Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από joshua »

Πάντως αν πιστέψουμε τα περί προτασεως σε Καντουρι,Ινγκασον,Ακπομ και ίσως αργότερα Γιαννουλη να δω τι θα προλάβουμε να πάρουμε και ποτε να γίνουμε ομάδα. Στη παρούσα φάση πάντως με χαλάει η επιλογή να φύγουν ο πρώτος και ο Ακπομ καθώς δεν ξέρω και ποσο εύκολο είναι να βρούμε καλύτερους.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Το 2008 ειχε ερθει, ξεχνας μαλλον οτι ηταν κ ενα χρονο δανεικος. Ηταν 21,5. Βεβαια δεν παιρναμε κ πολλους κατω απο 21, τουλαχιστον οχι με μεγαλη αγορα. Ο μονος αλλος που μπορω να σκεφτω ηταν ο μεγας ifeanyi udeze, αν κ γιαυτον δε βαζω το χερι μου στη φωτια οτι οντως ηταν 20 οταν πηρε το κτελ απο καβαλα για να ερθει στην τουμπα...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

anekfrastos έγραψε:και ο Ζέκα μισοριξιά είναι αλλά σκουπίζει όλο το κέντρο...νεύρο να έχει είναι το σημαντικό

O Di Maria είναι σαν αγιογραφία https://www.thesun.co.uk/wp-content/upl ... 464532.jpg

Στην τελική δεν είναι ούτε σεντερ μπακ, ούτε σεντερ φορ για να παλεύει με τα θηρία, ένα ξερό εντούρο θέλουμε να τρέχει τον ασβέστη πάνω-κάτω, αν δυναμώσει και ένα 10%-20% θα είναι σούπερ

Αυτός που μου έκανε εντύπωση πόσο αδύνατος και στενό σκαρί είναι, αν και τερματοφύλακας, είναι ο Μπάρκας ...
Ο Μπάρκας πάσχει από μουνοπανίαση
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μια εξαιρετική επιλογή για δεξί φουλ μπακ, ίσως και ακριβή αν και έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου είναι ο https://www.transfermarkt.com/aurelio-b ... ler/258039 της πρώην ομάδας του Μπολονι,της Βελγικής Αντβέρπ. Προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα.
Τώρα είδα ότι έχει τραυματισμό. Αν γνωρίζει κάποιος να μας πει τι ακριβώς είναι..
Θλάση έπαθε και είναι προς επάνοδο. Πέραν αυτού όμως πρέπει να είναι πολύ ακριβή περίπτωση για εμάς.

Είναι στη λίστα της wolves για αντικαταστάτη του Ντόχερτυ (τον πούλησαν 16 εκ στην Τόττεναμ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 10 Σεπ 2020, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

zarathustra79 έγραψε:Το 2008 ειχε ερθει, ξεχνας μαλλον οτι ηταν κ ενα χρονο δανεικος. Ηταν 21,5. Βεβαια δεν παιρναμε κ πολλους κατω απο 21, τουλαχιστον οχι με μεγαλη αγορα. Ο μονος αλλος που μπορω να σκεφτω ηταν ο μεγας ifeanyi udeze, αν κ γιαυτον δε βαζω το χερι μου στη φωτια οτι οντως ηταν 20 οταν πηρε το κτελ απο καβαλα για να ερθει στην τουμπα...
τον ιουνη του 2008 ηρθε δανεικος στα 22 μισο. 86 με 2008 ειναι 22 και απο γεναρη σε ιουνη ειναι 6 μηνες.
Σιγουρα παντως οχι κατω των 21.

Τεσπα, μακαρι να βγει παιχταρας και να αντικαταστησει σε κανα χρονο τον Γιαννουλη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Πέμ 10 Σεπ 2020, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ναι seaman και εγώ λίγο που το έψαξα τον κοιτούσε και η Νιούκαστλ πριν πάρει τον Λιούις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν έφευγε πάντως ο Ινγκασον εγώ μπορεί να έδινα μια ευκαιρία στον Παπαδοπουλο αν και δεν νομίζω πως τον σκέφτονται στη ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Gospi έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:
Gospi έγραψε:Περα απο τον Ζαμπα, που βεβαια για τα λεφτα που ηρθε δεν τον λες και ταλεντο με προοπτικη αλλα ετοιμο παιχτη, υπαρχει αλλος παιχτης ξενος που να ηρθε σε ηλικια κατω των 21 και να εκανε καριερα στον ΠΑΟΚ? Ή να εξελιχθηκε στον ΠΑΟΚ?
Και παλι ο Ζαμπα περα απο ενα αξιοπρεπες εξαμηνο δεν εχει δειξει κατι παραπανω.
Γιατί υπάρχουν πολλοί u21 ξένοι που ήρθαν γενικά στον ΠΑΟΚ;
Προχειρα προχειρα, ο Μιχογεβιτς, ο Μαρκοφσκι (που μαλλον εχει καταληξει ελευθερος στην κυπρο), και σιγουρα με λιγο ψαξιμο θα βρω και καναν αλλο...
+ Ντάνι Φερνάντες
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Δημοσίευση από Magdi1976 »

Gospi έγραψε:
ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ!

Που να ΧΑΦτει τους αντιπάλους!!

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

zarathustra79 έγραψε:Το 2008 ειχε ερθει, ξεχνας μαλλον οτι ηταν κ ενα χρονο δανεικος. Ηταν 21,5. Βεβαια δεν παιρναμε κ πολλους κατω απο 21, τουλαχιστον οχι με μεγαλη αγορα. Ο μονος αλλος που μπορω να σκεφτω ηταν ο μεγας ifeanyi udeze, αν κ γιαυτον δε βαζω το χερι μου στη φωτια οτι οντως ηταν 20 οταν πηρε το κτελ απο καβαλα για να ερθει στην τουμπα...
Χθες είδα στην Καβάλα τον τεράστιο Ονούφριο Χαραλαμπίδη και μιλήσαμε 2 λεπτά. Θυμίζω για παλιούς αλλά και νέους πως ήταν αντάλλαγμα [μαζί με Γ. Τάτση και Γ. Μαχαιρίδη] από τον ΠΑΟΚ προς Καβάλα για τη μεταγραφή του άλλου τεράστιου Δ. Παρίδη [RIP].
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Αν έφευγε πάντως ο Ινγκασον εγώ μπορεί να έδινα μια ευκαιρία στον Παπαδοπουλο αν και δεν νομίζω πως τον σκέφτονται στη ΠΑΕ.
Καλυτερα να δωσουν την ευκαιρια στον Μιχαι ή στον Μιχογεβιτς

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

joshua έγραψε:Αν έφευγε πάντως ο Ινγκασον εγώ μπορεί να έδινα μια ευκαιρία στον Παπαδοπουλο αν και δεν νομίζω πως τον σκέφτονται στη ΠΑΕ.
Δεν χρειάζεται, εχουμε Μιχαι
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Και φυσικα ειναι διαφορετικο να παρεις εναν πιτσιρικα ελευθερο ή με πολύ μικρό αντίτιμο, με το να τον αγορασεις με 1Μ €. Αλιμονο αν ξοδεψαν τοσο μεγαλο ποσο για παικτη που ναι μεν αποτελει επενδυση, αλλα δεν ειναι σε θεση να αγωνιστει στην πρωτη ομαδα κατευθειαν. Το ιδιο θα ελεγα οτι ισχυει κ για τον ninua, αλλα σαυτον θα του δωσω ενα ελαφρυντικο για την περιπτωση που δε μιλαει αγγλικα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ουσιαστικά έτσι όπως είμαστε θες μια χαφαρα και μια φορακλα, χωρίς να φύγει κάνεις.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τερματοφύλακα λαιμαι για να μην κλαίμε......

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”