ΠΑΟΚ Β'
-
Re: ΠΑΟΚ Β'
Χατζηστραβός ήταν που έβγαλε τον Κούτσια στο τετ α τετ.
Ο ΄άλλος που μπήκε πρέπει να είναι ο Γρόσδης και είναι εκτός ο Γαιτανίδης και ο Γιάξης
Ο ΄άλλος που μπήκε πρέπει να είναι ο Γρόσδης και είναι εκτός ο Γαιτανίδης και ο Γιάξης
- ΑποστόληςΑ
-
- Επικοινωνία:
Δεν είδα καθόλου το α' ημίχρονο. Στο δεύτερο βλέπω να παίζουμε αρκετά καλά και με λίγη περισσότερο ψυχραιμία θα είχαμε σκοράρει. Ο διαιτητής θυμίζει την χρυσή εποχή Big Mac στην Καβάλα όταν περνούσε πριονοκορδελα τις άλλες ομάδες προκειμένου να ανέβει στην Α'.Για το "φίλαθλο" κοινό της πόλης ( κρίμα που έχω και καταγωγή από εκεί) που βγάζουν το κόμπλεξ τους με χυδαιολογίες απέναντι σε 19χρονα παιδιά, ας κάνουν καλού-κακού ένα τεστ dna μη τυχόν και τα "καμάρια" τους είναι σπόροι από ΠΑΟΚτσηδικη ψ@λή.Καλό υποβιβασμό όπως και στις άλλες προσκυνημένες στον πρεζέμπορα ομάδες
Περίμενε μηπως και σκοράρουν αλλα δεν μπορούσαν και αναγκάστηκε να το λήξει..Κακές επιλογές κάναμε επιθετικά, λίγη προσοχή και θα φεύγαμε με το διπλό.
- PAOK_Antarctica
Είδα το 2ο ημίχρονο.
Αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας αλλά κακοποίηση των οφθαλμών μου.
Αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας αλλά κακοποίηση των οφθαλμών μου.
-
Οι χειρότεροι φίλαθλοι μακράν.boogeyman77 έγραψε:Δεν είδα καθόλου το α' ημίχρονο. Στο δεύτερο βλέπω να παίζουμε αρκετά καλά και με λίγη περισσότερο ψυχραιμία θα είχαμε σκοράρει. Ο διαιτητής θυμίζει την χρυσή εποχή Big Mac στην Καβάλα όταν περνούσε πριονοκορδελα τις άλλες ομάδες προκειμένου να ανέβει στην Α'.Για το "φίλαθλο" κοινό της πόλης ( κρίμα που έχω και καταγωγή από εκεί) που βγάζουν το κόμπλεξ τους με χυδαιολογίες απέναντι σε 19χρονα παιδιά, ας κάνουν καλού-κακού ένα τεστ dna μη τυχόν και τα "καμάρια" τους είναι σπόροι από ΠΑΟΚτσηδικη ψ@λή.Καλό υποβιβασμό όπως και στις άλλες προσκυνημένες στον πρεζέμπορα ομάδες
Αν ακούσετε δηλώσεις του νέου ιδιοκτήτη τους θα καταλάβατε και από που προέρχονταν όλη η ένταση και τα συνθήματα. Δήλωσε απογοητευμένος με τον οργανισμό του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν εκπλήσσεται αφού ο προπονητής του το μεγαλύτερο στιγμιότυπο της καριέρας του ήταν να επιτίθεται σε ποδοσφαιριστές. 

Α κατάλαβα. Έκαναν κι αυτοί τους τεμενάδες τους στο μεγάλο αφεντικό.
Στενοχωριέμαι όταν βλέπω τέτοια πράγματα σε βορειοελλαδείτικες πόλεις. Οι μεγαλύτεροι εχθροί είναι πάντα εκ των έσω.
Στενοχωριέμαι όταν βλέπω τέτοια πράγματα σε βορειοελλαδείτικες πόλεις. Οι μεγαλύτεροι εχθροί είναι πάντα εκ των έσω.
- ΑποστόληςΑ
Απαράδεκτοι οι παράγοντες της Καβάλας! Και δεν πρέπει να έχουν παράπονο γιατί δεν τους κερδίσαμε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια που δώσαμε μ' αυτούς.
Ίσα ίσα που σεβαστήκαμε και αναβάλλαμε το μάτς του πρώτου γύρου όταν από παντού κανένας άλλος δεν τους σέβονταν ρίχνοντας τους από εφτάρες και πάνω και αυτό ήταν το σωστό που κάναμε αφού δεν βάζαμε μπροστά την εύκολη νίκη αλλά να έχει αξία για τα παιδιά ο αγώνας. Οπότε η απογοήτευση είναι δική μας για τις άθλιες δηλώσεις για την ομάδα μας και τον προπονητή μας από τον συγκεκριμένο χρηματοδότη. Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι σε άλλο άρμα μετά από όσα τους έκανε η αυγενάκεια εεα αλλά αν είναι τότε είναι για φτύσιμο από τους ίδιους τους οπαδούς τους.
- sunnyblack