Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
- NickGavanas
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Εγω θα το γράψω χιλιοστή φορά. Φετος το πρωτάθλημα θα είναι παρα πολυ ανταγωνιστικό. Οπλιστείτε με υπομονή , στηρίξτε την ομάδα και κάνουμε ταμείο τον Μαη
Ποιος θα φύγει πρώτος;
Μάντζιος ημίχρονο - Μιλόγεβιτς τελικό
-
Να ποστάρουν όσοι μας τα έπρηξαν από το ημίχρονο της δεύτερης αγωνιστικής για την "ΑΕΚΑΡΑ" που θα κυνηγίσει μόνο αυτή το πρωτάθλημα από το σίχαμα.
Τέτοιο ξεβράκωμα δεν ξανάγινε. Βγείτε να ποστάρετε τώρα για την ΑΕΚΑΡΑ σας.
Τέτοιο ξεβράκωμα δεν ξανάγινε. Βγείτε να ποστάρετε τώρα για την ΑΕΚΑΡΑ σας.
Μην ειστε τετοιοι ρε
Κι γω εγραψα στο ημιχρονο οτι η κουλα απο το κεντρο και μπροστα εχει καλες ΜΟΝΑΔΕΣ και αυτη ειναι η αληθεια. Βαθος δεν εχει βεβαια, τουλαχιστον αυτο που θελουν τα μμε να μας δειξουν οτι εχει.
Οπως φυσικα δεν ειναι και ομαδα ακομα εχοντας 14 μεταγραφες στο ροστερ της.
Πολυ καλο χ για εμας, ειδικα με τον τροπο που ηρθε, ΑΡΚΕΙ να το εκμεταλλευτουμε!

Κι γω εγραψα στο ημιχρονο οτι η κουλα απο το κεντρο και μπροστα εχει καλες ΜΟΝΑΔΕΣ και αυτη ειναι η αληθεια. Βαθος δεν εχει βεβαια, τουλαχιστον αυτο που θελουν τα μμε να μας δειξουν οτι εχει.
Πολυ καλο χ για εμας, ειδικα με τον τροπο που ηρθε, ΑΡΚΕΙ να το εκμεταλλευτουμε!
- bersekeros
Βάλε και Γκάνταλφ Γιοβάνοβιτς για διπλή ευκαιρία.Iznogoud4 έγραψε:Ποιος θα φύγει πρώτος;
- episimos73
Μπράβο στους Κρητικούς, να δούμε και τους δικούς μας τώρα. Αστεία ομάδα η χάρτινη, 3 γκολ σε 10 λεπτά.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Παρόμοια. Πάλι Ηράκλειο με Εργοτέλη. 0-2 στο 80 και 2-2 τελικό.thomas Murg έγραψε: Εάν προπονητής του ΠΑΟΚ είχε φάει τέτοια ανατροπή...δεν θέλω καν να το σκέφτομαι
Με Χούουμπ, που τον φύγανε αμέσως μετά.
Αλλο αυτο φιλε, κι εγω λεω επρεπε να παρουμε τον Τσουμπερ. Το να λεω παει χασαμε το τρενο και η κουλα φετος θα το διεκδικησει και εμεις πεταξαμε λευκη πετσετα και ο Ιβαν τα παρατησε ειναι προσβολη για το ΠΑΟΚμανια. Τι να λεμε τωρα. Ας μπουν στο αεχ365 να δωσουν συγχαρητηρια στον καβουριαDimitrisS έγραψε:Μην ειστε τετοιοι ρε![]()
-
- Επικοινωνία:
Έχει φάει και χειρότερη! Ο Ivic με Ατρόμητο στο 3-1 της Τούμπας που έγινε 3-4!Κοινώς γνώμονας και τότε ο Τζαβέλας.....thomas Murg έγραψε:Τι κωλοτούμπες είστε ρε; Δεν παλεύεστε![]()
![]()
Εάν προπονητής του ΠΑΟΚ είχε φάει τέτοια ανατροπή...δεν θέλω καν να το σκέφτομαι
Έχει πλάκα που ότι χαζομάρα γράφεται καταρρέει μέσα σε μισή ώρα
Αυτός ο κλόουν προπονητής με το καπέλο λοχία στρατοκαβλου θα κυνηγηθεί από τους χαρτινους.
Το έχω γράψει και το ξαναγράφω, μέγας κλόουν.
Το έχω γράψει και το ξαναγράφω, μέγας κλόουν.
Βεβαια, κάνεις δεν μίλησε ούτε για ομαδαρα, ούτε φυσικά για σίγουρη πρωταθλήτρια. Εκτός αν μου διέφυγε κάτι.
Κάποιοι απλα είπαμε ότι μεσοεπιθετικα έκανε καλές κινήσεις και ανέβασε την ποιότητα μπροστά.
Αλλα συνεχίστε να πετάτε την μπάλα στην εξέδρα (που λέει και ο Sick) και να απαντάτε σε πράγματα που δεν ειπώθηκαν ποτε.
No harm done.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποιοι απλα είπαμε ότι μεσοεπιθετικα έκανε καλές κινήσεις και ανέβασε την ποιότητα μπροστά.
Αλλα συνεχίστε να πετάτε την μπάλα στην εξέδρα (που λέει και ο Sick) και να απαντάτε σε πράγματα που δεν ειπώθηκαν ποτε.
No harm done.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thomas Murg
Και τώρα ψύχραιμα έχοντας δει το μάτς από το 15' και μετά.
Η επιθετική τριάδα της χάρτινης μπροστά, σε ανοιχτό γήπεδο βρίσκεται με κλειστά μάτια.
Ο τσούμπερ είναι κλάση. Η κίνηση που κάνει στο δεύτερο γκολ είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Εάν τον είχαμε πάρει εμείς με την γκαντεμιά που μας δέρνει στους τραυματισμούς θα είχε εμφανίσει πρόβλημα από τη σκάλα του αεροπλάνου ή στην πρώτη το πτώση στην καμένη πλευρά του χόρτου στην Τούμπα.
Η άμυνα του ΟΦΗ σε ανοιχτό γήπεδο θύμιζε περσινή ομάδα με παρόμοια χρώματα στη φανέλα.
Ο Λάμπρου έχει σφυγμό.
Έχω την αίσθηση ότι οι τερματάδες ό,τι πήγε μέσα σχεδόν όλα τα ρούφηξαν.
Η επιθετική τριάδα της χάρτινης μπροστά, σε ανοιχτό γήπεδο βρίσκεται με κλειστά μάτια.
Ο τσούμπερ είναι κλάση. Η κίνηση που κάνει στο δεύτερο γκολ είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Εάν τον είχαμε πάρει εμείς με την γκαντεμιά που μας δέρνει στους τραυματισμούς θα είχε εμφανίσει πρόβλημα από τη σκάλα του αεροπλάνου ή στην πρώτη το πτώση στην καμένη πλευρά του χόρτου στην Τούμπα.
Η άμυνα του ΟΦΗ σε ανοιχτό γήπεδο θύμιζε περσινή ομάδα με παρόμοια χρώματα στη φανέλα.
Ο Λάμπρου έχει σφυγμό.
Έχω την αίσθηση ότι οι τερματάδες ό,τι πήγε μέσα σχεδόν όλα τα ρούφηξαν.
- ΑποστόληςΑ
Μέσα στον Απόλλωνα είχαμε προηγηθεί με 0-3 και τελικά ο αγώνας ήρθε 3-3.tolis01 έγραψε:Παρόμοια. Πάλι Ηράκλειο με Εργοτέλη. 0-2 στο 80 και 2-2 τελικό.thomas Murg έγραψε: Εάν προπονητής του ΠΑΟΚ είχε φάει τέτοια ανατροπή...δεν θέλω καν να το σκέφτομαι
Με Χούουμπ, που τον φύγανε αμέσως μετά.
-
Ακριβώς. Δύο τρεις ειδικά προκάλεσαν θρασύτατα εδώ μέσα και τελικά πήραν αυτό που έπρεπε να παρουν. Καλό ξεμπούκωμαaivas19 έγραψε:Αλλο αυτο φιλε, κι εγω λεω επρεπε να παρουμε τον Τσουμπερ. Το να λεω παει χασαμε το τρενο και η κουλα φετος θα το διεκδικησει και εμεις πεταξαμε λευκη πετσετα και ο Ιβαν τα παρατησε ειναι προσβολη για το ΠΑΟΚμανια. Τι να λεμε τωρα. Ας μπουν στο αεχ365 να δωσουν συγχαρητηρια στον καβουριαDimitrisS έγραψε:Μην ειστε τετοιοι ρε![]()