Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Anthimox

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Anthimox »

DimitrisS έγραψε:Eλπιζω, αν και δεν το πιστευω, να μην τραβηξει μεχρι τελευταιο λεπτο των μεταγραφων, η υποθεση Τζιοβινκο.

Δυστυχως προς τα εκει θα παει, αν ισχυει-που βασει των δηλωσεων του μαλλον ισχυει-οτι τον θελει παρα πολυ ο Λουτσεσκου.

Ακομα και αυριο να μεινει ελευθερος ο παικτης, δεν νομιζω να βιαστει να κανει την επιλογη του.

Θα το τραβηξει μεχρι τελευταια στιγμη.

Προσωπική μου αίσθηση είναι πως με το που πάρει την ελευθέρας του από Αραβία θα έρθει με το επόμενο αεροπλάνο Θεσσαλονίκη. Πιστεύω πως ήταν δεδομένη η συμφωνία με ΠΑΟΚ. Επίσης ήταν δεδομένο πως οι Άραβες θα πίεζαν τον ποδοσφαιριστή να μειώσει τις απαιτήσεις του για να τον αποδεσμεύσουν καθυστερώντας την μεταγραφή.

Αν ο ποδοσφαιριστής πάρει την ελευθέρας του και δεν υπογράψει εντός 1-2 ημερών στον ΠΑΟΚ, τότε μπορούμε να αρχίσουμε να ανησυχούμε.
Στεναχωρήθηκα με Μπάμπα, καθώς πίστευα πως θα τον υπογράφαμε τελικά.
Πάντως όποτε πουλήσαμε παίκτες μέχρι τώρα, κάναμε ρελάνς. Ο Σαββίδης δεν τσεπώνει τα λεφτά από τις πωλήσεις όπως ο Μαρινάκης, αλλά τα ρίχνει στην ομάδα. Ελπίζουμε να τηρηθεί η παράδοση και φέτος και να έχουμε μεταγραφικές κανονιές.
Άβαταρ μέλους
Мир

Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Мир »

WeWillRockYou έγραψε:Στις προηγούμενες σελίδες κάπου πήρε το μάτι μου ότι υπήρξε δημοσίευμα στα αραβικά μέσα για τον Αμιρι Κουρντι;
Υπάρχει κάποια βάση σε αυτή τη φημολογία; Ο παίκτης λογίζεται ως γηγενής στη χώρα μας φαντάζομαι.
Από Αθήνα κυκλοφορούσε ενδιαφέρον για να επιστρέψει στον Πανιώνιο.
Σε εμας τι δουλεια να έχει ο Εμιρης? Δεξι μπακ ειναι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

soigol έγραψε:
Gospi έγραψε:Αντε να σε χαρω!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείται, το βρίσκω χαζό να διαβάζω ...... copy....... paste.
Το ignore βέβαια ως πρόταση από μέρους σου δείχνει και την υσχυρογνωμοσύνη που σε χαρακτηρίζει, και την προσπάθειά σου να περάσεις την άποψη αυτή με διαρκή copy - paste ποσταρίσματα.
Και αναρωτιέμαι, αφού το τι γράφει ο καθείς εδώ μέσα επ ουδενί επηρεάζει τις εξελίξεις, ποιος ο λόγος της επιμονής επί καθημερινής βάσεως; Δεν υπάρχουν εξελίξεις τόσο γρήγορα, μόνο σενάρια που κυκλοφορούν για click bait.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για την θεραπεία της ψυχής, ρε γαμώτο
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Anthimox έγραψε:

Ο Σαββίδης δεν τσεπώνει τα λεφτά από τις πωλήσεις όπως ο Μαρινάκης, αλλά τα ρίχνει στην ομάδα. Ελπίζουμε να τηρηθεί η παράδοση και φέτος και να έχουμε μεταγραφικές κανονιές.
Άμα είναι να μας φέρουν πάλι Εσίτι, Νινούα και Τσόλακ, καλύτερα ας τα τσεπώσει. Εγω προσωπικά θα είμαι πιο χαρούμενος.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

WeWillRockYou έγραψε:Στις προηγούμενες σελίδες κάπου πήρε το μάτι μου ότι υπήρξε δημοσίευμα στα αραβικά μέσα για τον Αμιρι Κουρντι;
Υπάρχει κάποια βάση σε αυτή τη φημολογία; Ο παίκτης λογίζεται ως γηγενής στη χώρα μας φαντάζομαι.
Ισχύει. Βγήκε από Αραβία μάλλον ως απεγνωσμένη προσπάθεια από την Αλ Χιλάλ να πάρει κάποιο ποσό από τον ΠΑΟΚ στην πώληση Τζιοβίνκο. Φυσικά ο ΠΑΟΚ θα περιμένει την αποδέσμευση του Τζιοβίνκο, αλλά σίγουρα έχουν μιλήσει με Αλ Χιλάλ για την αγορά των δικαιωμάτων του. Επαναλαμβάνω οτι οι Αραβες και οι ατζέντηδες ψάχνουν κορόιδο να καλύψει το υπόλοιπο του συμβολάιου του Ιταλού. Λογικό είναι εμείς να τον θέλουμε ως ελεύθερο και να συζητάμε για καινούργιο συμβόλαιο γύρω στο εκατομύριο, ίσως και λίγο παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

on topik

κανα παικτη θα παρουμε?

την τατιανα μου μεσα δεν περναει και η ωρα
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αυτος ο παικταρας ο ιταλος η μοναδικη προταση που εχει ειναι του ΠΑΟΚ? γιατι αν ειναι μονο του ΠΑΟΚ υπαρχει προβλημα, και αν εχει κι αλλες γιατι δεν τις εμφανιζει εκβιαστικα προς εμας?
μηπως ο ιταλος ειναι τελειωμενος ποδοσφαιρικα και μας το παιζει και δυσκολος?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

λες ο λουτσεσκου να μην ξερει σε τι κατασταση ειναι ?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Athens έγραψε:αυτος ο παικταρας ο ιταλος η μοναδικη προταση που εχει ειναι του ΠΑΟΚ? γιατι αν ειναι μονο του ΠΑΟΚ υπαρχει προβλημα, και αν εχει κι αλλες γιατι δεν τις εμφανιζει εκβιαστικα προς εμας?
μηπως ο ιταλος ειναι τελειωμενος ποδοσφαιρικα και μας το παιζει και δυσκολος?
Ετσι οπως το γραφεις ειναι τελειως αντιφατικο.
Αν δεν το θελει κανεις αλλος γιατι να το παιξει δυσκολος?
Αν εχει κ αλλες γιατι να εκβιασει εμας κ οχι τους υπολοιπους.
Γιατι να εκβιασει γενικοτερα.Δεν ειναι σε μια φαση που μπορει να διεκδικησει συμβολαια με μεγαλες διαφορες.Τα χοντρα της αραβιας τελειωσαν.Τωρα θα κοιταξει τι γουσταρει.Να παει στις γονδολες να κανει μπαροκτσαρκες?να παει καπου που θα εχει πιεση για πρωταθλητισμο?να παει σε καποιο πρωταθλημα που θα παιζουν κ αλλοι σπουδαιοι παικτες?Υποθετω τετοια εχει στο μυαλο του.
Εγω πιστευω οτι η καθυστερηση οφειλεται στο οτι δε θελει να χαρισει λεφτα στους αραβες κ οι αραβες θελουν να γλιτωσουν λεφτα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

H διαδρομή του Ιταλού, σταθερά, ήταν το follow the money. Γιατί να μη συνεχίσει και τώρα στον ίδιο δρόμο? Αυτόν ξέρει αυτόν πορεύεται. Δεν θα πάθει τίποτα για δυο τρία χρονάκια ακόμα. Αίσθησή μου είναι ότι η απόκτηση νέου ξένου με πολύ χρήμα από την Χιλάλ, διευκόλυνε τα μάλα το σχεδιασμό του. Δεν χρειάζεται πλέον τη συνδρομή κανενός ΠΑΟΚ για να τους τα πάρει χοντρά. Μετά ελεύθερος θα ψάξει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που μπορεί να βρει. Ίσως αυτό να περιγράφουν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ότι δηλαδή ανέβασε τις απαιτήσεις του. Μην μας παραξενέψει καν το να τον δούμε ακόμα και σε άλλη αραβική Ομάδα (δεν έχω ψάξει τι κενές θέσεις ξένων έχουν ή ποιες αναμένονται να ελευθερωθούν στα ξεδιαλέγματα) και να πάνε στη λήθη τα περί Ευρώπης. Μακάρι να είναι τόσο ισχυρός ο λώρος με τον Λουτσέσκου ώστε να τον οδηγήσει στην Τούμπα, αλλά συνήθως αυτό που μετράει είναι το χρήμα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ειναι σε ηλικια που πιστευω ουτε στην αραβια θα του δωσουν ματσο συμβολαιο.
Παντως στη θεση του θα εψαχνα ομαδα στην καραϊβικη η στο μαϊαμι.
Πραγματικα γιατι να ερθεις να σου πρηζουμε το μπουτζο ρε τζοβινκο.Γιατι το κανουν αυτο ποτε δεν καταλαβα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εννοείς οτι αν δεν παίζει καλά θα τον πρηζουμε?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

barlow4 έγραψε:Ειναι σε ηλικια που πιστευω ουτε στην αραβια θα του δωσουν ματσο συμβολαιο.
Παντως στη θεση του θα εψαχνα ομαδα στην καραϊβικη η στο μαϊαμι.
Πραγματικα γιατι να ερθεις να σου πρηζουμε το μπουτζο ρε τζοβινκο.Γιατι το κανουν αυτο ποτε δεν καταλαβα.
25 Μάη Τίρανα. Αυτό είναι το κίνητρο. :opaokara: :opaokara:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

eorptol1 έγραψε:αυτο που καποιοι επαναλαμβανονται συνεχεια .....και νομιζουν οτι κατι κανουν εχει πλακα στην αρχη μετα κατανταει μονοτονο κουραστικο αφελες .....η συνεχης επαναληψη θα επρεπε να κουραζει πρωτα τους ιδιους .....
Και η δική σου μόνιμη επανάληψη υπόδειξης κουράζει. Όπως και η μη έκφραση γνώμης. Ρε φίλε είμαι τόσα χρόνια στο φόρουμ και πέρα από το να την πέφτεις σε συνοπαδούς δεν έχω διαβάσει μία γνώμη μη παπαγαλίστικη δική σου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Νάπολι, σε θέλω πιο ψύχραιμο, αδερφέ :lol: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”