Αν αυτόν θέλει ο προπονητής τι λόγος μας πέφτει;;Anthimox έγραψε:Ψάχνουν δύο μήνες για εξάρι και τελικά πηγαίνουν στον παίκτη που τους πρότεινε προχθές ο προπονητής.
Ουδέν σχόλιον.
Να μην ακούσουν δηλαδή τα θέλω του;
Αν αυτόν θέλει ο προπονητής τι λόγος μας πέφτει;;Anthimox έγραψε:Ψάχνουν δύο μήνες για εξάρι και τελικά πηγαίνουν στον παίκτη που τους πρότεινε προχθές ο προπονητής.
Ουδέν σχόλιον.
Δεν έχει πρώτιστη σημασία ποιός θα έρθει. Σημασία έχει ότι κατηγορείτο - κατηγορείται ο Ιβάν ότι δεν εμπιστεύεται ούτε τη σκιά του και, ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ (ΟΠΟΙΟΥ) ΠΑΛΙΝΙΑ, που ο προπονητής σου έχει ιδία κρίση και φέρεται να εξετάζεται ή και να επιχειρείται να υλοποιηθεί η επιθυμία του για τον συγκεκριμένο παίχτη, διαβάζουμε ΤΙΣ υπερβολές εδώ μέσα (υποθέτω και όχι μόνο εδώ μέσα), στο όριο της ... συγκρατημένης υστερίας. Να κάνουν κουμάντο αυτοί που "πρέπει" (δεν είναι σταθερά αυτά τα πρόσωπα, βρέξει - χιονίσει, έτσι το αναγιγνώσκω εγώ), εφόσον συμβαδίζουν οι εκάστοτε κρίσεις τους με την εκάστοτε δική μας! Και γιατί όχι στην τελική; ΠΑΟΚ δεν είσαι;sourdos4 έγραψε:Τον παίκτη φυσικά δεν τον ξέρω αλλά τα νούμερα του στο FM είναι αρκετά καλά. Μια μεταγραφή με τόσο μεγάλο κόστος για εμάς που δείχνει ότι δεν κοιτάμε το κοντινό μέλλον αλλά το μακροπρόθεσμο.
και απο ποτε αποφασιζει ο προπονητης ποιος θα ερθει στην ομαδα.Οι φιλαθλοι τι ρολο βαρανε;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αν αυτόν θέλει ο προπονητής τι λόγος μας πέφτει;;Anthimox έγραψε:Ψάχνουν δύο μήνες για εξάρι και τελικά πηγαίνουν στον παίκτη που τους πρότεινε προχθές ο προπονητής.
Ουδέν σχόλιον.
Πιόνια του Jorge Mendes είναι, μας τρυπάνε καθ'εντολή του χοντρού. Αλλά πού να το καταλάβει αυτό ο Γιώργης.GiorgosAtha έγραψε:Εγώ σας τα λέω... πάνε να μας φορτώσουνε παλτά ο Μπράνκο και το φιλαράκι του που μας έφερε για προπονητή και να τσιμπήσουν τις μίζες τους! Γιώργη θα σου φάνε τα λεφτά!!! Μυρίστικαν μαρούλι και ορμήξαν οι πεινασμένοι!!!
Εγνωσμενης αξίας είναι κάποιος που τον ξέρει το φόρουμ;Gawain1978 έγραψε:Συνήθως δεν γκρινιάζω και μάλιστα είμαι από αυτούς που συνήθως προσπαθούν να συνετίσουν τους γκρινιάρηδες ΑΛΛΑ:
Αν όντως ισχύει του Παλινια πραγματικά είμαστε για γέλια.
Την κρισιμότερη μεταγραφική περίοδο όπου ουσιαστικά η ομάδα χρειαζόταν πινελιές με τέσσερις όλο κι όλο έτοιμους παίκτες που θα κάνανε την διαφορά, εμείς παίρνουμε παίκτες τύπου Αουγκούστο και Παλινια.
Και άντε λογικό να πάρεις έναν από τους δύο με φόντο το μέλλον.Χαθηκε να πάρεις έναν παίκτη έτοιμο που θα σου κάνει την διαφορά στο κέντρο; Έναν έστω;
Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ακόμη κι αν ο παίκτης με αναγκάσει μελλοντικά να κάνω κολοτουμπα.
Η ουσία είναι ότι την δεδομένη στιγμή και με τους κρισιμοτερους αγώνες της ιστορίας μας σε λιγότερο από ένα μήνα εμείς αυτοκτονούμε.
Χάθηκε ένας Γκουντελι ρε την τρέλα μου μέσα ή παρόμοιας εγνωσμένης αξίας;
Έλεος
Madourotad έγραψε:Πέρα από την πλάκα που κάνετε πολύ εδώ μέσα, άλλες φορές δίκαια και άλλες άδικα
εμένα το σκαρί του παίχτη δεν μου αρέσει ... γενικά δεν μου αρέσει αυτό το σκαρί για μέσο ... μου θυμίζει έντονα τον Ολλανδό που πήραμε και έχω ξεχάσει ήδη το όνομά του ... βασικά είναι κεντρικός αμυντικός ... και αργός ...
ο Σάμαρης μου μοιάζει Ρεδόνδο σε σχέση με αυτόν ... ελπίζω να μην έρθει ...
Το ότι τους συζητάμε αυτούς εκτός του Ολιβειρα βγήκε από κανέναν επίσημα;makispaspartou έγραψε:Πάντως να του είπαν ότι συζητάμε με Γκουντέλι, Βούκτσεβιτς, Ολιβέιρα, Ιμπουλά π.χ. και αυτός να ζήτησε Παλίνια δεν παίζει.. άρα ή είναι παπάς αυτό το δημοσίευμα ή τόσο καιρό τα περί χαφ κλάσης είναι παπάς...