Razvan Lucescu
- invincible
Re: Razvan Lucescu
Θα γίνει μία ΑΜΚ τώρα στα κοντά. Περιμένουμε να δούμε μετά την ΑΜΚ τι θα γίνει. Θα ανανεώσουμε το ρόστερ σιγά σιγά. Θα κάνουμε 5-6 μεταγραφές τώρα και 5-6 το καλοκαιρ να γίνει μία πλήρη ανανέωση. ????
Τώρα να συζητάμε για τον Λουτσέσκου δεν έχει κανένα νόημα. Μπορεί αύριο να του έρθει να αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι του και σε συνδυασμό με 5-6 ποιοτικές ενισχύσεις να δούμε άλλον ΠΑΟΚ και άλλη ψυχολογία.
Μην ξεχνάτε πέρασαν πολύ χοντροκέφαλοι που δεν αλλάζανε τίποτα και μετά αναγκάστηκαν αλλάξανε ή τους σώσανε κάποιοι ποιοτικοί παίχτες.
Ξεκινάς ΝΟΥΜΕΡΟ 1 φέρνεις τερματοφύλακα. Αλλος τερματοφύλακας δεν θα το έτρωγε το γκολ του ρουλη.
ΦΕΡΝΕΙΣ δύο ποιοτικά ΦΟΥΛ ΜΠΑΚ
ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚΑΡΑ
ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟ
ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΟΥΚ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΧΑΦ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΣ
6 μεταγραφές καλές κάντες. Μετά θα δεις και άλλον Λουτσέσκο. Τώρα και τον Μουρίνιο να φέρεις με τον εγωισμό που έχει θα στις βγάλει όλες σαρδέλες και σιγά με τον χοντροκεφαλισμό που έχει σιγά μην προσαρμόσει το σύστημα κτλ... Κοντός ψαλμός .... ή θα κάνεις 6 μεταγραφές ή θα πουλήσεις με ένα μικροποσό τον Λουτσέσκου κάπου.
Αφήστε τα ωραία ποδόσσφαιρα . Εσείς δεν είστε για ωραία ποδόσφαιρα στυλ 4 4 2 και στυλ Μπαγεβιτς κτλ Αυτά είναι για νοοτροπία άγγλου οπαδού της Κρισταλ Παλλας. Εσείς αν παίξεις ωραία και χάσεις θα γκρινιάζεις πάλι. Εσύ δεν πας για το θέαμα... το αποτέλεσμα σε νοιάζει. Δοκάρι και μέσα ο Κουρτις στο φάουλ και μέσα η κεφαλιά του Κουρτις 2-1 κερδούσες τον άρη τώρα θα φώναζες ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ.... Αφήστετα αυτά τα προοδευτικά .... Τον έλληνα δεν τον νοιάζει το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα τον νοιάζει. Βγήκες με την γκομένα δεν σε νοιάζει να περάσεις καλά σε νοιαζει στο τέλος της βραδιάς να έχουμε πηδήξει. Δεν θα κάνεις τον οπαδό κριάρι.... μπιςμπιζε Ζαμπουνη ξαφνικά.
Τώρα να συζητάμε για τον Λουτσέσκου δεν έχει κανένα νόημα. Μπορεί αύριο να του έρθει να αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι του και σε συνδυασμό με 5-6 ποιοτικές ενισχύσεις να δούμε άλλον ΠΑΟΚ και άλλη ψυχολογία.
Μην ξεχνάτε πέρασαν πολύ χοντροκέφαλοι που δεν αλλάζανε τίποτα και μετά αναγκάστηκαν αλλάξανε ή τους σώσανε κάποιοι ποιοτικοί παίχτες.
Ξεκινάς ΝΟΥΜΕΡΟ 1 φέρνεις τερματοφύλακα. Αλλος τερματοφύλακας δεν θα το έτρωγε το γκολ του ρουλη.
ΦΕΡΝΕΙΣ δύο ποιοτικά ΦΟΥΛ ΜΠΑΚ
ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚΑΡΑ
ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟ
ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΟΥΚ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΧΑΦ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΣ
6 μεταγραφές καλές κάντες. Μετά θα δεις και άλλον Λουτσέσκο. Τώρα και τον Μουρίνιο να φέρεις με τον εγωισμό που έχει θα στις βγάλει όλες σαρδέλες και σιγά με τον χοντροκεφαλισμό που έχει σιγά μην προσαρμόσει το σύστημα κτλ... Κοντός ψαλμός .... ή θα κάνεις 6 μεταγραφές ή θα πουλήσεις με ένα μικροποσό τον Λουτσέσκου κάπου.
Αφήστε τα ωραία ποδόσσφαιρα . Εσείς δεν είστε για ωραία ποδόσφαιρα στυλ 4 4 2 και στυλ Μπαγεβιτς κτλ Αυτά είναι για νοοτροπία άγγλου οπαδού της Κρισταλ Παλλας. Εσείς αν παίξεις ωραία και χάσεις θα γκρινιάζεις πάλι. Εσύ δεν πας για το θέαμα... το αποτέλεσμα σε νοιάζει. Δοκάρι και μέσα ο Κουρτις στο φάουλ και μέσα η κεφαλιά του Κουρτις 2-1 κερδούσες τον άρη τώρα θα φώναζες ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ.... Αφήστετα αυτά τα προοδευτικά .... Τον έλληνα δεν τον νοιάζει το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα τον νοιάζει. Βγήκες με την γκομένα δεν σε νοιάζει να περάσεις καλά σε νοιαζει στο τέλος της βραδιάς να έχουμε πηδήξει. Δεν θα κάνεις τον οπαδό κριάρι.... μπιςμπιζε Ζαμπουνη ξαφνικά.
-
ariskatiforos
ωσ αποτυχημενος παντως δεν αλλαξε
συμφωνα με το τι καταφερε στη πρωτη τ φορα με μη δικο του ροστερ
οποιος λεει το αντιθετο μαλλον κατι αλλο εχει στο μυαλο
συμφωνα με το τι καταφερε στη πρωτη τ φορα με μη δικο του ροστερ
οποιος λεει το αντιθετο μαλλον κατι αλλο εχει στο μυαλο
Υπάρχει και το αντίθετο.joshua έγραψε:Γιατι ποιος κατηγορησε τον Γκαρσια? Απλα μετα τα αγγελοσκυλα, πλεον περασαμε στη φαση Γκαρσιοσκυλα και καθε φορα που ενας προπονητης του ΠΑΟΚ θα εχει ανεπιτυχη αποτελεσματα, θα λενε καποιοι οτι ειναι λιγος και θα επρεπε να εχουμε προπονητη τον Γκαρσια...
Έγραψε π.χ. ο κατήφορος ότι με Γκαρσία είχαμε βρει ένα πάτημα. Οκ. Πετάγεται ο άλλος από κάτω και λέει έλα με τον ταβερνιάρη και ερασιτέχνη τον αμπαλο.
Ε και κάπως έτσι έφτασε η ανούσια σύγκριση.
Μιλάμε για έναν προπονητή που καλέστηκε από την Κ19 με 200χιλιαρικα (αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι ο Μαλεζάς), και τον πιο ακριβοπληρωμένο και επιτυχημένο ταυτόχρονα της ομάδας.
Πιασ τ αυγό δλδ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σχολιο περι ταβερνιαρη,αμπαλου,ερασιτεχνη τουλαχιστον μεχρι λιγες σελιδες πισω δεν βρηκα αλλα οκ δεν συμφωνεις οτι ειναι τραγικο Νοεμβριο μηνα να δεχεται τετοια κριτικη ο Λουτσεσκου? Θα ειχαμε τετοια κριτικη αν δεν υπηρχε στο καδρο ο Γκαρσια?
Δέχεται κριτική γιατί έφυγε ο ένας στόχος δυστυχώς.
Στο ερώτημα σου αν είχαμε Γκαρσία ή οποιοδήποτε άλλο με πιο μικρό "brand name" θα είχε ξεκινήσει η φάση από Αύγουστο και το ξέρεις πολύ καλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Έχω τονίσει το ποσό θετικό είναι ότι έχουμε Λουτσεσκου από αυτή την όψη του νομίσματος. Μετά την ήττα από Μποεμιανς θα είχε ξεκινήσει το γιαχμα με κορύφωση το 4-4 με Βόλο.
Και δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου ότι άμα λεγόταν Ουζουνίδης μπορεί να του έσερνα χίλια δύο με αυτή την εικόνα.
Άρα κατά βάση υπάρχει προσωπολατρεία στον Λουτσεσκου πως να το κάνουμε.
ΥΓ: Και για να το γράψω για νιοστή φορά μπας και το διαβάσει και ο ανταρκτικα ώστε να απαντάει στις απόψεις μου κι όχι σε άλλες, δε θα ήθελα να επιστρέψει ο Γκαρσία γι αυτό το λόγο και μόνο. Γιατί έχει καεί και μόνο με αήττητο σερί 367 αγώνων μπορεί να στηριχθεί από τον κόσμο. Δε μας παίρνει.
Στο ερώτημα σου αν είχαμε Γκαρσία ή οποιοδήποτε άλλο με πιο μικρό "brand name" θα είχε ξεκινήσει η φάση από Αύγουστο και το ξέρεις πολύ καλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Έχω τονίσει το ποσό θετικό είναι ότι έχουμε Λουτσεσκου από αυτή την όψη του νομίσματος. Μετά την ήττα από Μποεμιανς θα είχε ξεκινήσει το γιαχμα με κορύφωση το 4-4 με Βόλο.
Και δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου ότι άμα λεγόταν Ουζουνίδης μπορεί να του έσερνα χίλια δύο με αυτή την εικόνα.
Άρα κατά βάση υπάρχει προσωπολατρεία στον Λουτσεσκου πως να το κάνουμε.
ΥΓ: Και για να το γράψω για νιοστή φορά μπας και το διαβάσει και ο ανταρκτικα ώστε να απαντάει στις απόψεις μου κι όχι σε άλλες, δε θα ήθελα να επιστρέψει ο Γκαρσία γι αυτό το λόγο και μόνο. Γιατί έχει καεί και μόνο με αήττητο σερί 367 αγώνων μπορεί να στηριχθεί από τον κόσμο. Δε μας παίρνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 30 Νοέμ 2021, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ειναι προσωπολατρεια,ειναι αναγνωριση των επιτυχιων του.Δεν κρινεται ποτε και σε καμια ομαδα το ιδιο καποιος που εχει δωσει καποια διαπιστευτηρια με καποιον πρωταρη σε μια ομαδα.Επιπλεον οπως εγραφα και χτες τα αποτελεσματα μεχρι τωρα ειχαν προβλεφθει απο καποιους οταν τελειωνε το καλοκαιρι.Δεν πεφτει κανεις απο τα συνεφα.
Αν δεν είχαμε την τιμωρία των 10 αγωνιστικών της σεζόν 2017-18 (ελέω τελικού Βόλου), ίσα που θα θυμόμασταν σήμερα το όνομα του Ράσβαν Λουτσέσκου.joshua έγραψε:Δεν ειναι προσωπολατρεια,ειναι αναγνωριση των επιτυχιων του.Δεν κρινεται ποτε και σε καμια ομαδα το ιδιο καποιος που εχει δωσει καποια διαπιστευτηρια με καποιον πρωταρη σε μια ομαδα.Επιπλεον οπως εγραφα και χτες τα αποτελεσματα μεχρι τωρα ειχαν προβλεφθει απο καποιους οταν τελειωνε το καλοκαιρι.Δεν πεφτει κανεις απο τα συνεφα.
Ήταν και ήμασταν τυχεροί που οι κερκίδες ήταν κλειστές και δεν τον έφαγε η μαρμάγκα που έφαγε τόσους και τόσους.
Είχε πάρει έτοιμη ομάδα από τον Ίβιτς και κατά πολύ ενισχυμένη, και την πήγαινε κατά διαόλου μέχρι τα Χριστούγεννα.
Αντίθετα με αυτόν, ο Αμπελ Φερέιρα που πήγαινε την ομάδα τραίνο μέχρι τα Χριστούγεννα και έπρεπε ο πουστόγαυρος να δημιουργήσει ολόκληρη δικαστική πλάνη ώστε να τον γκρεμίσει από την 1η θέση, κατά πάσα πιθανότητα σε λίγο καιρό, δεν θα θυμάται καν την τραυματική εμπειρία της ενασχόλησής του με με το ελληνικό πρωτάθλημα και όλα όσα το συνοδεύουν.
Η διακοπή συνεργασίας της ομάδας με τον Άμπελ, ξεκάθαρα βάσει γεγονότων που αποδεικνύονται και με αριθμούς, μας πήγε 10 χρόνια πίσω.
- stravostomis
Έγραψα λίγο πιο πάνω ποιοι πέφτουν από τα σύννεφαjoshua έγραψε:Δεν ειναι προσωπολατρεια,ειναι αναγνωριση των επιτυχιων του.Δεν κρινεται ποτε και σε καμια ομαδα το ιδιο καποιος που εχει δωσει καποια διαπιστευτηρια με καποιον πρωταρη σε μια ομαδα.Επιπλεον οπως εγραφα και χτες τα αποτελεσματα μεχρι τωρα ειχαν προβλεφθει απο καποιους οταν τελειωνε το καλοκαιρι.Δεν πεφτει κανεις απο τα συνεφα.
-
ariskatiforos
Από σύννεφα μπορεί όχι αλλά από κρεβάτια πρωταθλητισμού μέχρι τέλος κ μικρή διαφορά πολλοί …
Κ καλά κάνανε κ πέσανε εκτός αν θεωρούμε τις φάπες αυτές φυσιολογικές όταν κ μόνη η φανέλα άλλοτε έφτανε
Κ καλά κάνανε κ πέσανε εκτός αν θεωρούμε τις φάπες αυτές φυσιολογικές όταν κ μόνη η φανέλα άλλοτε έφτανε
-
ariskatiforos
Κ για να το θέσω πιο ξεκάθαρα
Πιστεύει κάποιος πως τ αποτελέσματα αυτά με τις ομάδες αυτές αθροιστικά ειναι κάτι το φυσιολογικό κ αναμενόμενο ;;
Για ποιο λόγο ;τόσο μικρή θεωρείτε την ομάδα ν μην μπορεί ν κερδίσει αυτούς τους αντιπάλους παρά μόνο με σούπερ μπατζετ κ υλικό ;
Πιστεύει κάποιος πως τ αποτελέσματα αυτά με τις ομάδες αυτές αθροιστικά ειναι κάτι το φυσιολογικό κ αναμενόμενο ;;
Για ποιο λόγο ;τόσο μικρή θεωρείτε την ομάδα ν μην μπορεί ν κερδίσει αυτούς τους αντιπάλους παρά μόνο με σούπερ μπατζετ κ υλικό ;
Αλήθεια πόσους προπονητές έχει αλλάξει η μαν γιουν , σε τι θέση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, που είναι η γιουβέντους, πότε κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα η ντόρντμουντ απο την μπάγερν για τελευταία φορά;
Παραδείγματα ομάδων προηγουμένων πρωταθλημάτων που ψάχνονται να βρουν τον δρόμο ξανά προς την κορυφή.
Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα με την παρουσία του γαύρου, του βάζελου και του χανουμιού μας έχουν περάσει στο υποσυνείδητο ότι είναι υγεία για 5 χρόνια σερί να παίρνει η ίδια ομάδα το πρωτάθλημα .
Απαιτούμε απο την ομάδα μας να γίνουμε σαν αυτούς.
Προσωπικά θα ήθελα να βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει ωραία μπάλα ας βγαίνει 2ος ή 3ος στην Ελλάδα όμως στην Ευρώπη να παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου . Όπως ήταν κάποτε ο βάζελος στην Ευρώπη.
Στην Ελλάδα έβγαινε 2ος και στην Ευρώπη ήταν πολύ καλύτερος απο το σίχαμα του γαύρου.
Όταν πρωταγωνιστείς ως ομάδα στο εξωτερικό είναι θέμα χρόνου να κυριαρχήσεις και στο απαίσιο ελληνικό πρωτάθλημα. Η πορεία στην Ευρώπη σου αποφέρει υψηλά έσοδα, σου προσφέρει αναγνωρισιμότητα, σου προσφέρει στάτους, σου προσφέρει δημόσιες σχέσεις, σου προσφέρει εμπειρία, σου προσφέρει γνωριμίες.
Πολλοί θα πουν αν μπαίναμε στους ομίλους τσ λ όλα θα ήταν πιο εύκολα, ίσως ναι ίσως όχι.
Ας χτίσουμε το αύριο μέσα απο την Ευρώπη βήμα βήμα και τότε νομοτελειακά θα κυριαρχήσουμε και εδω.
Ας θυμηθούμε πόσες άσχημες κληρώσεις και διαιτησίες έχουμε στην Ευρώπη καθώς δεν διαθέτουμε τις σχέσεις και τις γνωριμίες του γαύρου.
Ας θυμηθούμε πόσες μεταγραφές έχουν ναυαγήσει καθώς οι παίκτες δεν προσελκύονται ούτε απο το ελληνικό πρωτάθλημα ούτε απο την αναγνωρισιμότητα στο εξωτερικό της ομάδας μας.
Ονειρεύομαι εναν ΠΑΟΚ δυνατό στην Ευρώπη!!!
Είμαι 50 χρονών, έχω ζήσει αμέτρητες αδικίες και τρυπήματα εις βάρος μας, η εμπειρία μου δεν μου επιτρέπει να έχω την αφέλεια ότι κάποια στιγμή στο στημένο ελληνικό πρωτάθλημα όλα θα γίνουν ρόδινα.
υγ: ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κατεδαφίσει την παράγκα , οι συμμαχίες μας μας τρύπησαν άπειρες φορές , η παράγκα έπεσε για λίγο και στην θέση της σηκώθηκε μια πολυκατοικία.
Παραδείγματα ομάδων προηγουμένων πρωταθλημάτων που ψάχνονται να βρουν τον δρόμο ξανά προς την κορυφή.
Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα με την παρουσία του γαύρου, του βάζελου και του χανουμιού μας έχουν περάσει στο υποσυνείδητο ότι είναι υγεία για 5 χρόνια σερί να παίρνει η ίδια ομάδα το πρωτάθλημα .
Απαιτούμε απο την ομάδα μας να γίνουμε σαν αυτούς.
Προσωπικά θα ήθελα να βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει ωραία μπάλα ας βγαίνει 2ος ή 3ος στην Ελλάδα όμως στην Ευρώπη να παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου . Όπως ήταν κάποτε ο βάζελος στην Ευρώπη.
Στην Ελλάδα έβγαινε 2ος και στην Ευρώπη ήταν πολύ καλύτερος απο το σίχαμα του γαύρου.
Όταν πρωταγωνιστείς ως ομάδα στο εξωτερικό είναι θέμα χρόνου να κυριαρχήσεις και στο απαίσιο ελληνικό πρωτάθλημα. Η πορεία στην Ευρώπη σου αποφέρει υψηλά έσοδα, σου προσφέρει αναγνωρισιμότητα, σου προσφέρει στάτους, σου προσφέρει δημόσιες σχέσεις, σου προσφέρει εμπειρία, σου προσφέρει γνωριμίες.
Πολλοί θα πουν αν μπαίναμε στους ομίλους τσ λ όλα θα ήταν πιο εύκολα, ίσως ναι ίσως όχι.
Ας χτίσουμε το αύριο μέσα απο την Ευρώπη βήμα βήμα και τότε νομοτελειακά θα κυριαρχήσουμε και εδω.
Ας θυμηθούμε πόσες άσχημες κληρώσεις και διαιτησίες έχουμε στην Ευρώπη καθώς δεν διαθέτουμε τις σχέσεις και τις γνωριμίες του γαύρου.
Ας θυμηθούμε πόσες μεταγραφές έχουν ναυαγήσει καθώς οι παίκτες δεν προσελκύονται ούτε απο το ελληνικό πρωτάθλημα ούτε απο την αναγνωρισιμότητα στο εξωτερικό της ομάδας μας.
Ονειρεύομαι εναν ΠΑΟΚ δυνατό στην Ευρώπη!!!
Είμαι 50 χρονών, έχω ζήσει αμέτρητες αδικίες και τρυπήματα εις βάρος μας, η εμπειρία μου δεν μου επιτρέπει να έχω την αφέλεια ότι κάποια στιγμή στο στημένο ελληνικό πρωτάθλημα όλα θα γίνουν ρόδινα.
υγ: ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κατεδαφίσει την παράγκα , οι συμμαχίες μας μας τρύπησαν άπειρες φορές , η παράγκα έπεσε για λίγο και στην θέση της σηκώθηκε μια πολυκατοικία.
- PAOK_Antarctica
Πρώτα βγαίνεις και λες ότι μισώ τον Γκαρσία και μετά γκρινιάζεις για το επίπεδο.Parolos έγραψε:Μαζί μου μιλάς όχι με άλλα σχόλια.
Μπορείς να κάνεις παράθεση από προχτές τί εχω πει και να σχολιάσεις ότι θες όχι αερολογίες δήθεν ότι έχω πει και τσουβαλιάσματα.
ΥΓ: Α τώρα είδα και για το επίπεδο.. ΑΚΑΛΑΟΚ.
Για να το συνδέσω: Je suis αμόρφωτοι και απολίτιστοι.
Εγώ να μισώ τον Γκαρσία. Που δεν μισώ άλλους και άλλους, για άσχετα με το ποδόσφαιρο πράγματα, και βρήκα να μισήσω τον Γκαρσία. Τον Γκαρσία. Αν δεν καταλαβαίνεις τι χοντράδα έγραψες, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Εγώ χέστηκα και για τον Γκαρσία και για τον Λούτσο. Ο ΠΑΟΚ με νοιάζει. Δεν χαίρομαι περισσότερο, ούτε λυπάμαι λιγότερο αναλόγως με το ποιος είναι προπονητής. Ας είναι στον πάγκο και ο Χατζάρας αν φέρνει επιτυχίες, ειλικρινά χέστηκα. Σε αντίθεση με άλλους που λέγαν ότι τίτλος με Γκαρσία στον πάγκο έχει διπλή καύλα. Δεν λέω εσένα, αλλά τα διαβάζαμε εδώ μέσα.
ariskatiforos έγραψε:Ασε μας αγορι μ κ μάθε να μιλάς μη βριστούμε
Εξυπνάκια
Καντο πενηνταράκια μπορείς ;;
Εγώ θα στο κάνω μπας κ ξεστραβωθείς
Ο λουτσεσκου πήρε μια ομάδα χωρίς μεγάλες αλλαγές στη ποιότητα τ ρόστερ π ήταν κυπέλουχος και τελικά 2ος απέναντι στη πιο δυνατή ομάδα π φέτος μόνοι λέτε ότι είναι απλησίαστη
Αρα παρέλαβε μια ομάδα σε άνοδο όχι σε πτώση …και την έχει φέρει εδώ π βρισκόμαστε ενώ υποτίθεται ήρθε για να κάνει πρωταθλητισμό
Ο γκαρσια πέρσι δεν έκανε προετοιμασία δεν είχε λόγο στις μεταγραφές του καλοκαιριού κ έπαιζε κ άλλο σύστημα τελικώς
Πως γίνεται ν φταίει εξήγησε μ να το καταλάβω
Δε ξέρω τι σου έκανε ο γκαρσια ίσως είναι πολύ αρσενικός για τα γούστα σου
Ο λουτσεσκου πήρε μια ομάδα σε άνοδο πάλι με κατάκτηση κυπελλου με ρόστερ το πιο ακριβό με παικταράδες στη καλύτερη ηλικία κ ναι το διαχειρίστηκε σωστά αλλά δεν είναι μόνο δικιά του η επιτυχία
Εσυ πες είναι μόνο δικιά τ ακούγεσαι
Αν δεν αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα τουλάχιστο μη γίνεσαι προκλητικός με ειρωνικά σχόλια τα οποία ξεκινησες εξ αρχής και φρόντισε για το δικό σου επίπεδο πρώτα κ άσε τους αλλους
Κ αυτό είναι το τελευταίο σχόλιο μ προς εσένα διότι στο τέλος θ αρχίσω ν ανησυχώ για πάρτη μ
Όσες φορές και να σου εξηγήσω δεν θα μάθεις ποτέ να διαβάζεις. Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Γκαρσία για οτιδήποτε. Μανιτάρια έφαγες; Που το είδες αυτό;
Εσύ από τη μία λες ότι ο Λούτσος πήρε δύο νταμπλ επειδή παρέλαβε καλή ομάδα, αλλά τώρα φταίει αυτός από μόνος του που τα έκανε μουνί. Ε δεν γίνεται. Ή τα φορτώνουμε όλα στους προηγούμενους ή τίποτα. Δεν είναι οι επιτυχίες του προηγούμενου και οι αποτυχίες του νυν. Διάλεξε και πάρε. Κάτσε σκέψου το όμως, μην βιαστείς πολύ.
ariskatiforos έγραψε:Δε ξέρω τι σου έκανε ο γκαρσια ίσως είναι πολύ αρσενικός για τα γούστα σου
Η "φτώχεια" στα αποτελέσματα φέρνει μιζέρια και η μιζέρια φέρνει γκρίνια. Πολύ με στενοχωρεί το να βλέπω "να κρούει του αδελφού την κεφαλή" σύμφωνα με τον Εθνικό μας ποιητή. Μεγάλη εσωστρέφεια.
Ειρήνη υμίν αδέλφια, μην χαλάσουμε την υγεία μας. Μαγκιά είναι η ζωή.
Ειρήνη υμίν αδέλφια, μην χαλάσουμε την υγεία μας. Μαγκιά είναι η ζωή.