Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
-
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Εντωμεταξύ με την πίεση και το ότι βγήκε πλάγια ο άλλος κατά 70% το έχανε από εκείνη τη θέση. Τι βλάκας ο Χουτεσιώτης.
Δεν γινεται τι κιτρινη δεν εχει δωσει στον Μαντσινι το κορακι. Και διαμαρτυρεται κιολας. Ο ορισμος της κιτρινης. Κατ'αλλα ο οαρης μπροστα ειναι καλος και πισω ειναι οτι σωσει ο Κουεστα.
Ηταν πεναλτι του βαζελου;
Ηταν πεναλτι του βαζελου;
Οπως βλ'επετε τον βάζελο τον παν μαμιο.....ντας απο πέρσι.Ο Λουτσε εμέσως πλήν σαφώς είπε οτι το ΒΑΡ και γενικά οι πιέσεις ήταν να παρει κουπα ο βάζελος.Πρέπει κάτι να γίνει η αδικία εις βάρος άλλων ομάδων και με ΒΑΡ ειναι οφθαλμοφνης...Ας μην σωπάσει η ΠΑΕ στα θεσμικά οργανα και να διαμαρτυρυθει. 

Βλέπω και λίγο ρούλη τώρα. Είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω τι θα έρθουν να παίξουν Ιωνικός και Λεβαδειακός μέσα στην Τούμπα.
Γιατί τους βλέπω και τους δύο παίζουν σχετικά ανοιχτά, ούτε με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα, ούτε διπλή ζώνη με 9 παίκτες στην μεγάλη τους περιοχή.
Κάτι μου λέει ότι στην Τούμπα όμως θα έρθουν να στήσουν και αυτοί το λεωφορείο του, όμορφα κι ωραία.
Γιατί τους βλέπω και τους δύο παίζουν σχετικά ανοιχτά, ούτε με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα, ούτε διπλή ζώνη με 9 παίκτες στην μεγάλη τους περιοχή.
Κάτι μου λέει ότι στην Τούμπα όμως θα έρθουν να στήσουν και αυτοί το λεωφορείο του, όμορφα κι ωραία.
Ολοί με τον Π.Α.Ο.Κ. μας στηνοντέ με δυο ζώνες αμυνας εντος εκτός....αυτοι ειναι....DimitrisS έγραψε:Βλέπω και λίγο ρούλη τώρα. Είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω τι θα έρθουν να παίξουν Ιωνικός και Λεβαδειακός μέσα στην Τούμπα.

-
Ο Βάζελος και ο Άρης έχουν μεγαλύτερα προβλήματα στο κέντρο από ότι εμείς. Γι αυτό.
Βλεπω σκουληκι κλωτσια αβερτα και ουτε ενα φαουλ στον λεβαδιακο. Ανενοχλητοι οι κιτρινοι. Γυριζω στο βαζελο 3 κιτρινες ηδη οι του ιωνικου. Θυμαμαι χτες τι κιτρινες δεν δοθηκαν στο αγρινιο. Αυτα φιλοι μου. Μετα αναρωτιομαστε γιατι καθε καλοκαιρι η Eλλαδα δεν βαζει ομαδες στιυς ομιλους….
Αμα δεις τι κιτρινη δεν εδωσε σε τακλιν απο πισω στον Μαντσινι θα γελας δυο μερες.
- sourmenetes
- Moderator
Η λιβάδια έχει κάνει 5 τελικές
Ο ρουλης πίσω είναι τρικυμία
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ρουλης πίσω είναι τρικυμία
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπιζω απλα να ειναι η κεκτημενη ταχυτητα απο τα ταχυρυθμα μαθηματα του Κλατενμπεργκ απο περυσι. Και να μην εχουμε μια απο τα ιδια και με τον αλλον τον Αγγλο.
-
Κλειστή άμυνα, λέει ο καραγκιόζης ο Πάγκος.
Σημ. Προσέξτε ποιητικές μεταδόσεις.
Σημ. Προσέξτε ποιητικές μεταδόσεις.