδώ μέσα αμείβονται ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι πως όποτε θέλω να μάθω για την ομάδα μου εδώ μπαίνω, όποτε θέλω να πω τον πόνο μου για την ομάδα μου εδώ μπαίνω και όποτε θέλω να διαμαρτυρηθώ και να αντιπαρατεθώ για κάτι που με ενοχλεί σχετικά με την ομάδα μου, πάλι εδώ μπαίνω. Κατά συνέπεια οι ανάγκες μου σαν καταναλωτής της υπηρεσίας που προσφέρει το φόρουμ καλύπτονται πλήρως, χωρίς χρέωση και με πάντα ανοικτή την επιλογή της αποχώρησης μου από το φόρουμ όταν αυτό πάψει να με καλύπτει.

Τώρα αν κάποιος θέλει σώνει και ντε αδέκαστους mods και χρήστες που μέσες άκρες έχουν ταιριαστά χνώτα, το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι το διαχωρισμό mods και μελών σε οπαδούς που ιδρώνουν, κάνουν χιλιόμετρα, συμμετέχουν ενεργά στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας και σε αυτούς που είναι πιο soft, του καναπέ, του όποτε τύχει και της γεωγραφικής αποστάσεως. Κατά την άποψη μου αν έπρεπε να κάνω μια ανάλυση Pareto στο user base του φόρουμ, to 80% των μελών εμπίπτει σε μια από αυτές τις δύο κατηγορίες. Οπότε φρονώ λογικό πως ένας τέτοιος διαχωρισμός θα οδηγούσε σε δύο φόρουμ, με μέλη και mods των ίδιων απόψεων, χωρίς γκρίνιες -μια που όλοι μαζί οι μεν θα υποστήριζαν τον Σαλπιγγίδη και όλοι μαζί οι δε θα αποθέωναν τον Γκαρσία.

Αν αυτό θέλουμε, ας γίνει. Απλά θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στη διαμαρτυρία μας, γιατί πολλές φορές πιάνει τόπο και μπορεί οι ευχές μας να πραγματοποιηθούν.
Άβαταρ μέλους
avenger_4

Δημοσίευση από avenger_4 »

Αυτό που κάθε φορά βρίσκουμε καινούργιες απειλές και μηνύσεις. Τον Δημήτριο τελικά επιτρέπεται να τον αποκαλούμε νο14 ή σηκώνει μήνυση;
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Εδω μεσα μιλαμε/γραφουμε για την ομαδα που αγαπαμε,οπως λοιπον ειπε κ ο ιβαν πως αφου αγαπατε αυτη την ομαδα οσο τιποτα να σπερνετε την διχονοια κ να κανετε πραγματα που μονο κακο κανουν στην ομαδα....

Εδω μεσα μας δινουν την ευκαιρια να κανουμε κατι που πολυ δυσκολα θα βρεις αλλου,το ποιος βλεπει θετικα τα πραγματα κ ποιος αρνητικα ειναι δικαιωμα του,οπως κ δικαιωμα του καθενος ειναι αν δεν του αρεσει εδω μεσα για τον α,χ,ψ,ε λογο να την κανει με ελαφρια πηδηματακια.....
Το να μαλωνεις με τον καθενα που εχει αντιθετη αποψη με εσενα ειναι λογικο αλλα υπαρχουν κ ορια που δεν πρεπει να ξεπερναμε γιαυτο αλλωστε υπαρχουν κ οροι....
Οι μοντς ειναι ανθρωποι κ αυτοι κ λογικο ειναι να συμφωνουν η να διαφωνουν με ορισμενες αποψεις,απο οσο βλεπω δεν εκανε κανεις καταχρηση εξουσιας μεχρι στιγμης,ψιλολαθακια εγιναν αλλα ειναι απολυτως λογικο.
@ασιμος
αυτα τα περι τρεχουμε για τα αδερφια μας κτλ κτλ τα εχω ζησει απο κοντα κ σε ενημερωνω οτι εχω περιμενει 18 ωρες επειδη ενας απο τα δυτικα συνεληφθη κ περιμεναμε (ολοι) μεχρι να τον αφησουν ενω αντιστοιχα οταν ενας απο το δικο μας λεωφορειο συνεληφθη σε πληροφορω οτι δεν περιμενε κανεις.....μονο η παε ηρθε κ βοηθησε που ολοι μας βριζουμε
Ουτε ολα ροδινα ειναι στην ομαδα ουτε ολα εχουν καταστραφει,φυσικα κ θα τα παρουσιαζω ολα ροδινα (τουλαχιστον εγω) οταν απο αυτα που διαβαζω νομιζω οτι η ομαδα θα καταληξει 14η κ θα παλεψει να μην πεσει....
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

avenger_4 έγραψε:Αυτό που κάθε φορά βρίσκουμε καινούργιες απειλές και μηνύσεις. Τον Δημήτριο τελικά επιτρέπεται να τον αποκαλούμε νο14 ή σηκώνει μήνυση;
Κάθε πότε βρίσκουμε καινούργιες μηνύσεις, δηλαδή; Δεν επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια; Τι το καινούργιο βρήκες;

Τέλος πάντων, για No14 τα έχουμε πει άπειρες φορές. Λέγεται υποτιμητικά (ούτε καν το όνομά του δεν θέλει να πει κάποιος και λέει Νο14) και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται. Μίλησε ποτέ κανείς για μήνυση για το συγκεκριμένο θέμα;

Γενικά, πάντως, σε βλέπω λίγο μπριζωμένο και θα σε παρακαλούσα πολύ να ηρεμήσεις.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Το στοίχημα παιδιά ποιός θα το αναλάβει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Τετ 20 Αύγ 2014, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Έχουμε καινούργιο, φρέσκο παιχνιδάκι από tzelas, όπως είδες...

Δεν ξέρουμε ακόμα, φίλε, για το στοίχημα. Όταν αποφασιστεί, θα το ανακοινώσουμε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

καλως ηρθες φιλε.

δεκτες οι συμβουλες και οι προτασεις. προσπαθειες γινονται συνεχεια για την αναβαθμιση του site αλλα πολλες ανυετωπισαν προβληματα. Ευελπιστουμε το επομενο διαστημα να προχωρησουμε σε ευρυτερη αλλαγη των υποδομων αλλα και των δομων του paokmania.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Να αναμενουμε εξαγγελιες στα εγκαινια της ΔΕΘ;

Σορυ ρειν, αλλα μου φανηκε λιγο ξυλινο και ειπα να το σχολιασω.

Ον τοπικ τωρα, απο το κινητο που μπαινω με μπραουσερ, δε λειτουργουν τα λινκ των εμπεντεντ βιντεακιων.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εσείς με τα κινητά να βάλετε tapatalk :P
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ABOLEYTOI έγραψε:Να αναμενουμε εξαγγελιες στα εγκαινια της ΔΕΘ;

Σορυ ρειν, αλλα μου φανηκε λιγο ξυλινο και ειπα να το σχολιασω.

Ον τοπικ τωρα, απο το κινητο που μπαινω με μπραουσερ, δε λειτουργουν τα λινκ των εμπεντεντ βιντεακιων.
check your browser. 8-)
Άβαταρ μέλους
Charles Voralberg

Δημοσίευση από Charles Voralberg »

Παιδιά επειδή εγώ είμαι προγραμματιστής, άμα χρειαστείτε κάποια ιδέα συμβουλή, βοήθεια, αν μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω μετά χαράς.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

+1 σε αυτό, αν γίνει οτιδήποτε και θέλετε βοήθεια :)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ευχαριστούμε πολύ, λεβέντες. Σίγουρα θα το έχουμε στα υπ' όψην μας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Charles Voralberg έγραψε:Παιδιά επειδή εγώ είμαι προγραμματιστής, άμα χρειαστείτε κάποια ιδέα συμβουλή, βοήθεια, αν μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω μετά χαράς.
Αδερφέ καλωσόρισες και ευχαριστούμε για τις συμβουλές και τη προσφορά!
Το nick σου έχει κάποια σχέση με video games..;;
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Dinos_Liverpool έγραψε:Έχουμε καινούργιο, φρέσκο παιχνιδάκι από tzelas, όπως είδες...

Δεν ξέρουμε ακόμα, φίλε, για το στοίχημα. Όταν αποφασιστεί, θα το ανακοινώσουμε.
Μια χαρα το νεο παιχνιδι για τους πιο ορεξατους αλλα να προσθεσω και εγω την αγωνια μου για το κλασσικο στοιχημα που προβλεπουμε αποτελεσμα και σκορερ :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”