Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Demir »

ιδανικα 2 μαξ για μειτε που ειναι στα 30 και δεν τον θελουν καν στην μπενφικα .. και με 4 συν ποσοστο 30% για πωληση ανω των 4 για μαρκος..
λογικα θα εχουμε κανει ηδη απο 1 μεχρι 3 πωλησεις αναλογως αν εχουμε παρει πρωταθλημα η οχι..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kaput00 έγραψε:...
ουσιαστικά έχει να παίξει μπάλα κανονική πάαααρα πολύ καιρό
μπάλα ξέρει άπειρη, το θέμα είναι να βρει ξανά κίνητρο και να αναγεννηθεί, αν τελικά έρθει σε εμάς
μην περιμένετε να μπει σύντομα,
Αν είναι να μην μπει σύντομα τι να τον κάνουμε; Σε μια τέτοια περίπτωση εγώ δε θα ασχολούμουν με τον παίκτη.
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

James Moriarty έγραψε: κ παίκτες όπως ο Μειτε πού για μένα κ για τον Λουτσε είναι ο "καλυτερος" παικτης τού ΠΑΟΚ κ θα πω μετά γιατί.
Πριν λίγο στο sportfm

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ
«Μίλησε η ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ, έχει λατρέψει τον Μεϊτέ ο Λουτσέσκου

Μιλούσες κ εκλαιγες βρε
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

θεωριτικα παντα...λαθος κανουμε που κανουμε τετοια συγκριση...

τον εναν τον εχουμε και τον βλεπουμε και τον αλλον δεν τον εχουμε και ...κανουμε...πως τον βλεπουμε...

συμφωνω οτι ο σερβος ειναι καλος παικης...

αλλα εχουν δει πολλα α ματια μας...οποτε παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι μπαλωμενο ...που λεει και η ...ελληνικη φιλοσοφια ....

δεν ειναι τιποτα σιγουρο για την αποδοση ενος παικτη μεσα σε μια νεα ομαδα οσο αξια και να εχει...

το ζητουμενο δεν ειναι να δουμε οτι ειναι καλος παικτης στα δεδομενα της ομαδας....το ζητουμενο ειναι να κανει την διαφορα ...καπου εκει στο 6...απο την τωρινη εικονα της ομαδας...

ποιος το υπογραφει αυτο......κανεις...μονο οι συγκυριες...

πρεπει να ...δουμε...λιγο και την λογικη του λουτσεσκου που θελει παικτες που να μπορουν να παιξουν..απο καλα εως πολυ καλα...και σε θεσεις εκτος της δικιας τους...

δεν γνωριζω αν ο σερβος ειναι σε θεση να ανταποκριθει ...καλα... και σε θεση ...π.χ. οχταρρρρρ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Δευ 22 Ιαν 2024, 12:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:Καλα τωρα μην τρελαθουμε κιολας που δεν μας κανει ο Μειτε! Ο τυπος ειναι παιχταρα! Παρα το μπλαζε και βαριεστημενο στυλ του,ειναι ςξαιρετικος! Με εναν ταχυδυναμικο παρτενερ διπλα του θα κανει παπαδες!
Αν οντως αποκτηθει ο Μειτε τοτε ναι ειμαστε μια χαρά.
Εχουμε σιγουρους το καλοκαιρι Οζντοεφ Τσιγγαρα Μειτε και κινουμαστε ανετα στην αγορα για αλλα 2 χαφ.
Συμφωνώ απόλυτα.
Απλά θέλει ένα σκυλί του πολέμου δίπλα του.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γ αυτο ηθελα τον Μαξιμοβιτς, να κανει το σκυλι διπλα του, αλλα δεν μας εκατσε...
Απλα σε ολα αυτα υπαρχει ενα θεμα. Αν ο Μειτέ βρει καλύτερη πρόταση από εμάς, τότε παίζει, παρά την διάθεσή μας να τον κρατήσουμε, να βρεθούμε με μόλις τον Οζντόεφ και τον Τσιγγάρα στα χαφ.
Καλο το "αποφασίσαμε να τον αποκτήσουμε", αλλά αυτό θα πρέπει να διαρρέεται μόνο μετά από υπογεγραμμένο προσύμφωνο με τον παίχτη και διενέργεια επαφών με Μπενφίκα, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση μπορεί να αποτελέσει πηγή φασαρίας αν τελικά χαλάσει.
Εν ολίγοις, όταν οι δύο από τους 3 ποιοτικούς χαφ σου είναι δανεικοί με ψηλές ρήτρες, καλό είναι να είσαι προσεχτικός τόσο όσο αφορά στο τι διαρρέεις για τις προθέσεις σου σε σχέση μ αυτούς, αλλά όσο και σε σχέση με τον σχεδιασμό και προγραμματισμό σου!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Όχι οτι έχω απαίτηση η ΠΑΕ να "απολογηθεί" για το Μαξίμοβιτς, πάει, τελείωσε.
Απλά το "αποφασίσαμε να αγοράσουμε το Μειτέ" μου ακούγεται λίγο "χάντρες στους ιθαγενείς".

Το Μειτέ το ρωτήσατε;
Είναι μονομερής η ρήτρα;
Εμείς αποφασίσαμε να τον αγοράσουμε, οκ, αλλά πραγματικά ποιος πιστεύει οτι αυτό σημαίνει και "αποφασίσαμε να δώσουμε τη ρήτρα που έχει συμφωνηθεί;" Γιατί η συνέχεια "εμείς αποφασίσαμε να τον αγοράσουμε, αλλά αυτοί δεν συμφώνησαν με τα 1,5-2μ που δίναμε" φαντάζει τόσο μα τόσο βέβαιη....

Πάμε παρακάτω.
Γ@μηστε το μπάσταρδο που προέκυψε από τη νέα σελίδα στα αιλεινωτουρκικά την Κυριακή, φέρτε χωρίς πολλά πολλά και αναμονές (πραγματικά πως γίνεται μόνο εμείς να περιμένουμε πάντα απαντήσεις μέχρι τελευταίες ημέρες ενώ οι άλλοι υπογράφουν αβέρτα ό,τι τους λείπει) ένα δεξί μπακ και ο,τι άλλο κρίνει ο προπονητής οτι του λείπει, και πάμε παρακάτω. Τις επόμενες 3-4 εβδομάδες κρίνεται η χρονιά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
aivas19 έγραψε:Τοσκιτσης αναφερει οτι περιμενουμε Γουλβς για Γιονι Οτο. Επισης, ο Νασμπεργκ εχει προσφορα και η ομαδα ηδη μιλαει με κεντρικο αμυντικο. Additionally, η ομαδα ψαχνει ακομα τον συμπληρωματικο εξτρεμ.
Το δεξί μπακ θα έπρεπε να ήταν ήδη εδώ, όπως και ο στόπερ, αφού η προσφορά για τον Nasberg ήταν γνωστή εδώ και πάνω από μήνα.
Ναι; Γιατι ο Βασιλοπουλς ειπε οτι δεν υπαρχει προσφορα για Νασμπεργκ [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
icue

Δημοσίευση από icue »

Ποια προσφορα; Ελευθερο θα τον δωσουμε αμα μας τον ζητησει κανεις. Σιγα μην ζητησουμε και χρηματα.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Συνεχίζω να πιστεύω πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι μονίμως προβληματικός. Επίσης ήταν να έρθει ένας τεχνικός διευθυντής, Γερμανορώσος αν δεν κάνω λάθος...Τι έγινε με αυτόν? Γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν μας λέει τι έγινε με αυτόν? Τέλος αυτό το "συμπληρωματικό" εξτρέμ δεν μου κάθεται καλά...Κατά την άποψη μου, είναι λάθος να βγαίνει προς τα έξω πως ψάχνεις για κάτι συμπληρωματικό..Δεν το έχω ακούσει από καμία άλλη ομάδα αυτό..Αν είναι να φέρεις κάτι συμπληρωματικό μη το φέρεις καν. Ανέβασε κάποιον μικρό ή δώσε μια λύση εκ των έσω (π.χ. βάλε Βιερίνια), εξάλλου φαντάζομαι πως θα είναι πολύ δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής σε τόσο απαιτητικά παιχνίδια. Αν πάλι ψάχνεις για λαχείο είναι δύσκολη η περίοδος του Ιανουαρίου για να πάρει χρόνο συμμετοχής ή θα πρέπει να ακολουθηθεί ο δρόμος του ΠΑΟΚ β όπως έγινε με τον Ναντέρ και τον άλλο τον πιτσιρικά στην επίθεση.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μην κολλάτε στον όρο συμπληρωματικό.

Μπορεί να φέρεις κάναν μικρό από καμία Ρωσία , να βάλει 2 γκολ από νωρίς και να ψάχνεις μετά ποιος θα μείνει έξω.

Κανείς δεν έρχεται με εξασφαλισμένη θέση.

Ναι μεν δεν θα έχει συμβόλαιο εκατομμυρίου αλλά από την στιγμή που θα έχεις και μικρότερες προσδοκίες για αυτόν, μπορεί να βγει λαχείο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Τελικα αυτος που εφαγε την ''επικοινωνιακη ηττα'' ηταν ο γαυρουλης...
Αιντε ησυχαστε τωρα και απολαυστε την ομαδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτο το τις επομενες 3-4 εβδομαδες κρινεται η χρονια εχω βαρεθει να το διαβαζω.
Δηλαδη τι περιμενετε ως σεναριο να εχει συμβει τις επομενες 3-4 εβδομαδες; Να εχουμε μεινει πισω 10 βαθμους η αντιστοιχα να ειμαστε μπροστα 10 βαθμους;
Δεν ειναι φανερο οτι θα μπουμε ολοι στα πλευ οφ μια αγκαλια με 4-5-6 βαθμους ο 1ος με τον 4ο και οτι ΕΚΕΙ θα κριθει ολη η χρονια;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Απλά να το αναφέρω.

Γνωστό σάιτ κυρίως στοιχηματικού χαρακτήρα, αναφέρει ότι εξετάζουμε Γιαννούλη για τώρα ή το καλοκαίρι.

Την αξιοπιστία του στα μεταγραφικά δεν την ξέρω αλλά εκεί γράφουν σοβαρές πένες.(Οικονομίδης, Σωτηρακόπουλος).
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

proedros έγραψε:Συνεχίζω να πιστεύω πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι μονίμως προβληματικός. Επίσης ήταν να έρθει ένας τεχνικός διευθυντής, Γερμανορώσος αν δεν κάνω λάθος...Τι έγινε με αυτόν? Γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν μας λέει τι έγινε με αυτόν? Τέλος αυτό το "συμπληρωματικό" εξτρέμ δεν μου κάθεται καλά...Κατά την άποψη μου, είναι λάθος να βγαίνει προς τα έξω πως ψάχνεις για κάτι συμπληρωματικό..Δεν το έχω ακούσει από καμία άλλη ομάδα αυτό..Αν είναι να φέρεις κάτι συμπληρωματικό μη το φέρεις καν. Ανέβασε κάποιον μικρό ή δώσε μια λύση εκ των έσω (π.χ. βάλε Βιερίνια), εξάλλου φαντάζομαι πως θα είναι πολύ δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής σε τόσο απαιτητικά παιχνίδια. Αν πάλι ψάχνεις για λαχείο είναι δύσκολη η περίοδος του Ιανουαρίου για να πάρει χρόνο συμμετοχής ή θα πρέπει να ακολουθηθεί ο δρόμος του ΠΑΟΚ β όπως έγινε με τον Ναντέρ και τον άλλο τον πιτσιρικά στην επίθεση.
Ειπαν οι 24 οτι δεν υπαρχει κανενα νεο με τον γερμανορωσο
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ξεχειλίζει από ποιότητα η σελίδα του τρανσφερμαρκτ για τον Τζόναθαν. Τρόμαξα με την αξία του διαχρονικά. Σταθερά τα τελευταία 6 χρόνια πάνω από 10 εκ, έφτασε και 20, τώρα 8. Νομίζω too good to be true να ερθει Ελλάδα τώρα. https://www.transfermarkt.gr/jonny-otto ... ler/175446.
Jonathan Castro Otto το πληρες ονομα, ή μηπως Γιόναθαν?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Δευ 22 Ιαν 2024, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”