Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Anthimox έγραψε:Ψάχνουν δύο μήνες για εξάρι και τελικά πηγαίνουν στον παίκτη που τους πρότεινε προχθές ο προπονητής.
Ουδέν σχόλιον.
Αν αυτόν θέλει ο προπονητής τι λόγος μας πέφτει;;
Να μην ακούσουν δηλαδή τα θέλω του;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τετ 10 Ιούλ 2019, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sourdos4 έγραψε:Τον παίκτη φυσικά δεν τον ξέρω αλλά τα νούμερα του στο FM είναι αρκετά καλά. Μια μεταγραφή με τόσο μεγάλο κόστος για εμάς που δείχνει ότι δεν κοιτάμε το κοντινό μέλλον αλλά το μακροπρόθεσμο.
Δεν έχει πρώτιστη σημασία ποιός θα έρθει. Σημασία έχει ότι κατηγορείτο - κατηγορείται ο Ιβάν ότι δεν εμπιστεύεται ούτε τη σκιά του και, ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ (ΟΠΟΙΟΥ) ΠΑΛΙΝΙΑ, που ο προπονητής σου έχει ιδία κρίση και φέρεται να εξετάζεται ή και να επιχειρείται να υλοποιηθεί η επιθυμία του για τον συγκεκριμένο παίχτη, διαβάζουμε ΤΙΣ υπερβολές εδώ μέσα (υποθέτω και όχι μόνο εδώ μέσα), στο όριο της ... συγκρατημένης υστερίας. Να κάνουν κουμάντο αυτοί που "πρέπει" (δεν είναι σταθερά αυτά τα πρόσωπα, βρέξει - χιονίσει, έτσι το αναγιγνώσκω εγώ), εφόσον συμβαδίζουν οι εκάστοτε κρίσεις τους με την εκάστοτε δική μας! Και γιατί όχι στην τελική; ΠΑΟΚ δεν είσαι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 10 Ιούλ 2019, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
Anthimox έγραψε:Ψάχνουν δύο μήνες για εξάρι και τελικά πηγαίνουν στον παίκτη που τους πρότεινε προχθές ο προπονητής.
Ουδέν σχόλιον.
Αν αυτόν θέλει ο προπονητής τι λόγος μας πέφτει;;
και απο ποτε αποφασιζει ο προπονητης ποιος θα ερθει στην ομαδα.Οι φιλαθλοι τι ρολο βαρανε;
kos

Δημοσίευση από kos »

GiorgosAtha έγραψε:Εγώ σας τα λέω... πάνε να μας φορτώσουνε παλτά ο Μπράνκο και το φιλαράκι του που μας έφερε για προπονητή και να τσιμπήσουν τις μίζες τους! Γιώργη θα σου φάνε τα λεφτά!!! Μυρίστικαν μαρούλι και ορμήξαν οι πεινασμένοι!!!
Πιόνια του Jorge Mendes είναι, μας τρυπάνε καθ'εντολή του χοντρού. Αλλά πού να το καταλάβει αυτό ο Γιώργης.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

:lol: σατανι-kos
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μετροσπορτ για Ζοάο Παλίνια:

Η αξία του -σύμφωνα με το tranfermarkt- είναι 2,5 εκ. ευρώ, ενώ στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Σπόρτινγκ μπήκε ρήτρα ύψους 60 εκ. ευρώ.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Τι άλλο θα ακούσουμε;;;;;
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Πάμε λοιπόν για σπάσιμο ρήτρας :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

εχει γουστο να μην πεφτουν
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Παιδια, μην τρελενεστε...βγηκε ενα ονομα...σιγουρα θα ακουστουν και αλλα..
Αν οντως ειναι επιλογη του προπονητη,οφειλουμε να την σεβαστουμε...θα κριθει στο χορτάρι... :D
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Πέρα από την πλάκα που κάνετε πολύ εδώ μέσα, άλλες φορές δίκαια και άλλες άδικα
εμένα το σκαρί του παίχτη δεν μου αρέσει ... γενικά δεν μου αρέσει αυτό το σκαρί για μέσο ... μου θυμίζει έντονα τον Ολλανδό που πήραμε και έχω ξεχάσει ήδη το όνομά του ... βασικά είναι κεντρικός αμυντικός ... και αργός ...

ο Σάμαρης μου μοιάζει Ρεδόνδο σε σχέση με αυτόν ... ελπίζω να μην έρθει ...
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Όσο και να ειρωνευεστε κάποιοι που είναι εντελώς άδικο γιατί ποτέ ξανά δεν έχω γκρινιαξει εγώ προσωπικά...Και μάλιστα το κάνετε με τελείως λάθος τρόπο.Πειτε έναν που υπονόησε ότι κοροϊδεύουν τον Σαββίδη και πάνε να του φαν τα λεφτά.Εκτιθεστε οι ίδιοι με την χαμηλού επιπέδου ειρωνία σας.
Επίσης.
Ξέρετε καλά μέσα σας ότι ούτε εσείς είστε ικανοποιημένοι με μία επιλογή όπως αυτή του Παλινια.
Απλά η παρηγοριά είναι ότι είναι επιλογή προπονητή και Τ.Διευθυντη.
Δηλαδή με Αουγκούστο Παλινια φανταζοσασταν να διεκδικούμε την πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ;
Δεν μίλησα ποτέ για τρελά ονόματα.Και ούτε σώνει και καλά για αγορά παίκτη ή ελεύθερου.
Κατάλαβες spiridoula ή να κάνω και κ@κ@?
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Gawain1978 έγραψε:Συνήθως δεν γκρινιάζω και μάλιστα είμαι από αυτούς που συνήθως προσπαθούν να συνετίσουν τους γκρινιάρηδες ΑΛΛΑ:
Αν όντως ισχύει του Παλινια πραγματικά είμαστε για γέλια.
Την κρισιμότερη μεταγραφική περίοδο όπου ουσιαστικά η ομάδα χρειαζόταν πινελιές με τέσσερις όλο κι όλο έτοιμους παίκτες που θα κάνανε την διαφορά, εμείς παίρνουμε παίκτες τύπου Αουγκούστο και Παλινια.
Και άντε λογικό να πάρεις έναν από τους δύο με φόντο το μέλλον.Χαθηκε να πάρεις έναν παίκτη έτοιμο που θα σου κάνει την διαφορά στο κέντρο; Έναν έστω;
Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ακόμη κι αν ο παίκτης με αναγκάσει μελλοντικά να κάνω κολοτουμπα.
Η ουσία είναι ότι την δεδομένη στιγμή και με τους κρισιμοτερους αγώνες της ιστορίας μας σε λιγότερο από ένα μήνα εμείς αυτοκτονούμε.

Χάθηκε ένας Γκουντελι ρε την τρέλα μου μέσα ή παρόμοιας εγνωσμένης αξίας;
Έλεος :evil:
Εγνωσμενης αξίας είναι κάποιος που τον ξέρει το φόρουμ;
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

tad έγραψε:Πέρα από την πλάκα που κάνετε πολύ εδώ μέσα, άλλες φορές δίκαια και άλλες άδικα
εμένα το σκαρί του παίχτη δεν μου αρέσει ... γενικά δεν μου αρέσει αυτό το σκαρί για μέσο ... μου θυμίζει έντονα τον Ολλανδό που πήραμε και έχω ξεχάσει ήδη το όνομά του ... βασικά είναι κεντρικός αμυντικός ... και αργός ...

ο Σάμαρης μου μοιάζει Ρεδόνδο σε σχέση με αυτόν ... ελπίζω να μην έρθει ...
Madouro
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

makispaspartou έγραψε:Πάντως να του είπαν ότι συζητάμε με Γκουντέλι, Βούκτσεβιτς, Ολιβέιρα, Ιμπουλά π.χ. και αυτός να ζήτησε Παλίνια δεν παίζει.. άρα ή είναι παπάς αυτό το δημοσίευμα ή τόσο καιρό τα περί χαφ κλάσης είναι παπάς...
Το ότι τους συζητάμε αυτούς εκτός του Ολιβειρα βγήκε από κανέναν επίσημα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”